Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2021, 14:09




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ] 
 hop up komora pro win do ak 
Autor Zpráva
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 led 2011, 08:46
Příspěvky: 45
Bydliště: Brno
Nový příspěvek hop up komora pro win do ak
ahoj , obednal sem si hopovou komoru do ak od pro win u anareusu, a chcu se Vas zeptat jaky s ni mate zkusenicti ( tzn. Problemy pri instalaci, s delkou trysky ,podavani kulicek , o kolik to zvedne cca vykon atd)

_________________
GAS we hk416 HPA, we Glock 17gen.4 + HR converze HPA nebo mapp


14 úno 2011, 16:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
- Komoru jsem nainstaloval téměř bez problémů, pouze se musel mírně zpilovat zámek, protože dobře nezapadl do komory. Zbytek šel jako po másle.
- Zbraň, kam se instalovala nová komora, má pružinu M140 Airsoftpro, niklovaný vzduch, trn s ložiskem a celokovový píst do Guruupgrade, hop-up gumičku Systema, pohání ji Li-pol akumulátor Firefox 11.1V 2200mAh.
- Úsťová rychlost se základní komorou byla maximálně 135m/s (zkoušeno několik trysek), s novou komorou od Pro-Win jsem dosáhl s Guru tryskou délky 21mm (II. generace) úsťovou rychlost 148 - 150m/s.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


14 úno 2011, 17:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 led 2011, 08:46
Příspěvky: 45
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
dekuju to sou informace co sem chtel vedtet , dneska sem mluvil i s klukama od guru a obednaval sem tam celou vzducharnu , jen jeste nemaj hotovy hlavy valce , ale pry behem pristiho tydne je budou mit , tak su zvedavej jak to bude vsechno dohromady slapat , a brcko dam 110 nebo 120 , ale nevim jesy dat tu progresivni pruzinu nebo s normalnim vinutu , pac kuci rikali ze to progresivni vinuti neni zrovna nejlepsi , protoze se tam pruzina pri chodu nerovnomerne prohyba ?

_________________
GAS we hk416 HPA, we Glock 17gen.4 + HR converze HPA nebo mapp


14 úno 2011, 17:14
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
jak ej to s otazkou Pro-win vs. SHS ?

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


14 úno 2011, 18:22
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2009, 19:17
Příspěvky: 300
Bydliště: Pardubice
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
umaxer píše:
jak ej to s otazkou Pro-win vs. SHS ?


Zkus tohle :wink:

http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/prowin_komora.html

http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/shs_komora.html

_________________
Výroba spoušťáků L96 a MB01.... kontaktujte: rathyarms@seznam.cz

Only the strongest will survive!!!!

...kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE


14 úno 2011, 18:26
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
umaxer píše:
jak ej to s otazkou Pro-win vs. SHS ?

no tu se názory mnoha z nás rozchází, ale já jsem pro SHSku.

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


14 úno 2011, 18:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
rozchazi se, protoze co zbran to original, v jedny lepe funguje shs, v druhy zase prowin, jednoznacnyho viteze neurcis

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


14 úno 2011, 19:29
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2008, 14:33
Příspěvky: 1407
Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
A co Guarder kovová vs. SHS CNC? Přemýšlím, jestli mám koupit do SRka CNC komoru ale nevím, jestli se tím nějak výrazně vylepší těsnost když už tam mám Guarder :)

_________________
Tango down!
______________________________________________________
KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g
Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g


14 úno 2011, 20:27
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
smolda píše:
A co Guarder kovová vs. SHS CNC? Přemýšlím, jestli mám koupit do SRka CNC komoru ale nevím, jestli se tím nějak výrazně vylepší těsnost když už tam mám Guarder :)


proč bys to dělal,když dobře funguje guarder?ztráta pěněz...


14 úno 2011, 21:23
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
u Coltových komor nejsou rozdíly ve výsledné těsnosti mezi kvalitníma komorama až tak markantní. Ale SHS má celkovou těsnost nejlepší.
Ke komorám pro AK (!)... když to opravdu pořádně zvážím, za mně je to ProWin.

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


14 úno 2011, 22:57
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 05 led 2011, 15:03
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
Zdravím, chci se zeptat, máte tuto komoru někdo ve zbrani CM.048 ? četl jsem, že v některých zbraních má problém s podáváním. Nerad bych si ji koupil a pak zjistil , že mi to nepodává. Uvažuji i o koupi SHS , pro bych měl zvolit jakou délku trysky ?


03 bře 2011, 17:19
Profil
Praporčík
Praporčík

Registrován: 27 pro 2009, 20:14
Příspěvky: 90
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
chci se zeptat jestli dostanu K SHS komoře zamek hlavne a mechanismus regulace přítlaku hop-upu? a zda budu muset menit trysku když mam model RK-O3W v zakladu. Díky


02 srp 2011, 10:35
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
Nedostaneš.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 srp 2011, 10:37
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 27 pro 2009, 20:14
Příspěvky: 90
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
A da se to nejak samostane koupit. Komoru kupuju na ASpro a tam nic neni.


02 srp 2011, 10:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
Komplet ne, samostatně se dal koupit myslim akorát zámek hlavně a přítlačný ramínko. Za nejjednodušší bych považoval koupit nějakou levnou komoru (třeba Cyma, SRC nebo něco z druhý ruky), ke kterej to dávají.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 srp 2011, 10:47
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 27 pro 2009, 20:14
Příspěvky: 90
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
Diky. a trysku menit nemusi teda?


02 srp 2011, 10:51
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 24 čer 2011, 13:42
Příspěvky: 47
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
Mam s prowinkou problem. Kdyz ji prisroubuji na mechabox a vse usadim do zbrane, nesedi vzdalenost podavaciho hrdla od mechaboxu -> nejde do zbrane cvaknout zasobnik. Pokud instaluji puvodni plastovou komoru CA vse je OK. Dle mereni je rozdil ve zdalenosti cca 1mm. Myslite ze muze jit o vadnou komoru? Pokud bych ji o tu delku upravil v miste prilehani na mech (aby sla podavaci trubicka od zasobniku blize k mechu), prijdu o moznost prisroubovani komory k mechu a je po vyhode prowin... Budu rad za kazdou smysluplnou radu :)


12 říj 2012, 08:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
to CA zbran ma mirne jinak udelanou komoru, nez prowin. Neverim, ze by rekmalaci uznali, protoze i kdyby ano, vysledek bude stale stejny, pokud muzes, tak bych komoru vratil a zkusil jinou. zase CA komory jsou fajn, jestli jsi mel dobry strelecky vlastnosti a ustovku vubec bych jinemenil

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 říj 2012, 09:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 24 čer 2011, 13:42
Příspěvky: 47
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
To ze CA komory v AK nejsou standard je pro me novinka. Myslel jsem ze se drzej vyrobniho standardu TM. Je jasne ze nic jineho, nez dat zpet puvodni me nezbyde.. Jak jsem cetl tvoji recenzi tobe to do RK-03 sedlo pekne, tak prowinku dam treba taky do nakyho cinskeho AK.


12 říj 2012, 10:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
CA se spis snazi dodrzovat podle TM

pri tolika vyrobcich zbrani a upgrade dilu si nemuzes byt jisty, ze si budou spolu dily rozumet.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 říj 2012, 10:55
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2010, 19:14
Příspěvky: 140
Bydliště: Trenčín, Slovensko
Nový příspěvek Re: hop up komora pro win do ak
no treba vediet znacku a konkretny tip zbrane ked treba vybrat najvhodnejsiu dlzku trisky. Moj DBoys SLR106UR zakladna tryska mala dlzku 20,2mm a tu na fore mi radili dlzku 21,50mm kedze som kupil ProWin hop komoru + zpoždovaciu vačku na piestove koleso a som rad :) vykon utesnenie podavanie super :) aj ked som mal so zaciadku problemy pri vybere hop gumicky lebo madbull red Xshark mi nepodavala vobec dobre, guarder svetla silikon vyriesila problem s podavanim :wink:

Problemy pri instalacií asi len pilnikom doupravit pohiblive páčky z mojej starej komory a niekolko tvarovanich pritlacnich valcekov sa tam neda dat napriklad madbull a element, horsie je demontaz lebo skoro vzdicky sa znicí hop gumicka


12 říj 2012, 12:10
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz