Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 črc 2021, 16:03




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 jak sestavit mechabox? 
Autor Zpráva
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek jak sestavit mechabox?
neví nekdo nebo spis nemá někdo fotky a navod jak sestavit mechabox ? detailne ? diky

upraven nazev
Jeff


17 dub 2011, 16:40
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: mechac
mechabox jaký verze... ? http://www.youtube.com/results?search_q ... arbox&aq=f

http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/servis_zbrani.html


17 dub 2011, 16:54
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
do V2 do m4


17 dub 2011, 18:34
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
ruce hlavu počítač a klávesnici s myší máš taky

http://www.youtube.com/watch?v=wUnERmRPQ8I&feature=fvst


17 dub 2011, 18:48
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
jo to jo ale tak ja to napsal hned po objeveni problemu a az ted se tomu zacinam venovat


18 dub 2011, 18:39
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
pekarczek píše:
jo to jo ale tak ja to napsal hned po objeveni problemu a az ted se tomu zacinam venovat


Tak se tomu laskavě příště napřed věnuj a až když si fakt nebudeš sám vědět rady, tak piš na forum.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


18 dub 2011, 19:04
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
hele lidi nikde nemuzu najit tu cast jak je ten zobacek mezi stredovym a spodnim kolem nema nekdo obrazek?


19 dub 2011, 17:30
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
jestli myslis zapadku zpetneho chodu, tak takto:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/se ... ni_31b.jpg
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/se ... ni_56b.jpg

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


19 dub 2011, 17:41
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
jmenuje se to zapadka zpetnecho chodu, zabranuje zpetnemu chodu kol, umisti ji tak aby pruzila na motorove kolo
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/sr ... ca_42b.jpg

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


19 dub 2011, 17:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
ok dik ja prave ze kdyz sem ji tam dal sprave¨ne a pak to motorovy kolo tak ta zapadka vyskocila


19 dub 2011, 21:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
To je normální, musíš to šikovně složit nebo si jí tam přichytit pinzetou.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


19 dub 2011, 22:04
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
hele je normalni kdyz mam spatne tu zapadku ze to nedela zadny zvuky?
kdyz to zkousim?


20 dub 2011, 19:13
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Jak špatně a jak zkoušíš?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 dub 2011, 19:25
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
no jako kdyz tam mam tu pruzinku blbe. a zkousim jestli to strili. a ono ne . Je to tou zapadkou nebo ne?


20 dub 2011, 21:16
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Může být, ale taky nemusí, vzhledem k tomu že očividně nemáš páru, jak složit kvér, jsi v tom mohl posrat padesát dalších věcí...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 dub 2011, 21:36
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
vim jak slozit qer ale nwm jak slozit mehchabox


20 dub 2011, 22:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
http://www.mechbox.com/mechbox/version- ... stall.html

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


20 dub 2011, 22:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
pekarczek píše:
vim jak slozit qer ale nwm jak slozit mehchabox


To jsem tím kupodivu myslel. A piš prosím česky.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 dub 2011, 01:54
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
takhle problem je jen v kolech rovody elektriky tam ma ze fungujou a kdyz strilym tak kola taky jezdej ale neberou pist tak v tom je problem


22 dub 2011, 11:01
Profil
Nadpraporčík
Nadpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 23 led 2011, 21:59
Příspěvky: 124
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
po prve pises jak madar :) po druhe ak si si isty ze sa ti tocia kolesa a vse je ako ma ale nenatahuje ti to piest tak podla mna je bud znicene ozubenie na piseste alebo je vylomeny aspon prvy zub a tym padom ti to koleso nezachyti. inak ma nic nenapada ineho preco by ti nenatahovalo piest nech rozmyslam ako chcem. ak sa kolesa tocia ( ci uz dru alebo nedru) do zaberu sa musia dostat ak ne jedine znicene ozubenie piestu alebo teda kolesa. ak mas cinu M4 ( aj ja ) skor sa priklanam ze je vylomeny prvy zub alebo teda prve zuby na pieste nakolko plast vydrzi menej nez tie kovove kolesa. samozrejme dufam ze si ho neotocil ozubenim hore to uz snad logika da :)

_________________
Zbran: D-Boys M4A1
pouzivana municia 0.2g 6mm BB
Zaciatocnik takze moje rady berte s rezervou ucim sa :)
Zaciatok mojej AS kariery: 1.1.2011 - pekny to datum :)


22 dub 2011, 22:15
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 18 úno 2011, 19:05
Příspěvky: 33
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
diky za radu ja se s tim poperu - diky vsem


23 dub 2011, 11:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Ozubením hore by dal píst jen naprostej debil, ale co už jsem viděl, že se někomu povedlo dát ho nakřivo (prostě "přes kolejničku"), pak to kolo samozřejmě taky nenabere.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


24 dub 2011, 21:41
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 25 dub 2011, 20:09
Příspěvky: 10
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Já mam podobný problém. Když začnu střílet, tak se kola točí, ale nezabírají. Jeden kamarád mi říkal, že by to mohlo způsobit i špatné natočení kol (nedávno jsem rozdělával motorovou klec a tak jsem mohl ty kola nějak přetočit na tu mezeru, kde nezabírají za píst).


02 kvě 2011, 05:54
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
To je samozřejmě naprostá blbost, ani si nedokážu moc představit, jak jsi to jako myslel :D Jsi si jistej, že se kola točí? Neprotáčí se ti spíš motor, když jsi s ním čachroval?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 kvě 2011, 10:53
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 25 dub 2011, 20:09
Příspěvky: 10
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Né kola se určitě točí, takže to bude asi urvanej zub na pístu, nebo ohoblovaný kola. Asi to není k tématu, ale ještě by mě zajímalo jaký má efekt na úsťovou rychlost set tiché vzduchotechniky od guru a jestli by nebylo lepší pro m110 NBU set od airsoft pro?


02 kvě 2011, 11:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
- Přesně tak.
- NBU na M110 v žádném případě ne.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 kvě 2011, 15:07
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 kvě 2010, 14:19
Příspěvky: 109
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Čau, mám pár dotazů ohledně sestavení mechaboxu. Jedná se o mech v.2 od CA, kola CA superzátěžové klasické, píst GURU celokov. ozubení, kabeláž od ASPro, ostatní snad není podstatné.

1. Je normální, že píst se v zavřeném mechu hýbe cca o 1,5mm ze strany na stranu (od kolejničky ke kolejničce) a že v nejspodnější poloze není tak z 1/4 zabírán na zuby? (píst Guru celokovové ozubení, kola CA vysokozátěžová)
2. je běžné že se pod pístové kolo dává 0,5 - 0,6mm podložek? Já když tam dám méně tak kola drhnou o sebe.
3. dá se nějak vyřešit, že kabeláž, která vede pod pastorkem, je mu velice blízko? Bojím se že se s kabeláží nějak cukne nebo se sama pohne a pastorek ji rozcupuje. (kabeláž je poměrně tlustá)
4. a poslední dotaz. V servisu mi zkrátili pružinu (GD M130) o 1,5cm. Prý že s CA mechem a Guru pístem to jinak nešlo. Je to možné? Jak moc ztratí zbraň díky zkrácení výkon? (trn je SRC III. generace)

Díky moc


29 čer 2011, 20:24
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
1. Ne, to rozhodně neni, rovný superzátěžáky od CA jsem teda ještě nemontoval, ale se šikmáčema v CA mechu mam s Guru pístem dobrou zkušenost, sednul tam dobře. Možná failovej kus?
2. Je běžné tam dát podložek tolik, kolik jich je potřeba. A ano, občas to znamená i takhle hodně, já mam třeba doma i podložky o tloušťce 0.5mm, protože někdy jsou vážně potřeba.
3. Ne, nedá, já jsem třeba vždycky pod ten kabel kápnul malinkou kapičku sekundovýho lepidla, aby držel zalezlej v tej drážce. A určitě nedávat do dvojky mechu tlustší kabely než 1.5mm.
4. Ano, občas se stává, že se pružina úplně stlačená nevejde do pístu. Otázka o ztrátě výkonu nemá smysl...ztratí výkon oproti čemu? Delší pružinu tam stejně nedáš, leda můžeš dát zkrácenou M140...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 čer 2011, 20:55
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 kvě 2010, 14:19
Příspěvky: 109
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Díky za rady. S tím pístem to moc nechápu. Teď jsem zkoušel 2 písty ve 2 mechaboxeh a oba se v obou hejbaj, a pak s tím, že když je píst uplně u jedné stěny mechu tak nezabírají kola přesně na hřeben tak to výrobní vada asi nebude, dějá mi to i s druhým pístem. Myslím že to je právě těma podložkama, že jich tam moc, ale jak říkám míň než 0,5mm jich tam dat nemůžu. Tak nevím jak to řešit.
S tou ztrátou výkonu jsem to myslel jen teoreticky. Jako jaký by byl cca rozdíl v zkrácený a nezkrácený pružině kdyby obě fungovali. Zajímá mě to z toho důvodu, že až budu měřit úsťovku tak abych věděl jestli je třeba 120 dobrý nebo špatný.


29 čer 2011, 21:28
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: jak sestavit mechabox?
Jako samozřejmě že ten píst může mít trošku vůli (někdy, někdy se naopak musej pilovat, aby vůbec jezdily), ale 1.5mm je fakt strašně moc, nepřehnal jsi to akorát s číslem? A co se těch zubů týče, tak jsem to pochopil, že píst je moc vysoko, ne že je to vyosený do strany...tak to je těma podložkama žejo a rozhodně to neni dobře...jako CA kola se občas musely i sjet na soustruhu, aby vůbec sedly.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 čer 2011, 21:32
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz