Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11 říj 2024, 10:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Akce Doubrava (Chynín) 
Autor Zpráva
Site Admin
Site Admin

Nový příspěvek Akce Doubrava (Chynín)
Původní akce, která se měla uskutečnit na Doubravě byla bohužel přemístěna do Chynína na bývalou raketovou základnu. Ani tenhle problém však nevadil na uskutečnění akce a akce proběhla celkem v pořádku.

PÁTEK:
V pátek po našem příjezdu se už hrála taková zahajovací či zahřávací hra, která se potom ukončila.

Potom bylo provedeno ubytování, i když vetšina lidí byla již ubytována, a večerní oheň, při kterém se pekly buřty a klábosilo se.

SOBOTA:
V sobotu se stávalo někdy okolo 7 hod ráno a další lidi se začali pomalu sjíždět na akci... Po příjezdu všech lidí následoval briefing s popisem akce a následně začala hra. Hráči byly rozděleni na dva týmy, které měli za úkol dobýt nepřítelovu vlajku. Myslím že to skončilo 1:0 pro červené, kterým se podařilo získat soupeřovu vlajku.
Já jakož to fotograf jsem se akce nezúčastnil.
Během dopoledne se objevili menší chyby v organizaci, které se vždycky následně opravily, takže si myslím, že akce proběhla celkem v pořádku..
Oba dva týmy celkem uznávali, i když jsme museli řešit několik problémů okolo, kdy opravdu bylo slyšet zřetelné zasažení hráče, ale hráč zásah necítil.(ale tohle je normální asi na každé akci).
Takhle akce se mi líbila, i když jsem bohužel nemohl hrát, a proto hodnotím 8 z 10

ZILVAR

Obrázek

01 zář 2008, 11:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Re: Akce Doubrava (Chynín)
Jedinou chybou celé akce byl malý prostor,na kterém bylo moc lidí.Pořadatele si zaslouží uznání za přípravu této akce.Problémy které se vyskytli by zpoustu lidí odradili od celého pořádání.Hodnocení 9 z 10.
Dejvis

01 zář 2008, 12:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Sem moc rád že sem se účastnil,dost sem se vyřádil,byla to pěkná akce.

04 zář 2008, 16:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

JJ, naše stanoviště na tom bunkru... cool :) Nejvíc se mi líbilo jak jsme dostali toho snipera na střeše, sem myslel že to sou nějaky drny...:)

05 zář 2008, 13:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

Tak až na ten prostor to bylo pěkný taky dávam 9/10 ale kdyby to bylo v doubravě řekl bych že by to bylo 11/10 :D :D

09 zář 2008, 21:56
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]