Autor |
Zpráva |
Skřet
Moderátor
|
Re: ICEWIND
glancy píše: for mro: ...jinak vysis mi ty pujceny brejle tak zase to vemu za nej.. ono vy ste rychle utekli.. a on si na to vzpomnel kdyz uz tam nikdo nebyl... ale nemusis se bat.. mro nikomu nezustane nic dluznej
|
02 pro 2008, 15:16 |
|
|
|
glancy
Poručík
Registrován: 16 pro 2007, 12:06 Příspěvky: 271 Bydliště: Stříbro
|
jo, musel jsem vozit lidi a vzpomnel jsem si az uz tam nikdo nebyl:(
_________________ B/1-23 INF,2ID-Blackhawk US Army infantry viewtopic.php?f=245&t=5307 Pruzkumnik/Zbrojir/Sberatel hmyzu/Pyroman/Kutil/do kuli/Gun nut/Obchodnik se smrti/Zenista/Vitezstvi nebo smrt/Drill Sergeant/Hereck/Staresina/Motostrelec
|
02 pro 2008, 15:24 |
|
|
|
Baker
Rotmistr
|
Griffon píše: Prostě jsem si to nemoh nechat ujít, jak říkáš, to co ty pořádáš nejsou akce, ale AKCE Fakt něco úplně jinýho, lepšího...rozhodně se těšim co vymyslíš dál, celovíkendovka v tvym podání bude téměř určitě pecka taky souhlasim a teším se na další akci v režii Glancyho......a k ty zabave. Myslim že na strane US byla suprova nalada, parta, spoluprace a hlavne sranda!(tim nechci řict že na strane ruska ne ale nesoudim nehral sem tam )....nektere spolubojovniky sem už videl na nekterych akcich a znam se s nimi třeba od videni a nektere sem videl poprve....rad sem se všema spolupracoval, teším se na příšte a dekuju za super atmosferu!!! Softu a Glancyho akcim zdar
|
02 pro 2008, 16:11 |
|
|
|
zeny
Štábní rotmistr
|
Je tady trochu moc amíckých reportů! Snad, že ruským друзьям dělá problémy latinka? Tohle se už asi netýká tématu: "hlášení z akce", ale...Ty Glancy: pravda, že náš Tachovský tým ( http://airsofttc.wgz.cz) je sdružení skupin, přesto budeme vystupovat jako jednotný oddíl a protože koukám, že to v našem regionu hodláš rozjíždět ve velkém (databáze ,,Poctivého airsoftaka,, - celovíkendové akce, atd.) já ti můžu slíbit za sebe (a naše nejhouževnatější бойце) nejenom účast, ale i libovolnou spolupráci до свидания в будущий раз
_________________ ВООРУЖЕННЫЕ СИЛЫ РОССИИ
|
02 pro 2008, 18:04 |
|
|
|
Skřet
Moderátor
|
glancy píše: jo, musel jsem vozit lidi a vzpomnel jsem si az uz tam nikdo nebyl:( hele my tam byli snad do tmy... sme si dali trenink..
|
02 pro 2008, 18:05 |
|
|
|
glancy
Poručík
Registrován: 16 pro 2007, 12:06 Příspěvky: 271 Bydliště: Stříbro
|
(....) myslel jsem na miste kde sem nabiral lidi....do objektu jsem uz nesel...
_________________ B/1-23 INF,2ID-Blackhawk US Army infantry viewtopic.php?f=245&t=5307 Pruzkumnik/Zbrojir/Sberatel hmyzu/Pyroman/Kutil/do kuli/Gun nut/Obchodnik se smrti/Zenista/Vitezstvi nebo smrt/Drill Sergeant/Hereck/Staresina/Motostrelec
|
02 pro 2008, 18:55 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
05 pro 2008, 13:40 |
|
|
|
Skřet
Moderátor
|
no dyt sem rikal.. ze nikomu nezustanes dluznej
|
05 pro 2008, 15:26 |