Autor |
Zpráva |
vinetue
Rotný
|
 colosus
Hoj,chtěl bych se zeptat jaké máte skušenosti s obchodem colosus.Já katastrofické.Jaké vy?
|
20 dub 2010, 17:20 |
|
 |
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
 Re: colosus
Zkušenost s nima nemám. Proč? Protože žádnýmu z těhle nákupních portálů kde prodávaj zbraně, pyrotechniku, autodoplňky, mobily, herní konzole a nevim co ještě ani trošinku nevěřím. Prostě to ve mě nebudí důvěru, kterou mám u specializovanejch obchodů.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
20 dub 2010, 17:31 |
|
 |
|
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
ja v tom shopu mám vyhlídlou plynovku (se zárukou  ) tak doufám že to nejsou nějací šmejdi
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
20 dub 2010, 17:58 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
Nychrom píše: ja v tom shopu mám vyhlídlou plynovku (se zárukou  ) tak doufám že to nejsou nějací šmejdi no nevím já bych to neriskoval 1.přemrštěné ceny 2.není to vůbec kvalitní už sem tam byl softku 2x reklamovat a zase je na ni porucha ale ještě mi peníze nevrátí
|
20 dub 2010, 18:07 |
|
 |
|
WolfCZ
Praporčík
Registrován: 30 zář 2009, 21:47 Příspěvky: 107 Bydliště: Český Těšín
|
taktez nedoporucuji ceny: nehorazne predrazene prodavaci: sice jsou prijemni ale uz jsem cekal na prodejne docela dlouho na obslouzeni Nabidka AEG: nehorazny odpad a nic vic a jeste za to chcou tak velke castky takze jeste jednou  opravdu nedoporucuji cokoliv kupovat u nich na to mame jine prodejny a e-shopy ktere jsou kvalitou na jine o mnoho vetsi urovni
_________________ MP5 SD5/6 kombinéza 92 PČR černá vesta MARS TV-196 vz.95 komplet
|
20 dub 2010, 18:15 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
WolfCZ píše: taktez nedoporucuji ceny: nehorazne predrazene prodavaci: sice jsou prijemni ale uz jsem cekal na prodejne docela dlouho na obslouzeni Nabidka AEG: nehorazny odpad a nic vic a jeste za to chcou tak velke castky takze jeste jednou  opravdu nedoporucuji cokoliv kupovat u nich na to mame jine prodejny a e-shopy ktere jsou kvalitou na jine o mnoho vetsi urovni jj wolfe souhlasím jo a jinak tu softku sem si nekoupil já tak blbej fakt nejsem ale rodiče my chteli koupit softku pod stromek a tak jednou videly nápis colosus airsoft a uz tam koupili softku stala 4litry pruzina 70m/s a neustale vady proste softka na dve veci
|
20 dub 2010, 18:21 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
Mi bylo řečeno,že ceny jsou nízké,vzhledem k vysoké kvalitě těchto značkových zbraní od firmy UMAREX,kde je použito velmi kvalitních plastú a energie těchto zbraní dosahuje skoro 1J. Firma COLOSUS má výhradní zastoupení firmy UMAREX.
|
21 dub 2010, 07:01 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
ramenr píše: Mi bylo řečeno,že ceny jsou nízké,vzhledem k vysoké kvalitě těchto značkových zbraní od firmy UMAREX,kde je použito velmi kvalitních plastú a energie těchto zbraní dosahuje skoro 1J. Firma COLOSUS má výhradní zastoupení firmy UMAREX. remenr jetsli to co mam je kvalita tak sem čínský bůh  srandy plasty kvalitni jednou se mi urvala célá muška a ted se mi po reklamaci začíná ten plast praskat a odlamuje se a je něco z kabláží takže jdu to zase a opět reklamovat  .
|
21 dub 2010, 18:29 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
No když používáš kvér namísto lopaty, nemůžeš se divit, že ti odpadávají díly. Co do Colosusu, tak za mě mají "+". Nejsou specializovaní výhradně na AS, ale i tak se snaží o spokojenost zákazníků. Obsluha je vyloženě lidsky příjemná, je vidět, že jsou od nás. Ceny AS zbraní jsou trochu mimo běžné limity, ale co do ceny střeliva a příslušenství si naprosto nemůžu stěžovat. Asi tak.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
21 dub 2010, 18:35 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
Cotulosh píše: No když používáš kvér namísto lopaty, nemůžeš se divit, že ti odpadávají díly. Co do Colosusu, tak za mě mají "+". Nejsou specializovaní výhradně na AS, ale i tak se snaží o spokojenost zákazníků. Obsluha je vyloženě lidsky příjemná, je vidět, že jsou od nás. Ceny AS zbraní jsou trochu mimo běžné limity, ale co do ceny střeliva a příslušenství si naprosto nemůžu stěžovat. Asi tak. sory byl sem jen jednou s tim kverem na akci prakticky sem s tim poradne jeste nikde nebyl leží to doma bo je to závadové (dokonce to leží na posteli) takže s tím nezacházím buh vi jak spatne
|
22 dub 2010, 17:09 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
SAMO se to nic neulomí a nezačne praskat. Navíc to ani nemůžeš házet na obchod. Pokud jim trvá vyřízení reklamace déle, než je zdrávo, musí se člověk připomenout osobně. Takže asi tak.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
22 dub 2010, 21:53 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
jo samozřejmě to nebylo samo to bylo jak sem ho vzal do ruky a pomocí čepů vyndal pažbu abych si nabil baterku a jejda vyndám jeden čep a ulomí se kousek plastu a to sem minimálně s tím týden nikde nebyl tak jakto že se to nemůže urvat jen tak.A stou muškou to byl podobný scénář střílím a naraz mi spadne muška na zem.No střílím musim se opravit snažím se ten kver rozjet tak pálím na dávky,ale kuličky mi padají na zem z hlavně dolů takže to asi nebude špatným zacházením a dneska sem tam byl zase a řikal mi že ta jedna reklamace se nepočítá protože sem prý tu mušku urval schválně a s těmi kuličkami sem si to jen vymyslel a mu to prý fungovalo dobře.No tak mě tam dneska pořádně vytočil.Takže s toho vyplívá že ten obchod zase nebude jen tak svatý. 
|
23 dub 2010, 19:16 |
|
 |
|
seth-catchme
Plukovník
|
Mohu se zeptat, co sis koupil za zbraň? Nejlépe odkaz.
_________________ Trololol... :facepalm:
|
24 dub 2010, 19:00 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
už sem ji tu někde dával ale po mých zkušenostech ji stáhly z prodeje
|
25 dub 2010, 06:35 |
|
 |
|
seth-catchme
Plukovník
|
Určitě ale bude k sehnání i na jiném eshopu, ne? Jde mi o to vědět, co je to za zbraň.
|
25 dub 2010, 13:18 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
mp5k swat
|
25 dub 2010, 20:52 |
|
 |
|
seth-catchme
Plukovník
|
Věcná informacne.. Co třeba výrobce a typ modelu?
|
26 dub 2010, 16:40 |
|
 |
|
RUM
Plukovník
|
catchme píše: Věcná informacne.. Co třeba výrobce a typ modelu? Tady máš jeho topic, kde se o této zbraní píše, má pravdu, stáhli jí z prodeje.
_________________ IN OMNIA PARATUS
|
26 dub 2010, 16:45 |
|
 |
|
seth-catchme
Plukovník
|
Pořád jsem se ale nedozvěděl, od jakého je to výrobce a co je to za model - abych si to například mohl vygooglit.
|
26 dub 2010, 16:49 |
|
 |
|
wowlion
Podporučík
Registrován: 03 srp 2009, 19:08 Příspěvky: 187 Bydliště: Karviná
|
firma je to UMAREX
_________________ AK-47 tactical s M4 pažbou (cyma) G18C AEP TM Woodland http://s-a-u.jex.cz/ Bojovat až do posledního muže, ale nepřítelova!
|
26 dub 2010, 16:50 |
|
 |
|
vinetue
Rotný
|
Dnes sme tam byli vyzvednout kvér z reklamace a opětovně jsme nepochodili.Protože si blbouni v obchodě vymysleli vyloženou ptákovinu ,že s kvérem je brutálně zacházeno, protože se odlomilo očko u čepu co drží pažbu jak sem již zminoval z toho důvodu ti blbouni tvrdí,že byl porušen reklamační řád a proto nejde uznat reklamaci na gearboxu,který se nerozběhne při střelbě (POKUSU O STŘELBU) ale přehřívá se akumulátor zdřejmě gearbox zkratuje.Podle jejich (blbého) technika ulomené očko má vliv na motorek což je blbost  tyto gearboxy jsou uloženy v abs plastu a nemůže dojit při otřesu k poškození.V prodejně blbouni tvrdili,že gearbox je citliví na otřes srovnávali to s mobilem že když spadne tak taky nepujde a v reklamačním řízení nepochodím jako u nich což na to vzal tatka mobil a pustil ho na zem a mobil fungoval nadále jako doposut.Tak at mi nikdo nevikládá jací jsou to skvělý obchodníci a jaký mají výborný obchod.ciuji tatku:jsou to podvratáci a handlíři do obchodníku mají tak daleko jako tatka do prezidenta  proto vás tatka varuje vyhnete se obchodu colosus na sto honů nebo bude mít takové problémy jako my.
|
07 kvě 2010, 15:49 |
|
 |
|
|