|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Skřet
Moderátor
|
 Hlášení z Birthsday
tak rychle... nejaky hlaseni uz sem celej nedockavej... a sere me to ze sem tam nemohl bejt  skoda... fakt sry
|
17 lis 2007, 14:14 |
|
 |
|
Peiz
Štábní praporčík
Registrován: 19 říj 2007, 17:43 Příspěvky: 139 Bydliště: Klatovy
|
 Re: Hlášení z Birthsday
Skřet píše: tak rychle... nejaky hlaseni uz sem celej nedockavej... a sere me to ze sem tam nemohl bejt  skoda... fakt sry
hlášení se zde objeví během týdne to samé i fotky
_________________ Nepřítomnost vojáka omlouvá jen jeho vlastní smrt!!!! Brnka pičo!!!
|
17 lis 2007, 16:52 |
|
 |
|
simko.zero
Štábní praporčík
Registrován: 20 říj 2007, 22:00 Příspěvky: 147 Bydliště: Klatovy
|
joj ty kokos fakt wostrý..  až mě z toho bolejí kolena:) zase zpestření obstaral jeden z Plzeň JPP  )))  počet všech cca 45 lidu  zastříleli jsme si parádně, dostat Petra z rukou těch barbarů zaplatilo životem spoustu obětí (já taky  ) nakonec jsme vyhráli kua 
Přílohy:
Poznámka: jedna z fotek
ggg.jpg [ 152.39 KiB | Zobrazeno 10854 krát ]
_________________ 9. Lajdácký Průzkumný Oddíl tel.: 605384638 icq 244215353
|
17 lis 2007, 17:01 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
Registrován: 23 říj 2007, 11:58 Příspěvky: 2026 Bydliště: Domažlicko
|
Tak s hlášením se alespoň prozatím taky nepochlubím, ale fotky ode mě sou v galerce. Každýmu koho sem fotil se omlouvám  nechal sem si jen 640x480pix takže fotka nemaj s kvalitou nic společnýho 
|
17 lis 2007, 18:32 |
|
 |
|
Indian
Svobodník
Registrován: 14 lis 2007, 21:56 Příspěvky: 3 Bydliště: Domažlice
|
Zdarec,dík všem zučastňeným za super akci.Ani chvíli sem se nenudil a tak to má být.Abych řekl pravdu nečekal sem že se dostanem až na horu,ale vyšlo to.1 střet byl tvrdej ale rychle vyřešenej pak už to šlo pomalejc  .Jelikož sme soupeře neustále tlačili ke skalám tak se boj každou chvíli odehrával na jiném místě to se mě hodně líbylo.Terén byl víc než luxusní,počasí taky,lidi celkem přiznávali,prostě paráda.
Jo a ty s tou čínou,nejdřív si zjisti kam tě to doplivne než začneš na každýho na koho vystřelíš řvát to musíš mít to není možný,pak akorát zblbneš x lidí okolo! 
_________________ Zabij nebo budeš zabit
|
18 lis 2007, 21:28 |
|
 |
|
Peiz
Štábní praporčík
|
Indian píše: Zdarec,dík všem zučastňeným za super akci.Ani chvíli sem se nenudil a tak to má být.Abych řekl pravdu nečekal sem že se dostanem až na horu,ale vyšlo to.1 střet byl tvrdej ale rychle vyřešenej pak už to šlo pomalejc  .Jelikož sme soupeře neustále tlačili ke skalám tak se boj každou chvíli odehrával na jiném místě to se mě hodně líbylo.Terén byl víc než luxusní,počasí taky,lidi celkem přiznávali,prostě paráda. Jo a ty s tou čínou,nejdřív si zjisti kam tě to doplivne než začneš na každýho na koho vystřelíš řvát to musíš mít to není možný,pak akorát zblbneš x lidí okolo! 
Ahoj Jsem rád že jse Ti akce líbila a že jsi spokojen.Budu se těšit na další akci a doufám že ty též a že přijedeš na akci námi pořádanou i příště. 
_________________ Nepřítomnost vojáka omlouvá jen jeho vlastní smrt!!!! Brnka pičo!!!
|
18 lis 2007, 23:15 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
|
Tak trocha od nás.
Ráno kolem 9 sme se málem otočili na kramfleku a jely zase domů. Proč  no lidi zamyslete se. na parkovišti padla polovina munice za den vystřílený. O tom co si myslel tan chlapík na druhám břehu potoka raději pomlčím. Discipína to je to co schází. Těžko to házet na hlavu pořadately, ten to neuhlídá to musí každej za sebe. Jestliže svý zbrani vevěřim a musim jí neustále zkoušet, tak sni NELEZU do lesa, ale vemu si ji do dílny a opravím ji.
Po hodně rozpačtím začátku se naštěští utovořilo jádro jakýhosi velení. Tipuju to tak 5 - lidí který měli zájem na slušným průběhu akce. Jinak myslím že bychom si stáli u lesa ještě teď.
Rozdělili sme se na průzkum, střed a jištění. Směr na mapě určenej můžeme vyrazit. Po prvních metrech sme to slušně zkoordinovaly a začínalo to pomalu ,ale jistě klapat. Po cca 20-30monutách došlo k provnímu střetu. Nástřel proběhl a my jako jištění kroužili kolem a sledovaly situaci zda nás bude zapotřebí ,nebo zůstaneme skriti. Po 10 minutách bojů bylo vidět čím dál tím víc modrých mrtvol. Padlo zozhodnutí o útoku. Na pozice Vpřed. Nátlak proběhl vcelku rychle a efektivně. Po několika dávkách sme bylya bez soupeře v obrané pozici. Proběhl nástřel od 6 , ale velmi rychle tento problém pominul. V pozici sme vyčkaly na zformování průzkumu a znovuoživení středu a pomalím krokem sme se vydaly ke stanovišti 2.
Po 30metrech sme narazili na tuhý odpor. naše práce byla krýt záda, ale jelikož sme byly svědky krutého masakrku našeho čela a prakticky nemožného dalšího postupu rozhodly sme se po dohodě napdnout nepřítele zboku. problém byla lesní školka která znamenala půl kilometrovou obchůzku. Nejde o vzdálenost, ale o čas! Pokus o rychlí postup málem skončil fiaskem. Na horyzontu jsme narazili na nepřítele v nebívalé síle. Myslím že i on byl překvapen z našeho počtu, ale nezalekl se a jeho počty stoupaly. Po 15 až 20 minutách statického boje přišla první stráta toho dne. Komboj odpadl a nás bylo o jednoho míň. Musel sem jednat. Postup byla jediná možná volba. VPŘED než se zformujou. Povedlo se. Nepřítel ustoupil, aůle ouha. Závada na zbrani mne vyřadila na dlouhých 10 min. Rozhodl sem se opustit kolektiv a ustoupit na mrtvoliště. Oprava se zdařila a já i s našini padlými sem se vydal ke stanovišti 2. Cestou sme dohnaly početnou skupinku Modrých šinoucí se lesní cestou jako na nákup. Samozřejmě nikdo nehlídal záda a stoupli si přímo doprostřed cesty. Kontakt na sebe nenechal dlouho čekat. Po zformování našeho družstva zpět do bojové pohotovosti nám náležela opět role týlu.
Všichni to vzali nečekaně od cesty rovnou k nepřítely  Inu každý má život svůj ve vlastních rukou. Nám nezbylo nic jiného než si proklestit cectu houštím. Pár kroků a ouha, nepřítel. Formace ,postup, krycí palba to vše již fungovalo automaticky a člověk se hned rád spoléhá na cizí lidi. Netrvalo dlouho a společně z průzkumem a středem byl zajatec osvobozen.
Úkol splněněn
To co se odehrálo pak za přestřelku raději nebudu komentovat. Bohužel podobné střílečka na konec mi vřdy jen zkazí den.
Mé suběktivní hodnocení akce je: Strašný začátek, slušný průběh a bohužel softovej konec. Vždy na podobné akce jezdím s pocitem že dělám něco špatně, ale vždy mi celou akci zkazí jen neorganizovanost lidí kteří si ani neuvědomí co mají v ruce.
Dávám 7 z 10 a to jen za ty lidi.
Jinak díky organizátorům odvedly slušnou práci 
|
19 lis 2007, 09:29 |
|
 |
|
Peiz
Štábní praporčík
|
joseff píše: Tak trocha od nás. Ráno kolem 9 sme se málem otočili na kramfleku a jely zase domů. Proč  no lidi zamyslete se. na parkovišti padla polovina munice za den vystřílený. O tom co si myslel tan chlapík na druhám břehu potoka raději pomlčím. Discipína to je to co schází. Těžko to házet na hlavu pořadately, ten to neuhlídá to musí každej za sebe. Jestliže svý zbrani vevěřim a musim jí neustále zkoušet, tak sni NELEZU do lesa, ale vemu si ji do dílny a opravím ji. Po hodně rozpačtím začátku se naštěští utovořilo jádro jakýhosi velení. Tipuju to tak 5 - lidí který měli zájem na slušným průběhu akce. Jinak myslím že bychom si stáli u lesa ještě teď. Rozdělili sme se na průzkum, střed a jištění. Směr na mapě určenej můžeme vyrazit. Po prvních metrech sme to slušně zkoordinovaly a začínalo to pomalu ,ale jistě klapat. Po cca 20-30monutách došlo k provnímu střetu. Nástřel proběhl a my jako jištění kroužili kolem a sledovaly situaci zda nás bude zapotřebí ,nebo zůstaneme skriti. Po 10 minutách bojů bylo vidět čím dál tím víc modrých mrtvol. Padlo zozhodnutí o útoku. Na pozice Vpřed. Nátlak proběhl vcelku rychle a efektivně. Po několika dávkách sme bylya bez soupeře v obrané pozici. Proběhl nástřel od 6 , ale velmi rychle tento problém pominul. V pozici sme vyčkaly na zformování průzkumu a znovuoživení středu a pomalím krokem sme se vydaly ke stanovišti 2. Po 30metrech sme narazili na tuhý odpor. naše práce byla krýt záda, ale jelikož sme byly svědky krutého masakrku našeho čela a prakticky nemožného dalšího postupu rozhodly sme se po dohodě napdnout nepřítele zboku. problém byla lesní školka která znamenala půl kilometrovou obchůzku. Nejde o vzdálenost, ale o čas! Pokus o rychlí postup málem skončil fiaskem. Na horyzontu jsme narazili na nepřítele v nebívalé síle. Myslím že i on byl překvapen z našeho počtu, ale nezalekl se a jeho počty stoupaly. Po 15 až 20 minutách statického boje přišla první stráta toho dne. Komboj odpadl a nás bylo o jednoho míň. Musel sem jednat. Postup byla jediná možná volba. VPŘED než se zformujou. Povedlo se. Nepřítel ustoupil, aůle ouha. Závada na zbrani mne vyřadila na dlouhých 10 min. Rozhodl sem se opustit kolektiv a ustoupit na mrtvoliště. Oprava se zdařila a já i s našini padlými sem se vydal ke stanovišti 2. Cestou sme dohnaly početnou skupinku Modrých šinoucí se lesní cestou jako na nákup. Samozřejmě nikdo nehlídal záda a stoupli si přímo doprostřed cesty. Kontakt na sebe nenechal dlouho čekat. Po zformování našeho družstva zpět do bojové pohotovosti nám náležela opět role týlu. Všichni to vzali nečekaně od cesty rovnou k nepřítely  Inu každý má život svůj ve vlastních rukou. Nám nezbylo nic jiného než si proklestit cectu houštím. Pár kroků a ouha, nepřítel. Formace ,postup, krycí palba to vše již fungovalo automaticky a člověk se hned rád spoléhá na cizí lidi. Netrvalo dlouho a společně z průzkumem a středem byl zajatec osvobozen. Úkol splněněn To co se odehrálo pak za přestřelku raději nebudu komentovat. Bohužel podobné střílečka na konec mi vřdy jen zkazí den. Mé suběktivní hodnocení akce je: Strašný začátek, slušný průběh a bohužel softovej konec. Vždy na podobné akce jezdím s pocitem že dělám něco špatně, ale vždy mi celou akci zkazí jen neorganizovanost lidí kteří si ani neuvědomí co mají v ruce. Dávám 7 z 10 a to jen za ty lidi. Jinak díky organizátorům odvedly slušnou práci 
Mi také mockrát děkujem a slibujem že do příště se polepšíme.
|
19 lis 2007, 13:35 |
|
 |
|
Indian
Svobodník
Registrován: 14 lis 2007, 21:56 Příspěvky: 3 Bydliště: Domažlice
|
Peiz píše: Indian píše: Zdarec,dík všem zučastňeným za super akci.Ani chvíli sem se nenudil a tak to má být.Abych řekl pravdu nečekal sem že se dostanem až na horu,ale vyšlo to.1 střet byl tvrdej ale rychle vyřešenej pak už to šlo pomalejc  .Jelikož sme soupeře neustále tlačili ke skalám tak se boj každou chvíli odehrával na jiném místě to se mě hodně líbylo.Terén byl víc než luxusní,počasí taky,lidi celkem přiznávali,prostě paráda. Jo a ty s tou čínou,nejdřív si zjisti kam tě to doplivne než začneš na každýho na koho vystřelíš řvát to musíš mít to není možný,pak akorát zblbneš x lidí okolo!  Ahoj Jsem rád že jse Ti akce líbila a že jsi spokojen.Budu se těšit na další akci a doufám že ty též a že přijedeš na akci námi pořádanou i příště. 
Jasan rádi vás znovu uvidíme.
To Joseff:Zase tak tragicky bych to neviděl,co se táká střelby u aut samozřejmě by to nemělo být,ale nepamatuju akci kde by se tohle nedělo,přiznám se taky sem si 2x vystřelil ale vždy když v dosahu nebyl žádný civil.  Příště už se to nestane jinak své zbrani věřím  .No a co se týká organizace postupu a taktiky vůbec,musíš si Joseff uvědomit že si byl na softový akci nikoli military a v tom bude asi ten zakopanej pes,co myslíš,sám dobře víš jakej je mezi tím rozdíl.
Jinak chci ještě poděkovat tomu Partizánovi s tou manuálkou co s námi běhal skoro celou akci neustále v předu,perfektně odvedená práce,takhle si představuju spolupráci žádný zbytečný keci,ale přesto věděl co má dělat  . 
_________________ Zabij nebo budeš zabit
|
19 lis 2007, 22:13 |
|
 |
|
simko.zero
Štábní praporčík
Registrován: 20 říj 2007, 22:00 Příspěvky: 147 Bydliště: Klatovy
|
Jasný, Olin si věděl holt rady  Chtěl bych se priklonit k nazoru Indiána že tohle nemělo vubec nic společnýho s military akcí, tohle byl čistý soft, bohu díky za takový lidi  jinak doufám že bude něco dalšího někdy:)))
Co nejdřív, tak honem dejte někdo do Připravovaných akcí námět...třeba v Sušici nebo v Plzni v kasárnech ????
_________________ 9. Lajdácký Průzkumný Oddíl tel.: 605384638 icq 244215353
|
20 lis 2007, 00:25 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
|
Nejde o to jak akce byla laděná. O průbehu tam snad nepadlo špatný slovo. Po příchodu do lesa se lidi tak nějak uklidnily. Možná to bylo tím že se odělili češi od zbytku to nevím. Každopádně hlavní kritika z mojí strany padala na chování lidí před.
Jako vy to nevíte, ale va chvíly kdy ste se odporoučely do garáže přijely benga obkroužili si to kolem 2 x a zase vypadly. Proč asi
Fakt je na prdel když se sleze 50-60 lidí a nějakjech 10 - 15 se chová jako kdyby jim to parkoviště patřilo.
To si myslim že nemá nic společnýho s pojetím akce to je prostě o tom kdo to má v hlavě srovnaný a kdo tam má nas.....
Třeba jeden nejmenovanej kolega si to vedle měsipal přes tu řeku na toho civila. Střílel snad 15 min a pak se mu v lese zakouřilo od motoru.
No hlavně že má úsťovku 127 m/s a chce v lámaný skále dělat čechy.
Jak říkam to pořadatel neovlivní to je na každym a bude to všude I na military akcí se najdou kokoti indiáne 
|
20 lis 2007, 09:13 |
|
 |
|
Skřet
Moderátor
|
AAA kdyz to slysim tak mi sere ze sme tam nebyli..  pac takovouhle paradni akci si nechat ujit..  .. no nic... ale i kdyz sem tam nebyl tak ti gratuluju ke skvely akci 
|
21 lis 2007, 13:43 |
|
 |
|
Peiz
Štábní praporčík
|
Skřet píše: AAA kdyz to slysim tak mi sere ze sme tam nebyli..  pac takovouhle paradni akci si nechat ujit..  .. no nic... ale i kdyz sem tam nebyl tak ti gratuluju ke skvely akci 
Díky moc já jsem s tim docela nespokojen myslím si že to mohlo být mnohem lepší
|
05 pro 2007, 23:35 |
|
 |
|
Skřet
Moderátor
|
Peiz píše: Skřet píše: AAA kdyz to slysim tak mi sere ze sme tam nebyli..  pac takovouhle paradni akci si nechat ujit..  .. no nic... ale i kdyz sem tam nebyl tak ti gratuluju ke skvely akci  Díky moc já jsem s tim docela nespokojen myslím si že to mohlo být mnohem lepší hele to neřeš.. to si myslí každej kdo pořáda akci. 
|
06 pro 2007, 09:19 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|