Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 říj 2021, 07:47




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
 Upgrade M4 CQB 
Autor Zpráva
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2010, 15:32
Příspěvky: 102
Bydliště: Kořenec u Boskovic nebo jezdim často do Prostějova
Nový příspěvek Upgrade M4 CQB
Ahoj mám nově koupenou http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=1149 a chci si ji upgradovat a jestli ten mechabox (zesílený) udrží co jsem si vybral a ještě jestli je to dobrá volba
http://www.guruupgrade.com/sety-valce-niklovane/set-valce-m4-nikl-profi
http://www.guruupgrade.com/ozubena-kola/zatezova-kola-se-sikmym-ozubenim
nebo
http://www.guruupgrade.com/ozubena-kola/zatezova-kola-se-sikmym-ozubenim-2
http://www.guruupgrade.com/pruziny-pro-aeg/pruzina-sp130-guarder
a ještě k tomu samozřejmě kabeláž s mosfetem třeba tuto http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=765 a přesnou hlaveň třeba tuhle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=85_152_132&products_id=469 nebo tuhle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=85_152_132&products_id=760
Baterku mám 9,6 4500

_________________
http://airsoft-team-sigma.webnode.cz/


27 úno 2010, 13:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 říj 2009, 15:03
Příspěvky: 699
Bydliště: Stod
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
se všim tim co jsi psal tak skušenosti nemám ale pokud chceš hrát cqb tak ta 130 je až moc max tak 120 ideální je 100 . Jinak s hlavní od promethea souhlasim tu druhou bych nebral ( přecejen prometheus je osvědčená značka)


27 úno 2010, 15:31
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
mechabox BI-5781M udrzi max M120, na M130 znackovy nebo lepe hlinikovy
set od guru bych bral ADVANCED, na M120 bohate staci, aspon usetris
tedka jsem instaloval ty SHS kola a pekne se tocili, SRC na tom budou obdobne
kabelaz ok, volil bych deansT konektory
hlaven prometheus dosahuje mirne lespi presnosti nez military action, ale ta take neni vubec spatna

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


27 úno 2010, 15:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2010, 15:32
Příspěvky: 102
Bydliště: Kořenec u Boskovic nebo jezdim často do Prostějova
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
jo díky ale cqb si zahraju málo kdy spíš hraju v lese (pořád) cqb verzi sem vzal protože neměli na skladu normální.
ale tu 125 to drží bezproblémově a ten mech vypadá dost robustně



Na CQB mam CZ75D compact.

_________________
http://airsoft-team-sigma.webnode.cz/


27 úno 2010, 15:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 06 úno 2009, 18:20
Příspěvky: 103
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
[quote="Cecil"]jo díky ale cqb si zahraju málo kdy spíš hraju v lese (pořád) cqb verzi sem vzal protože neměli na skladu normální.
ale tu 125 to drží bezproblémově a ten mech vypadá dost robustně



Na CQB mam CZ75D compact.[/quote

Spoluhráči to drží M130 už rok a pohoda. Jinak neříkěj že máš tu CZ75D na Co2?? to snad radši už tu M4 s M130 :D


27 úno 2010, 16:46
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2010, 15:32
Příspěvky: 102
Bydliště: Kořenec u Boskovic nebo jezdim často do Prostějova
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
děkuji,
bohužel mam na Co2 ale psal sem to nevědomě protože s CQB ještě skušenost nemám.
Jinak děkuju za odpovědi ale mám otázku: Kam mam pak uložit mosfet protože mam baterku v pažbě a jestli u té kabeláže s mosfetem viz. nahoře jsou dostatečně dlouhé kabely do předpažbí a zpátky protože jenom tam mam místo?

_________________
http://airsoft-team-sigma.webnode.cz/


27 úno 2010, 16:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 06 úno 2009, 18:20
Příspěvky: 103
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
a co ho šoupnout do trnu pažby?


27 úno 2010, 17:48
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2010, 15:32
Příspěvky: 102
Bydliště: Kořenec u Boskovic nebo jezdim často do Prostějova
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
No ja mam baterku rozdělenou na velky članky 3+3+2 do crane pažby a sotva tam nacpu tu kabeláž a kvůli velké baterce nejde zasunout pažba a měl sem celkem problém vůbec tam ty velky články nacpat ale nebylo to nic co by pilník nespravil.

_________________
http://airsoft-team-sigma.webnode.cz/


27 úno 2010, 18:08
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
jinam nez do trnu pazby se to nevejde. kdyby jsi mel mosfet v predpazbi, tak nemas kudy tahnout kabely zpet do pazby

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 úno 2010, 19:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Jinak ta pružina co v tom je není M125 ani náhodou, je někde na úrovni Guarder M110, možná o trochu vejš. Mecháč sice vypadá od pohledu robustně, ale může ti prasknout v jenom místě vpředu, je to neduh všech dvojek mecháčů, eliminujou ho pouze hliníkáče díky velkej odolnosti...takže bych víc než M120 opravdu neriskoval.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


28 úno 2010, 00:57
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
P&J II mech vydrží M130, ale jde na něm skoro viditelně poznat, jak ho to trápí (obrazně)... už jsem sice zkoušel II mech i na M140, ale to bylo G&P (a funguje!)... BTW nemáte někdo náhodou tu M4 z ASMorava s GD M160...?!? to mi přijde jako *-*-*-*- (abych nevyvolával slovní přestřelky, nebudu vyjevovat bližší názory)...

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


28 úno 2010, 01:41
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2010, 15:32
Příspěvky: 102
Bydliště: Kořenec u Boskovic nebo jezdim často do Prostějova
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Jo tak děkuju, takže asi nejlepší volba bude guarder M120 a to s tou vzduchotechnikou od guru a kolama udělá svý, nebo se pletu?

_________________
http://airsoft-team-sigma.webnode.cz/


Naposledy upravil Cecil dne 28 úno 2010, 02:14, celkově upraveno 2



28 úno 2010, 02:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Guru vzduch je dobrá věc... kola celkem zbytečně, protože základovky vydrží M120 bez problému... nějakého poškození bych se nebál...

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


28 úno 2010, 02:11
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2010, 15:32
Příspěvky: 102
Bydliště: Kořenec u Boskovic nebo jezdim často do Prostějova
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
tak díky
jo a ještě něco k tomu mechaboxu kdybych si později dokoupil třeba tenhle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=905 jak je na tom jako třeba kolik vydrží atd.. nebo je nějaká jinačí alternativa co udrží M130 případně M140 víc tam rozhodně nedám

_________________
http://airsoft-team-sigma.webnode.cz/


28 úno 2010, 02:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
jak rikal griffon, kup hlinikovy mech:
http://www.guruupgrade.com/mechaboxy/cn ... x-verze-ii

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


28 úno 2010, 09:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Cotulosh píše:
P&J II mech vydrží M130, ale jde na něm skoro viditelně poznat, jak ho to trápí (obrazně)... už jsem sice zkoušel II mech i na M140, ale to bylo G&P (a funguje!)... BTW nemáte někdo náhodou tu M4 z ASMorava s GD M160...?!? to mi přijde jako *-*-*-*- (abych nevyvolával slovní přestřelky, nebudu vyjevovat bližší názory)...


Takhle složenejch kvérů je tam víc, je to přesně ukázka toho, jak upgrade nemá vypadat. A myslim si, že to jsou kvéry, co si u nich někdo nechal složit na přání a pak si je nevyzvednul nebo tak...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


28 úno 2010, 12:43
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Rád bych viděl, jak dlouho taková zbraň vydrží v akci... M160 je už taková zátěž, že pístovou hlavu, že se ta použitá (jestli je to ta gumoplastovka) musí rozklepat... nemluvě o motoru... a vůbec... M160 na P&J II mech...?! fakt M130 max... :D

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


28 úno 2010, 13:03
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Cotulosh píše:
Rád bych viděl, jak dlouho taková zbraň vydrží v akci... M160 je už taková zátěž, že pístovou hlavu, že se ta použitá (jestli je to ta gumoplastovka) musí rozklepat... nemluvě o motoru... a vůbec... M160 na P&J II mech...?! fakt M130 max... :D
No taky musíš brát že ne každej si postaví nebo nechá postavit takovej kvér a pak si z toho udělá kulomet. Znám lidi co si nechaly postavit akové kvéry jen na podporu při zazdění na přesnější střelbu s důrazem na razanci a dostřel ovšem pomocí jednotlivích ran.

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


28 úno 2010, 14:07
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Mi jde spíš o funkčnost... jen špatný pohled na základní dvojkový mech s M160 může být devastační... :D

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


28 úno 2010, 16:25
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2010, 15:32
Příspěvky: 102
Bydliště: Kořenec u Boskovic nebo jezdim často do Prostějova
Nový příspěvek Re: Upgrade M4 CQB
Mno tak sem se rozhodl koupim si jenom kabelaž s mosfetem tu vzduchotechniku od guarderu a péro guarder M120 to by mělo udržet a mě to bohatě stači protože nechci fakt nějakej vražednej kvér, tak díky za rady :D :D

_________________
http://airsoft-team-sigma.webnode.cz/


01 bře 2010, 13:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz