Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2024, 19:02




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
 Crane stock-není :( 
Autor Zpráva
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Crane stock-není :(
Ahoj, mam problem potřeboval bych si koupit Crane stock k M4 ale nikde ho nemuzu najit skladem za 1000+- , vsude je jen za 2200Kč a ty crane stock chiny nejsou vubec,když jsem se na obchodu ptal jestli budou, tak mi odpovedeli že China přestala vyrabet tak už nebudou tak nvm kde to mam sehnat neznate naky dobrý obchod kde ješte ty chiny mají nebo kde mají levné ty ostatní?
(sry asi jsem to dal do spatného tematu)

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


20 lis 2010, 12:00
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1604
ale je to bez trubice

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


20 lis 2010, 13:42
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 lis 2010, 07:47
Příspěvky: 540
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
http://www.ebairsoft.com/airsoft-parts- ... 68_37.html element za cca 350. Nepatří tohle do dílů?


20 lis 2010, 14:40
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
hele a kde sezenu tu trubici? nebo už je u M4? , u M4 mam taktickou pažbu

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


20 lis 2010, 16:13
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
umaxer píše:
hele a kde sezenu tu trubici? nebo už je u M4? , u M4 mam taktickou pažbu


jo je tam ... nebo se podivej na ebairsoft , tam je maj v několika barevnejch provedenich...


20 lis 2010, 16:15
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
loco99 píše:
umaxer píše:
hele a kde sezenu tu trubici? nebo už je u M4? , u M4 mam taktickou pažbu


jo je tam ... nebo se podivej na ebairsoft , tam je maj v několika barevnejch provedenich...

hele na tom ebairsoft jestli opravdu mi to sem poslou zadarmo a zaplatim jenom tu cenu

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


20 lis 2010, 16:48
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
jo poštovný je v ceně

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


20 lis 2010, 16:55
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
jojo to je konečná cena, ale bacha neni to žádná dobírka je to předem na účet přes PayPal (nejbezpečnější co jde)..


20 lis 2010, 17:05
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
Konečná je pokud to jde pod 150euro potom se platí clo

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


20 lis 2010, 17:12
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
Bundesman píše:
Konečná je pokud to jde pod 150euro potom se platí clo


neposílaj to náhodou jako "gift" ? takže clo neni ?


20 lis 2010, 17:15
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
To fakt nevim ale možný to je

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


20 lis 2010, 17:35
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
loco99 píše:
Bundesman píše:
Konečná je pokud to jde pod 150euro potom se platí clo


neposílaj to náhodou jako "gift" ? takže clo neni ?


I když to je nadepsaný gift, tak pokud to dostane do ruky celník co je aktivní/má blbou náladu, tak to clo můžeš dostat napařený.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 lis 2010, 17:38
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
tak crane pazba je mala a i do 150e, celnici jdou spis po vetsich balikach jako jsou napr zbrane, ty ja radsi kupuji v CR

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


20 lis 2010, 18:48
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
Griffon píše:
loco99 píše:
Bundesman píše:
Konečná je pokud to jde pod 150euro potom se platí clo


neposílaj to náhodou jako "gift" ? takže clo neni ?


I když to je nadepsaný gift, tak pokud to dostane do ruky celník co je aktivní/má blbou náladu, tak to clo můžeš dostat napařený.

hm to by nasraly ale prece za takovou malou vec nemuzou chtit nejak extra velky clo 100 max ne

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


20 lis 2010, 18:59
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
Crane skock mám doma za 200 je tvůj.... :)
Je z Dboy M4 stáří asi 2 roky.....
Kdyžtak PM...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


20 lis 2010, 19:19
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
Proč tady proboha řešíte clo, když to stojí 17 dolarů?!

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 lis 2010, 13:50
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Crane stock-není :(
Griffon píše:
Proč tady proboha řešíte clo, když to stojí 17 dolarů?!


no to jsem taky nepochopil, já okomentoval jen to +€150


21 lis 2010, 13:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz