|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
|
Odkial nekupovat veci na UpGrade !!!
Autor |
Zpráva |
vintorez
Podpraporčík
|
 Odkial nekupovat veci na UpGrade !!!
Zakladam tuto temu po negativnej skusenosti ze jednim predajcom airsoftovych dielov. Obchod: softair.cz Objednal som si: - HOP UP komoru Pro Win pre AK - tryska AirsoftPRO 21mm - vazelina Retroarms a ine.. Ked som rozbalil balik skoro ma je..lo Komora mala byt ProWin precizne opracovana s logom prowin na spodu - tato ktora mi prisla - tak nekvalitne ofrezovana ze nic horsie som neviedl !!! Otepi vo vnitri komory maju 2mm vysku - nedokazem do nej zalozit gumu bez poskodenia !! Vyska ferzovania je rozna - uplne nikdy v zivote som nic take nekvalitne nevidel !!! Tryska - obal som mal otovreny !! Trysak je upne vysuchana a spinava !!! Vyzera ako keby bola pouzita !! Vazelina RETROARMS - vyzeliny reto arms poznam toto co mi prislo: ani obal, ani samotna vazelina sa nezhoduje s tym na co som zvyknuty !!! Je to uplne iny produkt - obal je neoznaceny a nieje totozny s obalom vazelin od retroarms !! Vsetko vaciam spet do obchodu a neodporucam nakup.. Pridavam foto komory - najdite si na porovnanie original PROWIN komoru !!      u posledneho obrazku si vo vnutri vsimnite ake velke ihli ostali oo frezovanie v nutri komory ako je pritlacni valcek - tam sa vober nebude dat strcit guma bez poskodenia.. a takto vyzera original komora: http://shop.ehobbyasia.com/media/catalo ... 2_MARK.jpg
Naposledy upravil vintorez dne 15 kvě 2014, 13:01, celkově upraveno 1
|
14 kvě 2014, 15:54 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
 Re: Odkial nekupovat veci na UpGrade !!!
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
14 kvě 2014, 17:59 |
|
 |
|
Softair
Svobodník
|
Toto vyjádření jsem původně neměl v plánu, jelikož mi nepřipadá příslušné řešit reklamace na fóru, ale po poradě s člověkem, který měl jiný názor, se k němu nakonec uchýlím.
K samotné situaci s komorou. Musím předně zdůraznit, že se nejedná o komoru zakoupenou kdekoliv v zahraničí. Jedná se o komoru od našeho českého dodavatele, který nám je dodává jako ProWin - ke všemu mám patřičnou dokumentaci - a tak jsem je i v dobré víře dodával dál. Uznávám, že mám máslo na hlavě, jelikož jsem to měl odhalit já a ne až zákazník. Každopádně komory jsem stáhl z prodeje a s dodavatelem mám již na pátek domluvenou schůzku, kde si toto vyjasníme. Co se týká zde pána, tomu mohu doporučit snad jedině ať komoru ve 14denní lhůtě vrátí. Obratem mu vrátíme peníze. Součástí našich obchodních podmínek je i pasáž, podle které vracíme u reklamací/vrácení do 14 dnů i poštovné a toho se hodlám držet.
K dalším dvěma bodům - zde musím být kategoricky proti.
Samotná představa, že někomu prodáváme falešnou vazelínu od RetroArms (což zákazník dovozuje podle absence loga RetroArms na obalu), je úsměvná. Jsem si jistý, že celé osazenstvo tohoto fóra, které má s vazelínami RetroArms zkušenost, mi potvrdí, že žádné samolepky ve většině případů na té plechové krabičce nejsou. Nehledě na to, že zboží beru přímo od RetroArms.
K trysce, opět nemám důvod rozbalovat zboží od Airsoftpro. Dodavatelem mi v tomto případě byl pražský obchod, nikoliv přímo prodejce, ale ta samolepka-plomba na obalu byla. V tomto a ve vazelíně spatřuji už jen snahu si ještě trochu kopnout, když něco nebylo v pořádku.
Jako obchod si zakládáme na dobrém jednání se zákazníky a vstřícném přístupu k vyřizování reklamací. Proto jsem cítil potřebu toto vyjádření napsat.
Pokud prominete, nebudu se dál k celé situaci vyjadřovat. Považuji toto vysvětlení za odpovídající.
Martin Rufer
|
14 kvě 2014, 18:30 |
|
 |
|
vintorez
Podpraporčík
|
Softair píše: Toto vyjádření jsem původně neměl v plánu, jelikož mi nepřipadá příslušné řešit reklamace na fóru, ale po poradě s člověkem, který měl jiný názor, se k němu nakonec uchýlím.
K samotné situaci s komorou. Musím předně zdůraznit, že se nejedná o komoru zakoupenou kdekoliv v zahraničí. Jedná se o komoru od našeho českého dodavatele, který nám je dodává jako ProWin - ke všemu mám patřičnou dokumentaci - a tak jsem je i v dobré víře dodával dál. Uznávám, že mám máslo na hlavě, jelikož jsem to měl odhalit já a ne až zákazník. Každopádně komory jsem stáhl z prodeje a s dodavatelem mám již na pátek domluvenou schůzku, kde si toto vyjasníme. Co se týká zde pána, tomu mohu doporučit snad jedině ať komoru ve 14denní lhůtě vrátí. Obratem mu vrátíme peníze. Součástí našich obchodních podmínek je i pasáž, podle které vracíme u reklamací/vrácení do 14 dnů i poštovné a toho se hodlám držet.
K dalším dvěma bodům - zde musím být kategoricky proti.
Samotná představa, že někomu prodáváme falešnou vazelínu od RetroArms (což zákazník dovozuje podle absence loga RetroArms na obalu), je úsměvná. Jsem si jistý, že celé osazenstvo tohoto fóra, které má s vazelínami RetroArms zkušenost, mi potvrdí, že žádné samolepky ve většině případů na té plechové krabičce nejsou. Nehledě na to, že zboží beru přímo od RetroArms.
K trysce, opět nemám důvod rozbalovat zboží od Airsoftpro. Dodavatelem mi v tomto případě byl pražský obchod, nikoliv přímo prodejce, ale ta samolepka-plomba na obalu byla. V tomto a ve vazelíně spatřuji už jen snahu si ještě trochu kopnout, když něco nebylo v pořádku.
Jako obchod si zakládáme na dobrém jednání se zákazníky a vstřícném přístupu k vyřizování reklamací. Proto jsem cítil potřebu toto vyjádření napsat.
Pokud prominete, nebudu se dál k celé situaci vyjadřovat. Považuji toto vysvětlení za odpovídající.
Martin Rufer Vazeny pane, pred objednavkou som napisla e-mail kde som zdoraznil ze mam zaujem o original komoru ProWin. To ze vas dodavatel vam dodava cinske zle opracovane kopie uz nieje moj problem.. Ja som zbytocne preplati 7 e na postovnom a este dalsich 5 e budem musiet zaplatit aby sa to naspek k vam dostalo - cize moja strata su 12 e !! A vsetkemu som sa chcel vyhnut prave tym e-mailom, kde som pisal aby mi bola zaslana vylucne original prowin komora. ProWin to nieje (ako to bolo deklarovane na vasej stranke) takze z toho prameni moja nespokojnost. Za druhe nebol by som nic riesil keby vas pristup bol v intenciach zaujmu riesit tento problem.. Namiestotoho som bol presviedcani ako dement ze to prowin je.. Jednoducho niesom spokojny.. Tovar vraciam a nemienim sa dalej pozadtavovat na tym ani dalsimi vecami okolo toho. Vdaka
|
15 kvě 2014, 12:56 |
|
 |
|
vintorez
Podpraporčík
|
ked sa pozeram na komoru v tvojom linku vyzera este dobre naproti tomu co doslo mne.. Akoze fakt neprehanam ale tot co mi doslo mi vybilo dych. To je kus takeho nekvalitneho smejdu ze nechapem ! Velmi som prekvapeny a nikdy som sa s tak nekvalitnymi kusom nestretol, toto by trebalo vidiet nazivo aby ste vedeli ocom rozpravam
|
15 kvě 2014, 12:59 |
|
 |
|
Loler
Praporčík
|
nic ve zlym, ale se Softair mam POUZE kladne zkusenosti a toto mi prijde trochu prehnane, nic ve zlym, ale jak ma prodejce poznat, ze se jedna o skutecnou ProWin komoru??
|
15 kvě 2014, 19:04 |
|
 |
|
S1ki
Nadporučík
|
Súhlasim s Lolerom, so Softair som nikdy nemal žiaden problém, takže neverím že by sa to nedalo vyriešiť cez mail
|
15 kvě 2014, 20:03 |
|
 |
|
koreN
Podporučík
|
Chlape, nechci te shazovat pred prodejcem, vim, ze nekteri jsou vydridusi. Ale tohle mi neprijde jako pripad, ktery hned stal za zverejneni na foru. Jsme vsichni jenom lidi a muze se stat cokoliv. Podle toho to vypada, ze se prodejce chtel dohodnout v pohode a pokud ti pise, ze maji v podminkach i vraceni postovneho, tak nevim proc se hned ohanis ztratou 12e na postovnem. Opravdu nic proti nikomu, ale tohle i me prijde, zes proste udelal problem do TV Nova z obycejne reklamace.
|
15 kvě 2014, 22:38 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Loler píše: nic ve zlym, ale se Softair mam POUZE kladne zkusenosti a toto mi prijde trochu prehnane, nic ve zlym, ale jak ma prodejce poznat, ze se jedna o skutecnou ProWin komoru?? ...třeba na první pohled? Nechci se tu přidávat ani k jedné straně a s obchodem nemám jedinou zkušenost, ale zrovna v téhle konkrétní věci bych fakt očekával, že si prodejce rozdílu všimne a omlátí to dodavateli o hlavu dřív, než se to dostane ke koncovým zákazníkům.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
16 kvě 2014, 00:02 |
|
 |
|
hronda123
Desátník
Registrován: 09 dub 2011, 19:57 Příspěvky: 7 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Bohužel musim přidat smutnou zkušenost s obchodem softair. Pokus o vraceni mechaboxu na m14 ve lhutě 14 dnu, ktery nebyl ani otevřen zkončil tak ze se mi po mesici vratil poškrabany mechabox, od vazeliny a bez jednoho ložiska. S tim že technik zjistil že byl montoval do zbranĕ. Možna bych vyhrabal komunikaci s panem Rufrem. Za me minus, bohuzel nebylo jak dokazat opak tak mechabox šel dal za 300 jako jetý. Hned mĕ to přivadi k otazce jak tomuto zabranit přište? Děkuji
_________________ Vyhlašujete mi válku ??? Modlete se, abych vám neuvěřil. M14 RAS (Lucinka) 115 m/s Stačí mi to, nepotřebuji zabíjet.
|
16 kvě 2014, 04:35 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
hronda123 píše: Bohužel musim přidat smutnou zkušenost s obchodem softair. Pokus o vraceni mechaboxu na m14 ve lhutě 14 dnu, ktery nebyl ani otevřen zkončil tak ze se mi po mesici vratil poškrabany mechabox, od vazeliny a bez jednoho ložiska. S tim že technik zjistil že byl montoval do zbranĕ. Možna bych vyhrabal komunikaci s panem Rufrem. Za me minus, bohuzel nebylo jak dokazat opak tak mechabox šel dal za 300 jako jetý. Hned mĕ to přivadi k otazce jak tomuto zabranit přište? Děkuji Nakupovat tam, kde podobný věci nedělají.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
16 kvě 2014, 10:56 |
|
 |
|
Jacob
Brigádní generál
|
Hmm prsotě bych fo vrátil v rámci 14ti denní lhůty, nemá cenu tady válčit na foru...
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
16 kvě 2014, 15:58 |
|
 |
|
Dubster
Podpraporčík
|
Nechcem tu očierňovať niekoho podnikanie, ale bohužial som mal tiež podobnú skúsenosť s týmto obchodom. Kupoval som hlaveň KM head za neakých 1400 kč cca , no namiesto nej mi prišla hlaveň v pochybnom balení bez označenia, čo vyzerala presne ako tá kópia prometheusky ,navyše zvnútra bola viditelne dosť ošúchaná.
Mailom mi povedali, že všetky KM headky čo majú, sú tak balené a k škrabancom sa nevyjadrili. Po dohode som hlaveň poslal naspeť, no peniaze som už nevidel.
Neviem či mi chceli zámerne predať používaný šunt, alebo majú len dosť "kvalitných" dodávatelov, no každopádne tam už nakupovať nebudem.
_________________ SR 416 - SP130 guarder-152m/s , 22bbs/s
|
23 kvě 2014, 07:13 |
|
 |
|
smoke46
Praporčík
|
Moja skúsnosť so softair obchodom je taktiež negatívna...
V prvej objednávke mi prišla iná hlaveň ako som objednal... Druhá objednávka namiesto 120 GD prišla 170 GD Tretia objednávka namiesto TASCO optiky s mil-dot mi prišla optika s nejakou úplne ťažko identifikovatelnou osnovou.. najhoršie je že den vopred som si so soft-airom písal a ubezpečili ma že optika má mil-dot. Známemu taktiež v dvoch objednávkach zaslali iný tovar ako mali. (To nebudem rozpisovať)
Dnes má prísť objednávka kde sú upgrade diely, do obchodu bolo písané nech si dajú pozor čo balia, ubezpečili ma že všetko skontrolujú tak som zvedavý.
Problémy som nejak neriešil nakoľko som veci súrne potreboval a reklamácia zo SR len zbytočné vybavovanie a behačky. Soft-air má poslednú šancu ak prinde zase dačo iné ako má, s týmto obchodom končím a nebudem ho ani odporúčať.
|
23 kvě 2014, 10:45 |
|
 |
|
smoke46
Praporčík
|
No, teraz prišlo všetko ako malo ale nechápem ako môže softair predávať trysky v ktorých sú špony a bordel.
|
26 kvě 2014, 11:39 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|