Autor |
Zpráva |
Bigboss354
Praporčík
|
 Re: Vaše jiné koníčky
Ja sa teraz v blizkej dobe jak zaciatocnik zacinam venovat airsoftu ale urcite nezabudam na svoju BMXku,Breakdance,Freeruning a tiez PC hry 
|
05 lis 2012, 11:30 |
|
 |
|
MetlosMcDragon
Nadpraporčík
Registrován: 25 srp 2012, 10:07 Příspěvky: 127 Bydliště: Winterfell
|
Taky přihodím do soudku  Tak kromě hlavního koníčku Military/Airsoftu ve kterém se ztrácejí všechny "výplaty" se věnuju IT, PC grafice (3D i 2D), mimoto i grafiku učím (tak dobře šikanuju  ty malé haranty co nedávají pozor, ikdyž si to zaplatili), hooodně jezdím na kole, na bruslích a v zimě na lyžích  Jo a něco jako kluci nebo přítel na to není čas, na večerní procházky mám psa  (Husky křížený s Německým ovčákem, takže se s ním fajně šmatle po horách  )
_________________ Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká. Challenges [Potížista, Divoká kočka, Fortunate Son, Rebel, Nenápadný, Tail end Charlie, Infiltrátor, Ženatej chlap, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Odhodlaný, Last man standing]
|
06 lis 2012, 10:27 |
|
 |
|
Husky
Podplukovník
|
já sem se s ničím nespářil, zatím xD
_________________ Per Mare, Per Terram
Challenges: Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....
|
06 lis 2012, 21:32 |
|
 |
|
Semi00
Podpraporčík
|
Historie, poslední dobou jsem se začal dost zajímat o období druhé republiky a protektorátu. Zajímá mě odboj a partyzánské hnutí. Zatím je mým největším skalpem osobní setkání s dcerou Vladimíra Řezníčka (člen paraskupiny WOLFRAM) a taky s dvěma členy odboje z Horní Bečvy.
_________________ Winston Churchill: „ Národ, který nezná svou minulost, je odsouzen k tomu, aby si ji zopakoval.“
Elie Wiesel: „ Zapomenout znamená nechat je znovu zemřít.“
|
06 lis 2012, 21:51 |
|
 |
|
MetlosMcDragon
Nadpraporčík
Registrován: 25 srp 2012, 10:07 Příspěvky: 127 Bydliště: Winterfell
|
Husky píše: já sem se s ničím nespářil, zatím xD Ta tvoje odpověď mi došla až po chvíli Husky 
_________________ Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká. Challenges [Potížista, Divoká kočka, Fortunate Son, Rebel, Nenápadný, Tail end Charlie, Infiltrátor, Ženatej chlap, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Odhodlaný, Last man standing]
|
07 lis 2012, 08:00 |
|
 |
|
|