Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 04 pro 2020, 09:28




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Tlačák nepodává 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Registrován: 01 bře 2015, 20:03
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Tlačák nepodává
Zdravím pánové,
pořídil jsem tři tlačáky (150bb) na moje Ak47 od Cyma, zásobníky stejné značky, ale hned po první akci mi přestaly podávat, nejlepší je, že všechny naráz. :)
Resp. naplním (cca do poloviny) a i když zatlačím takový ten čudlík na pružince zásobníku, kuličky z toho lezou jak z chlupaté deky.
Všiml jsem si, že i se tam vždy seknou dvě o sebe viz: http://imgur.com/grJ9I0M
Poklepáním se to dá vyřešit, ale po chvíli se opět zaseká..

Nevíte co s tím?
Díky za radu
// Tom


01 bře 2015, 20:12
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Tlačák nepodává
Klasickej problém dvouřadejch tlačáků. Můžeš zkusit vyleštit stěny šachty a případně lehce máznout, ale málokdy se to povede vyřešit tak, aby ses na ty zásobníky mohl spolehnout.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


01 bře 2015, 21:34
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 01 bře 2015, 20:03
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Tlačák nepodává
Griffon píše:
Klasickej problém dvouřadejch tlačáků. Můžeš zkusit vyleštit stěny šachty a případně lehce máznout, ale málokdy se to povede vyřešit tak, aby ses na ty zásobníky mohl spolehnout.


Zdarec, díky za radu, dokážeš konkrétně poradit prosím jak / čím vyleštit?
Nemám s tím zkušenosti.

Děkuji


02 bře 2015, 08:50
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 21:30
Příspěvky: 339
Bydliště: Liberec
Nový příspěvek Re: Tlačák nepodává
Mě se to občas stávalo, pak jsem je rozebral, malinko stěny pomazal silikonem a problém byl vyřešenej. Jinak, když se ti stane tohle, tak bouchni magem o hlavu/koleno/strom, nebo tak a ono se to "odsekne" a hlavně, vypadá to akčně :D Základ je taky necpat je plný, ale to jak si psal neděláš.

_________________
Bojuj tak, aby i porážka byla stylová...


02 bře 2015, 18:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Registrován: 01 bře 2015, 20:03
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Tlačák nepodává
Plný je necpu, no....ono bouchnutí pomůže ale ve většině případů to jednu podá a pak bych zase mohl bouchat, což by bylo sice akční ale moc bych si nezastřílel. ;)
Každopádně teď jsem to zkoušel máznout, hlavně ten konec kde se to zůžuje a jeden, dva zásobníky podávají krásně a další zase sek.
Btw s točákem mě nikdo nedonutí, chci to rozhejbat ;)


02 bře 2015, 18:48
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Tlačák nepodává
Jemnym smirkem nebo brusnou pastou. Nicméně asi to nepomůže, ale neni potřeba přecházet na točáky, stačí jednořadý tlačáky.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


03 bře 2015, 09:34
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz