Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 bře 2025, 18:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 19.9. Jagged Alliance Strašice 
Autor Zpráva
Generál poručík
Generál poručík

Nový příspěvek 19.9. Jagged Alliance Strašice
Nikdo se k tomu nemá tak asi začnu.Po dlouhé době sem přijel z akce stahanej jak má bejt, že sotva táhnu nohy za sebou.Jistou roli v tom asi hraje i to že sem jel rovnou z noční už řádně stahanej, nicméně o to víc natěšenej.Na akci typu LARP sem byl poprvé a musím říct, že pocity jsou vesměs pozitivní, ale pár ale by tu bylo.Nicméně chci hned na začátek podotknout, že jsou to ale nijak veliká.
Organizátor měl vše vymyšlené do posledního detailu za což mu patří můj obdiv a zároveň velký dík :!: Nicméně musím říct, že na jednoho člověka to bylo až moc a do budoucna by možná bodlo více lidí na organizaci při hře.Již od začátku některé body doprovázel menší zmatek.
Co se týče terminátorů nemyslím si, že by mělo smysl to něják řešit jenom pro hráče se svojí ctí doporučuju tak jak to poslední dobou řeším já, ačkoliv nerad.Kropte to do nich a oni jednou vylezou protože to neni zrovna příjemný.Zranění co se stalo jednomu členovi od nás z teamu je nemylé ale snad bude v pořádku.Inu s ničím se nepářem a dem do všeho pohlavě :!: :lol: a já se aspoň moch procvičit v nošení raněného ( i když sem po pár set metrech viděl všechny svatý :lol: ).jenže tady nastalo moje první sklamání a to veliké místo podpory ostátních hráčů jeden dlouhovlasý s červeným baretem spustil posměšky na naši adresu když sme okolo nich procházely s raněným na mém hřbetě.Garantuju ti inteligente, že si měl jediný štěstí že sme chtěli aby byl co nejdřív v nemocnici a řáně ošetřen ( i když máme nejlepšího medica pod sluncem ), protože jinak by to pro tebe nedopadlo dobře a to nejsem nijak konfliktní člověk, ale tuto nebylo chování člověka, ale hyeni a i ta se chová líp.
Nicméně po transportu raněného sem zažil dvě parádní diverzní akce kdy při jedné okolo mě a Kalyho prošel protivník cca. 5 metrů od nás a nevšimnul si nás.Upozorňuju, že sem na sobě měl ACU kalhoty.Buď je slepej a nebo my tak dobrý bůh ví :lol: nicméně potěšilo nás to a při další akcičce kdy náš Squad Leader ( Smety ) zaměstnával nepřátele ychle a úderně sme si je se Skypem oběhli a hle hlouček nepřátel stojí a vybavuje se no a bylo z toho 7 mrtvejch na jejich straně :lol:

Inu akce povedená a i když asi né vše bylo dle představ organizátora přál bych si aby vytrval a takovéto akce pořádal dál, jelikož je to velká změna a myslím si že každopádně k lepšímu, než nedělní střílečky typu prasna :!:
A poslední věc byl sem rád, že sem si mohl zahrát zase v tak krásném terénu jaký bývalý vojenský prostor ve Strašicích poskytuje, že by sme tam udělaly Kábhul II. :?: Inu uvidíme.

Ještě jednou díky organizátorovi a všem, kteří tvořili hru zajímavou a čestnou :wink:

http://www.scpmc.estranky.cz/

19 zář 2009, 18:20
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Nový příspěvek Re: 19.9. Jagged Alliance Strašice
Co mužu říct já že, jsem byl spokojenej se vším kromě terminátoru to mě tam deptalo co šlo že člověk nepřizná :( tak tam nemá co dělat. V pulce hry byl docela zmatek :o nato že jsme byli označený červenímy pasky tak to bylo nepřehledný :!: .
Nato že sem hrál za snipera tak ty pasky vubec a vubec nebyli vidět vahal :?: sem i střílet dokut nezvedli ruku a to znamenalo to :D dobré.

A ta druhá věc ta byla že organizator měl visílačku a ješte říkal že má 5 kanál. Vubec jsme se mu nedovolali :evil: když jsme potřebovali.

Jinak ta to akce se my líbyla ješte ted mi bolí celé tělo :roll: a takle se viblbnou to bych potřebolal každej den jelikož doma je taky práce.

A.C.S stranky

http://www.a-c-s.wbs.cz

19 zář 2009, 18:45
Profil ICQ
Četař
Četař

Takže co se týče organizace, výtku přijímám - bylo to tím, že jsem nečekal tolik lidí, domluva přes PMR moc nefungovala.
Lidí přijelo hodně, ale jejich informovanost zas tak vysoká nebyla. Na začátku celkové rozdělení bylo ok i plnění první série úkolů (do 11:30) se všichni více méně drželi rolí. 9.LPO provedl vzorový výslech Čoproviče, který i nahráli, abych si ho mohl poslechnout :) A Mates - ožrala ve vesnici si získal velký úspěch. Akorát někteří civilisté dělali celkem bordel, házeli kolem sebe pyrotechniku jako zběsilí, to jsem moc nepochopil proč.
Pak nám hru poznamenalo zranění, což je smutné, ale nakonec se zraněný stihl i vrátit a vypadal, že bude v pořádku.
Ve 12 hod, měl být takový vrchol role-play části hry před vypuknutím povstání a to oslava na které bude spáchán atentát na generála. Ale tady se ukázalo, že chtít po airsofťácích, aby předvedli alespoň základní vojenský pochod, je asi moc, takže tak vojáci prostě tak postávali a civilisté na ně koukali proč jako nic nedělaj, což mě docela mrzí. Aspoň, že tedy agenti snipeři dokázali splnit svůj úkol a dali generálovi (mě) ránu z milosti, abych se na to nemusel dívat :D
No po smrti generála vypukl v armádě zamtek, což je pochopitelné, ale pak už se začala projevovat nedisciplinovanost některých hráčů, která vyústila asi v půlhodinovou přestřelku mezi armádou a armádou...
Nicméně zůstali hráči co plnili své úkoly a získali informace při převodu zajatců, načež se pak konal velký lov na překupníka Muhamada Abdulláha, který byl úspěšný a věřím i zábavný. Ale během něj se podařilo utéci hlavní postavě prof. Čoprovičovi a vzhledem k tomu, že žádný voják nekryl palác, tak proběhl kolem něj a pryč až na letiště. U paláce seděli někteří vojáci, do refreshe jim zbývalo 5 minut a hlavní postava jim pláchla přímo před nosem, to bylo hodně vtipný. A hned nato dva povstalci obsadili dočasně palác a splnili tak další úkol.
Vojákům pak nezbývalo nic jiného, než alespoň rozdrtit zbylé povstalce, boj o vesnici prohráli, ale boj o knihovnu byl nakonec úspěšný, dokázali odnést povstalecký prapor. A zbraně, které pašovali žoldáci taky zadrželi, čili si tím alespoň nakonec armáda zachránila čest.
Pak byl konec, reakce byly celkem pozitivní. No organizace měla svý mouchy v informovanosti jednotek, jenže problém je, že někteří prostě nechtěli vědět co se vlastně děje, hlavně, že je co kosit.

No každopádně to pro nás byla důležitá zkušenost, co se týče pořádání větší akce a hlavně jsme se mohli seznámit s novými týmy a lidmi.
Reakce některých hráčů byly občas zarážející (např: Organizátor: Prošli jste minovým polem, jste mrtví. Hráč: Sem pyrotechnik a jde dál...). Taky ty nedojedený konzervy ste si alespoň mohli odnýst, když už ne petky :/ Každopádně nebudu tady nikoho očerňovat, to ať si každý přebere sám.

Určitě jsme potkali lidi, které budeme rádi vídat na svých akcích a těm se ozveme. No a těm druhým se neozveme, jednoduché.

Každopádně se potvrdilo pravidlo co se týče počtu lidí na akci a to, že někdy méně je více. Jinak v říjnu chystáme další akci, tentokráte zaměřenou na operaci v těžkém terénu.

19 zář 2009, 23:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

čau prosimtě kdy zveřejníš fotky co ste nafotili jsme docela zvědaví co se nafotilo děkuji

20 zář 2009, 10:36
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Chtěl bych Hekimu a jeho spolupracovníkům poděkovat za tuto akci, byla to změna a řek bych že změna k lepšímu. Nebylo to jen o kropení. Mám v plánu uspořádat něco podobného v chyníně. Na akci mi jen zklamali někteří podráždění hráči(ti mě zklamali víc než samotní terminátoři), kteří nešetřili nadávkami, je to jen hra, tak to tak berte, že si někdo hraje na terminátora je smutný ale nevidim žádnej důvod aby mu někdo vyhrožoval že ho zmlátí jak jsem na akci zaslech, nahlásit organizátorovi a hotovo. Další smutná věc bylo ono zranění(ale dobře dopadlo).

Jinak tato akce mne utvrdila v tom že většina lidí na naší softové scéně má s vojáky společné jen to že nosí uniformu, co se dá dělat.
Další přínos této akce byl že odhalil některé interní nedostatky a chyby v naší jednotce. Akcí podobného "netradičního"(nebo spíš nekropícího?) rázu je bohužel jak šafránu a to je škoda.
Celkově to hodnotím jako jednu z nej akcí. Všem zúčastněným ještě jednou děkujii a organizátorům za přípravu. S většinou lidí se příště rád uvidím. Terminatoři at se nad sebou zamyslí nebo zůstanou doma, vím že všimnout si každého zásahu není možné, ale úmyslné nepřiznávání bylo tu a tam patrné. Bohužel je to jen o svědomí oněch "strojů"

20 zář 2009, 17:52
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]