Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 črc 2021, 16:57




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Hlaven do G36C+Tlumic 
Autor Zpráva
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Mart píše:
A taky jinou hlavu válce.

nn to urcite ne, bude tam 460 hlaven

4gfir: ten trn vypada uplne stejne jako tento
http://www.anareus.cz/detail.php?id=265
loziska tam jsou, takovy maly kulicky. Kdyztak poslu fotku ale myslim ze to asi nebude nutne.


06 dub 2010, 16:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Pak je to cajk. Jinak jinou hlavu válce ano, ta nemá nic společného s hlavní, ale s délkou trysky - G36 má dost dlouhou trysku, takže tam se dává hlava válce s delším "nosem".

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 dub 2010, 16:36
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
aha tak to sem jaksi neporozumel, takze v podstate cela vzduchotechnika na AK, jenom hlavu valce a trysku jinou? Neni lepsi to poskladat po dilech?


06 dub 2010, 16:38
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
No ted uz v tom mam docela gulas, takze to asi nejak shrnout, hlaven ta je jasna, pruzina taky, motor taky.

Otazky:
Valec - urcite plnej na AK, ale jakej?
http://www.guruupgrade.com/valce/niklov ... -aug-m16a2
http://www.guruupgrade.com/valce/teflon ... ug-m16a2-2
30 kc me fakt uz nezajima :D

Hlava válce
http://www.guruupgrade.com/hlavy-valce/ ... ce-g36-aug
tady asi taky neni co vymyslet

Tryska
http://www.guruupgrade.com/trysky-nbu/n ... ska-25-5mm
podle tabulky by to mela byt tato.

Pist
Docela problem, na guru toho moc neni a sam nevim zda nejaky ten uhlikovy, ci normalni hlinik, nebo jen s ocelovymy zuby, popra s kolika. Fakt nemam tuseni, to co mam ted je komplet polykarbon vcetne zubu.

Hlava pistu
No u teho telfonoveho valce pisou ze se musi pouzit plastovy, u nikloveho ej to asi fuk. Taky nevim co vybrat.

Olej
no jelikoz zadnej nemam a az to slozim bude to treba namazat aby vse jelo hladce tak jesto toto
http://www.guruupgrade.com/oleje-a-vaze ... ej-350mpas

snad sem na nic nezapomel.


06 dub 2010, 16:50
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Když to objednáš po dílech, tak docela ošklivě proděláš. Objednej si set, do poznámky napiš co chceš vyměnit a ušetříš několik stovek. Takže vzduchotechniku na AK, ale vyměnit hlavu válce a trysku za ty, co jsou určený pro G36.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 dub 2010, 18:09
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Griffon píše:
Když to objednáš po dílech, tak docela ošklivě proděláš. Objednej si set, do poznámky napiš co chceš vyměnit a ušetříš několik stovek. Takže vzduchotechniku na AK, ale vyměnit hlavu válce a trysku za ty, co jsou určený pro G36.

ok doufam ze se snima pujde takto domluvit, dik za typ.
vezmu teda tohle, nevim jak to bude s dodanim bo to nemaj, ale uvidim
http://www.guruupgrade.com/sety-valce-n ... nikl-profi

v podstate co sem se tak dival, tak to jsou jedny z nejdrazsich veci, kdyz k tomu pridam Systema magnum motor, tak me v tom mechu zustane jen trn s lozisky a kola. Rekneme ze bych i to vymenil, jak silnou pruzinu by to sneslo? Jde me jen o teoreticky potencial, nerikam ze tam chci neco silnejsi davat.

/objednano, jeste objednam hlaven, tlumic a par blbosti, pak prijde montaz, to zde asi budu velmi casto :D Jeste jeden dotaz

http://www.armymarket.cz/hlaven-teflono ... 7-km-d0580
http://www.armymarket.cz/hlaven-teflono ... 7-km-d2073

je to jedno kterou? Nebo je v nich nejaky vetsi rozdil? Taky by me zajimalo jaky je rozdil mezi pruzinou SP130 a M130, nebo je to stejny? Kamarad google me nic nenasel :) Taky by me zajimalo jakou gumicku koupit.

Vše objednano, cena neni zrovna mala, ale snad to bude stat za to.


06 dub 2010, 20:56
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Tak kluci uz amm vsechnoi doma, zitra to zkusim slozit. Snad to zvladnu. Zatim me jen trapi ty maly ty tri male pruzinky, jedna ta tocena parti dopredu, ke kabelum. Jedna je na tu packu pod kola a jedna na spoust, bohuzel nevim jak tu spoust slozit. V zadnem navodu jsem to nenasel, vetsinou tu spoust nerozdelavaji ale me se jaksi vysypala kdyz sem to rozdelal. Tlumic i s hlavni vychazeji akorat, dal sem tam i centrovaci krouzek. Vsechno vypada v pohode, uz sem zkompletoval vzuchotevhniku, ted uz ji jen promazat tim silikonovym olejem aby sla hladce. Nejvetsi problem bude asi vymnena motorku, uz sem dal do mechace novou kabelaz, ale nevim jak presne zapojit motorek, je nutny to pajit? Na storym to mam pajkou predeny ty draty. Taky budu muset vymenit konektory za DeanT bo mam baterku na DeanT. Uvidime jestli budou nejak problemy, jen tu spost nevim jak slozit.


08 dub 2010, 19:27
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Motorek zapoj přes faston, tvrdě napájej, nebo pod šroubky přikurtuj.
Ale jestli nechceš až do doby zvýhodnění úrokové sazby sedět doma, pozvi si či to pošli někomu se zkušeností v oboru. Žádný návod ti nenahradí praxi.

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


08 dub 2010, 19:36
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
No jo ale tim ze to nekomu poslu se nic nenaucim. Prosel jsem si hromadu navodu jak na to, vcetne videi, uz chapu jak spravne namontovat kola, tak aby nedrhly, vypodloskovat a namazat, instalace valce s pisten a pruzinou je mi taky jasna, zasroubovani nechaboxu taky. V podstate problem vidim jen v ty spousti a motorku.

// spost uz sem slozil viz.
http://www.claudpfeiffer.com/Ron/trigge ... ermod2.jpg
tento opbrazek je docela vystizny, funguje to:)


08 dub 2010, 19:42
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Dneska sem to zkousel slozit, nakonec se to povedlo, ale preci jen to chce asi nekoho zkusenejsiho. Neco je tam spatne jelikoz mechac nestrilyï, nedaval sem ho do zbrane, jen sem k tomu pridelal motorek a baterku. Je nekdo z vas z okli rymarova, moravskoslezsky nebo olomoucky kraj? Nechci to nikam posilat, ale klidne bych prijel. Na cene se uz nejak dohodnem, zalezi jestli to bude strilet:D

// tak nakonec se povedlo, byla to moje blbost, mel sem spatne zapojenej faston, vse funguje paradne, jen kabelaz je asi opravdu lepsi homemade.


10 dub 2010, 11:23
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Cus, uz mam vse slozene a zbran strili docela fajn, ale sem tam vystreli dve koule, na AS chrudim sem se docetl ze to gumou nebo tryskou. Me by zajimalo zda to ma vypadat takto:
http://img515.imageshack.us/i/dsc0015q.jpg/
Je tam totiz mezera coz muze byt duvod proc to sem tam vezme dve koule. Ma tam byt mezera nebo ta trska ma koncit soucasne se zacatkem komory?


11 dub 2010, 11:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
ne mezera tam nema byt a rekl bych ze tvuj problem bude v trysce, protoze do teto komory nesmi byt tryska s rozsirenim na konci a ty tam mas od firmy guru ze?

vymen to za tuto trysku:
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=87

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 dub 2010, 11:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Jeff píše:
ne mezera tam nema byt a rekl bych ze tvuj problem bude v trysce, protoze do teto komory nesmi byt tryska s rozsirenim na konci a ty tam mas od firmy guru ze?

vymen to za tuto trysku:
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=87

jj presne tak jak rikas. Takze staci vymenit trysku. Diky.
//tak sem to meril, moje tryska ma 24mm a ta mezera ma 1,5mm takze to presne sedi na tu 25.5, diky, myslel sem si ze tam dira nebude, ale chtel sem si bejt jistej.

Ted kdyz se na to poradne divam vychazi me to na 25.5 ale ta tryska je 25.2, ses si jiste ze to bude akorat?


11 dub 2010, 13:07
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
http://www.anareus.cz/detail.php?id=1637
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=87

jsou to ty stejne trysky? Nechce se mi platit postovny 150kc, na anaci muzu vzit jeste nejaky srouby co potrebuju a uz by to nebylo tak hrozny, na Aspro nic moc nemaji, ale nejsem si jistej jestli je stejna, podle tabulky je to mosaz, coz by odpovidalo, ale nevim jestli odpovida i delka.


11 dub 2010, 19:23
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 15 dub 2010, 17:48
Příspěvky: 22
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
A jaká byla konečná cena?

_________________
Ten tam kempí jak češi v chorvatsku.

Proč to dělám? Because I can


17 dub 2010, 20:11
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: Hlaven do G36C+Tlumic
Tak kompletne nevim, psal sem ti SZ, ale zkusim to tady trosku rozepsat co tam vlastne ted mam, ale bacha, neco sem mel uz predtim, treba trn takze ten sem nekupoval.

Hlaven teflon AK od KM - 1280
Hop-up komora Prowin - 600
Gumicka Guarder - 150
Motor kratky Systema magnum - 2300
Pruzina GD Sp130 - 320
Cely set Profi AK od Guru - 1600 (kdyby to nekdo hledal tak uz ho na guruup nemaji)
Kabelaz As pro - 650
Tryska (musel jsem koupit delsi) - 170

Predpazbi a pazbu nepocitam+ jeste budu kupovat GB tech kovovou ris listu a eotech. Snad sem na nic nezapomel. Takze me to vychazi na nejakych 7200 +/- a samozhrejme doprava, jelikoz se to neobjednavalo z jednoho obchodu.


18 dub 2010, 17:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz