Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 kvě 2024, 05:39




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 113 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 g 36c 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
ja jsem slyšel že promazávat se hop up nemá a co kdybych to kolečko drochu zablousil???


10 bře 2011, 16:57
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: g 36c
Promazat hopup klidně můžeš, akorát guma zevnitř musí zůstat suchá. Zabrousit to samozřejmě můžeš zkusit.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


10 bře 2011, 17:00
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: g 36c
vaverak píše:
ja jsem slyšel že promazávat se hop up nemá a co kdybych to kolečko drochu zablousil???


Pockat pokud si nestrikl hopec (samozrejme ,ze strikneme hopec silikonovym olejen jemne z vrchu ) tak pak se nediv ,ze s tim nejde tocit :D .
Protoze pokud hop guma neni promazana je tvrda jak prase.

A s tim koleckem nevim co s nim mas , ale pokad ti tam pred tim drzelo (nez prasklo) a potom si ho prilepil tak si ho mozna prilepil trochu spatne a ted ma nejaky miniaturni odtrepky.

_________________
-Military-


10 bře 2011, 17:32
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
skusim to a k tekomoře to kolečko drží pořát na té staré komoře ale na té nove to práve dře o tu hranu jak tam je víš...:)


10 bře 2011, 17:54
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: g 36c
To zpusobuje extra tvrda guma (ta palice s pritlacnym valeckem jde tezko dolu a tezko se ji talci na tvrdou gumu) tj. zpusobeno nenastrikanim gumy silikonovym olejem . :D

_________________
-Military-


10 bře 2011, 18:02
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
ok skusim a ještě na tý základní co jsem měl v kvéru když jsem si ho koupil tak s tou po jde uplne bez problemů


10 bře 2011, 18:06
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
tak ted kupuju tuhle : http://www.guru-technology.cz/hop-up-gu ... ka-50shore gumičku a jestli to u tý pro win komory pujde zase stuha tak ji skusím promazat jak jste radily vy.... :)


14 bře 2011, 20:01
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
pujde mi tahle http://www.guru-technology.cz/presne-hl ... 6p90#dotaz hlaveň do G36C, je to tam sice napsaný ale já se chi ujistit...:)


16 bře 2011, 06:32
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
ahoj, chtěl bych od vás radu...dal jsem set vzduchotechniky od GURU do G36 a ono si to dicky vezme tak 5 kuliček a pak se ucpe to místo před tryskou čím to je??? nemůžeto bejt blbou gumičkou??? je od GURU a komoraod PRO WIN


12 kvě 2011, 12:44
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: g 36c
Jo, to bude blbou gumičkou, neudrží kule na hrdle.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


12 kvě 2011, 12:45
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
a prosím poradíš mi jaká by se mi tam hodila?


12 kvě 2011, 12:53
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: g 36c
Guarder černá nebo Systema.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


12 kvě 2011, 13:17
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: g 36c
systema...

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


12 kvě 2011, 13:24
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
čus... chci se zeptat jestli mi bude žrat přesná hlaveň KM HEAD kuličky ICS???


Naposledy upravil vaverak dne 06 črc 2011, 10:23, celkově upraveno 1



04 črc 2011, 11:34
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: g 36c
Ty vole..."papkat"...no to je konec. Ty seš nějaká emo puberťačka, že nemluvíš jako normální člověk? Jinak jo, ICS jsou slušný kule.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 črc 2011, 16:17
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
čus, hele když si přehodím na G36C adaptér na zásobníky Colt je to v pohodě bo to dělá nějaké problémy v podávání? A jak se vyndavají zásobníky normálně nebo jak u M4? Nebo myslíte že je to blbost přecházet na Colt zásobníky?


06 črc 2011, 10:26
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 lis 2010, 15:54
Příspěvky: 103
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: g 36c
Cau koupil sem si g36c od SRC a mam dotaz: muzu tam dat bez uprav M120 GD? jen vymenim konektory za Dean-T

_________________
G&P M16A3
SRC III.gen G36c


06 črc 2011, 20:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: g 36c
Ano, můžeš.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


07 črc 2011, 21:01
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
cau, koupil jsem si Adaptér na G36 na zásobníky M4 a když jsem ho nasadil tak to vystřelí 2 kuličky a pak se ty kule nacpou vedle hop up komory a už to nepodá... Čím to je ???


23 srp 2011, 19:24
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: g 36c
Inu logicky ti ta šachta špatně sedí v hopkomoře...co to je za kvér, co za šachtu, co za komoru?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


23 srp 2011, 21:26
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 17 kvě 2010, 19:42
Příspěvky: 80
Bydliště: Mutná
Nový příspěvek Re: g 36c
G36c od JG, hop up komora pro-win, a šachtaje to tahle : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1579


24 srp 2011, 06:53
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 23 úno 2017, 13:04
Příspěvky: 1
Bydliště: Jedovnice
Nový příspěvek Upgrade G36C od JG
Zdravím,
už nějakou dobu mám G36C od JG a potřebuji koupit novou baterku a protože budu objednávat tříčlánkovou lipo do robota tak bych chtěl stejnou použít i do zbraně.
Dál bych do ní chtěl pořídit procesorovku + kabeláž, buď JeffTron nebo GRIZZLY, Jefftron má nejspíš výhodu že se nemusí nic moc upravovat.
A vyměnit minimálně HopUp gumu a případně dát max 120 pružinu.
Jen je otázka jestli to původní díly přežijí.


21 bře 2017, 23:50
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2012, 18:39
Příspěvky: 2290
Bydliště: Myjava
Nový příspěvek Re: g 36c
Prečítaj si túto tému keď už si bol lenivý si ju tu na fóre nájsť a nabudúce hľadaj kým založíš tému ktorá tu už je + viewtopic.php?f=2&t=1240
Presunuté...

_________________
predám origo nadpažbie pre m1903A1


23 bře 2017, 20:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 113 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz