Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2024, 20:08




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Mechabox II 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Hele sory, ale bez větší námahy v kombinačkách rozlousknu skoro všechno co patří do mechu... takže tohle moc nechápu.
Myslíš kuličková ložiska? 6mm dají M120 bez problému, se správným vypodložením a přítlakem motoru se nevysype ani kuželové.
Kluzná jsem od nich viděl akorát ty co dávají do svých zbraní, taky nejsou špatná.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


23 říj 2011, 23:40
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Zdravím pánové, chtěl bych se optat na jednu věc.
U X-High tech mechaboxu (hliník) mě vadí jedna věc.
Zkusil jsem použít Guarder/Guru/AirsoftPro/GP a AimTop hlavu válce, ale vždy vyvstává jeden problém - hlava nesedí v kolíčkách po straně mechu nadoraz, přitlačená k čelu mechaboxu, ale má vůli.
Asi tak 1mm může lítat směrem od čela mechu dozadu k trnu.
Pro svlé účely jsem si vlastní hlavu upravil, trvalo to snad celý večer ale udělal jsem vzpěru dovnitř každé z děr na hlavě válce tak, aby byla hlava pevně přitisknutá k čelu mechaboxu a nedocházelo k odskakování - nedoléhání trysky na gumu a zbytečná zátěž kdy při dopadu pístu hlava ještě může ťuknout do mechu.
To samé je u SHS hliníkového, vůle mi přišla menší, ale ne o moc... jelikož jsem to neměřil může to být jen subjektivní pocit. Ale vůle tam prostě je.

Tedy k mojí otázce: Nenarazil jste někdo na hlavu, která by seděla na těsno v těchto mechaboxech?

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


04 úno 2012, 16:10
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Mě se v SHS guru hlava nehne..Pokud se hejba tak bychto řešil stejně jak ty..díry v hlavách jsou velmi podobný a 1mm je dost...hlavou to není.

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


04 úno 2012, 16:25
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Mechabox II
stejný problém jsem měl taky. Do svého X high-tech mechu v.2 jsem dával novou AS pro vzduchárnu. Válec byl v mechu trošku volnější a krátší. proto jsem ho omotal vpředu a v zadu teflonovou páskou a pod těsnění hlavy válce jsem tam taky dal teflonku, takže je ve válci fakt fest. Díky tomu drží válce ve své poloze a hlava válce taky, po prvním výstřelu se vlastně musí sama posunout na doraz mechu. U záklaního Cyma mechu s AT hlavou válce jsem to vyřešil tak, že jsem před hlavu válce dal podložku o správném průměru a tloušťce a jen kus podložky uřízl, aby se ramínko posouvalo až na doraz přední stěnu mechu a nezastavovalo se o podložku. Ale i kdyby se hlava šoupala , tak s tryskou hýbe ramínko vždy na doraz, takže si nemyslím , že by se pak nedozavírala guma, dělal jsem to jen kvůli menšímu namáhání mechu.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



04 úno 2012, 17:41
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 15 pro 2011, 19:48
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Mansuet píše:
Zdravím pánové, chtěl bych se optat na jednu věc.
U X-High tech mechaboxu (hliník) mě vadí jedna věc.
Zkusil jsem použít Guarder/Guru/AirsoftPro/GP a AimTop hlavu válce, ale vždy vyvstává jeden problém - hlava nesedí v kolíčkách po straně mechu nadoraz, přitlačená k čelu mechaboxu, ale má vůli.
Asi tak 1mm může lítat směrem od čela mechu dozadu k trnu.
Pro svlé účely jsem si vlastní hlavu upravil, trvalo to snad celý večer ale udělal jsem vzpěru dovnitř každé z děr na hlavě válce tak, aby byla hlava pevně přitisknutá k čelu mechaboxu a nedocházelo k odskakování - nedoléhání trysky na gumu a zbytečná zátěž kdy při dopadu pístu hlava ještě může ťuknout do mechu.
To samé je u SHS hliníkového, vůle mi přišla menší, ale ne o moc... jelikož jsem to neměřil může to být jen subjektivní pocit. Ale vůle tam prostě je.

Tedy k mojí otázce: Nenarazil jste někdo na hlavu, která by seděla na těsno v těchto mechaboxech?


Poridil sem tam set valce s hlavou od SHS http://www.armymarket.cz/set-valce-pro- ... -shs-d3551 a nijak sme to neupravovali. Muj X High-Tech mech mel 9mm loziska a vzadu nemel otvor (okynko) kudy je videt na pruzinu.


04 úno 2012, 18:30
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Tak můj má taky 9mm ložiska (aktuálně porcelánové kanzeny), ale díru vzadu mám. Bez díry by se mi líbil víc... takže ten SHS válcohlava seděl bez vůle?
Tak díky za info.

Solis. píše:
dělal jsem to jen kvůli menšímu namáhání mechu.


Na chronu byly velké výkyvy v úsťové rychlosti, když jsem hlavu "fixnul" tak to přestalo. Tzn. že to vliv na dosednutí trysky mělo.
Samozřejmě namáhání mechu je asi větší problém.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


04 úno 2012, 19:43
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 15 pro 2011, 19:48
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Jj, bez vule, sedl jak prdel na hrnec. Oprel se jak vepredu o mech tak i hranou valce uplne presne, coz by mohlo rozlozit razy a nejakou chvili vydrzet a nerupnout (osobne si myslim ze to stejne casem taky rupne a tak mam radsi ted v zime i Mblock) a pak tam ani nemuzou byt uniky vzduchu.


04 úno 2012, 20:15
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Tak úniky vzduchu mezi hlavou válce a válce neexistují od doby co GD dělá hlavu se dvěma těsněními a všichni to obšlehli. Ale že to sedí akorát to se mi líbí.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


04 úno 2012, 22:13
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Mansuet píše:
Na chronu byly velké výkyvy v úsťové rychlosti, když jsem hlavu "fixnul" tak to přestalo. Tzn. že to vliv na dosednutí trysky mělo.
Samozřejmě namáhání mechu je asi větší problém.


Jasné, řekl jsem nemyslím si ;)

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



05 úno 2012, 00:06
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 srp 2009, 19:14
Příspěvky: 228
Bydliště: Svitavy
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Dnes jsem narazil na nový hliníkový mech od firmy Alloy, údajně by měl být za dobrou ceu. Nemáte o tom GB někdo nějaké info? O té značce tu někdo něco neslyšel? Fotky GB zde: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 923&type=1

_________________
PAMWE CHETE


10 dub 2012, 14:21
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Nemá smysl řešit mech, kterej očividně ještě neni na trhu...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


10 dub 2012, 14:25
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 08 led 2012, 19:50
Příspěvky: 97
Nový příspěvek Re: Mechabox II
čo tak použiť u tých X high tech mechaboxu aj ich hlavu ? http://www.ebairsoft.com/high-tech-gt01 ... -4136.html (neviem ako je kvalitovo vzduch od X-High tech) ale prišlo mi to nejak k sebe


10 dub 2012, 21:56
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Mechabox II
je pravda že ASpro hlava tam jezdí dopředu a dozadu, nevím jak by to bylo s tímhle. Každopádně teflonka se pod krouždy dát může , horší to bude jak si sedne tryska. Za tu cenu bych ji ale asi vzal :)

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



11 dub 2012, 08:18
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 25 úno 2011, 22:55
Příspěvky: 36
Bydliště: Jilemnice v Krkonoších
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Jak jsem to tak pročítal, tak je mi jasné, že nejlepší mech je ten x-high tech z ebairsoft (prowin nepočítám, možná se už ani neprodává?). Avšak nemam paypall, takže se mi ho asi nepodaří sehnat (nejspíš to taky bude složitější s přepravou, clem atd...). Proto zvažuji koupit SHS hliníkáč, a teď jde o to který a odkud. Do nějakého broušení atp. se mi moc nechce. Nemám problém si vybrousit větší dírku na konci vývodu pro kabely, jelikož u toho nemůžu nic zkazit, ale do broušení nečeho jiného by se mi zrovna moc nechtělo. (Ovšem pořád se o to asi radši pokusím sám, než to posílat do servisu.)

Moc nechápu třeba ten rozdíl SHS, SHS "ten co se prodává v čechách", SHS SuperShooter atp. Nejlevněji jsem ho našel na airsoftguns, a nejdražší na aspro (3590). U morrise má v názvu SuperShooter a je asi za 3000.
Půjde do těla z M4 od GFC, ve které teď byl mech od CA 7mm, který bez úprav fungoval dobře. (Jak se dá poznat že třeba sedí špatně, nebo by mohl sedět lépe? měřák nemám, jen subjektivní oko :)).

Zatím pojede na pružině M130 od aspro, plánuju koupit M130-M140 Guarder. Někdo tu někde psal, že se mu prý ta původní shs ložiska brzo vysypala, myslíte že mi to na M130 hrozí taky? (nějaká čínská no-name 7mm kuličková ložiska mi vydrželi týden i M150, možná by vydržela i déle, ale praskl čínský mech :)).

Vzduch tam půjde ten nový GURU Cyklon, včetně celokovového pístu (mám od nich jen plastovou hlavu pístu, takže proto asi půjdu spíš do té M130, jinak bych šel na M140).
Obrázek
(Ten nápis v letáku "česká kvalita" je tam náhodou, všiml jsem si toho až v PC)

No potom mám už starší trochu sjetá kola, přičemž motorové má trochu jetou osičku. Takže další otázka zní: jaká kola do tohoto mechu (aby si sedla), na M130-M140 do max 1000Kč? mám mosfet a 9,6V 3300mAh baterku. O vysokou kadenci mi tolik nejde (střílím spíš jednotlivě), ale na druhou stranu mám rád když to vystřelí co nejrychleji po zmáčknutí :). Také bych preferoval, aby byla tišší, ovšem pevnost má asi přednost.

Motorek mám čínský, modrý s nálepkou SUPER HIGH POWER, zdá se celkem silný, ale kvůli trochu poničenému pastorku (nesprávná manipulace onehdá), bych se v budoucnu novému příliš nebránil. (ovšem určitě ne systemu, za ty prachy...). Současnou pružinu (aspro M130) tahá spolehlivě a chvíli jsem ho měl na M150 s obyčejnýma původníma kolama, kterou zvládl také. (vše to bylo s 9,6V baterií).

Jsem ochoten koupit i ten mech z aspro, ale pokud jsou všechny stejné, tak jdu do toho z airsoftguns, když je o 800Kč levnější...


03 kvě 2012, 15:10
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Mechabox II
V ČR jsou všechny stejné.Ber nejlevnější.Kola do 1000Kč SHS 100:300,ale opatrně vybírej,nejradši bych to vybíral osobně.


03 kvě 2012, 15:40
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Mechabox II
CNC mech SHS u airsoftguns i airsoftpro by meli byt stejne, ale SuperShooter je vyroben ve stejne tovarne jako SHS ale treba s jinym vystupnima parametrama, mel byt ve zlate barve

8mm loziska by mela snest i ty nejsilnejsi pruziny, ale u cin nikdy clovek nevi

plastova hlava pistu od guru by mela zvladat i pruziny M150

kola bud SHS 100:300 nebo nejak podobne zatezova, popripade Aimtop zatezova, idealne si trochu priplatit za sikmace od CA

pokud ma motor neodymove magnety a baterie je znackova mel by to tahat

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


03 kvě 2012, 15:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Mechabox II
jinak doplním že když nebudeš brousit nic v mechu, budeš brousit díry pro čepy aby jsi mech mohl dobře usadit.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



03 kvě 2012, 15:47
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 25 úno 2011, 22:55
Příspěvky: 36
Bydliště: Jilemnice v Krkonoších
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Jakou má mech barvu mě ani tak moc nezajímá, takže pokud se neliší pevností, křivostí, tak je mi to jedno.

Příjde mi, že jsem měl s mou sestavou na M130 (s původními čínskými koly asi od GFC, ale měla na sobě vyraženo něco jako GE, GD... ale guarder to asi neni) slušnou kadenci, takže pokud se ta SHS kola 100:200 a 100:300 liší jen v převodu a ne v pevnosti, tak asi vezmu spíš ta 100:200. (i tak budou asi zpřevodavána více na sílu, než má původní.)
Jestli má motor neodymové magnety netuším, ale tahá dost.

Do mého těla si zatím oba mechy co jsem měl sedly bez úprav. Pokud je to ale jen o tom, ten mech zbrousit na nějakých opěrných místech, dokud si nesedne čep, tak to bych asi zvládl.


03 kvě 2012, 16:12
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Mechabox II
jde o to aby byl mech v ose s hlavní. teprve pak budeš tahat pekný výkon. Jinak SHS kola jsou za tu CENU nejlepší kola co muzeš koupit. Na sp130 budou lepší 100:200

Edit: Jinak motor ozkoušej tak že, že po otoč pastorkem. Pokud to půjde z těžka pak povolí a jakoby přecvakne, tak je to dobře.. :) nebo na něj zkus pověsit šroubovák za spičku.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



03 kvě 2012, 17:42
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 25 úno 2011, 22:55
Příspěvky: 36
Bydliště: Jilemnice v Krkonoších
Nový příspěvek Re: Mechabox II
A jestli je to v ose se určuje nějak podle oka, nebo je na to nějaká metoda?
Jinak ten muj motorek jde "přecvaknout" celkem ztuha (ne jako že by drhnul, ale musí se překonávat síla toho magnetu). Když se mi na něj přicvaknou kleště, tak to už chce celkem vynaložit sílu aby je člověk odlepil. Nevím co do těch magnetů v číně dávaj :D


03 kvě 2012, 18:54
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Mechabox II
castecne podle oka, ale hlavne podle vysledne ustove rychlosti merenim pres chnornometr

to jsou neodymovy magnety a jsou fajn

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


03 kvě 2012, 19:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Mechabox II
mansuet: muzes mi prosim priblizit jak jsi vyresil ty 'vzpery' v dirkach hl. valce? pripadne i do sz, pokud mas teda chut se s tim psat. ja stejnej problem resil jako smolda podlozkou mezi celo hlavy a mech (mel jsem teda stesti ze to pist neposunulo dozadu natolik aby ozubeni pistu a pistoveho kola nejak kolidovalo, to by musela bejt sakra vule), ale tve reseni mi pripada rafinovanejsi, i kdyz zrejme zdlouhavejsi, proto se ptam...
diky moc

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


08 kvě 2012, 02:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Jo jasně, dělal jsem to ve dvou vlnách.
Máš docela kliku, že to mám teď rozebrané, tak ti to vyfotím :D.
První hlava byla Guru ze setu tiché vzduchotechniky.
Jelikož je hlava z hliníku, řekl jsem si, že nebude vadit, když do ní rýpnu pilníkem.
Takže jsem si vyrobil dva takové kolíčky:
Obrázek
a na hlavě válce jsem pro ně vypiloval žlábek:
Obrázek
Obrázek
.
Kolíček se potom zasadí do žlábku a fixuje hlavu tak že se opře o kolíček co má držet hlavu v mechu.
Obrázek

Jenže jsem se rozhodl, že hlavu vyměním za ocelovou, a dovedeš si představit, jaká by to byla raubírna opracovávat jí pilníkem... takže další (je ve zbrani, nevyfotím, třeba příště až budu dělat údržbu) jsem udělal trochu jinak.
Od Patexu jsem koupil dvousložkový tmel, který se po vytuhnutí dá brousit a vrtat a bůh ví co ještě (v kombinačkách jsem ty drobečky co zbyly po vytuhnutí už nerozmáčkl). Nasadil jsem hlavu do jedné půlky mechu, narazil k přední stěně mechu a zafixoval. Mezeru mezi kolíčkem mechu a dírou v hlavě válce jsem pak vyplnit tímto tmelem, napěchoval, a nechal zatuhnout.
To samé s druhou stranou.
Voalá, drží to.
Snad jsem pomohl, je asi jedno kterou variantu zvolíš, první dá víc práce a musíš mít takovou hlavu se kterou se dá pracovat. Druhá je rychlejší a negativum asi nemá, kdyby se to někdy vydrolilo tak napíšu, ale mlátil jsem do toho kladívkem a drželo to jako sviňa.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


08 kvě 2012, 16:58
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Mechabox II
ouje, diky moc ... pokud se to nevydroli, tak je reseni c2 jasna volbb, chapu to dobre ze ten tmel drzi na kolicku mechu? takze si ho tam napechoval, a pak hlavu sundal a nechal vytvrdnout? sory ze se ptam jak mental :-)

a muzes pls hodit odkaz na ten tmel, nebo presny oznaceni? dik

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


08 kvě 2012, 23:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 25 úno 2011, 22:55
Příspěvky: 36
Bydliště: Jilemnice v Krkonoších
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Tak mi dnes došel SHS mech, a (asi jak se řeší výše) mám poněkud volnou hlavu válce. (aspro i guru) A i válec má celkem vůli (i samotná díra pro válec je prostě o kousek delší než je píst). S ním to bude asi jasné, jen obmotat teflonovou páskou, ale co s tou hlavou si nejsem jistej... takový tmel nemám, pilovat ty vzpěry mi přijde dost složité... asi zkusím najít nějakou podložku a pořešit to jako T-dog.


09 kvě 2012, 16:10
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Mechabox II
skylinex píše:
takový tmel nemám


Proto existují obchody...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


09 kvě 2012, 16:25
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Vyhodil jsem obal, ale je to dvousložkový tmel Patex - tuba s modrou hmotou obalenou šedou hmotou.
Oni toho zase tak moc nedělají, aby to bylo i na kov a dalo se to vrtat.

Pro T-Doga: pravda je taková, že jsem to nechal vytvrdnout s hlavou naraženou v mechu a když jsem to pak páčil ven šroubovákem tak to zůstalo na kolíčku od mechu.
Původně jsem si myslel, že to zůstane v té hlavě.
Dokud to neztvrdne tak nesundávat.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


09 kvě 2012, 20:41
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Mechabox II
mansuet: super diky moc za zodpovezeni ...

skylinex: hele podle me je mnohem lepsi seseni s tim tmelem ... a bestak neni ani nejak megadrahej, ti muze mansuet napsat za kolik a pripadne kde poridil ... ale pokud to neces resit takhle tak dej pozor s tou podlozkou aby ti neposunula pist as moc smerem k trnu, pripadnejch reseni je vic, kazdopadne je tak jako tak dobry odstranit 2. zub v naberu, pokud tomu tak neni od vyroby ...

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


09 kvě 2012, 22:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Hele kolem dvou, tří kil.
A je toho tolik že na podobné opravy to vydrží století.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


09 kvě 2012, 22:30
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 25 úno 2011, 22:55
Příspěvky: 36
Bydliště: Jilemnice v Krkonoších
Nový příspěvek Re: Mechabox II
Mám guru cyklon píst, nemá druhý zub a kus třetího. Uvidim jestli seženu ten tmel, pak se uvidí...


10 kvě 2012, 05:30
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz