Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 srp 2018, 23:47




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ] 
 Upgrade pružiny v SR36 K 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Registrován: 30 pro 2010, 22:30
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Upgrade pružiny v SR36 K
Dobrý den mám tuto zbraň : http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=3963

a chci v ní vymněnit pružinu na m120 ale nevím jak
a tak potřebuju aspoň ňáký návod .
Předem děkuju.


30 pro 2010, 22:46
Profil
Major
Major

Registrován: 28 srp 2010, 16:32
Příspěvky: 524
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Hele do tohohle bych M120 bez nějakého předchozího upgradu a výměny některých dílů vůbec nedával.


30 pro 2010, 22:49
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
1. Vezmi zbraň do levé ruky
2. Vezmi pružinu do pravé ruky
3. Obojí to dej někomu, kdo tomu rozumí, ať ti tam pružinu namontuje.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 pro 2010, 22:54
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Jason píše:
Hele do tohohle bych M120 bez nějakého předchozího upgradu a výměny některých dílů vůbec nedával.


důvod?

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


30 pro 2010, 22:55
Profil
Major
Major

Registrován: 28 srp 2010, 16:32
Příspěvky: 524
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Mám pocit, že není zrovna zodpovědné dávat pružiny vyšší než původní bez upgradu do těhlech zbraní....jestli se mýlím, opravte mě.


30 pro 2010, 23:00
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
III.G SRC má něco jako M120 už v základu a ty díly drží i SP120, ale pokud jsi nikdy nešahal do mechu dej to někomu jinýmu

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


30 pro 2010, 23:16
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Griffon píše:
1. Vezmi zbraň do levé ruky
2. Vezmi pružinu do pravé ruky
3. Obojí to dej někomu, kdo tomu rozumí, ať ti tam pružinu namontuje.

tvl griffe vim že to neni k tématu ale z toho co jsi napsal jsem fakt uchcával smíchy :-D :-D fakt lol.Čekal jsem co to bude za radu a ono tohle :-D

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


30 pro 2010, 23:22
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 14 říj 2010, 18:17
Příspěvky: 75
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Jason píše:
Hele do tohohle bych M120 bez nějakého předchozího upgradu a výměny některých dílů vůbec nedával.


Tvar (verze) mechaboxu: III
Materiál mechaboxu: kov zesílený
Typ použité pružiny: standardní
Ložiska: kovová kuličková (8mm)
Materiál kol: kov super zátěžový
Ozubení: klasické
Materiál pístu: plast zesílený
Trn pružiny: kovový s ložiskem
Hlava pístu: hliník s protitlakým těsněním
Tvar čel hlav pístu a válce: rovný
Tryska: plastová
Typ motorku: SRC ultra zátěžový
Kompatibilita s tvarem motorků AEG: krátký


---> není důvod něco měnit. Snad jen ta SRC pružina je pěkný hovno, hodit tam GD a mělo by to jet naprosto v pohodě.

_________________
VIVA LA LEGION !


30 pro 2010, 23:35
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
A měl si ty díly v ruce nebo to bereš z toho že je tam napsaný "zátěžové"?
ano ty díly by to měly vydržet ale na ty nápisy se nedívej, ber spíš zkušenosti techniků a lidí co to mají

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


30 pro 2010, 23:40
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 14 říj 2010, 18:17
Příspěvky: 75
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Bundesman píše:
A měl si ty díly v ruce nebo to bereš z toho že je tam napsaný "zátěžové"?
ano ty díly by to měly vydržet ale na ty nápisy se nedívej, ber spíš zkušenosti techniků a lidí co to mají


bohužel, dokud to nepraskne, tak to asi nepoznáš, protože podle kousnutí materiál nepoznám. Trn vypadal skvěle, hlava pístu, až na to, že moc netěsnila vypadala taky dobře. Tryska těsnila celkem směle a motor po výměně kabelů pracoval taky suprově. Jinak, tak pružina po pytli vypadala jak žížala. U SRC je asi největší kámen úrazu kabeláž a ten atypický hop, kde líta vzduch kde se dá a vůbec, když jsem tam chtěl dát třeba starej AT píst s ocelovými zuby, tak nepasoval. Jinak ten původní píst na 120 byl naprosto v pořádku, i když byl plastový. Jinak teď mám M4, měl jsem g36E2

_________________
VIVA LA LEGION !


31 pro 2010, 00:10
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Do te SRC G-36 klidne muzes dat bez predchoziho upgradu M120 , tim jsem si jist . Ale bylo by velice prinosne , kdyz uz to das nekam do servisu (pokud das)
nechat si vymenit i kabelaz , trysku (25.2mm AirsoftPro ), hop-komoru (nejlip Pro-Win)a gumicku (doporucuju carvenej X-shark nebo cernej guarder ) a pokud to chces mit hodne dobry nech si vymenit pist (doporucuju AT cervenej s plnym kovovym ozubenim ).
Kdyz vylepsis i tohle muzes pocitat s tim ze ta zbran bude dobre a dlouho funguvat :)

PS : a s tou hlavou pistu asi bych to vymenil za GURU

_________________
-Military-


31 pro 2010, 00:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5897
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Duke1: komoru menit nemuzes je tam atypicka, trysku nedoporucuji

m120 src III. gen utahne v poho v zakladu, vzdyt na airsoftmorave je tam m120 v zakladu.

rozborka zde:
http://www.mechbox.com/g36/g36c-disassembly.html
ale jako ostatni doporucuji dat zbran zkusenemu technikovi

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


31 pro 2010, 10:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Major
Major

Registrován: 28 srp 2010, 16:32
Příspěvky: 524
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Tak to se omlouvám za desinformaci, měl jsem pocit, že někde psali, že SRC nejsou zrovna kvalitní zbraně...


31 pro 2010, 12:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Jason píše:
Tak to se omlouvám za desinformaci, měl jsem pocit, že někde psali, že SRC nejsou zrovna kvalitní zbraně...


To možná myslíš to co jsem psal já, a já jsem nepsal že jsou nekvalitní, ale že mě vzhledem k ceně docela zklamaly.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


31 pro 2010, 12:26
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Griffon píše:
To možná myslíš to co jsem psal já, a já jsem nepsal že jsou nekvalitní, ale že mě vzhledem k ceně docela zklamaly.

V dnešní době mají asi nejlepší poměr cena/kvalita vnitřních dílů/výkon
U base s dekoračkou III.G éčko s lištou za 3331

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


31 pro 2010, 13:01
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Bundesman píše:
Griffon píše:
To možná myslíš to co jsem psal já, a já jsem nepsal že jsou nekvalitní, ale že mě vzhledem k ceně docela zklamaly.

V dnešní době mají asi nejlepší poměr cena/kvalita vnitřních dílů/výkon
U base s dekoračkou III.G éčko s lištou za 3331


Asia Electric Gun G36C, 130m/s v základu, 2500Kč.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


31 pro 2010, 13:10
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Na to jsem úplně zapoměl (vybíral jsem dlouhou tak sem tuhle vyřadil)
a jak je na tom s ostatníma dílama?

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


31 pro 2010, 13:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Bundesman píše:
Na to jsem úplně zapoměl (vybíral jsem dlouhou tak sem tuhle vyřadil)
a jak je na tom s ostatníma dílama?


Ještě jsem nerozebíral, až budu předělávat kabely, tak lehce zrecenzuju :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


31 pro 2010, 13:43
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 26 srp 2010, 18:27
Příspěvky: 49
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Čau , mám SRC g36c gen.III a chtěl bych tam dát tu přibalenou pružinu m120 a vyměnit HOP-UP gumičku.
Gumičku jsem vybral tuhle: http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ts_id=3397

A jelikož se ve vnitřku nechci vrtat ,abych tam něco nepodělal ,tak chci od vás radu:Jestli je ta gumička dobrá a v jakym shopu by mě to vyšlo nejlevnějc a kolik bych si měl tak přibližně připravit financí...předem díky!


09 úno 2011, 21:07
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Záleží na tom, odkud jsi...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


10 úno 2011, 00:27
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 26 srp 2010, 18:27
Příspěvky: 49
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Jsem z Vysociny konkretne z Havlickova Brodu...o zadnym servisu v okoli nevim.A to postovny me nezabije.


10 úno 2011, 17:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Potom pražskej Anareus, Airsoftguns nebo Guru...nebo se domluvit s nějakým soukromým technikem.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


10 úno 2011, 18:09
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
ensure píše:

Typ motorku: SRC ultra zátěžový



Zdarec borci, sháním nový motor. Existuje něco jako ultrazátěžový, nebo je to blamáž a je to klasika zátěžová. Díky za názor.


05 úno 2013, 09:57
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
no ultra zatezovy to asi nebude (zvlast v zakladu pochybuju ze tam bude neco jako systema magnum). bude to klasicky zatezak.

_________________
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


05 úno 2013, 11:11
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade pružiny v SR36 K
Ne neexistuje, kup GD itu,AT...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


05 úno 2013, 12:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 20 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz