Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13 čer 2024, 04:50




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 HopUp na manuálnej MP5A3 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Registrován: 06 kvě 2011, 17:11
Příspěvky: 3
Bydliště: Slowakia
Nový příspěvek HopUp na manuálnej MP5A3
Nevíte nekdo kde se nastavuje HopUp na MP5A3 ???
Skoušel sem to otevřít tam kde vyskakují náboje na normal puške ale nejde to . Prosťe sem to skoušel se šroubovákem a i s nožem ale to se nedá !!
Je od TM.

Prosím o radu a vopřed díki za odpověď .


06 kvě 2011, 17:32
Profil
Major
Major

Registrován: 27 srp 2010, 21:22
Příspěvky: 479
Nový příspěvek Re: HopUp na manuálnej MP5A3
nijak, nemá regulovatelný hop ale pevný na 0.25g. Jestli chceš změnit "hopovost" musíš rozebrat kvér a podložit hop


06 kvě 2011, 21:31
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 06 kvě 2011, 17:11
Příspěvky: 3
Bydliště: Slowakia
Nový příspěvek Re: HopUp na manuálnej MP5A3
rozebral sem ji , vybral sem hlaven ale nevym kde je HopUp ... kdyz je to ta mala gumyčka na začátku hlavni tak mi prosím poraď s čim a jak ho mám podložit :)


07 kvě 2011, 18:14
Profil
Major
Major

Registrován: 27 srp 2010, 21:22
Příspěvky: 479
Nový příspěvek Re: HopUp na manuálnej MP5A3
tuhle zbraň jsem rozdělával tak 485x, potom se mi o ní zdály noční můry a nemůžu ji proto ani vidět, ale poradím. Ano, ta malá gumička je hop. To se strašně těžko vysvětluje ale snad mě pochopíš:jak je ta kovová vnitřní hlaveň, tak jak končí, tak je tam taková gumička, to je hop. přez to je přetažená taková řerná plastová objímka. Podkládáš to tak že sundáš tu objímku, vyndáš hopgumgu a jak je tam ta malinká drážka, tak zhruba takový kousek papíru si vystřihni. Potom tu hlaveň slož, a z té strany jak je ta černá objímka se podívej do hlavně. Na té horní straně uvidíš taková malá výstupek. To je hop. Jemně ho odhrň, třeba pomocí pinzety nebo tenkého plochého šroubováku a "dostrkej" tam to podložení. Potom zbraň slož, párkrát vystřel a uvidíš jak to lítá. Pakliže to lítá špatně, zvol jiný papírek, musíš to prostě odladit. Takže rozdělat složit rozdělat složit :( Mě s dobře podloženým ale mp5 dávala 50m.


07 kvě 2011, 22:05
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 06 kvě 2011, 17:11
Příspěvky: 3
Bydliště: Slowakia
Nový příspěvek Re: HopUp na manuálnej MP5A3
už je to spravené ... díky tobě :) bez tebe bych to neudělal ... hledal sem všude na netu ale nikde to nebylo ... :)
podlozil sem hop s papírem (treba to doladit .. obcas gulka vileti upne inde ako mierim ...) , podložil sem pružinu (asi 3mm :D časem zvětším) a smontoval sem to ... vyndal sem i ten kolík na pažbe :D je to super ! výkon MP5 sa zlepšil :) sem s ní spokojen :)

Moc ti děkuji !

PS: moc mi pomohlo http://airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=67&t=8193


08 kvě 2011, 09:32
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz