|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
ASman
Štábní praporčík
|
 čo ťaháte vo vreckách?
chcel by som vedieť čo nosíte vo vačkoch v nohaviciach v bluze na v parke  ....resp. čo tam nosia vojaci aj v skutočnosti?napr.neviem do teraz na čo je ten malý vačok na ramene.. 
|
23 bře 2012, 20:27 |
|
 |
|
tibus
Major
|
 Re: čo ťaháte vo vreckách?
Já tam nosím zapalovač, reflexní vestu, a nic víc. Na zbytek mam opasek.
_________________ ICQ:388082022
Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil
viewtopic.php?f=245&t=5307
|
23 bře 2012, 20:32 |
|
 |
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
ASman píše: napr.neviem do teraz na čo je ten malý vačok na ramene..  Na který bundě? Já mám na rameni jen velky vaček, malej tam nemám...  a nosím tam to co zrovna potřebuju  , mobil, klíče, peněženka, nůž, odpadky...
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
23 bře 2012, 20:47 |
|
 |
|
CrocHunter
Kapitán
|
Dle typu akce a aktuální potřeby tahám po kapsách blůzy: - Zapalovač - Píštala na šnůrce - svýcarský nožík na šnůrce - Multitool - Kompas na šnůrce - Lupa - US lžíce + s P38 otvírákem. - Mapy (počet se různí dle potřeby) - Rozkazy týkající se daných úkolů - Psací potřeby a papír. - KPZ - Kapesní obvaz - Kapesní baterka s náhradními články. - Reflexní vesta - Šátek/shemag/šála - Karabinky, průvlečky, D-kroužky, paracord. - Klíče, mobil, peněženka atd. - Zbývá dostatek místa na to táhnout na blůze i 1QT polní láhev, menší dalekohled a další drobnosti  Některé věci mám dvakrát, tj jak v blůze, tak na nosném řemení, případně v baťohu. Nosim to v kombinaci s nosným řemením.
|
23 bře 2012, 23:58 |
|
 |
|
misi
Brigádní generál
|
co taham po kapsách? nůž, olaes modular bandage, křesadlo + líh, lighstick, tabletyna čištění vody, nouzovou přikrývku (stříbrná folie), kus ducktape, mre čokoládu, kus padákovky, peněženku a pak mam vyhrazenou kapsu na bordel(odpadky). zbytek věcí je ve veště. Tohle je základ na přežitý, když by jsem musel vestu odhodit (mam takouvo tu s popruhem na rychlé odhození ...)
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
24 bře 2012, 00:19 |
|
 |
|
ASman
Štábní praporčík
|
pekne sa nam to tu rozbehlo ... na čo ti je kresadlo? o čo je to lepšie než normalny zippák?
|
24 bře 2012, 09:29 |
|
 |
|
Mitchell
Major
Registrován: 16 čer 2009, 12:53 Příspěvky: 491 Bydliště: Coronado, CA
|
Ja po kapsach vetsinou mam spis bordel .. ale obecne tam vetsinou najdu : celovku od petzla, zvejkacky, drobny, kus signalniho panelu, plastovy pouta, svycarak, papirovy kapesniky a dle potreby mapu ..
_________________ ENS Chuck Mitchell 1/ECHO/SEAL Team 1 1998-2003
|
24 bře 2012, 10:32 |
|
 |
|
ježo
Plukovník
|
Protože až se ti ten zippák posere tak oceníš to křesadlo na kterém se snad ani nemá co posrat...
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
24 bře 2012, 11:04 |
|
 |
|
ASman
Štábní praporčík
|
aha 
|
24 bře 2012, 12:31 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Švýcarák, zippo, mapa+malej kompas (+všechny ostatní dokumenty k akci, prostě je dávam k mapě, ať je nepoztrácim), izotermická folie, hooah tyčinka, zelenej lightstick. A pak mam jednu kapsu vyhrazenou na bordel, tam dávam cokoli, co mi zrovna překáží v rukou 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 bře 2012, 12:34 |
|
 |
|
Deacon
Plukovník
|
Záleží jak se to bere, pokud jen maskáče, nebo jestli se dotoho započítává i první lajna. Maskáče: -maskovací barvy, obvaz, náplasti, vatový polštářky, prášky, izolačku na obvazy, kapesník, tužky, papír, mapa+dokumenty o akci, mobil, buzola, papírový kapesníky Sumky na kalhotovým pásku (s maskáči tvoří první lajnu): -dva obvazy, rychloplnička, svítilna, lightstick, nůž, multitool, izolepa, světlý sklíčka do brýlí na noc, provaz, svíčka, niť a jehla Je toho dost ale mám to dobře rozmístěný 
_________________ Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály! Jo, je to nadsázka
151.SOF!
|
24 bře 2012, 21:33 |
|
 |
|
misi
Brigádní generál
|
ASman píše: pekne sa nam to tu rozbehlo ... na čo ti je kresadlo? o čo je to lepšie než normalny zippák? jak psal ježo, na křesadle se nemá co vysrat ... v zapíku ti dojde benzín/plyn, odejde škrtadlo nebo knot, dostane se ti do toho voda a jsi v (__.__) ... o sirkách snad ani netřeba mluvit  křesadlo budeš rok/dva tahat v kapse(v zimě, horku, vlhku a prašnu) pak ho necháš několik dní ve vodě ... jediný co tak ho otřepeš a škrtáš .... to se ti se sebelepším zapíkem nepovede  proto ho taham samo, zapík mam taky, ale netaham ho v kalhotech, ale ve vestě 
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
25 bře 2012, 00:05 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|