Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 říj 2020, 17:04




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 repase akumulatoru pro RF-10 
Autor Zpráva
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 15 led 2012, 13:21
Příspěvky: 133
Nový příspěvek repase akumulatoru pro RF-10
Ahoj, vlastnim radiostanici RF-10 a potrebuji zrepasovat puvodni akumulator. Napladlo me pouzit Lipol ale tady mam strach z napeti. Sice je v tech. parametrech stanice uvedeno az 7,8V a Lipol dava 7,4V ale je to na knap.

Potom me uz napadaji klasicke clanky "burty" 1,2V s patricnou kapacitou a z nich pozkladat akupack aby daval potrebne napeti.

Pokud jste nekdo uz podobny problem resili, prosim, podel te se o zkusenosti.

Dekuji.

_________________
„Si vis pacem, para bellum“/„Hledáš-li mír, připrav se na válku“
Deutsche Waffen und Munitionsfabriken


24 čer 2013, 10:34
Profil
Major
Major

Registrován: 30 dub 2012, 20:28
Příspěvky: 444
Nový příspěvek Re: repase akumulatoru pro RF-10
Používáme normálně Turnigy 7.4 5Ah lipolku už roky a bez problémů. Popravdě tam není ani nějakej bzučák apod. prostě se musí počítat, že to má svoje meze a včas vyměnit. Ale víkendovou akci to při normální relaci v jednotce (ne tedy na štábu, tam bych se bál to žhavit celej víkend) vydrží bez problémů.

Máme to normálně na hulváta - napájenej kabel na kontakty s T kontektorem a jede se.


24 čer 2013, 10:56
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz