Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 led 2022, 17:13




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 baterie ak nad mechabox 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek baterie ak nad mechabox
Čau lidi mám doma CM.028.C .... a potřebuji novou baterku (Ni-Mh) mám tam původní čínskou co přišla s tím jako dárek.. ale ta už to má za sebou byla to baterka : 8,4v a 1100mah... potřeboval bych vědět jestli si mám kouit stejnou(kvalitni) nebo silnější.. chci totiž aby to vydrželo aspoň na 2000výstřelů...může to být klidně i víc.. prosím poradte .. dík..:-)..nevím totiž jestli si můžu dovolit silnější... aby to totiž nespálilo motorek.. (pružina M120)

prejmenovan nazev
Jeff


02 zář 2010, 17:27
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Potřebuji radu...
To je se sklopkou?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 zář 2010, 17:32
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: Potřebuji radu...
nn dává se to jakoby pod horní kovovou krytku...


02 zář 2010, 17:33
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: Potřebuji radu...
.. nebo co jsi myslel?...


02 zář 2010, 17:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Potřebuji radu...
Griffon: jo je to sklopka s TM rozborkou. baterie nad mechem

wowe: asi nejlepsi pro tebe bude li-pol 11.1V + samozrejme musis k tomu koupit adekvatni kvalitni nabijecku. nebo li-fe 9.9V A123

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 zář 2010, 17:45
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nas mechabox
a tam muzu dat li-pol kdyz je to na ni-mh??.. jestli ano tak mi jetse pls porad kolik tam muze byt mah .. a jakou nabjecku k tomu..dik


02 zář 2010, 17:49
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ead_review
mohu pouzit tuto baterii??..nemuze spalit motorek??..


02 zář 2010, 18:10
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
Firefox nejsou nic moc, vezmi nějakou modelářskou, třeba Turingy a podobně. Už je tady o tom téma, tak si tam přečti, co lidi doporučujou.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 zář 2010, 18:20
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
jo muzes pouzit lipolku, ale silne doporucuji dat kvalitni kabelaz s mosfetem a deanT konektory. motorky jsou delany jeste na vyssi napeti

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 zář 2010, 18:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
a kde sezenu takhle dobre baterie??.. znám jen 3stánky a tam sou je firefox nebo tak...


03 zář 2010, 12:57
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
našel jsem si krásnou značkovou baterku za přijatelnou ( zahraniční) cenou.. ale nevím jestli ji mohu použít má 9,6v a 4000mah.. není to přece jen trochu moc na tuto zbraň?? díky za odpověď aby to nevyplivlo mechabox.. nebo aby se nespálil motorek.. co myslíte??..


03 zář 2010, 19:23
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
tak napětí j epřijatelný a co ti vadí na 4000mAh, může jich tam bejt treba 1 milion a je to stejný záleží na napětí. jinak ne nevyflusne.

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


03 zář 2010, 19:35
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
dej odkaz, ale to se ti nema sanci nad mechabox vejit. to bude z tlustych clanku, co se davaji do pazby

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


03 zář 2010, 19:51
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=428
něco takového.. značku ještě najdu určitě jinou.. ale nějakej takovejto typ baterie bi to být mohl ne??..


04 zář 2010, 10:20
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
to jo tenhle tam jde ;)

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


04 zář 2010, 10:38
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
no tahle se tam vejde jenže pokud nemáš vyměněnou kabeláž tak nevim jak ti to bude chodit (spíš jak dlouho)

_________________
-Military-


04 zář 2010, 10:52
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
a co by se mohlo stát kdybych kabeláž nevyměnil??..


04 zář 2010, 10:54
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
no mohlo by ti to spálit kontakty u geraboxu aspoň ja s tím mám zkušenosti .

_________________
-Military-


04 zář 2010, 11:10
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
no a jak silnou baterii tam mohu max. dát abych se nemusel s*át z kabeláží??...(ale aby ta baterka taky aspon 2000výstřelů dalaa)..


04 zář 2010, 11:15
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
no to ti z jistotou nepovim ale asi by stačilo 1800 mah samozřejmě záleží jak moc stříliš davkou a pod. ale byt tebou koupim kabeláž za 300 kč (myslím že to taková stříbrná mival jsem ji kdysi ) a napájim to ke gearboxu nebo to někomu svěřím kdo se v tom vyzná :) a pak kopim pořádnou 9.6 V 2000 mah a máš to vřízeny na hodně dlouho a mužes tím stříet ze solidní kadenci a jistě ti to vydrží i na 2500 BB

_________________
-Military-


04 zář 2010, 11:35
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
tato baterie se ti do zbrane s TM konstukci nevejde, nelze ji protahnout az do predpazbi. baterie co jsem ti radil predtim a kabelaz je vhodne vymenit i s tou zakladni baterii.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


04 zář 2010, 11:45
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
no, já bych to vyděl na to, že jsi to vezmu do brněnskýho Shopu nechám si tam namontovat- kabeláž a pod...(protože já jsem levej jak šavle.:-))
doufám že to tam dělají..:-)


04 zář 2010, 12:01
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
no to bude urcite nejlepsi prenechat nekomu, kdo tomu rozumi. ale spis bych to dal do guru.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


04 zář 2010, 12:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
v action shopu to myslim že dělaj ale jsou pekelně drazi ,

_________________
-Military-


04 zář 2010, 12:10
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
já nemám na výběr už i brno mám 50km cesty.. a dál už se mi jet nechce ....:-)


04 zář 2010, 12:27
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
guru je taky z brna

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


04 zář 2010, 12:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 02 zář 2010, 17:20
Příspěvky: 390
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
hoď mě sem pls odkaz dík..:-)


04 zář 2010, 13:28
Profil
Major
Major

Registrován: 22 bře 2009, 17:08
Příspěvky: 527
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
wowe píše:
hoď mě sem pls odkaz dík..:-)

http://www.guru-technology.cz/cs/

_________________
ICQ:388082022


Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil

viewtopic.php?f=245&t=5307


04 zář 2010, 13:53
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
Mam baterii 9,6 1300 GP mini-stick a dumám nad tim jak jí mam sakra nacpat do tý zbraně, do předpažbí nejde protáhnout ale je prej určená pro takovýhle AK jako mam já (cm.039c).. už jsem i upiloval tu "záchytku" díky který by neměla ta baterie lítat všude možně, ale to asi těžko když ji tam sotva nacpu... je to opravdu ministick ale polovina článku by se musela nacpat do předpažbí, kam se nevejde ani kabeláž pomalu... nevíte co s tim ? mam pilovat ještě nejak ten předek ?


27 led 2011, 18:10
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 31 led 2011, 16:07
Příspěvky: 3
Nový příspěvek Re: baterie ak nad mechabox
ja mam to samy ak (CM.39c) a ten problem sem vyresil tak ze sem vyndal ten plastovej kryt u zaver a pak se tam vejde


31 led 2011, 16:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz