Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 črc 2022, 16:06




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ] 
 problém s G36 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek problém s G36
Zdravím,
po rozebrání a promazání mojí G36c (SRC,III.) mám podivný problém. Když vše smontuju, nastavím přítlak, zbraň funguje bez problému. Ale po chvíli "odpočívání" (nechání ležet na zemi) zase nestřílí. Motor sebou cukne, ale nic víc. Po opětovném nastavení přitlaku je zase vše v pořádku, ale pak se to opakuje.
Nevíte někdo co s tím?!


10 bře 2013, 17:45
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: problém s G36
budes mit problem v kabelazi, zrejne nekde studeny spoj, si vaklajici konektor k baterii,...

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


10 bře 2013, 17:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Díkec, to mě nenepadlo. Kouknu na to


10 bře 2013, 18:46
Profil
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
hm, tak i po kompletní výměně kabeláže problém stále trvá. Ještě to vyzkouším s jinou baterkou pujčenou od kámoše, ale vypadá to spíš na nějaký problém v mechaboxu. Nenapadá někoho něco? Zbraň občas vystřelí, občas ne, ale motorek se cukne. ...


14 bře 2013, 16:09
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: problém s G36
muze byt problem v motoru ci spoustovych kontaktech

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


14 bře 2013, 18:34
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Tak po výměně a vyčištění snad všeho, co mohlo dělat problémy se stává to, že pokud je mechanismus venku, funguje, pokud se však dá do těla, začne opět blbnout. Ale, všiml jsem si malé prasklinky na úchytu klece motoru k mecháči. Mohlo by to být ono?!


17 bře 2013, 20:07
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: problém s G36
to zalezi, jak ta prasklina vypada. posli fotku

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


17 bře 2013, 20:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
zdravím, tak prasklinou to nebude. Vypadá to na něco ze spoušť/přepínač. Ale spouštový kontakty jsou vyměněný, a když to zapojím jakoby rovnou, ne přes sytém spouště a přepínače,tak střílí suprově, ale jak to zapojím přes spoušť, tak se jakoby začne ztrácet napětí, síla, motorku nejde dost šťávy....
co s tím ?!


28 bře 2013, 10:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: problém s G36
a máš na kabelazi mosfetovou logiku, tj mosfet/brzda/procesorovka?
To funguje jako rele, kde spoustove kontakty slouží pro signál sepnuti mosfetu a nejde přes ne silovy proud.
Mosfet by tvůj problém vyřešil

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


28 bře 2013, 10:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Nemám, ani sem o tom neuvažoval.....


28 bře 2013, 10:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: problém s G36
Tam máš někde blbej kontakt nebo tak něco.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


28 bře 2013, 11:14
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
teĎ sem to zkoušel, prostě jen spojováním drátů ,a funguje, pak jsem je napájel ke spošťovem kontakům, a vrazil mezi ně ten bazmek od spouště, jako kdybych střílel,a fungovalo to . Takže já už fakt nevím. když tam předtím byla komplet spoušť, tak to blblo, teď bez spoustě samotný to jelo .....


28 bře 2013, 11:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: problém s G36
A očistil jsi ty kontakty šmirglpapírem?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


28 bře 2013, 16:01
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2010, 19:30
Příspěvky: 853
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: problém s G36
A co když ti prostě jenom vypadávají kontakty na motoru?
Tím opětovným nastavením přítlaku docílíš toho, že se zase dotýkají, ale po chvíli klidu vypadnou.

_________________
Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály!
Jo, je to nadsázka

151.SOF!


28 bře 2013, 22:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Kontakty na motoru to nebudou, teď už je ten problém někde kolem spouště. Zkusím to přes ten mosfet, a doufám že už to pak bude lepší.
Ale díkec


29 bře 2013, 08:41
Profil
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
tak problém pravděpodobně vyřešen. homemade mosfetem za 50,- :)
dík za nápad


Přílohy:
Fotografie0027.jpg
Fotografie0027.jpg [ 1.78 MiB | Zobrazeno 24671 krát ]
Fotografie0026.jpg
Fotografie0026.jpg [ 1.71 MiB | Zobrazeno 24671 krát ]
01 dub 2013, 11:35
Profil
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Sry že furt otravuju, ale, elektro je opravený...ale, když střílím dávkou,tak se po další dávce zasekne, zůstává jakoby moc natažená pružina,a ten motor už ji nemá kam dál stlačit. Co by pomohlo ?!
Díky


11 dub 2013, 16:42
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2012, 16:53
Příspěvky: 141
Nový příspěvek Re: problém s G36
Takze strilis davkou...... Pak prestanes strilet a chces zacit strilet znova ale nic, chapu to spravne??

_________________
sniper

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade


11 dub 2013, 18:53
Profil
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Přesně tak
musim pak hodně silou pohnout kolem(nějakym šroubovákem,nebo tak něčím),tim vystřelím.a pak se to celý opakuje


11 dub 2013, 19:42
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: problém s G36
Zkus tuhle poruchu vyvolat, pak kvér na půlhodinu polož a pak zkus střílet znova.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 dub 2013, 21:50
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Vyzkoušeno,nerozběhne se


12 dub 2013, 14:28
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: problém s G36
Máš problém s baterkou nebo motorem. Osobně bych tipoval ten motor, ale je to střela od boku.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


12 dub 2013, 18:47
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 19 srp 2011, 21:08
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: problém s G36
Tak, problem solved.....doufám :)
je to baterkou, strašně rychle ztratí výkon, sílu a nedodá už dostatek energie motorku.
Každopádně dík


13 dub 2013, 15:10
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 08 pro 2014, 01:10
Příspěvky: 5
Nový příspěvek Re: problém s G36
Kdyz to tu tak ctu tak mi urcite poradite.. Chtel bych si koupit G36K a nevim od jakeho vyrobce poridit.. Nejakej zlatej stred?


09 pro 2014, 22:55
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 05 dub 2011, 09:05
Příspěvky: 220
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: problém s G36
Levnejsi Cyma/JG.
ALe byt tebou koupim neco z bazaru od TM/CA !!!


10 pro 2014, 08:39
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz