Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 29 lis 2020, 18:12




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Zdravím všechny!

Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem je možno renovovat nebo možná upgradovat manuální TM MP5A3. S kamarády chodíme sem tam hrát manuální airsoft a ačkoli máme všichni srovnatelné, starší zbraně z druhé ruky, zrovna ta jedna MP5 má nejslabší dostřel (v porovnání s 2 jinýma stejnýma) a právě to bych chtěl změnit.

Hledal jsem všude možně na netu, ale skoro nic jsem nenašel, rád bych se tedy zeptal zkušenějších, jaké faktory mohou způsobovat malý výkon u zmíněného kousku? Může v tom být opotřebování nějakých částí zbraně? Co by s tím případně šlo dělat?

Rád bych se vás zeptal ještě na pár tipů co jsem našel na netu:

1. V jednom článku bylo u popisu upgrade k jiným dlouhým manuálům TM zmíněná možnost výměny hlavy pístu za typ z AEG, který má údajně mnohem vyšší těsnost a tedy i vyšší výkon. Je toto vůbec reálné (kompatibilita)? Nezničí např. hliníková hlava plastové vnitřnosti? Pokud by to šlo, jaký konkrétní typ můžete doporučit?

2. U všech popisů upgrade se mění parametry pružiny. Co můžu v tomhle ohledu s MP5 dělat, abych ji nezničil? Je lepší pružinu podložit (jak)? Natáhnout (o kolik)? Nebo koupit zcela novou (jakou)?

3. Zlepšení výkonu údajně napomůže i vyčištěná hlaveň, akorát vůbec netuším, jak ji s tou dodávanou tyčkou vyčistit. Někde jsem četl, že se hlaveň čistí pomocí látky nastříkané Silkal 93 připevněné na té tyčce. Jak to ovšem v reálu provést, abych potom tu látku nelovil v hlavni, netuším :(

Předem díky za jakékoli podněty!

PS: je to úplně OT, ale do kolika stupňů se doporučuje hrát manuální airsoft, aby nedošlo k poškození zbraní?


23 říj 2010, 15:47
Profil
Četař
Četař

Registrován: 22 říj 2010, 20:21
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
no tak s tim cistenim hlavne pokud mas

(proste tycku na ktere je na konci ocko) tak si vemes kus nejake
latky,obmotas to kolem toho(pripadne pres to obtahnes nit) kapnes olej
a protahnes to.. nezasekne se ti to tam,a pokud jo tak to vystrelis.. a
pokud ani to ne tak hlaven vydelas a normalne to tou tyckou vydloubnes


23 říj 2010, 16:14
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Výměna hlavy pístu reálná určitě je, jde to vcelku bez problémů, ale hliníkovou hlavu samozřejmě nedávej, dej tam nějakou plastovku, stačí třeba nějaká čínská co zbyla po upgradu (kdyžtak SZ, válí se mi toho doma dost). Pružinu bych tam dal základovou TM M90, rovněž mam doma kdybys potřeboval.
Hlaveň napřed vyndej a pak normálně vyčisti jak říká Lowie, není moc dobrý to čistit ve zbrani, protože si můžeš zasrat nebo i poškodit hopup.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


23 říj 2010, 16:52
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
1) recenze zde:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/up ... nualu.html
mozna to neni uplne presny prumer hlavy pistu, asi se bude muset mirne zbrousit z venku + jine tesneni (v potrebach pro koupelny). hlinikovou urcite ne, staci jakakoliv protitlaka hlava pistu treba z cinsky zbrane za co nejmene (max 100kc)

2) podlozit misto podkladani pruziny lepsi koupit novou M100 (vic ne to by nevydrzelo), tu nejlevnejsi co sezenes, u manualu je to jedno (airsoftpro, element, shs,... zaklad CA ci jine zbrane, co jsou cca m100). roztazeni pruziny je k nicemu. zivotnost zbrane se s vyssi pruzinou snizi, o kolik ti nikdo nerekne. TM pruzina je blba, ze na jedny strane nema rovne zakonceni, ale hacek.

3) odpovedel Lowie

ps do -5 s tema silnejsima pruzinama, se zakladnima je to jedno

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


23 říj 2010, 16:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 22 říj 2010, 20:21
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
jo potom to s tim mazanim moc neprehanej,ne ze tam nasplichas pulku oleje,to se ti pak namaze hop a nebude vubec zabirat,a slysel sem i ze jednomu manikovy nekdo odborne "namazal" zbran,ze mu vypadavali kulicky z hlavne .. (nevim co je na tom pravdy..)
jinak doporucuju silkal,u morrisa ho maj za 100 coz se da..
kdyztak si to precti tady
Kód:
http://www.airsoftmag.cz/category/pece-o-zbran/


23 říj 2010, 17:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Jeff píše:
TM pruzina je blba, ze na jedny strane nema rovne zakonceni, ale hacek.


Kterejžto ucvakneš klešťema a pružinu můžeš bez problémů použít.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


23 říj 2010, 17:08
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 22 říj 2010, 20:21
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
jo jeste,myslim ze nekdo jako airsofter tu zaklada temata o mp5 manu od marui a je tam neco o upgrade a prej si 2x zvetsil dostrel,tak si to najdi :-)


23 říj 2010, 17:12
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Díky moc za rychlé odpovědi!:)

Jen ještě otázka k té hlavni - po čištění má být vnitřek lehce naolejovaný nebo do sucha? Btw. dírka na té čistící tyčce není, ale když už se v tom budu hrabat, tak asi stejně vyndám celou hlaveň...


23 říj 2010, 17:36
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Do sucha.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


23 říj 2010, 17:38
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Griffon píše:
Jeff píše:
TM pruzina je blba, ze na jedny strane nema rovne zakonceni, ale hacek.


Kterejžto ucvakneš klešťema a pružinu můžeš bez problémů použít.


pak se blbe otaci, ale kdyz se konec zabrousit tak to jde pouzit, ale myslim, ze je to v dnesni dobe zbytecna komplikace, kdyz nova pruzina stoji 70kc

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


23 říj 2010, 17:40
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Jeff píše:
Griffon píše:
Jeff píše:
TM pruzina je blba, ze na jedny strane nema rovne zakonceni, ale hacek.


Kterejžto ucvakneš klešťema a pružinu můžeš bez problémů použít.


pak se blbe otaci, ale kdyz se konec zabrousit tak to jde pouzit, ale myslim, ze je to v dnesni dobe zbytecna komplikace, kdyz nova pruzina stoji 70kc

Můžu se zeptat, kde se dá pružina koupit za 70 Kč?:) Díly jsem nikdy nesháněl, tak nevím...


23 říj 2010, 17:46
Profil
Major
Major

Registrován: 27 srp 2010, 21:22
Příspěvky: 479
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
heeeej.....já mám taky tuto mp5, tak ti můžu poradit:
1)TM M90(nebo výměna pružiny) je zbytečná, stačí jen o 1 cm podložit tu M80, co tam je v základu
2)Podlož hop-up
3)pročisti hlaveň

Jinak ta MP5 v základu je krám jak prase, znovu bych si ji nekoupil....to změnil upgrade a teďka bych ji bral všema deseti(taky že ji mám)....v zákaldu je to dostřel 35m s 0.25 a po upgradu 50m s 0,25 a s 0,23 je to 60+ metrů.
Přečti si tohle, kór rubriku UPGRADE
viewtopic.php?f=67&t=8193
Na té třetí fotce odspodu je podložená pružina
Kdyby jsi nevěděl jak na to, tak PM/nebo písni sem....


23 říj 2010, 19:11
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
70kc element na morrisovi, ale zacina az od m115 (na aeg pruziny nic moc, ale na manual staci (pokud by byla mensi sila))

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


23 říj 2010, 22:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Tak jsem zjistil, že M90 z AEG je o pár cm kratší, než původní pružina M80 z TM MP5A3. Absolutně netuším, jaký je vztah mezi sílou pružiny a jejím stlačením - jak moc velký odpor by pružina měla klást při instalaci do zbraně? Momentálně je jen o pár mm delší, než pro ní určený prostor, a jde tedy nainstalovat prakticky bez vynaložení síly. Tak zvažuju, jestli jí ještě nevypodložit jiným kouskem pružiny...


11 lis 2010, 12:08
Profil
Major
Major

Registrován: 27 srp 2010, 21:22
Příspěvky: 479
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Právě proto se vyplatí tam nechat tu původní a tak o centimetr ji podložit. A ano, dost upgradovat jde i bez kupování dílu, základem je HOP-UP, který u této zbraně obvykle moc nehopí. Už jen tím ,že ho podložíš se ti zvedne dostřel a podložení pružiny ti dodá sílu a přesnost. Hlavu pístu z AEGu bych tam moc nedával, protože když je kovová, rozmlátí původní plastové díly a nějaký čínský plast ti výkon extra nezvedne.


11 lis 2010, 12:24
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
A můžu se zeptat jak podložit ten hop? Hledal jsem to všude možně, ale v článcích o upgradu se jen píše, že je dobré ho podložit - chápu to tak, že je třeba pod tu gumičku vložit např. nějaký malý kousek tvrdé fólie aby ten výčnělek více zasahoval do hlavně?

A co ta pružina? Měla by při instalaci klást odpor?


11 lis 2010, 12:32
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
airsofter píše:
podložení pružiny ti dodá sílu a přesnost.


Můžeš mi vysvětlit, jak ti podložení pružiny dodá přesnost?

airsofter píše:
Hlavu pístu z AEGu bych tam moc nedával, protože když je kovová, rozmlátí původní plastové díly a nějaký čínský plast ti výkon extra nezvedne.


Tak je potřeba dát plastovou bez ložiska, to je snad samozřejmost. A výkon ti to extra zvedne, i když to je obyčejná čína protitlaká...když jsi to nezkoušel, tak o tom nemluv.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 lis 2010, 13:25
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Charlie312 píše:
A můžu se zeptat jak podložit ten hop? Hledal jsem to všude možně, ale v článcích o upgradu se jen píše, že je dobré ho podložit - chápu to tak, že je třeba pod tu gumičku vložit např. nějaký malý kousek tvrdé fólie aby ten výčnělek více zasahoval do hlavně?

A co ta pružina? Měla by při instalaci klást odpor?


- Ano, přesně tak
- Tak jako určitě by se tam neměla pohybovat dopředu dozadu, ale odpor klást nemusí (a u manuálek většinou skutečně neklade skoro žádný). To vyzkoušej a uvidíš.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 lis 2010, 13:26
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 07 črc 2008, 09:03
Příspěvky: 651
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Jako první bych se podíval na hlaveň - nevím jak MP5, ale jiné zbraně co mám mají hlaveň širokou jak kanálovou trubku (i když TM Spas má všechny tři hlavně těsné) a výměna za nějakou užší by mohla pomoci, aniž bys nějak snížil životnost jakýchkoliv dalších dílů.
A pak se vyplatí roztáhnout těsnící gumičku ve válci, aby šla ztuha - takhle jsem zvednu dostřel své Spasky o polovinu bez jakéhokoliv dalšího zásahu.


11 lis 2010, 15:11
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
No já jsem sice viděl těsnou hlaveň jen na obrázku airsoftovým eshopů, ale jestli to tak vypadá i v reálu, tak by žádná z nich nešla bez úprav nasadit do TM MP5A3 - její hlaveň je na konci u hop up seřezaná z boku (zploštělá), aby šla nasadit jen správně a posledních cca půl cm je od půlky nahoru úplně uřezaných, na což plynule navazuje hop up gumička. Abych přesné hlavně nějak doma řezal, na to nemám odvahu ani nářadí...


11 lis 2010, 15:28
Profil
Major
Major

Registrován: 27 srp 2010, 21:22
Příspěvky: 479
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Citace:
Charlie312 píše:
A můžu se zeptat jak podložit ten hop? Hledal jsem to všude možně, ale v článcích o upgradu se jen píše, že je dobré ho podložit - chápu to tak, že je třeba pod tu gumičku vložit např. nějaký malý kousek tvrdé fólie aby ten výčnělek více zasahoval do hlavně?

A co ta pružina? Měla by při instalaci klást odpor?


- Ano, přesně tak
- Tak jako určitě by se tam neměla pohybovat dopředu dozadu, ale odpor klást nemusí (a u manuálek většinou skutečně neklade skoro žádný). To vyzkoušej a uvidíš.

Neeee....musíš tam strčit kousek papíru, ale jenom do té "jamky" co v tom je, když to přeženeš, nevystřelíš. A MP5 má hlaveň přesnou dosti.


11 lis 2010, 17:01
Profil
Četař
Četař

Registrován: 26 pro 2010, 17:57
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
nastavit (vypodložit) tuhle původní pružinu , můžu jakoukoli jinou pružinou z AEG?Tím myslím max. M100-110...a jde jen o vypodložení.


15 led 2011, 22:59
Profil
Major
Major

Registrován: 27 srp 2010, 21:22
Příspěvky: 479
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
takže ty tam chceš vrazit m110 z AEGu a tu podložit? To jde, ale musíš vybrat pružinu vhodný délky. Já tam mám tu základovou podloženou+ještě další upgrady a zatím spokojenost:) Nechal sem se střelit z 20 metrů do nohy přez gatě a mám tam tu tečku už ke 14ti dnům, takže nemám potřebu silnější pružiny....


16 led 2011, 00:40
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Podkládá se většinou pružinou z jiný manuálky, pokud máš M100 nebo M110 pro AEG, tak tu původní co tam je úplně vyhoď a dej tam jen tu AEGčkovou ;-)

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


16 led 2011, 02:03
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Můžu se zeptat, jestli se někomu už podařilo odvařit upravenou manuálku? Co v ní bylo za upgrade a která část odešla? Jen ať vím, co čekat :D


24 led 2011, 17:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Hele jestli se mezi manuálky počítaj i ty tržnicový, tak ty už jsem viděl odvařený snad všema možnejma způsobama :D Urvaná spoušť/záchyt, prasklej píst, pružina vyskočená zadkem kvéru střelci do obličeje (to bylo obzvlášť vtipné pro ty, co to viděli :D ), Omega co při stisknutí spouště vystřelila celý závěr a další srandy :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


24 led 2011, 18:55
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
:D No a nějaké zničené Maruiky?


24 led 2011, 19:24
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
Mně třeba praskla Beretta od TM "v základu", urvala se vzadu ta část co držela pružinu...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


24 led 2011, 19:28
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 01 črc 2010, 23:05
Příspěvky: 311
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
ČZeta od TM-urval se mi tam nějákej plastovej kolík u pružiny a teď to "pěkně" zvoní... :D Ale na funkci ji to kupodivu úplně neomezilo :) Akorát se vždycky nepěkně zasekne závěr v zadu ale vystřelit to schopný je.
Tím si mi připomenul že bych ju měl vyměnit. A naopak s berretou mám samý super skušenosti.

BTW: nevíte nakolik se dá spolehnout na tohle http://www.armymarket.cz/ch-mp5a4-manualni-kovove-ustroji-plastove-telo-well-r5-d3315 ? (jestli teda vůbec? :) )

_________________
Perci
Evropské směrnice
Nenápadný
Chrabrá oběť
Zkrvavené BB
G3A3(JG)
ČZ 75(TM)

AK47(CM)

Viking!
SPM retine !


24 led 2011, 19:41
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 09 kvě 2010, 16:15
Příspěvky: 61
Nový příspěvek Re: "Renovace"/upgrade manuální TM MP5A3
@Axelama: Konkrétně s touhle zkušenosti nemám, ale přísahal bych, že je to MP5 od Cybergun (http://www.airsofthouse.cz/CYBG---MP5-A ... -5889.html) s jinou krabicí (jediný rozdíl podle fotek je ten, že verze od Cybergun má na vrchu druhého zásobníku falešné náboje, kdežto ta od wellu jen nějaký černý plast. Jinak mi to přijde jako z jedné linky.).

Já mám zkušenosti s manuální TM MP5, UHC MP5 i Cybergun MP5 a ten feeling kovového docvaknutí při natahování je fakt k nezaplacení. Subjektivně na mě působí robustnějším dojmem než verze od TM i UHC, akorát ten plast tak dokonale neimituje originál jako u TM. Má i slušnou sílu, je to asi nejsilnější manuálka co jsem viděl mimo TM XM177. Váha akorát do ruky, jen ta přesnost (subjektivně) se s verzí do TM nedá srovnat. Točák dobrý, jen jsem hned urval tu páčku u natahovacího kolečka (ozdoba).


24 led 2011, 20:24
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz