Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2024, 19:45




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
 Systema? Mech v.II jen skelet 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Registrován: 12 kvě 2010, 22:27
Příspěvky: 10
Nový příspěvek Systema? Mech v.II jen skelet
Zdravim, jelikoz zakladni mech uz se pomalu odebira do vecnych lovist tak koukam po jinem. U nas jsem vubec nenasel Systema sklelet v.II tak se chci zeptat jake snim mate zkusenosti. Vzal bych ho ze zahranici, cena tak kolem 1300 i s postou. V serii do toho rvou 150 pruziny tak by to neco vydrzet melo. Dale by prichazel v uvahu zesileny CA nebo Guarder, Lonex.(co myslite?) melo by to zvladnout GD130. diky za rady
PS. Hlinikac sem nepiste


12 kvě 2010, 22:34
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
guarder m130 urcite nevydri, tak si ho rovnou skrtni

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


13 kvě 2010, 00:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
kdyz ze zahranici... tak co Modify Torus?

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


13 kvě 2010, 08:07
Profil
Četař
Četař

Registrován: 12 kvě 2010, 22:27
Příspěvky: 10
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
ježo píše:
kdyz ze zahranici... tak co Modify Torus?


Ten torus jsem nasel na evike.com za 70$, nevite nahodou kolik priblizne stoji postovne (nemusi byt expres) jen toho mechu? Me to tam nenapise. Tak jestli nekdo neco tak maleho odtama posilal tak napiste. diky. Jinak vypada ze by to mohl vydrzet. Ta systema teda nic moc jo? A jeste jaky je rozdil v CA v.2 se 6mm a 7mm dirama? je to znatelne tech 7mm ve vyrdzi treba? nebo tam je rozdil jen tech 800kc?


13 kvě 2010, 13:40
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
ber ten 6mm rozhodně ty prachy za to nestojí, vydrží oba upe stejně

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


13 kvě 2010, 13:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Registrován: 20 zář 2008, 13:29
Příspěvky: 117
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
Kamarád kupoval cca před dvěma lety ten komletní set na M150 od Systemy(včetně mechu), vrazil do toho 130 GD a jede pořád.Další kámoš ma GP mech na M130 GD taky kolem dvou let a drží(montovali 2 stejný mechy do dvou stejných pušek a ten druhej prasknul skoro hned :roll: ).Mě prasklo časem snad všechno z "běžných dvojek" i na M120, až teď zkoušim hliníkáč(130GD) a ten zatim drží, ale má nastříleno jen pár tisíc.


13 kvě 2010, 14:29
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 26 črc 2009, 14:10
Příspěvky: 84
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
já bych ti doporučil tento mech G P
tady http://www.anareus.cz/detail.php?id=756
a nebo tady kdyby to bylo do mp5 nebo G3 http://www.anareus.cz/detail.php?id=1432
sám ho mám ve zbrani

_________________
mp5 a4 JG komplet novej mech+ ele+baterky =123-125 ms
scháním zbran na 2 mech bez mechu pouze telo nejlip celokov (GaP,CA,TM,GaG)do 2500kč


Naposledy upravil miroslav verner dne 13 kvě 2010, 16:50, celkově upraveno 2



13 kvě 2010, 16:48
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 11:13
Příspěvky: 179
Bydliště: Ostrava
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
Me uz praskly 2 ty GP maji strasne malo mista..nebrat..2kove mechy = fail ...zlate 3 ...nema to cenu vzrazet do zentanovejch smejdu...CNC!

_________________
CA AK 105 wood
E&L AK 74U
ICS AK 74
AK SVD
Homa made AS VAL


13 kvě 2010, 20:38
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
CNC je jenom druh obrabeni, zrejme jsi myslel mech z hliniku a musim s tebou souhlasi, zentalove II. mechy vzdy casem prasknou na vyssi pruzinach (u m130 to je temer jistota). samozrejme se najdou lidi, kterym drzi ten a ten mech x let, ale pak se najdou hordy lidi, kterym ten mech prasknul relativne rychle.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


13 kvě 2010, 20:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 11:13
Příspěvky: 179
Bydliště: Ostrava
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
Je to tak nema to smysl ja mel m4 a za ani ne mesic sem vystridal nekolik mechu..tak sem to prodal ...kamos ma m4 s cnc mechem a M150 pohoda

_________________
CA AK 105 wood
E&L AK 74U
ICS AK 74
AK SVD
Homa made AS VAL


13 kvě 2010, 21:35
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 13:19
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
Peeskle píše:
Zdravim, jelikoz zakladni mech uz se pomalu odebira do vecnych lovist tak koukam po jinem. U nas jsem vubec nenasel Systema sklelet v.II tak se chci zeptat jake snim mate zkusenosti. Vzal bych ho ze zahranici, cena tak kolem 1300 i s postou. V serii do toho rvou 150 pruziny tak by to neco vydrzet melo. Dale by prichazel v uvahu zesileny CA nebo Guarder, Lonex.(co myslite?) melo by to zvladnout GD130. diky za rady
PS. Hlinikac sem nepiste

Čoveče,já SYSTEMU mám a můžu ti říct,že na 150 fungovala několik desítek akcí a stejně se začali objevovat praskliny,je teda pravda,že jsem se nebál ji vzít i do -15 st. mrazu,teď jsem snížil sílu pružiny na 130,aby to ještě nějaký čas vydrželo,mám ho v SPR od GP,celkově bych ohodnotil tento mech kladně až na jeho tenkrát vysokou cenu a to kompletní za 8000 kč,pokud se dá samotný sehnat za 1300 kč,není co řešit na 130 ti určitě idělá dlouhou službu,záleží však na spoustě okolností jako u všeho :wink:

_________________
Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich


14 kvě 2010, 11:24
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
jestli tam máš praskliny tak rychle udělej v jejich místech rádiusy kulatým jehlovým pilníkem a bude ti zase sloužit jako nový

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


14 kvě 2010, 12:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 12 kvě 2010, 22:27
Příspěvky: 10
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
Dik za postrehy a rady... mam M4 a v tom docela dost penez tak chci 2 mech, i kdyz jsem uvazoval ze vezmu AUGa a dam do toho vsechny dily z M4 co pujdou... dilema... Libi se mi ten modify torus a prave systema, z tech levnejsich bych bral asi CA... Hlavne nestrilet naprazdno a v zime zejo...
To vojtka: nejake fotecky tech "zapilovanych" mechu by nebyly? nebo napsat co a jak.. diky moc


14 kvě 2010, 13:35
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/po ... 120005.JPG
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/po ... 120006.JPG
tu jsou dy výbrusy a doporučuju to udělat všem na všech mechaboxech

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


14 kvě 2010, 14:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 13:19
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
vojtka píše:
jestli tam máš praskliny tak rychle udělej v jejich místech rádiusy kulatým jehlovým pilníkem a bude ti zase sloužit jako nový

Přesně to jsem udělal,dokonce mám hotovou i klec,kvůli které jsem vyfrézoval horní i spodní část mechu+upravil hop komoru,zkouším to na prasklým mechu od JG a na 120 to funguje již půl roku bez jakýchkoliv změn.

_________________
Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich


14 kvě 2010, 17:15
Profil
Četař
Četař

Registrován: 12 kvě 2010, 22:27
Příspěvky: 10
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
Takze na novem mechu to mam preventivne takhle upravit jo? Nemuzu tomu nejak snizit odolnost? Ale predpokladam ze to asi odolnost zvysi kdyz jste si to delali taky... A kdo na to prisel na takovy zpusob?


14 kvě 2010, 18:19
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
návod na to byl někde na netu, a jo uděšlej to hned odolsost se zvýší a kdo je strojař tak by na to měl přít sám

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


14 kvě 2010, 18:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 12 kvě 2010, 22:27
Příspěvky: 10
Nový příspěvek Re: Systema? Mech v.II jen skelet
Uz mi to docvaklo proc to tak je... no asi vemu ten CA mech .. kdyz prdne za rok tak me to ani moc nebude bolet, nestoji zase takovy balik... Nebo mam jit do AUGu (AK nechci) ma 3mech a ten uz by to mel vydrzet...


14 kvě 2010, 19:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz