Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30 črc 2021, 15:05




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ] 
 Jaký mosfet ? 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Registrován: 01 úno 2012, 17:38
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Jaký mosfet ?
Poradíte mi prosím, jaký mosfet se mi půjde do L85A1 Army ? Jakou kabeláže mám k tomu přikoupit ? Baterii mám 11,1 V lipolku -. Děkuji..


01 úno 2012, 17:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
na jakou pruzinu?

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


01 úno 2012, 17:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
V tomhle kvéru je místa jak kráva, vejde se tam klidně i relé, takže mosfet tam nacpeš naprosto jakejkoliv, klidně s brzdou, procesorovku nebo cokoliv budeš chtít.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


01 úno 2012, 17:54
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
abych nezakladal stejne tema mam podobny dotaz....jaky mosfer do mp5K na lipolku 11,1....potreboval bych tk doporucit nejakou lipolku do laserboxu...dik ;)..

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


01 úno 2012, 20:09
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
jelikoz tam je malo mista, tak bych dal mosfet Jefftron, vyrabi se bud bez kabelaze nebo s univerzalni kabelazi, je velmi maly, v pohode se vejde pred spoust

predpokladam, ze mas zbran spis na kadenci nez honeni vykonu, pokud nechces, aby ti vystrelila na semi vicekrat za sebou, tak bych doporucil aktivni brzdu od stejne firmy, da se taky dat pred spoust, ale to chce uz upravit telo a i tak je to strasne natesno, to by bylo lepsi dat do boxu s lipolkou.

vyrobky najdes na techto strankach:
http://www.jefftron.cz/

do jakyho laserboxu chces dat tu lipolku? 11.1V?

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


01 úno 2012, 20:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Jefftron extreame mosfet s kabelama.

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


02 úno 2012, 10:01
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2008, 14:33
Příspěvky: 1407
Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
TeslaMa píše:
Jefftron extreame mosfet s kabelama.


To ani náhodou. Do mp5k se nevejde mosfet s obr chladičem...ještě k tomu, když tam určitě nemá brutální pružinu typu 160... obyč jefftron mosfet klidně s aktivní brzdou, protože mp5kčka se dělají na kadenci většinou.

_________________
Tango down!
______________________________________________________
KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g
Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g


02 úno 2012, 12:08
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
pro upresneni ano chci to spise na kadenci protoze to taham jako zalozku ke snipe ;) diky

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


02 úno 2012, 13:23
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
S extreame fetem mam dobre zkušenosti, tak ho doporučuji a bez chladiče se tam vejde vpoho...

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


06 úno 2012, 20:21
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Když se tu řešili ty mosfety potřeboval bych poradit. Hledám nějaký šikovný způsob umístění akt. brzdy do trnu pažby v M4 (baterie v kapse na pažbě). Na obrázku je můj nápad, i když asi ne moc dobře provedený, jelikož když se pažba zasune, tak bude nejspíš problém se zajetím kabelů od konektoru baterie do tubusu protože je to poměrně velký ohyb. Hodili by se mi nějaké nápady jak to nějak kultivovaně vyřešit :D ...Cíl je zachování vysunné pažby s tím abych nemusel rovnat do tubusu kabely dlouze rukou. Připravené ve vnitř to je podle Jeffa. Díky.


Přílohy:
Kabele.png
Kabele.png [ 18.99 KiB | Zobrazeno 26659 krát ]
11 úno 2012, 09:30
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 01 led 2012, 15:17
Příspěvky: 69
Bydliště: SR - Trenčín
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Ja byť tebou dám to takto nejako. Zohnat si to oko s dierou co sa dava medzi pažbu a telo M4, previesť tadial káble, dať ich do chráničky a mosfet bud dať do kapsicky alebo nejako inak vymysliet uchytenie a zakrytie.

Ten konektor samozrejme z druhej strany mosfetu.


Přílohy:
Poznámka: Vysunutá pažba
IMG_3461.JPG
IMG_3461.JPG [ 567.12 KiB | Zobrazeno 26642 krát ]
Poznámka: Zasunutá pažba
IMG_3462.JPG
IMG_3462.JPG [ 559.37 KiB | Zobrazeno 26642 krát ]

_________________
AK74un custom
11 úno 2012, 12:31
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Dělal jsem ti u pár lidí co tu výsuvku zase tolik nepožívají.. (zasunou jí jen při přepravě na akci) a nebyl problém...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


11 úno 2012, 13:08
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2008, 14:33
Příspěvky: 1407
Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
S výsuvkou a kabely nebyl nikdy problém...já to posouvám i na akci a kabely v cajku.

_________________
Tango down!
______________________________________________________
KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g
Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g


11 úno 2012, 13:10
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
ja jsem kdysi delal kabely na pazbu takto:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/ka ... pazbe.html
dneska bych to jiz delal jinak, tj. bez propojek a kabely by sli venkem jako u klasicke crane pazby

hlodaQ*: ve tvem schematu je problem, ze bys nezasrouboval sroub s podlozkou pro upevneni trnu, neprosel by kolem brzdy

musis to delat bud tak, ze brzda bude cca 5mm vne trnu pazby, pak se smotaji kabely a da se brzda dovnitr nebo to udelat jako to maji G&G zbrane, udelat do trnu pazby okynka:
http://airsoft-team-chrudim.rajce.idnes ... gg_30b.jpg
http://airsoft-team-chrudim.rajce.idnes ... gg_29b.jpg

pak staci akorad vyhnout brzdu z okynka a zasroubovat trn.

ja nemam problem s tim, ze bych musel porad prerovnavat kabely, jsem zjistil ze to behem akce bud vubec nemenim, nebo maximalne 3x a to o treba jenom jeden stupen, takze netreba s kabelama cachrovat

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 úno 2012, 14:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
No... taky se mi víc líbí verze s tím že bych do víčka co se zasunuje před trn udělal díru na kabely kde by po kousku byl hned konektor a otočila by se kapsička, tam když by se pažba zasunula a tak by se kabel ohnul nahoru obloučkem ale ničemu by to nevadilo. Problém je jen v tom, kam umístit tu brzdu. To jak jsem nakreslil by bylo tak že bych vytáhnul kabely od motoru na délku trnu, za ním bych je ustřihl, napájel brzdu, ohnul kabely a zamáčkl do trnu. Z toho už by vedly kabely na délku vytažené pažby. Raši bych to ani do toho trnu netahal, ale nevim kam bych dal tu brzdu :/ :D


11 úno 2012, 18:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
No brzdu muzes dat do kapsicky pokud tam je na ni misto, nebo do predpazbi ale musis pak vest minus kabel mimo mechabox coz je neprakticke a nebo ji umistit do trnu pazby s tim ze vyvedes pouze napajeni pro baterii, ale potazka je jestli mas dostatek mista pro kabely, viz priloha

Plus je vsude spolecny takze ho muzes napojit z kabelu, viz:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... ch_04b.jpg
pak k brzde muzes vest pouze jeden signalovy kabel a ten druhy signalovy kabel co je bliz k + (popripade merakem overit) odstrihnout a pripajet z kontaktu k + kabelu rovnou v mechaboxu, viz:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... ba_02b.jpg


Přílohy:
Kabele.png
Kabele.png [ 15.67 KiB | Zobrazeno 26560 krát ]

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
11 úno 2012, 20:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Díky hoši, udělám to jak mi nakreslil Daven, brzda bud pěkně zavřená a nic by nemělo vadit... ...Docela mě překvapilo to napojování signálového kabelu, už to chápu, ale samotnýho by mě to asi nenapadlo :D


12 úno 2012, 13:41
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Já si to udělal podle jeffa, ale na konci tubusu pažby je jakoby víčko, do tubusu jsem dal mosfet a do víčka jsem udělal díru skrz kterou jsem jen prostrčil konektor. Mám CTR pažbu s víčkem vzádu, takže se mi tak kabel vždy sám naohybá při zatažené pažbě , sice nemůžu zasunout pažbu úplně na doraz, ale až na druhou polohu, ale to mi za tom stojí :D zatahuju jí jen při přenášení, jinak vždy hraju s úplně vysunutou.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



12 úno 2012, 13:49
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2011, 16:07
Příspěvky: 192
Bydliště: Praha 4
Nový příspěvek Jaký mosfet ?
Zdravim, chtěl bych se zeptat co je tohle za mosfet...nikde jsem ho nenašel. Jen ten Jeffuv je dost podobnej, ale není to přímo on.
Díky za odpověď.


Přílohy:
PIC_0186.JPG
PIC_0186.JPG [ 543.44 KiB | Zobrazeno 26366 krát ]
PIC_0185.JPG
PIC_0185.JPG [ 531.69 KiB | Zobrazeno 26366 krát ]
PIC_0184.JPG
PIC_0184.JPG [ 2.4 MiB | Zobrazeno 26366 krát ]

_________________
King Arms M4 Vltor - SHS M150 (3.07 J, 0,20g - 175 m/s), Li-Pol 11,1 V (22 bb/s)
CA MP5 SD6 B&T - AsPro M130 (2.1 J, 0,20g - 145 m/s)
WE Glock 18c 4.gen - (0,92 J)
TM Glock 17 - 0.8 J
22 dub 2012, 18:32
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
tohle neni moje prace, tipuji:
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1688

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


22 dub 2012, 19:04
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2012, 17:46
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Zdravím chtěl bych se zeptat jakou by jste mi doporučili mosfet+kabeláž do rk03 na 11,1 Lipol 130-140 brko. Díky za odpověď


25 kvě 2013, 23:15
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
To záleží na tom, jestli chceš čistě mosfet, brzdu, nebo procesorovku. A samozřejmě taky na rozpočtu.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 kvě 2013, 00:03
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2012, 17:46
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Čistě mosfet nic komplikovaného s kabeláží rozpočet tak max 700.


26 kvě 2013, 08:48
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Pak bych šel asi do extreme mosfetu od jefftronu, jistota je jistota :P

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 kvě 2013, 11:34
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2012, 17:46
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Ještě bych se rád zeptal na motor aby to vše zvládl na klid a pěkně tahal . Máte někdo zkušenost s tímto motorkem od Core: http://www.airsoft-online.cz/kratke-mot ... or-kratky/
Popř který by jste doporučili do 1000. Díky


27 kvě 2013, 14:56
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Jaký mosfet ?
Já bych doporučil Aimtop, ale použít se dá třeba i SHS. Každopádně prosím v tomto tématu diskusi o motorcích nerozvíjet, je to offtopic.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


27 kvě 2013, 15:05
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz