Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2024, 19:54




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží? 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
specnazjrh: tu zbran jsem delal ja a to 4 dny, z toho 2 dny jsem jenom resil ustovku. zbran jsem po upgradu testoval na poli kde byl prostor aspon 100m s vasima prilozenyma kulickama 0,30g a dostrel i presnost byly vynikajici. Ale nemam v hlave pasmo, takze jestli to dostrelilo 50 nebo 60m to nevim. rezerva v hopu byla take, protoze jsem i docilil toho, ze to kulicky zvedalo (myslim, ze jiz byl nastaveny hop-up, kdyz jsem zbran odesilal). Ustova rychlost je o cca 20m/s (ja jsem tady mel stabilne 160m/s s 0,20g kulema) vetsi nez s puvodnima dilama, takze o mensim vykonu nemuze byt rec. Zkuste si jeste lepe nastavit hop-up, zrejme jste to prilis utahnul a tak kulicky jsou prilis brzdene a padaji rychle k zemi. jine vysvetleni, proc to ma mensi dostrel fakt nemam.

mensi ustovky nez udava pruzina jsem si vedom, s nejvetsi pravdepodobnosti tam nejak drhne tryska o komoru a proto to ma mirne mensi ustovku nez by teoreticky melo mit, toto jsem se snazil vyresit 2 dny, a nepovedlo se. hned po slozeni mela totiz zbran ustovku kolem 110m/s. Jak jsem psal v predchozich mailech, tento problem by pravdepodobne vyresilo nove telo, protoze toto cinske je mirne krive a ani ruzne zbrouseni tomu prilis nepomohly. Ani samotny mech se bez zbrouseni tela nemohl dostat dovnitr. mech je asi 1mm nalevo v tele zbrane a to asi zpusobuje tu nizsi ustovku, upgrade cinsky zbrane s krivym telem na co nejvetsi ustovku je nekdy v podstate nerealny. u jiny zbrane se stejnym vzduchem, delkou trysky a komorou jsem na m120 mel ustovku 137m/s, takze jaktoze je tady tak mala? v dilech to nejspis nebude.

samotna vzduchotechnika tesni perfektne a nic neunika, kdyz jsem ji v ruce testoval s maximalni silou na pistu. tryska tam je delky 20.7mm, protoze to s delsi nepodava s touto shs komorou, tesnost tryska/komora je v ruce taky bez uniku.

vzhledem k tomu, kolik jsem nad zbrani stravil casu a kolik jsem za to dostal, je to almuzna. A s cistym svedomim muzu rict, ze jsem udelal maximum pro to, aby zbran byla co nejlepe vyladena.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 zář 2010, 20:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Jeff píše:
tu zbran jsem delal ja a to 4 dny, z toho 2 dny jsem jenom resil ustovku. zbran jsem po upgradu testoval na poli kde byl prostor aspon 100m s vasima prilozenyma kulickama 0,30g a dostrel i presnost byly vynikajici. Ale nemam v hlave pasmo, takze jestli to dostrelilo 50 nebo 60m to nevim. rezerva v hopu byla take, protoze jsem i docilil toho, ze to kulicky zvedalo (myslim, ze jiz byl nastaveny hop-up, kdyz jsem zbran odesilal). Ustova rychlost je o cca 20m/s (ja jsem tady mel stabilne 160m/s s 0,20g kulema) vetsi nez s puvodnima dilama, takze o mensim vykonu nemuze byt rec. Zkuste si jeste lepe nastavit hop-up, zrejme jste to prilis utahnul a tak kulicky jsou prilis brzdene a padaji rychle k zemi. jine vysvetleni, proc to ma mensi dostrel fakt nemam.

mensi ustovky nez udava pruzina jsem si vedom, s nejvetsi pravdepodobnosti tam nejak drhne tryska o komoru a proto to ma mirne mensi ustovku nez by teoreticky melo mit, toto jsem se snazil vyresit 2 dny, a nepovedlo se. hned po slozeni mela totiz zbran ustovku kolem 110m/s. Jak jsem psal v predchozich mailech, tento problem by pravdepodobne vyresilo nove telo, protoze toto cinske je mirne krive a ani ruzne zbrouseni tomu prilis nepomohly. Ani samotny mech se bez zbrouseni tela nemohl dostat dovnitr. mech je asi 1mm nalevo v tele zbrane a to asi zpusobuje tu nizsi ustovku, upgrade cinsky zbrane s krivym telem na co nejvetsi ustovku je nekdy v podstate nerealny. u jiny zbrane se stejnym vzduchem, delkou trysky a komorou jsem na m120 mel ustovku 137m/s, takze jaktoze je tady tak mala? v dilech to nejspis nebude.

samotna vzduchotechnika tesni perfektne a nic neunika, kdyz jsem ji v ruce testoval s maximalni silou na pistu. tryska tam je delky 20.7mm, protoze to s delsi nepodava s touto shs komorou, tesnost tryska/komora je v ruce taky bez uniku.

vzhledem k tomu, kolik jsem nad zbrani stravil casu a kolik jsem za to dostal, je to almuzna. A s cistym svedomim muzu rict, ze jsem udelal maximum pro to, aby zbran byla co nejlepe vyladena.




Tak když tak perfektně těsní,proč to dává mě tak málo?Už to znovu na reklamaci posílat nebudu.


12 zář 2010, 20:19
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
for CrazyMurder: ale ja jsem nedelal tvoji zbran, ale specnazjrh (nez jsem to napsal, tak se tu objevilo vic prispevku)

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 zář 2010, 20:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Jeff píše:
for CrazyMurder: ale ja jsem nedelal tvoji zbran, ale specnazjrh (nez jsem to napsal, tak se tu objevilo vic prispevku)


To vím,zbraň jsem si dělal sám.Ale říkáš,že NBU ASpro perfektně těsní,což podle mě je blbost.Když do toho foukneš,tak to uniká tryskou.


12 zář 2010, 20:24
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
ja testuji vzducharnu timto stylem:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/se ... ni_29b.jpg
a kdyz zatlacim na pist, tak stlaceny vzduch zustal ve valci, takze, ani tesnenim trysky vzduch neprosel. pokud foukas do trysky, tak to u nbu unika kolem hlavy pistu, protoze v klidove poloze hlava pistu z principu NBU netesni.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 zář 2010, 20:29
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Jeff píše:
ja testuji vzducharnu timto stylem:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/se ... ni_29b.jpg
a kdyz zatlacim na pist, tak stlaceny vzduch zustal ve valci, takze, ani tesnenim trysky vzduch neprosel. pokud foukas do trysky, tak to u nbu unika kolem hlavy pistu, protoze v klidove poloze hlava pistu z principu NBU netesni.



Takhle mi to netěsnilo u trysky taky,tímto způsobem.Po výměně a na zkoušku guarder NBU trysky se to zvedlo o 10m/s což je hov*o.Netěsnilo to na hlavě pístu na sp160 a ta to dokáže pěkně nakopnout.


12 zář 2010, 20:32
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
tak jsme se do toho s kamošem koukli
vymněnily tu krátkou trysku za standartní dýlku cca 21,4mm - podává bez potíží - budem ještě centrovat mech.
bohužel se z nějakého důvodu rospada hlava pístu, zatím ulít kus gumy ze středu hlavy


Přílohy:
2010-09-15 19.59.55.jpg
2010-09-15 19.59.55.jpg [ 781.09 KiB | Zobrazeno 16197 krát ]
15 zář 2010, 21:24
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Není divu. Na takové fedry je třeba poskládat díly tak, aby vydržely. Nějaká gumová hlava pístu, echt kuželová nepřipadá v úvahu. :-) Jen poznatek.

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


16 zář 2010, 20:49
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Cotulosh píše:
Není divu. Na takové fedry je třeba poskládat díly tak, aby vydržely. Nějaká gumová hlava pístu, echt kuželová nepřipadá v úvahu. :-) Jen poznatek.


Mě sp160 drží guru POMka s dvojitým okolo 15 tisíc BB :)


16 zář 2010, 20:57
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
ja si jí nevýbíral
ta je standartně v sadě vzduchařiny od airsoftpro
bohužel se u tý vzduchařiny ani samostatně u tý hlavy nepíše nic o omezení ohledně pružiny


16 zář 2010, 21:09
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
specnazjrh píše:
ja si jí nevýbíral
ta je standartně v sadě vzduchařiny od airsoftpro
bohužel se u tý vzduchařiny ani samostatně u tý hlavy nepíše nic o omezení ohledně pružiny


Já vím no,teď udělal aspro nějakou NBU Duralovou černou,tak jí můžeš zkusit.


17 zář 2010, 11:10
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
takže poslední úpravy
dočasně jsem tam dal 140
dostřel skoro 80metrů
mířený (cca každá 3ráná zásah) 60metrů
když to vyjde tak si dám k ježíšku Li-pol baterku 11,1V možná větší a pak tam vrátim tu 170 pružinu, když to pujde tak i magnuma, s nimby to mnělo mít dostatečnou kadenci

Nevíte někdo jak maximálně může bejt dlouhá hlaveň pro M16 s NBU vzduhařinou? ( v současnosti v tom mám 509mm 6,03 Prometheus)

bez ní asi nemá moc cenu cpát tam toho magnuma a 170pružinu :(

Dík


20 zář 2010, 07:55
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Proč by to nemělo cenu? Resp. cenu to nemá, ale nikoliv kvůli hlavni...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 zář 2010, 11:36
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
nebude to mít cenu protože se sice zvýší o něco dostřel oproti 140 pružině ale přesnost bude stejná, taže k čemu je když dostřeli na 90metrů když na tu vzdálenost už nikoho netrefim a o tu přesnost mi jde především


20 zář 2010, 11:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Použiješ těžší kule a získáš tak přesnost na úkor dostřelu. Problem solved. Nicméně stejně nechápu, k čemu někdo potřebuje 170 pružinu.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 zář 2010, 12:28
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
už teť používám kule 0,30g ale netoužím po snížení dostřelu ba naopak, proto ta silnější pružina
ještě delší hlaveň by mněla značně zvýšit přesnost, jenom nevím jak dlouhá může být.


20 zář 2010, 13:59
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
asi takhle to co rika Griff ma svoje opodstatneni a ty si trochu protirecis.Netouzis po snizeni dostrelu ba naopak.A ted pouziju toje slova.K cemu ti bude dostrel kdyz s tim nikoho netrefis.
Na 170 brko s ustovkou okolo 170 bych ja osobne videl klidne 0,40-0,46 g BB.Dostrl bude uctihodny, malo kdo te prestreli a s hlavni od KM Head presnost vice nez uspokojiva.
Muzu se te jen tak zeptat kolik ti je let ...

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


20 zář 2010, 15:55
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
je mi 24


20 zář 2010, 16:34
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
tak těžký kule snad ani nejsou
kamoš střílel se sniperkou M24 s 300procentním upgradem 0,43g na 90metrů


20 zář 2010, 16:36
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
jak dlouhou tu hlaveň??


20 zář 2010, 16:38
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
existuje edit pokud nevíš a nezvýraznuj text. na 24 nepíšeš.

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


20 zář 2010, 16:45
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
takze dostal si ode me varovani tri prispevky behem tri minut misto toho aby si to spojil dohromady to za prvy.Za druhy cervena barva patri pouze moderatorum za to by melo bejt dalsi varovani a za to ze si z toho delas chat je varovani treti coz uz je BAN :!: :evil:
takze lidsky receno vem rozum do hrsti ano :?:
tutim jenom dokazujes ze tobe do rukou kver s takhle silnou pruzinou nepatri, tak mozna s 90 brkem a tim to pro me hasne.

PS: pro dobrotu na zebrotu jak se rika

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


20 zář 2010, 16:45
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
nevíte někdo jak je to s tou dýlkou hlavně?
http://www.armymarket.cz/hlaven-teflono ... g-km-d0584
tady ta má dýlku 550mm a je psaná mimo jiné i pro M16
Barvy nejsou pro uživatele, ve čtyřiadvaceti bys to mohl pochopit napoprvé!


20 zář 2010, 21:04
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
nezvýraznuj text!!

a ty velikosti jsou i pro jiné zbrane to ti vadí?

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


21 zář 2010, 14:24
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Podívej se. Když už, tak řeš hlaveň v příslušném tématu. M16 má standardní délku hlavně 509 mm. Jestli chceš 550, tak to asi znamená, že bude čouhat ven. Kratší bude zase lítat a nevystřelíš ani smítko. Delší hlavně je možné zkrátit, nebo překrýt tlumičem, ale přesné laufy jsou, jak název napovídá, dost přesné, zvlášť při takové délce.

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


21 zář 2010, 14:38
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 10 zář 2009, 18:48
Příspěvky: 31
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Cotulosh píše:
Podívej se. Když už, tak řeš hlaveň v příslušném tématu. M16 má standardní délku hlavně 509 mm. Jestli chceš 550, tak to asi znamená, že bude čouhat ven. Kratší bude zase lítat a nevystřelíš ani smítko. Delší hlavně je možné zkrátit, nebo překrýt tlumičem, ale přesné laufy jsou, jak název napovídá, dost přesné, zvlášť při takové délce.

mam na ní tlumič 220*40 od airsoftpro


21 zář 2010, 20:21
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
už nechte off topicu témat o hlavních je tu dost.

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


21 zář 2010, 21:13
Profil
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 19 bře 2012, 16:22
Příspěvky: 11
Bydliště: České Budějovice
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
specnazjrh píše:
Tak upgrade na mojí PJ M16A4 je hotovej.
Nechal jsem si to dělat přímo v servisu airsoftpro, protože jsem si na takový zásah fakt netrouf.
takže tam mám hliníkovej mecháč, NBU vzduchařinu airsoftpro, přesnou hlaveň, zesílený kola Guarder a píst s motorem aimtop, hop-up komoru shs a to hlavní pružina M170 airsoftpro.
Bohužel výsledek je víc než ubohý.
Zbraň původně střílela cca 145m/s s 0,20g bbs a dostřel mířenej na postavu 50metrů jinak kolem 60metrů.
Teť úsťová rychlost cca 155m/s s 0,20g bbs a dostřel když se povede tak 45metrů.
Kadence je nízká ale to vem čert, stejně jsem to chtěl jako sniperku.
Co mi říkal kamarád co už hraje airsoft asi 4roky a byl u prvních výstřelů po upgradu i před nim řikal, že je nejspíš blbě sesazená hop-komora a možná krátká tryska ve vzduchařině. S kamošem to zkusíme ve středu rozebrat, tak jsem zvědav kde je pravda.
Abych nezapomněl, když jsem o potížích psal tomu chlápkovi na airsoftpro, tak mi oznámil, že to zkoušel venku střílet a že to střílelo dobře, jestli s tim střílel na 20metrů tak sotva něco zjistí a navrhl mi že mi vymnění tu novou hop-komoru za jinou, tot vše. takže jsem se na něj vykašlal a zkusíme to samy.




podle mě budeš mít špatné útěsnění. kouknul bych se jestli máš správně posazenou hlavu pístu, jak máš utěsněnou Hop komoru. Já měl ten samej problém na 170, pak jsem na to neměl nervy a poslal do Anáče a od é doby pohoda, podle servisu špatně vypodložená vzduchnika a kompatibilita Tryska s Hop komorou.


24 bře 2012, 18:11
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
za ty 2 roky to urcite specnazjrh vyresil

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


24 bře 2012, 21:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 19 bře 2012, 16:22
Příspěvky: 11
Bydliště: České Budějovice
Nový příspěvek Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Jeff píše:
za ty 2 roky to urcite specnazjrh vyresil



Jop tak to jsem přehlédl :-)

_________________
ODA-0516, B Co. 2/10th SFG
Nickolas Sanchez

“Only the dead have seen the end of war.”


25 bře 2012, 14:39
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz