Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18 zář 2021, 01:53




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 RIS systém na M4 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Registrován: 26 lis 2011, 21:50
Příspěvky: 4
Nový příspěvek RIS systém na M4
potřeboval bych poradit ... koupil jsem si http://www.armymarket.cz/ch-m4-casv-kov ... -035-d1683 a tento RIS system(s-system) mi nyní prilis nevyhovuje + akumulatorovy box je pro me naprosto strasny ( bohuzel pri koupi jsem toto nevedel ) a hledam novy RIS system a nejlepsi by bylo kdyby se do něj vlezl 8.4V akumulator, predem diky za odpovědi a rady :)


26 lis 2011, 22:11
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
Tak první věc je otázka, co ti na něm nevyhovuje, resp. co bys chtěl mít jinak a jak. Bez toho ti těžko poradíme, protože nevíme, co vlastně chceš.
No a druhá věc je, že do žádnýho RIS předpažbí 8,4V akumulátor nenacpeš, na to rovnou zapomeň. Maximálně do některejch se dá narvat nějaká vhodná lipolka, ale i to bejvá dost natěsno a ty lipolky nebejvaj nic moc. Pokud ti nevyhovuje box, začni uvažovat o kapse na pažbu, crane pažbě nebo pevné pažbě.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 lis 2011, 22:42
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 26 lis 2011, 21:50
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
tento RIS system mozna az prilis tezky a kdyz si na zbran dam grip a pevneji jej uchytim casto se spodni cast vysune (je zaklapovaci) a to se mi uz nekolikrat stalo primo na bojisti
navic je na muj vkus horni lista posazena az prilis vysoko, premyslel jsem o http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1186 nebo http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1509 ale někde jsem zde četl že nemusí sedět na zbran protoze neni DBoys vyroby, ten vak na pazbu mi ani nevadi - vlastne jsem s tim spis pocital ale doufal jsem ze mozna nekdo zna nektery system do ktereho se akumulator da


26 lis 2011, 23:04
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
Tak to vysouvání by se dalo určitě pořešit lepicí páskou a váha zase posilovnou :D Jinak ale pokud si koupíš nějaké klasické RIS předpažbí přesně v tom stylu, jako jsi dával odkazy, tak ti bude myslim vyhovovat, netrpí ani jednou ze třech popisovaných vlastností, které se ti nelíbí :D A na Dboys by měly sedět normálně, ten kvér neni nijak atypickej, ale samozřejmě sehnat Dboys předpažbí, tak máš jistotu. A hlavně si napřed sundej to původní a podívej se, jak ten kvér vypadá pod nim, jestli tam je klasickej deltaring a tak, aby ti tam nový předpažbí šlo vůbec nasadit.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 lis 2011, 23:08
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 26 lis 2011, 21:50
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
deltaring a ostatni veci tam jsou klasicke, takze ty RISka povolujes? :D


26 lis 2011, 23:22
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
Podle mě tim SHSkem určitě nic nezkazíš :-) Ale napřed bych se zkusil optat, jestli někdo nemá přímo dboys, nebo jestli by to někdo nevyměnil...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 lis 2011, 23:25
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Registrován: 28 črc 2011, 17:42
Příspěvky: 114
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
čau, potřeboval bych poradit mám m4, ale chtěl bych na ní dát delší předpažbí http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=892 ale má to háček. Jestli chci dát delší předpažbí tak potřebuju i delší vnější hlaveň a to sem neviděl levnějc než za 1700... a to se mi do toho opravdu dát nechce nevíte o jiném levnějšim řešení.


14 bře 2012, 10:49
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
Jo, sehnat bazarovej kvér s předkem kterej chceš, prohodit předky a zase ho prodat.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


14 bře 2012, 11:47
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
Já mám kvér od DB, riska od DB stojí okolo 1500 s ten systém uchycení je na prd.. tak jsem hop nebo trop pořídil ris od SHS za 600 kč a sedí jak hrnec na p..


14 bře 2012, 13:15
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 bře 2009, 10:29
Příspěvky: 995
Bydliště: RACOON CITY
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
Ebrlik píše:
čau, potřeboval bych poradit mám m4, ale chtěl bych na ní dát delší předpažbí http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=892 ale má to háček. Jestli chci dát delší předpažbí tak potřebuju i delší vnější hlaveň a to sem neviděl levnějc než za 1700... a to se mi do toho opravdu dát nechce nevíte o jiném levnějšim řešení.

tak posuň jen mířidla


14 bře 2012, 20:42
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
A co něco v tomhle stylu: Link. Tam by jsi hlaveň měnit nemusel

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


14 bře 2012, 22:15
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: RIS systém na M4
Bundesman píše:
A co něco v tomhle stylu: Link. Tam by jsi hlaveň měnit nemusel


Ale když nechce platit to co stojí vnější hlaveň tak tohle asi taky nebude to právé.


14 bře 2012, 22:20
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz