Autor |
Zpráva |
Tex
Rotný
|
 Mecháč V2
Zdravim, nemáte někdo zkušenosti s tímto mechem ? http://www.eagleguns.cz Kód zboží: 101142. Hlavně jestli vydrží 120 brko s hi-speed díly (motor, kola, píst). Díky moc. Měl jsem jeden za 500KČ a s m120 nevydržel ani zásobník (možná závada mého kusu)
|
01 bře 2012, 21:57 |
|
 |
|
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
 Re: Mecháč V2
Nebylo by lepší místo dohadování vydrží/nevydrží, koupit Mblok a mít jistotu? 
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
01 bře 2012, 22:07 |
|
 |
|
hlodaQ*
Major
Registrován: 09 črc 2011, 22:55 Příspěvky: 447 Bydliště: Votice, Střed. Kraj
|
S Mblockem či SDG určitě vydrží, bez něj je doba výdrže náhodná... Ale vysokorychlostní díly na tuhle pružinu se mi zdají jako špatná volba, i když píšou že motor potahá i M120 tak mu dáš řádně zabrat a ještě s rychlýma kolama...
|
01 bře 2012, 22:08 |
|
 |
|
Tex
Rotný
|
Na M/block už nemam, silně jsem teď investoval do primárky, tohle je spíš s dílů co se doma našel aby se využili. Kdybych tam dal pouze 90 brko to vydrží v poho ne ?, ale zas aby měla trošku ňákej dostřel by to chtělo 
|
01 bře 2012, 22:17 |
|
 |
|
hlodaQ*
Major
|
90 a nejspíš i M100 GD by to mělo v NORMÁLNIM počasí vydržet určitě, hi-speed věci se dávaj do sekundárek na CQB v 95% takže si myslim že nepotřebuješ trefovat na 50 metrů postavu.
|
01 bře 2012, 22:36 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jako, vysoká kadence sama o sobě nejde dohromady s velkym dostřelem, natož potom ještě s nízkou cenou...pokud chceš fakt složit vysokokadenční kvér na M120, tak to bude chtít hodně slušnej motor, kola i píst (nevim, co máš doma, ale nějakej Element nebo podobně určitě stačit nebude), pořádnou baterku, kable s mosfetem a určitě Mblock. Na M90 zase neni třeba tohle řešit, ale dostřelem ten kvér bude vhodnej fakt tak akorát na CQB.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
02 bře 2012, 01:38 |
|
 |
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
Čaute páni .... Táto téma mi padne vhod a dúfam že Vám nebude vadiť keď sa tu opýtam na iný mech. Dostala sa mi do ruky zbraň na prerábku po predchádzajúcom upgraderovy ( závratných 75 m/s ) a bol v nej tento mech.
Tak vás prosím o pomoc s identifikáciou, lebo klúčové slová ktoré ma napadli mi na googli úspech nepriniesli... Je na ňom natisknutá značka ULTIMATE a vystúpený nápis MADE IN TAIWAN, 8mm guľôčkove ložiská a všetky skrutky su Hexáky. Celkovo mi príde veľmi kvalitne spracovaný a robustný a okrem toho že bolo treba zúžiť rameno podávača na strane trysky si do neho všetko sadlo pekne na prvý krát bez potreby upravovať / brúsiť... ale nejsom metalurg aby som bol schopný odhadnúť čo materiál a čo znese ... preto sa pýtam: Poznáte niekto tento mech? A ak áno tak na akej najsilnejšej konfig. ste sa s nim stretli? (dlhodobo).
Ps: M-BLOCK samozrejme majitelovi odporučím, ale poznáte to ... neni istota že poslúchne.
Přílohy:
fotka.JPG [ 640.55 KiB | Zobrazeno 13835 krát ]
|
02 bře 2012, 16:06 |
|
 |
|
akrij23
Nadpraporčík
|
ALTERNATiVA píše: Čaute páni .... Táto téma mi padne vhod a dúfam že Vám nebude vadiť keď sa tu opýtam na iný mech. Dostala sa mi do ruky zbraň na prerábku po predchádzajúcom upgraderovy ( závratných 75 m/s ) a bol v nej tento mech.
Tak vás prosím o pomoc s identifikáciou, lebo klúčové slová ktoré ma napadli mi na googli úspech nepriniesli... Je na ňom natisknutá značka ULTIMATE a vystúpený nápis MADE IN TAIWAN, 8mm guľôčkove ložiská a všetky skrutky su Hexáky. Celkovo mi príde veľmi kvalitne spracovaný a robustný a okrem toho že bolo treba zúžiť rameno podávača na strane trysky si do neho všetko sadlo pekne na prvý krát bez potreby upravovať / brúsiť... ale nejsom metalurg aby som bol schopný odhadnúť čo materiál a čo znese ... preto sa pýtam: Poznáte niekto tento mech? A ak áno tak na akej najsilnejšej konfig. ste sa s nim stretli? (dlhodobo).
Ps: M-BLOCK samozrejme majitelovi odporučím, ale poznáte to ... neni istota že poslúchne. Jedná se o tento mechabox od firmy ASG pod označením Ultimate v Čechách není k dostání nevím jak u vás na Slovensku. Výrobce jej vyrábí od M90 až po M150 kompeltně složené.Vic info v popisku produktu http://www.actionsportgames.com/view-pr ... PageID=212
_________________ JG Magpul Tactical (150m/s) TM AK47 (170m/s) A&K SVD (182m/s)
|
02 bře 2012, 16:13 |
|
 |
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
Díky moc ... Každopádne mám info, že to bolo objednané zo zahraničia - len mech samostatne a súčasťou toho boli spúšťové kontakty, kulisa prepínača a safety páčka.
|
02 bře 2012, 16:37 |
|
 |
|
Tex
Rotný
|
Ok díky, ještě nešlo by použít pružinu 110, či 120 která už je řádně jetá ? Popř. jak by se to lišilo od nový 90tky,? A jestli to utáhnou díly (kola SHS, píst SHS, motor mam bohužel Element.
|
03 bře 2012, 11:03 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Jako, můžeš udělat pořádný kabely a dát 11.1V lipol, pokud dáš Mblock a kvalitní kluzný ložiska, tak to nějakou tu M110-M120 zvládne s tim, že se ti pravděpodobně časem usmaží motor a pak prostě koupíš nějakej lepší.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
03 bře 2012, 16:23 |
|
 |
|
TeslaMa
Major
|
Koukejte co jsem našel : http://www.ebairsoft.com/hightech-7075- ... -5588.html Je to novinka nebo si sedím na vedení?
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
04 dub 2012, 18:53 |
|
 |
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
Asi nesedíš, je to nová verze
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport  Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
04 dub 2012, 18:58 |
|
 |
|
hlodaQ*
Major
|
Stejně je to krásnej kus kovu 
|
04 dub 2012, 19:11 |
|
 |
|
TeslaMa
Major
|
Jo to je, když ale koukám na druhý obrázek tak v místech kde je motorové kolo je mechabox krásně secvaklý, zatímco v přední části válce je celkem mezera. Snad jen klame fotka 
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
04 dub 2012, 20:14 |
|
 |
|
Freeman.G
Podplukovník
Registrován: 05 dub 2009, 15:48 Příspěvky: 558 Bydliště: Liberec
|
JJ, jsou to ASG. Čučím teď do ASG katalogu a na IWA to bylo také ... vypadají fakt solidně, takže  .... V2 i V3 objednána v sestavě M120  stačí jen vložit do zbraně ....
_________________ LCpl. Freeman G. 4th Recon Bn. USMC 2006-2007 Reenacted (Finished 2013)
Můj Airsoft MEGAVÝPRODEJ na Rajčeti Prodej vlastních airsoft přebytků již od 10 Kč
|
04 dub 2012, 22:31 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
pak napis, jestli jsi to "JEN" vlozil do zbrane a fungovalo to napoprve. treba ja jako prvni problme vidim plny valec
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
05 dub 2012, 05:14 |
|
 |
|
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
Pěkné, libí se mi že to nemá ty postraní díry u pístu, ale i tak svojí krásnou v.1 miluju Jinak slicováný bude, to že není slícovaný je vidět v cele horní části mechu (nad válcem) to do sebe jen půlky mechu nezapadly. levá strana má "výstupky" ,aby zavit pro šroubek mohl byt delší , pravá strana má zase díry. Jsou dost přesné a když skládám svůj mech, musím s tím chvilku trošku jezdit, než si díry do sebe sednou a mech se slícuje.
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
05 dub 2012, 06:43 |
|
 |
|
Freeman.G
Podplukovník
Registrován: 05 dub 2009, 15:48 Příspěvky: 558 Bydliště: Liberec
|
Jeff píše: pak napis, jestli jsi to "JEN" vlozil do zbrane a fungovalo to napoprve. treba ja jako prvni problme vidim plny valec Tak nejdřív to bude do přípravku pro měření AEG motorků u nás na škole. Navíc, objednal jsem, takže mi to to musí dodavatel schválit, který potřebuje motorky měřit (všichni totiž zjišťují parametry na prázdno, což je mi v praxi jaksi k prdu ...) Nemáš pravdu, ty černé válce mají díry. To si asi pleteš s Aimtopem, ten na to prdí .... http://www.actionsportgames.com/view-pr ... PageID=212
Přílohy:
Ultimate_Exploded_Gearbox.jpg [ 1.22 MiB | Zobrazeno 13488 krát ]
_________________ LCpl. Freeman G. 4th Recon Bn. USMC 2006-2007 Reenacted (Finished 2013)
Můj Airsoft MEGAVÝPRODEJ na Rajčeti Prodej vlastních airsoft přebytků již od 10 Kč
|
05 dub 2012, 08:37 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
tak to jo, ty diry ve valci na mym monitoru nejdou skoro videt. co se tyce dilu, tak to takhle od pohledu nevypada zle
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
05 dub 2012, 09:44 |
|
 |
|
martyx
Podpraporčík
|
zdar borci, kemos si poridil mechac od AIMTOPu komplet sestaveny. Akorat ho osadit do kveru. Koupil mechach dimenzovany na M150, ale chte by udelat downgrade...tedy jen tu pruzinu M150 by chtel sesadit na 120 bo 130 aby mel nechac dlouhodobou odolnost proti poskozeni. Vsak vite jak je to mysleno. Hlavne nejsme zabijaci a štípači kuliček tak proto radeji M120-130.
No ja ho vcera rozebral a docela jsem koukal. Nemam jich za sebou zase tolik a proto by jste mi mohli poradit. Kdyz jsem ho otevrel fungl novy a nepouzity, tak kola byly v pozici, která mě překvapila.
Vždy (alespoň myslím) se kola usazovala tak aby zuby pístového kola byla dole = červík který natahuje kulisu podavače je usazen cca na 1hod.
Ale pístové kolo tady bylo tak, že zuby směřovali vlevo, tedy červík byl na 5hod....ti co si to dovedou představit tak kolo bylo v pozici kdy normálně při střelbě uvolní píst a ten se vsune do válce, až na to, že píst byl normálně uvolněný.
Když to budu skládat zase zpět, mám to udělat jak to bylo nebo se mám držet osvěčeného postupu? Nicméně už jsem klasický postup zkusil a píst zůstáva při jedné rámě vždy natažen z 25-50%. To bude chtít mosfet, ale nemůže to být kvůli klasickému sesazení kol? Že bych je tedy vrátil do stavu jak byly při rozebrání. Koupeno od Airsoftpro komplet složený mech.
Díky za Vaše reakce, určitě se mi rady z praxe hodí.
|
02 čer 2012, 17:07 |
|
 |
|
Screpheep
Podplukovník
|
Jestli byly kola z fabriky posunutý něják jinak než se to normálně dělá je úplně jedno, když to budeš skládat použij klasický postup. A to že se ti na jednotlivky částečně natáhne píst je normální, pokud tomu chceš zabránit tak si sežeň aktivní brzdu.
_________________ Jak na lipolky __________________________________________ M4A1 G&P SHS M130 - 1.99J 17bb/s AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s
|
02 čer 2012, 17:10 |
|
 |
|
martyx
Podpraporčík
|
Screpheep píše: Jestli byly kola z fabriky posunutý něják jinak než se to normálně dělá je úplně jedno, když to budeš skládat použij klasický postup. A to že se ti na jednotlivky částečně natáhne píst je normální, pokud tomu chceš zabránit tak si sežeň aktivní brzdu. Díky za info, tak to udelame po staru. Urcite to napojime na brzdu. Bezva. Zatím.
|
02 čer 2012, 19:39 |
|
 |
|
akrij23
Nadpraporčík
|
Zdarec tak jsem se díval na nový mecháč ver.II do mé zbraně a narazil jsem na již zmiňovaný od ASG:http://airsoftshop.cz/product_info.php/products_id/8492 Hlavně co je hezké tak je zpevněn v přední části oproti jiným značkám, takže by nemuselo docházet k prasknutí na silnějších pružinách cca M130-M140, popřípadě ještě zajisti Mblockem. Jaký je váš názor vyplatí se?Dík
_________________ JG Magpul Tactical (150m/s) TM AK47 (170m/s) A&K SVD (182m/s)
|
20 čer 2012, 10:11 |
|
 |
|
White.9
Kapitán
Registrován: 11 zář 2010, 10:51 Příspěvky: 359 Bydliště: Deathmarovice
|
akrij23 píše: Zdarec tak jsem se díval na nový mecháč ver.II do mé zbraně a narazil jsem na již zmiňovaný od ASG:http://airsoftshop.cz/product_info.php/products_id/8492 Hlavně co je hezké tak je zpevněn v přední části oproti jiným značkám, takže by nemuselo docházet k prasknutí na silnějších pružinách cca M130-M140, popřípadě ještě zajisti Mblockem. Jaký je váš názor vyplatí se?Dík Přidal bych radši 300Kč a bral tento: http://www.armymarket.cz/mechabox-verze ... m-ca-d0259+ koupit nebo vyrobit (pokud máš prostředky) Mblock či SDG. Čínské kuličkové ložiska bych tam nedaval ani na M130 max tak M100 a ješte bych na tim uvažoval. Nejlepší ložiska sou dle mě kluzná Guru na jakoukoliv pružinu.
_________________ kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!! - Johann Wolfgang Goethe -
|
20 čer 2012, 10:44 |
|
 |
|
martyx
Podpraporčík
|
White.9 píše: akrij23 píše: Zdarec tak jsem se díval na nový mecháč ver.II do mé zbraně a narazil jsem na již zmiňovaný od ASG:http://airsoftshop.cz/product_info.php/products_id/8492 Hlavně co je hezké tak je zpevněn v přední části oproti jiným značkám, takže by nemuselo docházet k prasknutí na silnějších pružinách cca M130-M140, popřípadě ještě zajisti Mblockem. Jaký je váš názor vyplatí se?Dík Přidal bych radši 300Kč a bral tento: http://www.armymarket.cz/mechabox-verze ... m-ca-d0259+ koupit nebo vyrobit (pokud máš prostředky) Mblock či SDG. Čínské kuličkové ložiska bych tam nedaval ani na M130 max tak M100 a ješte bych na tim uvažoval. Nejlepší ložiska sou dle mě kluzná Guru na jakoukoliv pružinu. Vyměnil bych ARMYMARKET za jiný shop kde mají pořádný popisy, flexibylitu na dotazy a jiné. Na odpověď čekáš jak je měsíc blouhý. Kupuješ prakticky naslepo (já koupil MP5 hopkomoru bez udání, že se jedná o plast, nebo že je foto ilustrační...foto kovové, dorazil plast a za cenu kovu). Reklamaci řeší jak když neřeší. Určitě mecháč dobrý, ale jinde. OT jako prase, ale proč živit takový šejdíře.
|
20 čer 2012, 11:12 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
Jenže tenhle vylepšenej mecháč už by žádný SDG neměl potřebovat. Plus se nevyrábí v číně, ale na Taiwanu a to i včetně těch ložisek. Samozřejmě, že na vyšší výkon jsou lepší kluzná (jest otázkou, zda zrovna Guru - to už individuální). Prohlížel jsem si jinak ten mecháč a je to krásný výrobek. Hlavně to zesílení v horní části vypadá dobře, ale i celkové zpracování je na vysoké úrovni. Byť mám CA velmi rád a jejich mechy jsou dobré, pro vyšší zátěž bych věřil víc tomuto. Upřímně celá poslední generace Ultimate Upgrade dílů od ASG je na sakra dobrý úrovni. Díly vypadají jeden jako druhej, žádné otřepy, nerovnosti, plasty i kovy kvalitní a hezky opracované. Když uvážím jejich upgrade sety pro jejich nove odstrelky (kdo byl na IWA ví o čem mluvím) tak i ty dávaly pocit sakra bytelných dílů. V současné době jsou to podle mě vysove kvalitní díly.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
20 čer 2012, 11:17 |
|
 |
|
White.9
Kapitán
Registrován: 11 zář 2010, 10:51 Příspěvky: 359 Bydliště: Deathmarovice
|
Alfred píše: Jenže tenhle vylepšenej mecháč už by žádný SDG neměl potřebovat. Plus se nevyrábí v číně, ale na Taiwanu a to i včetně těch ložisek. Samozřejmě, že na vyšší výkon jsou lepší kluzná (jest otázkou, zda zrovna Guru - to už individuální). Prohlížel jsem si jinak ten mecháč a je to krásný výrobek. Hlavně to zesílení v horní části vypadá dobře, ale i celkové zpracování je na vysoké úrovni. Byť mám CA velmi rád a jejich mechy jsou dobré, pro vyšší zátěž bych věřil víc tomuto. Upřímně celá poslední generace Ultimate Upgrade dílů od ASG je na sakra dobrý úrovni. Díly vypadají jeden jako druhej, žádné otřepy, nerovnosti, plasty i kovy kvalitní a hezky opracované. Když uvážím jejich upgrade sety pro jejich nove odstrelky (kdo byl na IWA ví o čem mluvím) tak i ty dávaly pocit sakra bytelných dílů. V současné době jsou to podle mě vysove kvalitní díly. Ale žádné nejsou ověřené tak jako Ca mecháče nebo guru díly... A kupovat něco naslepo?... pfff....
_________________ kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!! - Johann Wolfgang Goethe -
|
20 čer 2012, 11:57 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
CA zcela jistě, ale Guru díly? Och můj bože...No nechám tě v tom. Já už jsem Guru díly odepsal. Jak jsem řekl, je to individuální., nechci zakládat flame. Jeho díly jsem viděl úplně všechny a jako člověk který ví, jak se tyhle věci vyrábí a který už něco vyrobil jsem nechápal, jak tyhle věci prošly výstupní kontrolou (pokud nějaká je).Kdybych já něco takového vyrobil, tak bych letěl. Né skutečně, neřešme to, bude to tak lepší. Původní dotaz totiž zněl, jaký je názor na Mech V2 od ASG. CA a guru díly sem prosím nepleťme. Nicméně proč by měl být CA mecháč lepší a nebo naopak, proč by tento nemohl být stejně dobrý jako CA?
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
20 čer 2012, 12:05 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Ta výztuha je cool věc, ale podle mě na silnym brku rupne stejně. Nebo ti prostě rupne v dolní části, kde žádná výztuha není. Tim neřikam, že to je špatnej mecháč, vypadá fakt pěkně, ale rozhodně bych od něj nečekal zázraky a Mblock použil.
|
20 čer 2012, 15:51 |
|
 |
|
|