Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 črc 2021, 16:53




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
 Mosfet do M4 (crane pažba) 
Autor Zpráva
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Mosfet do M4 (crane pažba)
Ahoj, mám takový problémek. Koupil jsem si tuhle zbraň: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=575
A mám k ní tuhle baterku: Akumulátor KAN 9,6V 1900mAh Ni-CD - mini CQB (Na eagleguns.cz - kód zboží: 102432 )
A teďka jsem uvažoval nad mosfetem, jenomže mám problém v tom, že mě se do trnu nevejde, protože tam mám baterku a z předpažbí do tý malý mezírky mezi předpažbí a tělem nenacpu tolik kabelů. Už jste to někdo nějak řešil? Díky.

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


28 zář 2011, 15:55
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
no musis udelat co nejmensi rozmer mosfetu na delku
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... a1_03b.jpg
pokud se ti to nechce delat do vzduchu tak doporucuju jefftron mosfet, mensi na trhu nenajdes:
http://www.jefftron.cz/Mosfet/Mosfet.html

a pokud mas odsroubovavani zadni patku crayne pazby a stredni clanky(coz ty KAN jsou) tak to schovat tam:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... rc_03b.jpg
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... rc_02b.jpg
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... rc_01b.jpg

a nebo to dat normalne do trubky:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... a1_01b.jpg

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


28 zář 2011, 17:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
OK. Díky. A myslíš, že bych tam narval tu aktivní brzdu ? - Od Jeffa

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


28 zář 2011, 17:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
jo, ted to do jedny zbrane davam, ale je trochu delsi, takze pazba nejde uplne zasunout s 9.6V baterii

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


28 zář 2011, 21:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
OK. A patka se docvakne v pohodě?

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


28 zář 2011, 21:22
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
patka? jako konec pazby? proc by to melo spatne docvaknout?

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


28 zář 2011, 21:25
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
Crewe, Jeff urcite mysli umisteni mosfetu s brzdou do trubky pazby ne do patky pazby(kvuli tomu nejde zasunout pazba az k telu), do patky se podle me mosfet s brzdou nevejde, viz predchozi foto

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


29 zář 2011, 00:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
No já teďka myslím to, co mi poslal daven (fotky) u toho hk416 s crane pažbou, tak tam je vyfocený mosfet u baterky a hnedka na to jsem reagoval, jestli se tam vejde i ta brzda? Takže nevejde?

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


29 zář 2011, 09:00
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
nezkousel jsem ,ale spis ne. ja davam vetsinou mosfet ci brzdu do trubky, tj. takto:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... rx_05b.jpg
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... rx_08b.jpg

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


29 zář 2011, 09:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
A baterka se mi tam vejde? Když tam bude ještě ta brzda? Protože ta baterka se mi tam sotva vejde i bez mosfetu.

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


29 zář 2011, 10:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
jak jsem psal predtim, nepujde uplne stahnout pazba k telu zbrane

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


29 zář 2011, 11:20
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Registrován: 25 srp 2014, 12:20
Příspěvky: 25
Bydliště: Slaný
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
otázka na Jeffa, protože jsem to z minulých postů uplně nepochopil....

Vešel by se do crane trubky pažby extrem aktivní brzda? Neřeším, že nepůjde pažba zcela zasunout s tím počítam.... Pamatuju si,že vnější rozměr trubky u mojí M4 byl okolo 30 mm, tudíž by se to podle mě mělo vejít,ale radši si to nechám potvrdit


11 úno 2015, 21:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
ano vejde, ani nejsou potřeba propojky, extreme aktivní brzda se protáhne natěsno tělem zbraně.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 úno 2015, 21:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Registrován: 25 srp 2014, 12:20
Příspěvky: 25
Bydliště: Slaný
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
paráda, díky moc.

Nejsem si teda uplně jistej, jaký propojky myslíš :D ale předpokládám,že jsi asi myslel, že kabely v pohodě projdou tělem zbraně až do trubky pažby, netřeba další konektorů? :?:


12 úno 2015, 08:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
Ano, extreme brzda s chladicem projde telem a nejsou treba rozpojky.
jen si dej pozor aby byla kabelaz dostatecne dlouha az za trubku pazby, aby jsi mohl vlozit sroub a podlozkou a dotahnout tubus

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


12 úno 2015, 08:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
ano, presne to jsem myslel

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 úno 2015, 09:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Registrován: 25 srp 2014, 12:20
Příspěvky: 25
Bydliště: Slaný
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
ani to nešlo myslet jinak...jen mi to po ránu moc nepálí :D

každopádně Jeffe, poslední dotaz na tebe, pokud vezmu verzi s uni.kabeláží,vystačí mi ten kabel do trubky nebo mám koupit bez a napájet vlastní kabely potřebné délky? Respektive jde mi o odpoved na ten chytrej! dotaz, kterej položil Daven...
Mam klasickou M4 od GP....


12 úno 2015, 09:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mosfet do M4 (crane pažba)
ano vystaci, pokud si dobre pamatuji rozmery kabelaze, tak nejdelsi do crane pazby je cerveny k motoru a delku by mel mit 450mm a v univerzalni kabelazi jsou delky kabelu 500mm

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 úno 2015, 09:46
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz