Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2024, 18:14




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 913 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Další
 Upgrade pro M4 
Autor Zpráva
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
ok a mozete mi presne poradit tu baterku aku ? A este vistava jeden problem kde ju mam dat lebo tuto staru som daval do pazby ale predpokladam ze ta nova sa tam nevprace

Edit: Pozeral som tam co mozno najvykonnejsiu
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1904

fakt sa do toho nerozumiem cize ak by ste mi poradili bol by som rad :)


23 pro 2011, 08:29
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
To v současnej době taky řešim, baterku na M130, která se vejde do trnu pažby...asi bych vybíral z těchhle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... rsoft.html

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


23 pro 2011, 12:38
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html

a to je aky shop niekde v eu a usa alebo cina ? Lebo zivote som neobjednaval zo zahranicia mimo cz alebo sk

inak vosla by mi ta baterka do tejto pazby ?
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=784


23 pro 2011, 13:05
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
To je v HongKongu.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


23 pro 2011, 13:49
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Inak sa chcem spitat kolko stoji postovne? A da sa to zaplatit aj paypalom ?


23 pro 2011, 16:54
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
postovne ti to vypocita pri objednavce a da ti na vyber z nekolika moznosti. paypal je nejlepsi volba pro zaplaceni

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


23 pro 2011, 16:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
a potom clo ked to zaplatim predom uz neplatim za dph alebo nieco podobne ? inak chcem sa spitat asi tam pazby nemaju v tom lebo som to kukal a nenasiel tam


23 pro 2011, 20:40
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
pri prekroceni 22Euro platis dph, nad 150Euro clo, pote co to prijde do CR. Nevim jak to na slovensku presne chodi, ale asi to bude podobne
neni to airsoftovy obchod, ale modelarsky, proto tam pazby nemaji

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


23 pro 2011, 21:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
ale ak to zaplatim paypalom tak potom nemaju ako zistit ? Inak ta baterka je dobra alebo mam si vibrat daku inu ?

Inak tie trny tam v obchode nemaju tak potom
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1671
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2340

ktori z tychto ?


23 pro 2011, 21:38
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Avarax píše:
ale ak to zaplatim paypalom tak potom nemaju ako zistit ? Inak ta baterka je dobra alebo mam si vibrat daku inu ?

Inak tie trny tam v obchode nemaju tak potom
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1671
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2340

ktori z tychto ?


Za mě teda ani jeden co jsem tu četl. Koukni na www.eagleguns.cz tak ten ASPro maji, nebo Guarder. ASpro je lepší v tom že se točí celý ten kužel.


23 pro 2011, 21:51
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Pokud chceš mít zásilku od cla a dph osvobozenou, jsi povinnej doložit její cenu. Baterka je dobrá, trn kterej chceš, je to jedno.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


23 pro 2011, 21:55
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
lebo chcem brat tuto pazbu
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=784
a ta baterka donej vojde alebo nie ?

Lebo potom enviem kde by som ju vopchal. Inak ohladom tej pazby je dobra alebo da sa kupit aj lepsia lebo ak by ste vedeli mi poradit lepsiu tak by som poprosil link


23 pro 2011, 22:02
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Inak sa chcem spitat aky motor by ste mi poradili do toho mojho lebo som este nasetrild ake peniaze cize by som mohol aj motor kupit na daku tu 130 ak by sa dala tam dat tak aj 140

pr tento motor
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=230


Naposledy upravil Avarax dne 29 pro 2011, 11:27, celkově upraveno 1



29 pro 2011, 11:25
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Avarax píše:
Inak sa chcem spitat aky motor by ste mi poradili do toho mojho lebo som este nasetrild ake peniaze cize by som mohol aj motor kupit na daku tu 130 ak by sa dala tam dat tak aj 140

http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1542 nebál bych se tohohle. Kamarád má v ak krátký a na m140 v pohodě

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


29 pro 2011, 11:27
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Avarax píše:
Inak sa chcem spitat aky motor by ste mi poradili do toho mojho lebo som este nasetrild ake peniaze cize by som mohol aj motor kupit na daku tu 130 ak by sa dala tam dat tak aj 140


Nevim jestli si čteš málo nebo ses k tomu ještě nedopracoval, ale v 2. mechu je ta 140 zabijácká i s tim SDG nebo Mblockem, ten to odse*e rychle. A hlavně abys dostal pěkněj výkon do toho nemusíš prát nějaký veliký brko, je to o těsnosti...

Ok... věř Griffonovi, takovýhl zkušenosti mě mile překvapily... Neznal jsem to, jak mocný jsou tyhle proti-ničící systémy ;)


Naposledy upravil hlodaQ* dne 29 pro 2011, 15:59, celkově upraveno 1



29 pro 2011, 11:31
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
hlodaQ* píše:
Avarax píše:
Inak sa chcem spitat aky motor by ste mi poradili do toho mojho lebo som este nasetrild ake peniaze cize by som mohol aj motor kupit na daku tu 130 ak by sa dala tam dat tak aj 140


Nevim jestli si čteš málo nebo ses k tomu ještě nedopracoval, ale v 2. mechu je ta 140 zabijácká i s tim SDG nebo Mblockem, ten to odse*e rychle. A hlavně abys dostal pěkněj výkon do toho nemusíš prát nějaký veliký brko, je to o těsnosti...


To s tebou nesouhlasim, M140 je ve kvalitním mecháči s mblockem bez problémů, znam lidi, co takhle jedou i M150. Já osobně bych taky radši nechal M130, ale pokud si chce ještě nahnat trochu výkonu, tak v tom nevidim problém.

Jinak motor bych já bral Aimtop.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 pro 2011, 15:46
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Jednoducho povedane chcem z mojho gap spravit zbran sktorou nebudem mat problem niekoho trafit. Cize chcel by som tam tu 140 ak je to bezpecne ak je tam visoke riziko ze sa to dosere tak sa uspokojim aj stou 130 proste povedane chcem z toho dostat najviac v takej medzi aby som sa nebal ze sa mi to rozsipe. Cize veci ktore tam budem davat su nasledovne


Mbloc
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1580

Pruzina podla toho ci 130 alebo 140
130 http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=67
140 airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?manufacturers_id=8&products_id=68

Trn
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=102

Motor
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=230

Piest
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=200

Vzduchotechnika
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=665

Cele ma to vinde na 131,10€. Cize ak by ta 140 bola moc uz na ten mechabox tak potom dalo by sa daco vipustit PR ten motor keby som tam daval 130 ? Alebo by ste mi nevedeli niecim inym poradit na zvysenie fps?


29 pro 2011, 21:38
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
G&P má dobrý MB takže s tim blokem by to tu 140 mělo dávat bezpečně, ale to ti ještě potvrdí jiní... Ostatní je dobrá volba, jedna z nejlepších, ještě když tam teďka ASpro dává tu novou hlavu pístu. Taky bych si nechal říct :D


29 pro 2011, 21:45
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
všechno fajn. Jinak píst můžeš i SHS. a hele co kola? A co máš za zbraň?

hlodaQ* tu něco říkal o GP. GP mechy jsou dobrý a s tím Mblokem to udrží . Jinak jestli máš i kola GP, na tu m130/m140 bych je klidně nechal raději než SHS. Ale nedávno jsem měl na servis jednu a měla brutálně vymletý osičky od ložiskek s mazacíma drážkama.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



29 pro 2011, 23:05
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Počkej, jestli to je GPčko, tak bohatě stačí Mblock, novej píst a případně nová vzduchotechnika...trn netřeba, motor rovněž netřeba, alespoň zatím.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 pro 2011, 23:51
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
hele a nemáš nahodou tu verzi jak k ní byla lipolka zdarma?

EDIT: ty mají trny bez ložiska.

EDIT2: a taky to nemá kuličkový ložika.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



29 pro 2011, 23:57
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Solis. píše:
hele a nemáš nahodou tu verzi jak k ní byla lipolka zdarma?

EDIT: ty mají trny bez ložiska.

EDIT2: a taky to nemá kuličkový ložika.



JJ mam tu co sa kunej dodavala lipolka a nabijacka zdarma. Cize ak sa objavili nove skutocnosti tak co mam vimenit ?. Griffon skusim sa spitat ci stou vzduchotechnikou zvysim vikon ak hej tak ju radsej kupim proste chcem zvisit tomu co najviac vikon.

Osobne by som chcel dostrel tych 80 metrov viem ze je to vela ale proste je to vela viem ze as nieje len o vikonu zbrane ale neskutocne ma sere ked strielam a ostatny ma dostavaju len koli tomu ze moje bbcka padaju prednich .


30 pro 2011, 08:51
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Potom není špatný koupit i ten trn...no a vzduchotechnika, GPčkový jsou dobrý, těžko říct co ti to přidá na výkonu...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 pro 2011, 13:14
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
a tie loziska nebude treba vimenit zvladnu tu 140 alebo lepsia otazka utiahne to aj 150 ak tam dam alebo to je uz rizikove ? proste nechcem to prehnat a za pol roka kupovat novy mechabox proste tak aby to drzalo. Inak ake loziska budem mat v tej mke ?


30 pro 2011, 13:24
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Jestli tam jsou kovový, tak měnit netřeba. Jinak bych tu M140 považoval za rozumnej vrchol, na M150 už by to fakt chtělo pořádný kola, pořádnej motor a v principu úplně všechno nový.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 pro 2011, 19:02
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
ake velka kjolizska tma budu ?


31 pro 2011, 11:16
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
měli by být 8mm. Hele budeš si to dělat sám a nebo někdo ti to bude dělat? Jestli sám, sundej pažbičku s motorem a uvidiš ložiska motorového kola. jestli někdo jiný, vybereš si předpokládám někoho, kdo tomu rozumí a řekl by ti to lépe , když to bude mít v ruce. Já jedno GP měl, mělo být z druhé ruky, ale to mělo plastová ložiska, teď na morrisu píšou , že mají kovová. Tak nevím jak to je, možná původní majitel ložiska měnil.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



31 pro 2011, 16:09
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
bude to robit kamarat maliby tam bit plastove lebo sa mi zda ze som sa toho bal.

Tieto kolesa mozu bit ?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=657


31 pro 2011, 18:37
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
jo můžou, určitě. kuličková by asi byla lepší, ale u techto máš alespoň jistotu , že se nevysypou :)

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



31 pro 2011, 20:16
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
tak su tam aj gulickove ale tam sa pise ze mas 120 pruzina cize potom neviem
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=74


01 led 2012, 08:44
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 913 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz