Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2021, 05:22




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
 Upgrade dotaz 
Autor Zpráva
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Upgrade dotaz
Zdar,mám pár dotazů
1. Motor magnum od systemy se od standardního systema motoru rozeznám jak?je na moru napsáno MAGNUM?
2. Vydrzi plastovy trn v Mechu 3 na GD120 aspon rok(mam to jako zalozku)
3. Který motor je lepší-CA zátěžový/AT zátěžový a jaká je kupní cena CA zatěžaku
Moc dík

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


18 lis 2010, 22:56
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2009, 17:10
Příspěvky: 202
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
CA motor sucks (=shit) ... magnuma poznas podle napisu ...trn tam dela nejmin prace a i kdyz ti praskne tak to nebude zadna velka tragedie ... kdyz je plastovej, jestli je to zalozka moc tim nestrilis tak to klidne nech

_________________
MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda


19 lis 2010, 00:42
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 01 srp 2010, 12:44
Příspěvky: 69
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
No ja mam motory magnum v kazdej zbrani ktoru mam ale napis magnum na nom som nenasiel ani na jednom :) ale magnumy su cervene. A pokial chces dobry motor tak nad inym ako magnumom ani nerozmyslaj , nie ze by boli ostatne zle ale magnum je top aj ked teda za kvalitu sa plati :)

EDIT: teda aby som bol presnejsi telo je sive ale maju cervenu (bordovu) farbu na konci ako su konektory .


19 lis 2010, 01:00
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
mockrat dík
právě mám trošku více dílů ,tak přemýšlím co si nechat :-) a co prodat

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


19 lis 2010, 21:53
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
a ještě dotaz,CA kolům se šikmými zuby škodí použití na M130?
kamarád mi říkal ,že se mosfet nemá používat na nižších pružinách než 130,že prý mu to škodí ,podle mě je to blbost ale radši se zeptám

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


19 lis 2010, 21:56
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 05 led 2009, 16:07
Příspěvky: 480
Bydliště: Říčany u Prahy
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
Mos-fet je použitelnej pro jakoukoliv pružinu

_________________
G36EA2 (s RIS rukojetí)
MK12 ("M120"+vzduch=136m/s)
UMP (m100+guru tryska=115m/s)

Vždy věrný jen sám sobě.


19 lis 2010, 21:59
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
thx
a snad poslední dotaz
mám doma 2 mechaboxy: AT zesílený a CA zesíleny (ze zbraně CA33)
jde mi o to,že mi CA nejde složit,prostě se vždy vyosí západka zpětného chodu
no a nevím jestli mám dát servisu 400 za poskladani s mechem CA,nebo si nechat aimtop mechabox
Který je podle vás lepsí? bytelněji vypadá ten CA Obrázek
(na obrázku je guarder,a ten ca je mu strašně podobný)

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


19 lis 2010, 22:37
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 04 kvě 2010, 07:19
Příspěvky: 172
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
Západku si chytni pinzetou..

_________________
Airsoftový samopal vz.58 + sniperka PENETRATOR 1200
http://www.guruarms.cz/


19 lis 2010, 22:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
To s tou západkou sem vyresil ze tam dam hodne indulony,to ji tam udrží
Ale dAlší problém je,že mi nejde dát osička pístového kola do druhé poloviny mechaboxu a je tam ošklivá mezera

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


20 lis 2010, 00:00
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 04 kvě 2010, 07:19
Příspěvky: 172
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
Jak nejde dát :-) tak to poštouchni šroubovákem

_________________
Airsoftový samopal vz.58 + sniperka PENETRATOR 1200
http://www.guruarms.cz/


20 lis 2010, 00:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
Hele tady není problém v mechu, ale v tom že ho neumíš složit :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 lis 2010, 01:39
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
hacker15 píše:
a ještě dotaz,CA kolům se šikmými zuby škodí použití na M130?


neskodi, davam bezne tyto zatezova kola na pruziny m130 - m150 a v pohode drzi.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


20 lis 2010, 10:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
Griffon píše:
Hele tady není problém v mechu, ale v tom že ho neumíš složit :D

hele,já si do svých 6ti zbraní drbu sám.......... :roll:
jen tenhle mi prostě nejde
jo a je to tenhle mech Obrázek
a jak tedy mám si nechat ten aimtop nebo CA?

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


20 lis 2010, 13:57
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
GURU píše:
Jak nejde dát :-) tak to poštouchni šroubovákem

NO to taky NEfunguje ale dik za pomoc
prostě nevím co tam vadí,všechna kola jsou rovně a západka drří ale ty osičky ne a ne zapadnout do ložisek v horní půlce mechu
Obrázek


KTER7 teda AT/CA

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


20 lis 2010, 14:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
Já bych si teda zrovna dvojku mech nechal náhradní, zvlášť jestli používáš M120 nebo vejš...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 lis 2010, 15:11
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2010, 23:01
Příspěvky: 204
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
Griffon píše:
Já bych si teda zrovna dvojku mech nechal náhradní, zvlášť jestli používáš M120 nebo vejš...

to jsou 2ky fakt tak náchylné k rupnuti už při 120 výš?

_________________
Válka je zlo , proto bojujeme o mír !


20 lis 2010, 16:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade dotaz
hacker15 píše:
Griffon píše:
Já bych si teda zrovna dvojku mech nechal náhradní, zvlášť jestli používáš M120 nebo vejš...

to jsou 2ky fakt tak náchylné k rupnuti už při 120 výš?


Jsou náchylné dost na to, aby se vyplatilo si doma nechat rezervní mech, když už ho máš.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 lis 2010, 16:10
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz