Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 čer 2021, 08:36




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
 EoTech 552 - potřebná délka RIS 
Autor Zpráva
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek EoTech 552 - potřebná délka RIS
ciao, měl bych otázku jakou minimální délku railu otřebuju an tenhle kolim? http://www.armymarket.cz/kolimator-552-holosight-eotech-black-element-d2005
díky

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


29 říj 2009, 08:21
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
Celej eotech má délku 13cm, ale měl by jít i na kratší lišty záleží jak máš uchycenou lištu

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


29 říj 2009, 08:52
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
kdy žo změřim od začátku tý první "prohlubně" v liště po konec tý poslední má to 104mm

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


29 říj 2009, 09:37
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 06 úno 2009, 18:20
Příspěvky: 103
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
na jakou zbraň to chceš dát?


29 říj 2009, 11:00
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2008, 19:26
Příspěvky: 444
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
sirTommy píše:
na jakou zbraň to chceš dát?

Podívej se do jeho podpisu.

_________________
Naším úkolem není padnout za vlast,ale přinutit ty na druhé straně,aby padli za tu svou


29 říj 2009, 11:11
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
sirTommy píše:
na jakou zbraň to chceš dát?

na TUHLE

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


29 říj 2009, 11:48
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
no a o tam dát kratší 551 já se totiž obávám, že se tam jednoduše nevejde.

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


29 říj 2009, 12:48
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
no já chtěl ten delší kvůli tomu že se tam vejdou velký baterky a ten krátkej existuje vůbec v reálu? a co sem koukal tak u 601skss sem viděl jen ty dlouhý :D

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


29 říj 2009, 12:54
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
Nejspíš bys ho mohl dat na tu vyvýšenou RISku.
Držet to bude ale nevim jak to bude vypadat

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


29 říj 2009, 13:42
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
on ten vyvýšenej rail má 4,5cm tak nevim no :D

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


29 říj 2009, 13:55
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 06 úno 2009, 18:20
Příspěvky: 103
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
Držel by tam, ale nejde sundat zadní mířidlo?Tím by se ti uvolnilo místo


29 říj 2009, 16:18
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
toho kolimu si nevšímejte :D , informativně to snad stačí
http://i36.tinypic.com/2egcqk9.png

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


29 říj 2009, 17:01
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2009, 18:33
Příspěvky: 408
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
Krátkej Eotech existuje, lze nalézt na stánce eotechu. Tak bud pořídit kratší, nebo změnit rail.
jinak je zde i taková střední velikost (pak je ta nejměnší), která by tam snad mohla pasovat, ale je dražší:
http://www.armymarket.cz/kolimator-553- ... ment-d2241

Jen dotaz, k čemu sloužila ta zvýšená lišta?


30 říj 2009, 12:41
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
CrocHunter -> K tomu, aby byl kolimátor umístěnej výš nad tělem zbraně :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 říj 2009, 12:57
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2009, 18:33
Příspěvky: 408
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
No, to mi zrovna nedocvaklo :) , ale já takovéhle provedení ještě neviděl, zamezuje upevnění nosného ucha a ostatních doplnků jako právě ten eotech, tak se to jeví takové nepraktické, takže to vypadá na nějaký spešl tacticool a u těch si člověk nemůže být jistej na co ty věci jsou. :)


30 říj 2009, 13:13
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 16 čer 2009, 12:53
Příspěvky: 491
Bydliště: Coronado, CA
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
Griffon píše:
CrocHunter -> K tomu, aby byl kolimátor umístěnej výš nad tělem zbraně :D

presne to bylo udelany kvuli tomu , aby to bylo nad PEQem .. (tohle predpazbi) na predni casti ma bejt PEQ a na ty vyvyseny veci Aimpoint ... je to od Knights

_________________
ENS Chuck Mitchell
1/ECHO/SEAL Team 1 1998-2003


30 říj 2009, 14:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
Teďka jsem se bavil s ejdnim klukem a on říkal že bych ho klidně mohl dát jen na tu vyvýšenou lištu, že se to uchycuje jen jednim šroubem, ale vypadalo by to asi trotlovsky... Když tak zajdu do morrisu a odskoušim to tam

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


30 říj 2009, 14:14
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 říj 2009, 15:03
Příspěvky: 699
Bydliště: Stod
Nový příspěvek Re: EoTech 552 - potřebná délka RIS
ma nekdo nejake zkušenosti s timhle shit od element ?? popřípadě sem písnite vaše poznatky a ikdyž to bude nejakej fakt crazy kolim tak jako dekorace na m4 good :D :lol:


30 říj 2009, 15:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz