Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 lis 2018, 20:56




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ] 
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 RF10 ??? 
Autor Zpráva
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek RF10 ???
Lidi chci se zeptat jaký je hlavní rozdíl mezi PRM a RF10.O radokomunikaci vím kulový, tak se ptám těch zkušenějších :!: žádný OT příspěvky prosím :!:

Zde sem našel nějaký RFky.
http://www.armpex.cz/?page=product&id_menu=4

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


23 bře 2009, 09:04
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 14 úno 2009, 18:24
Příspěvky: 53
Bydliště: v BVP ,OT. a OKOPECH to je muj domov!!!
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Hlavní rozdil je ve frekvencich a v tom že rf10 je vojenska radiostanice a je tam moc frekvencí nezakonnych. ale doporučuju rf10 pokud máš si s kym telefonovat.ma vetsi dosah.


23 bře 2009, 09:24
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: RF10 ???
mara002 píše:
Hlavní rozdil je ve frekvencich a v tom že rf10 je vojenska radiostanice a je tam moc frekvencí nezakonnych. ale doporučuju rf10 pokud máš si s kym telefonovat.ma vetsi dosah.


Jak velký rozsah ? Jak je zhruba jedna RFka těžká, jsou dobrý ty rfky co jsem na ně hodil link ?

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


23 bře 2009, 09:51
Profil ICQ
Site Admin
Site Admin

Registrován: 19 říj 2007, 16:00
Příspěvky: 1237
Bydliště: Klatovy
Nový příspěvek Re: RF10 ???
pěkná recenze RF-10 je na stránkách AirsoftGuns http://www.airsoftguns.cz/article.php?&id=159

_________________
9.Lajdácký Průzkumný Oddíl



Obrázek


23 bře 2009, 13:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: RF10 ???
byl jsem poucen a precetl par dokumentu cili co jsem vycetl:

PMR pouziva frekvence kolem 446 MHz (pasmo UHF coz je 300-3000 MHz), RF10 pouziva kolem 50MHz (pasmo VHF, 30-300 MHz)

to je asi hlavni rozdil... + RF10 je velka bedna s poradnym zdrojem (oproti PMR), takze se s ni da dovolat na vetsi vzdalenost a pres vic prekazek (coz je taky diky jiny vlnovy delce)

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


23 bře 2009, 13:56
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
My ji máme a nemužeme si stěžovat. Je sice větší, ale to je zase vykoupeno výkonem a dosahem. Radista se ani moc nepronese - navíc pokud ji nese v batohu. Jen doporučuju udělat repas aku-skříňky - původní akumulátory na tom nejsou moc dobře. Na větších akcích se určitě využije :wink:
A oproti nepřteli s PMR budeš mnohem napřed

Edit: Ten odkaz jak máš, tak tam je mají předražený - tohle už je lepší http://www.armypoint.cz/radiostanice-rf-10/d-90262/

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


23 bře 2009, 15:24
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
takže na používání rf-10 je zapotřebí mít licenci :) což na pmr mít nemusíš

rf10 větší dosah, víc kanálů, lepší prostupnost signálu překážkama, větší hmotnost

pmr menší dosah, /8 kanálů, nutná příma viditelnost, malá hmotnost, pro provoz není zapotřebí licence

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


23 bře 2009, 16:15
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Licence?! Žádnou nemám :lol: a vlstně ani nevím jak to je s těma frekvencema - zatím jsme ale nic nepo...
Pravda je, že dosah i počet kanálů je lepší než u PMR a na velkejch akcích se to stejně něják ukecá, aby se mohli normálně používat i když by někdo licenci neměl :wink:

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


23 bře 2009, 16:27
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
MourisonCZ píše:
Licence?! Žádnou nemám :lol: a vlstně ani nevím jak to je s těma frekvencema - zatím jsme ale nic nepo...
Pravda je, že dosah i počet kanálů je lepší než u PMR a na velkejch akcích se to stejně něják ukecá, aby se mohli normálně používat i když by někdo licenci neměl :wink:


mno jde o to, že by se to nemuselo líbit čtu :D a u nich to neukecáš ani když by jsi chtěl :D mají pravomoce větší než policajtí ;)

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


23 bře 2009, 16:33
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: RF10 ???
a jak clovek ziska licenci popripade kam zajit a kolik to stoji?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


23 bře 2009, 18:50
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Elvis píše:
a jak clovek ziska licenci popripade kam zajit a kolik to stoji?

Pokud vím, tak musíš udělat nějáký základní zkoušky z radioamaterství a pak dostaneš licenci o ČTU
možná bude víc na http://www.ctu.cz/ ale já to zatím neřeším

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


23 bře 2009, 18:57
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 26 lis 2007, 17:02
Příspěvky: 627
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Darken01 píše:
mara002 píše:
Hlavní rozdil je ve frekvencich a v tom že rf10 je vojenska radiostanice a je tam moc frekvencí nezakonnych. ale doporučuju rf10 pokud máš si s kym telefonovat.ma vetsi dosah.


Jak velký rozsah ? Jak je zhruba jedna RFka těžká, jsou dobrý ty rfky co jsem na ně hodil link ?



co se týče dosahu tak se stromovou anténou i 10 km pokud se nemejlím

_________________
Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní!
www.gsas.ic.cz


23 bře 2009, 23:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Site Admin
Site Admin

Registrován: 19 říj 2007, 16:00
Příspěvky: 1237
Bydliště: Klatovy
Nový příspěvek Re: RF10 ???
na internetu je i navod jak preladit RF10 na volne frekvencni pasmo, ktere se nachazi hned vedle pasma, ktere pouziva RF10 standartne. Tam se uz muze vysilat bez licence a volne, napr. jak PMR
Az budu mit cas podivam se po nem.

_________________
9.Lajdácký Průzkumný Oddíl



Obrázek


24 bře 2009, 08:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 14 úno 2009, 18:24
Příspěvky: 53
Bydliště: v BVP ,OT. a OKOPECH to je muj domov!!!
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Pokud vim tak na to aby tě našli tak patřebují 2 vozy . A pokud s rf 10 telefonuješ jen chvili , ne hodiny v kuse nemaji šanci .jinak maš 4 zakladní anteny .. 2 prutové a 2 zavěsné .... prutovy maji dosah 2 a 5 km . a zavesny 10 a 20 km . ja bych ji doporučoval protoze rf10 nema sken kanalu a nepřitel tě nemuže odposlouchávat.


24 bře 2009, 09:35
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
mara002 píše:
Pokud vim tak na to aby tě našli tak patřebují 2 vozy . A pokud s rf 10 telefonuješ jen chvili , ne hodiny v kuse nemaji šanci .jinak maš 4 zakladní anteny .. 2 prutové a 2 zavěsné .... prutovy maji dosah 2 a 5 km . a zavesny 10 a 20 km . ja bych ji doporučoval protoze rf10 nema sken kanalu a nepřitel tě nemuže odposlouchávat.

ehm, už mají systém ve stylu big brother ... mají několik pevných přijímačů který monitorují pásmo od 2kHz do 60GHz :) takže najít tě je otázka chvíle ;) plus je to doplněný mobilními stanicemi ...

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


24 bře 2009, 16:12
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Našel jsem něco na toto téma na těchto stánkách:

http://www.crk.cz/BULL09_2005C

Otázka:

"Dobrý den, omlouvám se za triviální dotaz, ale vypadá to, že byste mi mohl pomoci. Chtěli bychom používat několik přenosných starých vojenských RF-10 na spojení při braně orientačních hrách. Vysílačky je možné obstarat z přebytku AČR. Operují v pásmu 44-54 MHz. Zjistil jsem, že pro radioamatéry je určené pásmo 50-52 MHz, což by vyhovovalo. Ztratil jsem se ovšem v tom, jestli je možné toto pásmo využívat volně, nebo je nutné mít koncesi. V praxi se jedná o radiostanice s poměrně malým dosahem (řádově kilometry) o výkonu 1W. Vzhledem k tomu, že hodláme používat výhradně krátké prutové antény, a to v lesích poměrně vzdálených od civilizace, neměl by být problém s interferencemi. Další věcí je homologace - pokud vysílačky používala AČR (a ještě je zřejmě používá), měly by být již homologovány. Nebo se mýlím? Díky za pomoc a přeji hezký den".

Odpověď:

"Také dobrý den. Pásmo 50-52 MHz je určeno pro amatérskou radiokomunikační službu (a třeba i pro vysílání TV v prvním TV pásmu), a už proto není "volné". Obsah sdělení, která lze předávat na radioamatérských pásmech, je navíc dost citelně omezen, a "braně orientační hry" do takto vymezeného rozsahu určitě nespadají. Uvedené radiostanice v tomto pásmu bez držení koncese provozovat nelze. Pokud jde o použitelnost v jiných částech kmitočtového rozsahu, v němž stanice může pracovat, je nejlépe podívat se na WWW stránky Českého telekomunikačního úřadu - http://www.ctu.cz/ . Jednak do tzv. národní kmitočtové tabulky, kde lze nalézt, které službě je ten který kmitočtový segment určen, jednak do přehledu vydaných tzv. "všeobecných oprávnění" k provozu rádiových zařízení (dříve se používal pojem "generální licence"), jimiž ČTÚ autorizuje provoz radiostanic v některých kmitočtových segmentech bez indviduálního povolení (typicky: pásma CB, PMR a další). I nový zákon o elektronických komunikacích (viz třeba zde: http://www.crk.cz/CZ/ZOEKC.HTM) umožňuje státu trestat nedovolený provoz rádiových zařízení dost citelnými sankcemi, a experimenty tohoto typu proto rozhodně nelze nikomu doporučit. Tím méně u stanic, které pracují na kmitočtech určených i pro TV vysílání (na území ČR je několik oblastí, kde jsou diváci při příjmu některých programů odkázáni právě jen na I. TV pásmo), kde pravděpodobnost vzniku rušení je výrazně vyšší. K otázce "homologace". Shoda daného zařízení s předepsanými či schválenými standardy je nutná u zařízení nabízených na trhu, jde tedy o otázku dopadající hlavně na dovozce a obchodníky. Jen u zařízení, která mají být kompatibilní s funkcí nějakého veřejného systému založeného na nějakém standardu, leží odpovědnost přímo na provozovateli daného zařízení. Za taková zařízení se považují i radiostanice (s výjimkou stanic provozovaných držiteli radioamatérské koncese při provozu v radioamatérských pásmech). Přehled zařízení, jejichž provoz byl schválen našimi úřady, lze najít opět na WWW stránkách CTÚ, uznávají se ovšem i zařízení schválená v jiných zemích EU. V daném případě by potvrzení o shodě (alespoň jeho kopii, či alespoň odkaz na konkrétní rozhodnutí oprávněné autority) měl zákazníkovi vydat ten, kdo zařízení veřejně nabídl ke koupi, a od nějž byly stanice opravdu nakoupeny. Pokud takový doklad poskytnout nemůže, třeba pro jeho neexistenci, je naopak povinen zákazníka na omezenou použitelnost zboží upozornit, neboť použitelnost zboží (či jeho podmíněná použitelnost) pro ten který účel je nepochybně podstatnou vlastností zboží. Nákup radiostanic RF10 s cílem užívat je při branně sportovních hrách nejspíše nebyl optimálním rozhodnutím, a za situace, kdy na trhu je spousta docela levných stanic pro pásma CB a PMR, které lze provozovat bez individuálního povolení a bez omezení obsahu sdělení, se jeví i jako zbytečný."

Tak a teď mi povězte jak z toho ven?? protože RF 10 chci používat....

OTÁZKA NA XSTB JAK JE TO S TIM PŘELADĚNIM NA VOLNÉ FREKVENČNÍ PÁSMO... BOHUŽEL JSEM TO NIKDE NENAŠEL...?????

DÍKY ZA ODPOVĚĎ

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


17 čer 2009, 14:01
Profil Zobrazit autorovy stránky
Site Admin
Site Admin

Registrován: 19 říj 2007, 16:00
Příspěvky: 1237
Bydliště: Klatovy
Nový příspěvek Re: RF10 ???
tuhle informaci jsem si prave zjistoval cca pred 2 roky, avsak kdyz jsem se ted ptal, dozvedel jsem se ze prave tyto frekvence opet zakazali.
ted jsem hledal nejake informace o pridelenych kmitoctech od CTU a nasel jsem tento dokument (ze stranek http://www.ctu.cz), kde na str.40 je možno se dočíst, že kmitočty 50–54MHz jsou AMATÉRSKÁ

Přeladění RF-10 na toto volné pásmo jsem našel někde na internetu(bohužel již nevím adresu). bylo nutné přeprogramovat paměť EPROM(možná nějaké drobnější úpravy, již nevím). je to už přece jenom trošku déle co jsem se o to zajímal

_________________
9.Lajdácký Průzkumný Oddíl



Obrázek


17 čer 2009, 16:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Dík za rychlou odpvěď,

čteme stejně.... tento dokument jsem taky objevil, problémem je ale právě ta 1. oblast... ta je určena k rozhlasovému vysílání.... a jestli tomu rozumím tak ta má přednost a může nastat střet s tímto vysíláním a já ho budu defakto narušovat....

Jak jste na tom s používání RF 10, používáte je??
Na jakých frekvencích nejčastěji??
A už měl někdo nějaký problém???

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


17 čer 2009, 18:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Smety píše:
Dík za rychlou odpvěď,

čteme stejně.... tento dokument jsem taky objevil, problémem je ale právě ta 1. oblast... ta je určena k rozhlasovému vysílání.... a jestli tomu rozumím tak ta má přednost a může nastat střet s tímto vysíláním a já ho budu defakto narušovat....

Jak jste na tom s používání RF 10, používáte je??
Na jakých frekvencích nejčastěji??
A už měl někdo nějaký problém???



jop a pokud ho budeš rušit tak si tě hodně rychle najdou ... co se tu psalo tak mají zařízení na lokaliozaci neautorizovaného vysílání a lidi od čtu mají navíc velký pravomoce (větší než policie) smějí vnikat do oběktů (bez soudního povolení) za účelem zabavení zařízení na kterém je prováděno neautoriované vysílání a podobné věci. takže bacha na to ...

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


17 čer 2009, 22:56
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Tak počkejte, když budu používat RF na frekvencích od 50 MHz do maxima RF10 (nejspíš 54 MHz) tak mi postih nehrozí ? Popřípadě co mám udělat proto, abych mohl používat amaterské frekvence ?
Docela by se mi ty informace hodily :wink:
díky

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


18 čer 2009, 20:39
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
No jestli tomu rozumim dobře tak rozsah 50 - 53.9.75 MHz, který zvládne RF-10, je v oblasti 2 a 3 určen pro amatéry, ale poze s radioamaterskou licencí... Problém ale nastává v oblasti 1. Ta je totiž určena pro televizní a rozhlasové vysílání a zde je kámen úrazu.... 1. oblast má samozřejmě přednost před 2. a 3. a podle mích informací je v určitých místech ČR televizní a rozhlasové vysílání provozováno právě v tomto rozsahu. A tím že budu používat RFu v této končině mohu narušovat veřejné vysílání = PRŮS.R

Schrnutí jak tomu rozumim já (možná to chápu blbě, tak mě opravte)
RF-10 lze používat ale pouze s platnou radioamatérskou licencí a pouze na místech ČR kde není toto pásmo používáno k veřejnému rozhlasovému vysílání.

Otázkou je zda Vás vůbec někdo chytne s 1,5m prutovkou, která zvládne cca 5 km. To bych musel bejt někde u nějakého vysílače, NÉ????

P.S. jestli to chápu dobře a oblast je míněna jako území, byl bych vděčen kdyby někdo našel mapu těchto oblastí....

POKUD JSEM MIMO TAK MĚ OPRAVTE... FAKT UZ NEVIM :?

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


18 čer 2009, 22:46
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
no hohledě rf10 je to docela rozpoluplný ... možná by nebylo marný napat na čtu dotaz aby to vyjasnili

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


19 čer 2009, 14:01
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Nápad to špatný není, ale kdo se toho ujme? :) Já jsem totiž strašně línej :roll:
Pokud by to šlo jen s radioamaterskou licencí, tak předpokládám, že tu lze získat až od 18-ti, takže u mě problémek :(

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


19 čer 2009, 15:10
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
No já tam klidne napisu... pak sem dam odpoved...

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


19 čer 2009, 15:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Smety píše:
No já tam klidne napisu... pak sem dam odpoved...


hlavně to chce rozumě a ne typu muže s epoužívat rf10? na to se ti vyserou ... popiš typy antén, výstupní výkon frekvenční rozdsah a tak :)

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


20 čer 2009, 08:22
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
jasne mam to v planu, jen to nestiham... napisu zacatkem tydne... a dam sem jak otazku tak odpoved...

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


20 čer 2009, 19:46
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Hlavní a nejpodstatnější rozdíl je v tom, že PMR je hračka která má v lese dosah půl kiláku RF 10 je vojenská stanice = blbuvzdorná, ale v zakázanejch pásmech. Ať si to každej přebere jak chce, ale je těžká, velká, ale funguje :wink:

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


22 čer 2009, 14:37
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Tak co napsal někdo ČTU jak je to s těmi frekvencemi pro RF-10ku ?

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


01 črc 2009, 01:20
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: RF10 ???
No já jsem tam napsal. Podal jsem dotaz na podatelnu jelikož jsem nenašel žádnou jinou mailovou komunikaci. A podle zákona by měli odpovědět do 30 dní... Doufám.

Otázku a odpověď jsem samozřejmě přidám... jakmile ji budu mít...

Co se týše frekvencí tak používáme nad 50 MHz... alespoň se ,,trochu" skryjem do amaterského pásma, ikdyž nikdo z nás nemá radioamaterskou licenci :?

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


01 črc 2009, 06:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Smety píše:
,,trochu"


buď tam si a nebo ne ... žádná jiná možnost neni ... oni to dokážou až moc dobře poznat jestli nevysíláš neoprávněně nebo ne. Lokalizace je taky jednoduchá a pro to aby ti vyrazili dveře, prohledali byt, zabavili vysílačku a zadrželi tě nepotřebujou soudní povolení

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


01 črc 2009, 21:33
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz