Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20 říj 2018, 17:44




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Google CHROME se zbláznil 
Autor Zpráva
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 lis 2010, 07:47
Příspěvky: 540
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
Jinak ASp už funguje. A v tom windowsu to není jenomo tom že 7ka má nový vzhled ale i o tom že XP je sraré a už prostě neumí efektivně využívat paměť ram větší něž 512Mb.


31 pro 2010, 15:10
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
Bohuš píše:
XP je sraré a už prostě neumí efektivně využívat paměť ram větší něž 512Mb.


Not true, omezení na 512MB platí pouze pro Starter Edition, což je levná osekaná verze Win XP, určená pro použití na levnejch počítačích distribuovanejch do zemí třetího světa. Standardní Home/Proffesional verze zvládají bezproblémově obsluhovat až 4GB RAM.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


31 pro 2010, 15:27
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 lis 2010, 07:47
Příspěvky: 540
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
Tak to se omlouvám za false ale tahle mi to něak říkal profesor asi sem ho blbě pochopil.


31 pro 2010, 15:47
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 20 bře 2010, 19:00
Příspěvky: 387
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
Griffon píše:
Bohuš píše:
XP je sraré a už prostě neumí efektivně využívat paměť ram větší něž 512Mb.


Not true, omezení na 512MB platí pouze pro Starter Edition, což je levná osekaná verze Win XP, určená pro použití na levnejch počítačích distribuovanejch do zemí třetího světa. Standardní Home/Proffesional verze zvládají bezproblémově obsluhovat až 4GB RAM.


Troufám si říct, že 4GB neutáhnou...

_________________
Andrew Haleck
B/3-7 INF, 3ID (96 - 98)
Valkyrie Corp. (2012 - now)
Facebook


31 pro 2010, 18:11
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
opik 92 jenže ty asi myslíš 32bitový systém a ten má max něco kolek 2.92Gb ramky ( aspoň to tak mám já )
zatímco 64bitové zvládaj několik tesítek giga
nejspíš srovnáváš jablka s hruškama

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


31 pro 2010, 18:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 20 bře 2010, 19:00
Příspěvky: 387
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
vojtka píše:
opik 92 jenže ty asi myslíš 32bitový systém a ten má max něco kolek 2.92Gb ramky ( aspoň to tak mám já )
zatímco 64bitové zvládaj několik tesítek giga
nejspíš srovnáváš jablka s hruškama


Tak samozřejmě, že je to třeba rozlišit. Na 32bitu z toho při 4GB RAM vymáčkneš maximálně 3,5GB. Dalo by se i víc, kdyby ty aplikace byly napsaný pro jiný jádro ale pochybuju, že by to bylo natolik stabilní. Otázkou je, kolik lidí má 64bit XPčka.. ^^

_________________
Andrew Haleck
B/3-7 INF, 3ID (96 - 98)
Valkyrie Corp. (2012 - now)
Facebook


31 pro 2010, 19:12
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
Opik92: Lidi co v dnešní době nepotřebujou přístup k DX10 a podobnejm věcem, ale pořád potřebujou vysokej výkon...


31 pro 2010, 20:49
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 20 bře 2010, 19:00
Příspěvky: 387
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
loco99 píše:
Opik92: Lidi co v dnešní době nepotřebujou přístup k DX10 a podobnejm věcem, ale pořád potřebujou vysokej výkon...


No tak teď jsi to rozsekl... :D

_________________
Andrew Haleck
B/3-7 INF, 3ID (96 - 98)
Valkyrie Corp. (2012 - now)
Facebook


01 led 2011, 10:54
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
loco99 píše:
Opik92: Lidi co v dnešní době nepotřebujou přístup k DX10 a podobnejm věcem, ale pořád potřebujou vysokej výkon...

DX10 je shit, je to totalne na hovno skoro se nic nezmění ani to nepoznate ve výkonu v ničem naproti 9
jo DX11 už výkon zvyšuje ale ten podporuje jen ATI series 5000+ a ty nejnovější Geforce které jsou zatím velmi drahé

jinak hlavní problem windows XP spočívá v tom že nedokáže efektivně využít 4 jádrové procesory vlastne to je jako kdybyste meli jen dvoujadrový a proto pokud máte vyšší požadavky na hraní atd. XP jsou nedostačující na moderní hry a grafické aplikace
ja osobně mam W7 a jsem spokojený je to taková nová verze XP uživatelský jednoduchá a velmi příjemná, né jako Vista

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


02 led 2011, 00:38
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
no je pravda že mám problém využít všechny 4 jádra naplno i přes programy co jsou k tomu určené ale neztěžuju si ( win 7 jsou už na cestě )
jinak jsem četl že XP maj sorší správu paměti RAM ale na hry s DX9 stále to nejlepší

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


02 led 2011, 01:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
dx 9 a 10 neni rozdíl ? najdi si videa co srovnávaj crysis na max v těhle dvou rozhraních


02 led 2011, 01:56
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
loco99 píše:
dx 9 a 10 neni rozdíl ? najdi si videa co srovnávaj crysis na max v těhle dvou rozhraních

Hm je fakt že DX10 vylepšuje efekty a mění techniku vykreslování (to vykreslování neni o moc lepší spíš ty efekty jsou asi nejzasadnější změna) , ale stále potřebuješ výkonej PC aby to zase utahl s tema efektama u DX10 na dobré detailly.
Podle me nejvíc změnil DX11, který zasadně zvyšuje výkon. př. můj kamoš ma ATI a nemel DX10 a jelo mu WoW na plný detaily na 25-30 FPS, stáhnul DX11 a FPS se mu zvedlo na 40FPS.

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


02 led 2011, 10:37
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
umaxer píše:
loco99 píše:
dx 9 a 10 neni rozdíl ? najdi si videa co srovnávaj crysis na max v těhle dvou rozhraních

Hm je fakt že DX10 vylepšuje efekty a mění techniku vykreslování (to vykreslování neni o moc lepší spíš ty efekty jsou asi nejzasadnější změna) , ale stále potřebuješ výkonej PC aby to zase utahl s tema efektama u DX10 na dobré detaily. Podle me nejvíc změnil DX11, který zasadně zvyšuje výkon. př. můj kamoš ma ATI a nemel DX10 a jelo mu WoW na plný detaily na 25-30 FPS, stáhnul DX11 a FPS se mu zvedlo na 40FPS.

co má proboha za grafiku, directx 11 umí až ty uplně nový a hlavně hodně výkonný karty

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


02 led 2011, 10:42
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
jirka d píše:
umaxer píše:
loco99 píše:
dx 9 a 10 neni rozdíl ? najdi si videa co srovnávaj crysis na max v těhle dvou rozhraních

Hm je fakt že DX10 vylepšuje efekty a mění techniku vykreslování (to vykreslování neni o moc lepší spíš ty efekty jsou asi nejzasadnější změna) , ale stále potřebuješ výkonej PC aby to zase utahl s tema efektama u DX10 na dobré detaily. Podle me nejvíc změnil DX11, který zasadně zvyšuje výkon. př. můj kamoš ma ATI a nemel DX10 a jelo mu WoW na plný detaily na 25-30 FPS, stáhnul DX11 a FPS se mu zvedlo na 40FPS.

co má proboha za grafiku, directx 11 umí až ty uplně nový a hlavně hodně výkonný karty

Častečně máš pravdu ale jenom u Geforce platí to cos napsal, u ATI je to u karet 5000+ Series. Jinak DX11 u Geforce není nic moc Geforce karty ho nedokážou tak dobře využít jako ATI.

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


02 led 2011, 11:02
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
já directx zase nějak moc nerozumím na počítače mám bráchu :-D ale u ntb mám ati radeon 5470. Ptal jsem se na to teda bráchy :-D a řikel že 11 jede jen pod windows 7

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


02 led 2011, 11:07
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 13 lis 2010, 22:50
Příspěvky: 60
Nový příspěvek Re: Google CHROME se zbláznil
Už by to mělo být v cajku

cituju Maco z asprotal
V prvé řadě smažte staré cokies a navštěvy na portalu. A pak google stale uvadí že jsou neduvěryhodné z důvodu že to ještě u nich system analitický neprověřil.

mě už to nedělá, taky mám google chrome.

Buď to bylo způsobeno robotem kt. umístil nějaký odkaz na asportal (ne na forum) , možná také byla infekce červen z nějakých subdomén ... Problém by měl být už ok při smazání cookies. nicmně pořád se to prověřuje.


02 led 2011, 15:24
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz