Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 26 dub 2024, 04:20



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Avgánistán Milovice 2009 1-3.5.09 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Registrován: 10 bře 2009, 10:36
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Avgánistán Milovice 2009 1-3.5.09
Dočetli jste se na vašem foru od některých inteligentů jak jsou naše akce hrozné , všechno je špatné a my jak jsme nejšpatnější ... :D :D :D :D :D


No tak takhle ta akce dopadla podle těch kteří tam , doopravdy byli ....


http://www.actionmts.com/forum/viewtopi ... 66&start=0


a tady je pár foteček na kouknutí ...

http://actionmts.com/forum/viewtopic.php?t=2267

No a jak dopadne ten druhý se dozvíte za týden.

:D

Pokud to tady bude číst nějaký účastník tak bych mu za celý realizační tým této akce chtěl poděkovat protože akce byla dobrá protože oni byli dobří :-)
Díky všem zůčastněným.

_________________
PiBtl144 ... 4. Zug 2./Pionierbataillon 144 zákaz na akce 1MBM. Nerespektování majetkových vstahů a dlouhodobých dohod z majiteli pozemků v Milovicích.
Styl "Po nás potopa " nikdy v Milovicích podporovat nebudeme.My jsme tam doma.


04 kvě 2009, 09:21
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 07 lis 2008, 20:26
Příspěvky: 568
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: Avgánistán Milovice 2009 1-3.5.09
Byla to teprve moje druhá akce, takže nemám s čím moc srovnávat, ale můžu rovnou říct, že to byl jeden z nejlepších víkendů. Svezli jsme se dost. Občas třeba proběhly hádky kvůli sporným zásahům, ale to je skoro vždycky.


Pátek:
Přijeli jsme pozdě kvůli objížďce a ještě jsme nemohli pořádně najít místo srazu. Registrovali jsme se, zaplatili poplatek a nakonec jsme zůstali v autoparku mezi posledními, takže jsme byli hlídací skupina č. 1.
Pak jsme měli odjíždět na Mordovku, hledali jsme něco do čeho se ještě vlezem, já vlezl do předního transportéru, sotva jsme vyjeli z brány, tak nám v zadu začali hořet/kouřit dráty, takže jsme provedli neočekávaný a rychlý výsadek, protože kluci dole vpředu se začali dusit.
Museli jsme se přemístit do náhradního vozidla, což byla Praga V3S s lůžkovou úpravou (i když jsem seděl na posteli, tak už vím proč se jí říká "vejtřaska"), nicméně jízda to byla zajímavá. Na mordovce (doufám, že to byla ona) jsme vysedli a zajistili okolí. Přesouvali jsme se pomalu asi 30 minut, došlo jenom ke krátkému kontaktu asi na 10 hodině. Ostatní postupovali vpřed, až jsme nakonec zůstali osamoceni asi 3-4 teamy.
Po dohodě jsme změnili směr na údajnou americkou základnu. Jedni němci šli jako předvoj, asi 8 čechů šlo uprostřed a asi 4 další němci uzavítali toto uskupení.
V této formaci jsme asi po nějaké chvíli narazili opravdu na již zmíněnou základnu. Tam jsme pobyli do setmění, pak nám kluk od nás sehnal odvoz v podobě UAZe a jelo se. Na bázi jsme se utábořili, objednali pizzu a pomalu uchýlili ke spánku.
Takže jsme si za celý den ani nevystřelili, ale řekl bych, že to na mém nadšení určitě neubralo, spíše naopak.


Sobota:
Po ránu nám bylo oznámeno, že jedeme pomoct amíkům, tak jsme jeli. Jeli jsme V3Skou, půlku osádky postřílel kdosi miminem z paneláku a zbytek práce odvedli talibánci u závor.
Tábor jsme bránili usilovně, taky jsme se snažili nejprve dobít a poté i ubránit vodárnu, což se povedlo. Byli jsme vystřídáni a jeli na Bázi. Z Báze jsme náš team a pár němců jeli s dvěma OT64 k jekési dvoupatrové strážnici. Němci měli za úkol nalákat talibance ke strážnici a tam by se odvedla všechna špinavá práce. Nicméně jsme na této pozici zůstali přes hodinu s žádným výsledkem, pak jsme jeli k bunkru, kde jsme opět zajistili okolí, obsadili pozice vhodné k bránění svahu. Nic se nedělo, přesunuli jsme se na druhou stranu, tam kde byly výkopy pro tanky/transportéry.
Pomalu se stmívalo a němci více na pravo se bránili talibanu a zvládli to. Po chvíli se jelo zpátky na bázi. Najedli jsme se a šli spát.


Neděle:
Ráno jedna z věcí, které jsem začínal vnímat bylo Milanovo: "Vstávat modelky, za chvíli odjíždíte." Dojeli jsme celá kolona směrem k americké základně, zůstali jsme ovšem stát dole pod kopcem a pomale jsme v rojnici ppostupovali k americké základně, nikde žádný nepřítel.
Po spojení s američany jsme zaútočili na afghánskou vesnici, náš team tvořil pravé křídlo, postupně jsme odpadávali, mě došla munice a né a né mě trefit, padalo to všude kolem mě a zásah žádný, připadal jsem si jako nepřiznávač, nakonec se zadařilo a já odpochodoval s reflexkou na sobě.
Nalodili jsme se a pro změnu jsme jeli zaútočit na hlavní talibanskou základnu, pomale jsme rojnicí postupovali k nepříteli a po dlouhém a urputném boji spojenci vrchol dobili.

Moje hodnocení: 85%

Na závěr nějaké ztráty, postrádáme: IMBUSY, SPACÁK V OBALU a REFLEXNÍ VESTU.

_________________
"Zabijte je všechny, pánbůh si je roztřídí."


05 kvě 2009, 08:01
Profil
Četař
Četař

Registrován: 10 bře 2009, 10:36
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Re: Avgánistán Milovice 2009 1-3.5.09
Tady najdete veškeré fotky a videa z této akce které kdo dal do " placu " a zveřejnil .

http://actionmts.com/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0

_________________
PiBtl144 ... 4. Zug 2./Pionierbataillon 144 zákaz na akce 1MBM. Nerespektování majetkových vstahů a dlouhodobých dohod z majiteli pozemků v Milovicích.
Styl "Po nás potopa " nikdy v Milovicích podporovat nebudeme.My jsme tam doma.


22 kvě 2009, 09:56
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz