Autor |
Zpráva |
Radar_PiBtl144
Major
|
 Re: Military vtipy
sintel píše: (...) Druhý rozpažil ruce a nechal si změřit od prostředníčku na pravé ruce k prostředníčku na ruce levé. Měl rozpětí 2m 50cm (...) No, tohle trochu naráží na fakt, že rozpětí rukou je cca stejné jako výška člověka. (čímž bych nerad tvrdil, že ne nevyskytují/nevyskytovali lidé 2.5m a vyšší). Jeden nemilitary vtip ode mě  McDonald's have created an Amy Winehouse McValue meal. Don't get too excited though, it's just Coke.
_________________ http://www.zeleznakoule.cz
Krav Maga & Hardstyle Kettlebell instructor
|
12 srp 2011, 13:30 |
|
 |
|
Johny--X
Plukovník
|
Hope it's Diet Coke. ------ 
_________________ Johny Perez
|
12 srp 2011, 14:15 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
Registrován: 13 črc 2009, 15:03 Příspěvky: 559 Bydliště: Дагестан - Кавказ
|
Váš nový, úplně nejvíc nejlepší přítel.  D.
_________________ >> Александр Буйнов - Спецназ <<

Ну, погоди !
|
28 srp 2011, 13:06 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Tak ten je teda jedlej  A když už jsme u téhle tematiky, tak něco z druhé strany barikády: http://www.youtube.com/watch?v=_h1lJ14Y5Fo 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
28 srp 2011, 13:15 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
Registrován: 13 črc 2009, 15:03 Příspěvky: 559 Bydliště: Дагестан - Кавказ
|
Mrkni na toho mistra jazyka na FB blíže, a uvidíš i lepší frky ..... smutný na tom je, že on je o své pravdě skálopevně přesvědčen ... "cesky etnikum okrada stat a jsou to jen fasisti" ...
D.
_________________ >> Александр Буйнов - Спецназ <<

Ну, погоди !
|
28 srp 2011, 13:50 |
|
 |
|
Jason
Major
|
Johny--X píše: Hope it's Diet Coke. ------  Marines make due 
|
30 srp 2011, 20:49 |
|
 |
|
C4R
Major
|
EPIC FAIL Po 3 denní domluvě mi napíše toto: Hele sorry, nějak se naštval mámu a ona mi prodej zatrhla.. Fakt sory..
|
08 zář 2011, 18:48 |
|
 |
|
Bohuš
Podplukovník
|
Samuel Bartos mě zabijí stačí si projet jeho zeď :
Nazev Etnicti cesi je slovo spatne. Rasisticky cesi to ma silu. v Rumburku cesi ukazali co je nenavist vuci romum. Cikani do plynu cerny svine upalime vas. Ale cesi jsou zasadne prispusobivy .
Jozef schopny clovek najde praci to mas pravdu. Ale pouze to plati pro vas cechy. Ceske rep. mozna ze pracuji romove to je ze ne vsechni cesi jsou rasiste . Ale vetcina romu nemas sanci se uplatnit CR. Duvod je specificky barva pleti .
Policiste jsou nackami . Kazdej 4 nacek ma tatinka ve vlade. Neublizovat nackum dyt jsou to deti politiky. Vladni prikaz pro policisti CR.
Nevím co má furt s tím že češi jsou a byli nácci nevím kdo byl za 2WW kde . Slováci neberte to prosím špatně .
|
08 zář 2011, 19:26 |
|
 |
|
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Oni si jen nedokážou připustit, že je tady nikdo nechce
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
08 zář 2011, 19:56 |
|
 |
|
Shav0
Kapitán
|
tak když tady jsou tak utlačovaný a šikanovaný tak proč se neodstěhujou jinam..nejlíp do émeriky to je daleko 
_________________ Airsoft 18+ Upgrade 120 Max
|
09 zář 2011, 10:46 |
|
 |
|
Axelama
Nadporučík
|
_________________ Perci Evropské směrnice Nenápadný Chrabrá oběť Zkrvavené BB G3A3(JG) ČZ 75(TM) AK47(CM) Viking! SPM retine !
|
18 zář 2011, 18:24 |
|
 |
|
bunda87
Kapitán
Registrován: 15 čer 2011, 18:19 Příspěvky: 333 Bydliště: Zvolen, Slovensko
|
Síce to není vtip, ale je to srandovné:
Přílohy:
70310955379244188326.jpg [ 63.09 KiB | Zobrazeno 9899 krát ]
_________________ vpred
|
08 říj 2011, 20:20 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
bunda87 píše: Síce to není vtip, ale je to srandovné: v čem to je srandovní?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
08 říj 2011, 20:34 |
|
 |
|
Axelama
Nadporučík
|
_________________ Perci Evropské směrnice Nenápadný Chrabrá oběť Zkrvavené BB G3A3(JG) ČZ 75(TM) AK47(CM) Viking! SPM retine !
|
08 říj 2011, 20:47 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
to snad neni ani softak ne?
|
10 říj 2011, 11:30 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
17 říj 2011, 20:50 |
|
 |
|
Johny--X
Plukovník
|
Tak ono to penále za ty roky naroste, že. 
|
17 říj 2011, 21:43 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Nový farář byl před svým prvním kázáním tak nervózní, skoro ani nemohl mluvit. Atak se zeptal přítomného arcibiskupa, co má dělat, aby se uvolnil. Ten mu poradil: „Kápněte si do vody trochu vodky, uvidíte, že po pár hltech budete trochu klidnější“. Farář poslechl a skutečně, cítil se tak dobře, že by dokázal mluvit ve vichřici. Po bohoslužbě se vrátil do sakristie, kde našel lístek od arcibiskupa..…:
… Vážený Otče, příště si nalijte vodku do vody, ne vodu do vodky. Připojuji pár poznámek, aby se neopakovalo to, co jsem viděl na dnešní mši. – Na okraj kalicha není nutné dávat kolečko citrónu. – Ty kabinky v boční lodi jsou zpovědnice, ne toalety. – Snažte se neopírat obraz Panny Marie, a už vůbec ji nemusíte objímat a líbat. – Máme 10 přikázání, ne 12. – Apoštolů bylo 12, ne 7, a žádný z nich nebyl trpaslík. – Našeho Pána, Ježíše Krista a Jeho Apoštoly nenazýváme JC & His Boys. – Svatému Kříži neříkáme Velký Téčko. – David porazil Goliáše prakem a kamenem, není pravda, že by ho dojebal. – Jidáše neoznačujeme za z*urveného zmr*a. – Otec, Syn a Duch Svatý nejsou Fotr, Junior a Strašidlo. – Svěcená voda je na požehnání, nikoliv na osvěžení zátylku. – Nikdy se nemodlete vsedě na schodech před oltářem. – Hostie nejsou chipsy, tedy je nepřikusujeme k vínu, ale rozdáme věřícím. – Věřící vhazují příspěvky do pokladničky dobrovolně, nápis: „Vaše spropitné – můj plat“ je tedy na pokladničce zcela zbytečný. – Hříšníci půjdou do pekla, ne do p*či. – Při otčenáši je možno zvedat ruce k nebesům, ale ne se kývat do vlny. – Vaši iniciativu, aby si všichni přítomní zatancovali, hodnotím kladně, ale dělat vláček po celém kostele, to tedy nemusíte. – Na konci modlitby říkáme Amen a ne Šlus a z kazatelny se chodí po schodech, nejezdí se po zábradlí!
DŮLEŽITÉ: Ten, co seděl v koutě u oltáře, a o kterém jste tvrdil, že to je buzík v sukni a transvestita bez mejkapu, to jsem byl já. Doufám, že do příští neděle tyto nedostatky napravíte. Jinak, na první kázání to bylo celkem dobré.
|
06 pro 2011, 22:05 |
|
 |
|
Lycien
Rotmistr
|
Monty: Gj A jinak: Bavej se dva starší kamarádi, a jeden povídá druhýmu: " Hele, ty jsi už byl na tý kontrole prostaty, bolí to ...? nebo jak to vlastně probíhá?" "Na tom nic není hele, toho se nemusíš bát. Tam prostě přijdeš, sundáš si kalhoty, opřeš se rukama o stůl, doktor si tě levou rukou chytne za rameno a pravou ti strčí.... ne moment .... pravou tě chytne za bok a levou ti strčí do pr .... ne takhle to nebylo mmnt. Pravou te chytne za pravý bok, levou za rameno a do prdele ti strčí.... ?! .... TEEEEN HÁÁÁJZL !!!!
|
08 pro 2011, 21:46 |
|
 |
|
angeelina92
Svobodník
|
Jaký je rozdíl mezi armádou a masturbací? . . V armádě je to přesně naopak - kokot honí člověka. "Vojáku, budete kopat zákop ode mě až k tomu druhému strašákovi na ptáky!" Velká skupina Talibanských vojáků jde po silnici, když vtom se zpoza písečné duny ozve: "Jeden Texaský voják je lepší než deset Talibanských!" Velitel vyšle za dunu rychle deset svých nejlepších vojáků. Ozve se prudká střelba, která po několika minutách utichne a zase se ozve: "Jeden Texaský voják je lepší než sto Talibanských." Rozzlobený velitel vyšle za dunu sto svých dalších nejlepších vojáků a opět propukne ohromná střelba, která po desíti minutách utichne a ozve se: "Jeden Texaský voják je lepší než tisíc Talibanských." Nepříčetný velitel shromáždí tisíc vojáků a vyšle je za dunu. Rozeřvou se děla, granáty a kulomety, které po půl hodině ztichnou. Po chvilce se zpoza duny připlazí smrtelně raněný Talibanec a ještě před smrtí varuje velitele: "Už tam nikoho neposílej. Je to léčka. Jsou tam dva." Nechá si velitel nastoupit nováčky. Ti celí vyplašení čekají, co se bude dít. "Já sem major Zelenka a teď se mi budete představovat vy." Ukáže na prvního v řadě. "Já jsem, prosím, Poláček." "Hm, další." "Mé jméno je Novák." "Další!" "Já se jmenuju Volivka." "Cože? Volivka?" "U nás na vesnici jsme měli taky jednoho Volivku a víš, jak jsme mu říkali, vojíne?" "Nevím, majore. Volivka, Volivka, ty jsi ale polívka. Cha cha cha." "U nás na vesnici byl taky jeden Zelenka a víte, jak jsme mu říkali, majore?" "Zelenka, Zelenka, ty jsi ale kokot!" Malý chlapec na americkém venkově vedl osla podél plotu vojenského tábora. Pár zelených mozků si z něj začalo dělat legraci. Jeden povídá: "Hej, kluku, proč držíš bratříčka tak pevně?" A prcek bez mrknutí oka odpověděl: "Aby se nezapsal do armády!" Další najedete na http://www.mrte.cz/vtipy/vtipy-o-vojacich/
|
15 pro 2011, 16:34 |
|
 |
|
Johny--X
Plukovník
|
nakej spambot, ale vtipy ma celkem dobry 
|
16 pro 2011, 22:23 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
tenhle se mi libil  Vojín Novák dělá na rotě rajóny a drhne rejžákem horní chodbu. Okolo jde plukovník a Novák ho zapomene pozdravit. "Vy neumíte zdravit?!" ptá se plukovník. "Je vidět, že vás nikdo nenaučil správnému vojenskému vystupování! Dejte mi ten rejžák, já vás to naučím. Vy jste plukovník a já voják, běžte na konec chodby a pomalu dojděte ke mě." Novák odešel na konec chodby, plukovník sebral rejžák a začal drhnout chodbu. Když už byl plukovník celej zapocenej, zželelo se ho Novákovi a tak se rozešel. Když míjel plukovníka, ten zahodil rejžák, postavil se do pozoru a začal salutovat. Novák se na něho podíval a povídá: "Pokračujte, já si na takový ptákoviny nepotrpím..."
|
17 pro 2011, 07:59 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
|
06 led 2012, 15:53 |
|
 |
|
zirafa
Kapitán
|
Tak teď jsme se vážně zasmál nečím ten vývoj 58ky financovat musí...
|
06 led 2012, 16:00 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
tak to je narez. kostak uz fici i ve farmacii 
|
06 led 2012, 17:34 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
No to si děláš prdel 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 led 2012, 17:40 |
|
 |
|
Ste-Lu_cz
Kapitán
Registrován: 02 pro 2011, 11:37 Příspěvky: 357 Bydliště: 34UBA9724
|
to je ovšem starší kousek 
_________________ -Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně. -Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí. M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
|
06 led 2012, 17:44 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Ste-Lu_cz píše: to je ovšem starší kousek  Starší? nene to je aktuální kousek
|
06 led 2012, 17:55 |
|
 |
|
GURU
Štábní praporčík
|
Na to si monty přišel brzo 
_________________ Airsoftový samopal vz.58 + sniperka PENETRATOR 1200 http://www.guruarms.cz/
|
07 led 2012, 16:38 |
|
 |
|
KrteQ
Kapitán
Registrován: 19 pro 2011, 17:17 Příspěvky: 341 Bydliště: Ostrava
|
Gentlemans ....  2Monty: Ten komentář....
_________________ Úžasně okouzlující bůžek, machiavellista a brony vykukující z okna v Ostravě. ↑
"Faber suae quisque fortūnae" __________________________________________________________________ [Challanges]
Naposledy upravil KrteQ dne 08 led 2012, 19:20, celkově upraveno 1
|
08 led 2012, 18:59 |
|
 |
|
|