Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 04 pro 2020, 03:34




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Upgrade na G36C od Classic Army 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Registrován: 20 srp 2010, 06:35
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Ještě bych měl jednu otázku. koupil jsem tlumič 185x40 a tím se mi prodloužila hlaveň, tak jsem uvažoval že bych tam dal delší hlaveň tak 313. Teď tam mám 300. Tak sem se chtěl zeptat zda to 120 pružina zvládne a zda to má smysl. Ještě tam budu dávat mosfet. Jinak vnitřek už mám celej vyměněný. Lepší motor, hlavu válce, trysku atd. nemám akorát vyměněný ložiska a ozubený kola. Tak by mě zajímalo zda to má cenu dělat tu hlaveň nebo zda se na to mám vybodnout.
Předem děkuji za každou odpověď

allmell


03 zář 2010, 20:41
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Dávat tam o 13mm delší hlaveň s tim, že když budeš chtít sundat tlumič, tak ti bude kousek koukat dopředu, je naprostá blbost, protože rozdíl v přesnosti bude minimální. "Jestli to pružina 120 zvládne" je nesmyslná otázka, rozhodně to nefunguje tak, že čim delší hlaveň, tim musíš dát silnější pružinu. Potřeba je akorát válec s odpovídajícím objemem.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


03 zář 2010, 21:05
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 28 říj 2008, 13:24
Příspěvky: 7
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Dalo by se říct, že pružina je tam taky důležitá.Když dáš delší hlaveň než je předepsaná a nedáš tam adekvátní válec tak ti to bude tahat koule zpátky do hlavně :) silnější pružinou by se tomu dalo předejít...teda aspoň by to tak mělo logicky fungovat...jistě že 13mm nemá vliv...


03 zář 2010, 22:12
Profil
Četař
Četař

Registrován: 20 srp 2010, 06:35
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Obsahuje pružinu M120, polykarbonátový píst, novou hlavu pístu a hlavu válce, ocelový trn, hliníkovou trysku a vysokorychlostní motor.Hup-up gumu od SYSTEMY,hlaveň PROMETHEUS,Kolimátor RIS RGD 2x42 (červená a zelená tečka).Hop-Up komoru ze železa .Mosfet.
Tak jsem se chtěl ještě zeptat zda by se na toto vybavení dala dát pružina o síle 140. Jaký k tomu máte názor? Myslíte že to vnitřek vydrží? nemám akorát vyměněný osubený kola v mechu.

Děkuji za rady.... :D

allmell


03 zář 2010, 22:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Hádam, že ty díly, u kterejch nepíšeš značky je ten základ CA, co dávaj do tý poslední "M120" série kvérů. Na M140 určitě novej vzduch s pístem, trn pružiny s ložiskem (pokud tam neni, to nevim) a samozřejmě kabely s mosfetem. Kola bych klidně risknul, motor uvidíš jestli to bude tahat nebo ne.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


03 zář 2010, 23:19
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 20 srp 2010, 06:35
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Tak jsem tak přemýšlel a počítal. Asi bych tam dal:

Pružinu 150

Motor - to nevím který

Vzduchotechnika NBU GAURDER BORE-UP PRO G36C - INOX

Kola ELEMENT MAX TORGUE GB3, Komplet šikmé ozubení

Jinak vnitřek už mám komplet předělaný.
Mám baterii 9,6V 2000mAh (tvrdé články)

Jaký máte názor na tuto sestavu co jsem si vybral a zda by jste mi k tomu mohli doporučit nějaký motor.

Díky

allmell


04 zář 2010, 13:09
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
motor aimtop ci guarder zatezovy. vzducharnu bych spis bral guru, element je horzna firma, to ber radsi kola od CA zatezova se sikmym ozubenim

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


04 zář 2010, 13:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 20 srp 2010, 06:35
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
A co kdybych tam dal tento set. Našel jsem ho na netu

Kompletní mechabox M150 + Motor - kabely do pažby
[AimTop]. Myslíš že to bych dal do G36C a že by to stálo za něco?
Díky


04 zář 2010, 14:09
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
allmell: Mohu dotaz? - K čemu ti proboha bude M150 v Céčkové G36? Uvědomuješ si, že soft není ani zdaleka o tom mít nejsilnější zbraň, aby jsi mohl střílet na 80 metrů, ale úplně o něčem jiném? Uvědomuješ si, že když do něčeho takového nacpeš takovou pružinu, tak tě na většině akcích pošlou do pryč, a když už si někdy zahraješ tak hrozí extrémní nebezpečí úrazu na protihráčovi?

Kdyby si upgradoval snipu, neřekl bych ani slovo, sniper prostě musí mít sílu, ale tohle? Proboha, když s tímhle začneš fulloutit, uvědomuješ si vůbec jak můžeš vážně zranit? Nebo nad tím nepřemýšlíš, a hlavně že někoho vyndáš na 80 metrů? A že mu pak na 5m můžeš velice ublížit, to už tě pak nezajímá?

Modi, omlouvám se za OT, ale toto mi prostě nedá, když vidím lidi co si do spreje namontujou vzduchotechniku NBU a pružinu M150 aby pak měli 170ms, je mi z toho zle. Vy si opravdu neuvědomujete o čem ten soft je...

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


04 zář 2010, 16:24
Profil
Četař
Četař

Registrován: 20 srp 2010, 06:35
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Asi máš pravdu. 150 je už dost silná. Ale ten set bych tam dal a jen bych dal slabší pružinu tak 120 nebo 130. To už by mohlo být. Co myslíš????


04 zář 2010, 17:34
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Na M120/130 bude ale potřeba klasická vzduchotechnika, bore tam bude spíš na obtíž. (na M120 určitě, na M130 by nemusela, ale jistý to není)

Motor i kola mohou být na M120, u M130 by byly lepší nějaké kola (nemusí být CA), a motor uvidíš jestli ti to bude tahat, ale měl by.

Když hodíš M120, klasickou vzduchotechniku (třeba Airsoftpro), novou hop komoru, bude ti to střílet hodně pěkně, nebudeš namáhat vnitřek, dost ušetříš, a budeš spokojený jak ty, tak protivník kterého trefíš byť i na 5m.

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


04 zář 2010, 17:38
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade na G36C od Classic Army
Jenom připomínka, aimtop dělá jen dvojkový sety, G36 má trojku mech, takže to tam samozřejmě nedáš.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 zář 2010, 20:21
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz