Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 zář 2018, 07:53





Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 RF10 ??? 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
misi píše:
Smety píše:
,,trochu"


buď tam si a nebo ne ... žádná jiná možnost neni ... oni to dokážou až moc dobře poznat jestli nevysíláš neoprávněně nebo ne. Lokalizace je taky jednoduchá a pro to aby ti vyrazili dveře, prohledali byt, zabavili vysílačku a zadrželi tě nepotřebujou soudní povolení


:shock:

Právě proto jsem dal to trochu do uvozovek. Protože jestli tomu rozumim dobře, tak pokud vysíláš na frekvencích od 50 Mhz výše (50 - 54 MHz je 2. a 3. oblast použitelná, pouze pro držitele radioamterských průkazú) tak oni nepoznají zda vlastním radioamaterskou licenci. To by si pro mě museli přijet a legitimovat mě. Jsem si vědom že to je nelegální a nikoho tu nechci navádět ať to dělá, ale tak to prostě chápu Já. Je jasný že v určitých oblastech ČR můžu rušit televizní a rádiové vysílání, že to je trestné a hrozí za to dost velké sankce (ikdyž jsem zatim žádné sankce nenašel a nikoho jsem nepotkal kdo by měl nějaký problémy).

Proto jsem se zapojil do diskuze, položil pár otázek a z vlastní iniciativy napsal na ČTÚ a jediný co se tu již potřetí dovim je, že lidi od ČTU maj větší pravomoce než policajti, že mi vezmou vysílačku a že dostanu pokutu.. ALE TOHO JSEM SI SAKRA VĚDOM

1. nejsem tak blbej a nevysílám z domova
2. nekecam do toho hodinový rozhovory
3. ,,používám" výhradně prutové antény 0,5m a 1,5m s dosahem max. 5km (a dost silně pochybuju že maj každejch 5 km zařízení na určení poloh)

4. a to hlavně ZATIM NEVYSÍLAM dokud nevim na čem sem, jen se tady ptam...

a prto se zeptam ještě jednou:
Jak jste na tom s používání RF 10, používáte je ve vašich týmech??
Na jakých frekvencích nejčastěji??
A už měl někdo nějaký problém???
Případně našel někdo mapu oblastí???

For Misi: nevykládej si to nějak špatně, není to nijak mířeno proti tobě...

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


01 črc 2009, 22:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Smety píše:
Právě proto jsem dal to trochu do uvozovek. Protože jestli tomu rozumim dobře, tak pokud vysíláš na frekvencích od 50 Mhz výše (50 - 54 MHz je 2. a 3. oblast použitelná, pouze pro držitele radioamterských průkazú) tak oni nepoznají zda vlastním radioamaterskou licenci.


No pokud budeš v těhle pásmech a nebudeš tam dělat bordel tak se ti na to vybodou, ale nikdy nevíš jaký hovado (promiňte ten výraz, ale jinak to nejde) tě bonzne, protože se mu to prostě nebude líbit. Ale jinak je to samozřejmě nerozpoznatelný

Smety píše:
Je jasný že v určitých oblastech ČR můžu rušit televizní a rádiové vysílání, že to je trestné a hrozí za to dost velké sankce (ikdyž jsem zatim žádné sankce nenašel a nikoho jsem nepotkal kdo by měl nějaký problémy).

No právě pokud vlezeš do TV pásma tak to začnou řešit hodně rychle, protože to je přeci jenom ve veřejném zájmu a když třeba ve vesnici nejde tv na kterou tam čumí pár tisíc lidí, tak to docela nasere.


Smety píše:
Proto jsem se zapojil do diskuze, položil pár otázek a z vlastní iniciativy napsal na ČTÚ a jediný co se tu již potřetí dovim je, že lidi od ČTU maj větší pravomoce než policajti, že mi vezmou vysílačku a že dostanu pokutu.. ALE TOHO JSEM SI SAKRA VĚDOM

nj radši to fut opakuju :D pokud to porušíš tak je to pokuta až 100 000kč a pokud podnikáš a uděláš to jako podnikatel tak až 10 000 000kč

Smety píše:
1. nejsem tak blbej a nevysílám z domova

To je rozumný :)
Smety píše:
2. nekecam do toho hodinový rozhovory

:)
Smety píše:
3. ,,používám" výhradně prutové antény 0,5m a 1,5m s dosahem max. 5km (a dost silně pochybuju že maj každejch 5 km zařízení na určení poloh)

to že ty antény mají dosah 5km neznamená že se nedá signál zachytit i po pár desítkách kilometru. Dá, ale bude natolik slabí ?e z nij nic nepozná? ale zachitit pujde

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


02 črc 2009, 08:43
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Nestraště mě ! Takhle budu mít strach vystrčit z baráku nos s RFkou na zádech :?
Už vidím jak někde v lese zahrabávám RFku do úkrytu, přičemž pár set metrů ode mě zastavuje auto ČTU :roll:
By mě zajímalo, co dělá ČTU, když si lidi na větší AS akci (např.: Milovickej Afghán) přivezou tucet eReF :?:

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


04 črc 2009, 15:09
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Nedělá nic...zase to nejsou Grammaton Klerici, jak by se z toho co tu bylo napsáno mohlo zdát :lol: Když budeš z jednoho místa vysílat opakovaně, tak to vysledujou a časem si pro tebe asi přijdou...ale abys doma zkušebně zapnul RFku a do pěti minut ti někdo rozkopával dveře, nebo aby za tebou někdo běhal po lese a chytal tě, to asi fakt nehrozí :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 črc 2009, 15:19
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
já si o tom mylsim asi tohle, pokud tě nikdo nebonze a nebudeš dělat bordel (vysílat v tv pásmech, překračovat výkony ...) tak to nebudou řešit, ale pokud někdo ohlásí neautorizovaný vysílání tak to musí řešit.

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


05 črc 2009, 13:14
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: RF10 ???
jak člověk pozná kde je a kde neni TV pásmo? (odpovědi typu podle vysílače na kopci neberu)

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


05 črc 2009, 13:19
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Elvis píše:
jak člověk pozná kde je a kde neni TV pásmo? (odpovědi typu podle vysílače na kopci neberu)


1) podle vysílae na kopci
2) google
3) měřák

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


05 črc 2009, 14:13
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: RF10 ???
misi píše:
Elvis píše:
jak člověk pozná kde je a kde neni TV pásmo? (odpovědi typu podle vysílače na kopci neberu)


1) podle vysílae na kopci
2) google
3) měřák


nu dobra, dejme tomu ;)

Už se ví jak je to s licencí na eRFku, případně nějaké offic vyjádření CTU o jejim provozu? Někdo z fora tu psal, že se jich ptal.... tož jak?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


05 črc 2009, 23:04
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
misi píše:
1) podle vysílae na kopci
2) google
3) měřák

Teď nemám ani ponětí o jakém měřáku mluvíš? Mohl by jsi mi to trošku objasnit?

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


06 črc 2009, 00:25
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
MourisonCZ píše:
misi píše:
1) podle vysílae na kopci
2) google
3) měřák

Teď nemám ani ponětí o jakém měřáku mluvíš? Mohl by jsi mi to trošku objasnit?



nměřák síli televizního signálu. Dá se na něm zjisti i kanál a takový věci :)

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


06 črc 2009, 14:19
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Chtěl bych se poradit co do lesa za vysílačku/stanici. RF10 je fajn, ale je velká. Mám na mysli něco kolem velikosti PMR, ale s dosahem alespoň 1-2km v lese. Existuje něco takového?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


13 črc 2009, 23:43
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5899
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: RF10 ???
motorola HT600, i kdyz je asi 2x vetsi nez klasicke pmr, porad je daleko mensi nez RF-10

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


14 črc 2009, 09:25
Profil Zobrazit autorovy stránky
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Kvalitní PMR (Například Inteky řady 40xx) jsou použitelný i na rozumný vzdálenosti. Jinak dobrá volba je i CB pásmo. Výkon vysílaček je většinou kolem 4W (u PMR jen asi 0,5W), dají se k nim sehnat i slušný antény, takže využití to určitě má, cena od 1000 do 3000kč.

Jinak ještě taková drobnost k tomu co se smí a co se nesmí na volnejch pásmech CB a PMR.
Zakázaný jsou zesilovače výkonu - daj se sehnat i zesilovače na 100W, což je na základnu super věc, ale pak ten signál letí opravdu hodně daleko a už by to mohlo někomu vadit.
Další zakázaná věc jsou parabolický antény -opět super věc na kvalitní radiospojení mezi dvěma pěvnýma bodama, ale zas ten signál může vpohodě "oběhnout planetu" a některejm lidem to prostě vadí ;)
A poslední zakázaná vymoženost (o který vím) je šifrování hlasu - to už je sice jen taková frajeřinka, která by teoreticky neměla nikomu vadit, ale prostě je to taky zakázaný.

Pokud se nepletu, tak zmiňovaná HT600 je radiostanice typu UHF (UKV) a ty se opět můžou používat jen s radioamatérskou licencí, takže stejnej problém jako u RF10... ale stejně se u nás obojí vesele používá a nikdo to asi neřeší.

_________________
http://www.Sniperblog.cz


26 črc 2009, 16:48
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5899
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: RF10 ???
HT600 je programovatelne a neni problem ji hodit na PMR pasmo, ale mas pravdu, ze licenci na ni mas mit, ale neni to uz tak spatne s tou frekvenci.

inteky jsou taky dobra volba.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


26 črc 2009, 16:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2009, 08:30
Příspěvky: 338
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Pánové když už tu píšete že PMR je hračka tak jste mi dost nahryzli myšlení, plánovali sme do teamu nákup těchto http://www.motorola-radiostanice.cz/p/m ... t7-pmr446/ tak prosím o vaše názory :-) předem děkuji


26 črc 2009, 19:24
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 22 srp 2009, 10:29
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Napsal už někdo čtu chtěl by sem do týmu koupit RF-10 jak jeto teda stema frekvencema?


22 srp 2009, 10:31
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
No jo, málem sem na tohle téma zapoměl, vyjádřilo se už ČTU nebo na poctivý lidi co chtějí vědět jak to je kašlou ?

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


22 srp 2009, 18:10
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
KAŠLOU... poslal jsem jim to už 3x a nic... podal jsem to i do podatelny ČTU a nic..

napsal jsem jim toto:

Dobrý den,

rád bych se zeptal na pár otázek a věřím, že mi je pomůžete vyřešit.

Poslední dobou se v airsoftovém prostředí rozmohlo používání vyřazených vojenských radiostanic typu RF-10. Tyto stanice vysílají v pásmu 44 - 53.975 MHz tím pádem spadají do pásma VHF (30 - 300 MHz). Radiostanice mají podle výrobce dosah od 2 do 20 km v závislosti na typu použité antény. V airsoftu se však používají pouze 0,5m s dosahem 2 km a dále 1,5m s dosahem 5 km, ostatní antény určené k delšímu dosahu se pro jejich stacionární použití nehodí. Důvodem obliby radiostanic RF-10 je právě jejich až 5 km dosah, kdy v kopcovitém a zalesněném terénu daleko převyšují stanice typu PMR, dále pak počet možností kanálů, kdy je vás prakticky nemožno odposlouchávat (chybí funkce scan) a v neposlední řadě jejich vojenský vzhled.

V airsoftovém prostředí však panuje neshoda a spousta mýtů ohledně používání radiostanic RF-10... Proto prosím o uvedení na pravou míru...

1. Je legální používat RF-10?
2. V tabulce přidělených kmitočtových pásem odkaz je na stránce 42 v rozsahu 50 - 54 MHz pro 2. a 3. oblasti uvedeno AMATÉRSKÁ co to znamená?
3. Co znamenají oblasti? a existuje nějaká mapa oblastí?
4. Pokud je používání radiostanic RF- 10 podmíněno radioamatérskou licencí, jak ji mohu získat?
5. Jaké škody mohu způsobit nelegálním používáním RF-10?
6. Jaký postih by případně hrozil?

Předem děkuji za Vaše vyjádření k problematice a za zodpovězení otázek. Vaši odpověď zveřejním na airsoftových portálech, kde se vedou velké diskuze o této problematice.

S pozdravem
Petr Smetana


odesláno bylo dne 23.6.09 - a následně několikrát, vždy potvrdili přečtení ale odpověď žádná....

RF-10 používáme a budem používat... teď jsem se nakontaktoval na chlapíka který by snad údajně věděl jak to přehodit do jiného pásma tak až budu chytřejší tak dám vědět....

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


23 srp 2009, 10:59
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Dotaz suprovej - souhlasil bys s tím, abych to zkopíroval a strčil to do ruky vysloužilýmu technikovi ČTU ? Nedal bych mu pokoj dokud by mi to nezjistil - to už by snad mohlo vyjít ...

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


23 srp 2009, 19:28
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
JJ... klidně to použij... jen si přepiš jméno :lol: PROSÍM :D

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


23 srp 2009, 22:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 06 úno 2009, 20:12
Příspěvky: 46
Bydliště: Most
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Smety píše:
..........
4. Pokud je používání radiostanic RF- 10 podmíněno radioamatérskou licencí, jak ji mohu získat?
..........


Podminky, ktere je nutno splnit k ziskani radioamaterske licence a jak postupovat je zde: http://www.ctu.cz/ctu-informuje/zkousky ... luzby.html


23 srp 2009, 22:48
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2009, 11:17
Příspěvky: 101
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Může se teda používat frekvence 50 aš 54?

_________________
Kdo nemá cíl nemůže trefit
http://www.zaskodnici.xf.cz


30 srp 2009, 11:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Ale notak ... vždyť o tom mluvime ... pro jejich využívání musíš mít radioamaterskou licenci ... nejdřív čti než se na něco zeptáš :roll:

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


30 srp 2009, 12:33
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Tygr píše:
Může se teda používat frekvence 50 aš 54?


Používat je můžeš, stačí naladit a zapnout pokud máš funkční radiostanici :-D
Ale jak napsal Mourison stačí pročíst tohle vlákno a budeš vědět co a jak. Jinak ve stručnosti lze říct že průměrnej airsofťák kterej si akorát v armáči koupí za 1000kč RF10 ho bude používat !nelegálně!. Jsou to buď armádní, nebo radioamaterský frekvence a ani na jedno člověk, kterej se takhle ptá nemá oprávnění ;)

_________________
http://www.Sniperblog.cz


30 srp 2009, 12:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2009, 11:17
Příspěvky: 101
Nový příspěvek Re: RF10 ???
No měl sem sito nejdřív celí přečíst.
Používajou se rf-10 často na akcích?

_________________
Kdo nemá cíl nemůže trefit
http://www.zaskodnici.xf.cz


30 srp 2009, 15:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Na military jo .. NA běžnejch akcích moc ne, maximálně organizátoři pro spojení mez stranami ... Na větších akcích typu Afgán, Bagdád atd. se používají běžně (pokud je někdo zrovna má) :lol:

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


31 srp 2009, 08:39
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2009, 11:17
Příspěvky: 101
Nový příspěvek Re: RF10 ???
A stalo se že čtu došlo na akci že když by sem to někdy vzal tak bysem nechtěl utikat s výstrojou před čtu a kuličkama :D

Někdo tady psal žese někoho zeptá jestli už mu odpověděl nebo odpověděli tak by sem byl rád kdyby to zveřejnil.

_________________
Kdo nemá cíl nemůže trefit
http://www.zaskodnici.xf.cz


01 zář 2009, 18:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Tak konečně jsem se s tím člověkem, co by nám to pomohl vyřešit spojil a pracuje se na vyřešení problému. V dohledné době zde zveřejním odpověď (pokud nějáká bude :? )

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


13 zář 2009, 17:28
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
MourisonCZ píše:
Tak konečně jsem se s tím člověkem, co by nám to pomohl vyřešit spojil a pracuje se na vyřešení problému. V dohledné době zde zveřejním odpověď (pokud nějáká bude :? )


Ze by sme se konecne dozvedeli na cem sme??? Predem dik... i za snahu... :)

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


13 zář 2009, 20:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
MourisonCZ píše:
Tak konečně jsem se s tím člověkem, co by nám to pomohl vyřešit spojil a pracuje se na vyřešení problému. V dohledné době zde zveřejním odpověď (pokud nějáká bude :? )



Je už nějaký pokrok????

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


16 říj 2009, 10:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz