Re: Zrušení Dělnické Strany
Co se týče toho diktátora, tak je úplně jedno, koho bys tam dosadil. Ta moc zlomí a zničí za čas každýho. Co se týče DS, s pár věcma s nima souhlasím, ovšem jak tu už zaznělo, většina toho negativního vše zastíní. A můj názor ?? Komunisty nebo Nácky ?? Proč ne, když to bude dobře fungující vláda, která bude vládnout skutečně pro lidi a né pro sebe, aby si co nejvíc nahrabali do kapes. Samozřejmě tím myslím v mezích zákona a to, že se opravdu nebudou chovat jako diktátoři ( jako tomu bylo v minulosti ). Nesympatizuju ani s komunistama ani s náckama, ale pokud by se někdy čistě jen teoreticky dostali k moci a vládly by normálně, s rozumem a hlavně pro lidi, za sebe říkám proč ne. Jistě tu na mě zazní, že už jsem si tohle prožili. Na čež já odpovím, že všechno se mění. Když nás obsadilo v minulosti Německo, tak by to mělo znamenat, že už s nima nikdy nic mít nechceme, zavřeme s nima hranice a totální ignorace ?? Neb to je docela stejnej případ ...
Takže resumééé : Jsem taky rád, že zrušili DS. Nejen z toho, že mnoho věcí přehání a moc radikalizujou, ale i z toho, kolik nás to už stálo peněz. Tím mám na mysli prostředky vynaložené na těžkooděnce, kordóny PČR a udržení bezpečí na jejich akcích. A teď možete kamenovat