Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 29 lis 2020, 18:21




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 SIG 550 
Autor Zpráva
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2009, 10:40
Příspěvky: 174
Nový příspěvek SIG 550
Ahoj.

Chci si udělat upgrade téhle své zbraně od JG. Mám ji už přes dva roky, pořád v základu a vytrvalým střílením už její výkony trochu povadly.. :lol:

Našel jsem si odkaz, sice v něm chybí obrázky, ale je to první krok. Já bych tam chtěl dát asi M125, nemám moc potřebu si tam dávat nějaký super brko. Cíl je mít z toho pušku na přesnější střelbu na větší vzdálenosti, jelikož jsem si koupil LR300 a to mám na zběsilý pobíhání po lese. Samo investice do vzduchotechniky a přesné hlavně, nechci si rovnou koupit sadu 99 od Systemy, to mi přijde trochu moc, když k tomu připočítám zbytek, ale úplně limitován financemi nejsem.
Takže bych se rád podíval na Vaše tipy. Pište mi konkrétní věci, klidně s linky, pak si to podle toho nějak poskladám a koupím.
Díky

_________________
Legion of Blue Hills


25 úno 2010, 16:21
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: SIG 550
viewtopic.php?f=64&t=3815

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


25 úno 2010, 16:59
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2009, 10:40
Příspěvky: 174
Nový příspěvek Re: SIG 550
Tohle jsem četl, ale spíš jsem chtěl poradit s konkrétními věcmi a typy + tipy.
Je to můj první upgrade a nemám s tím žádný zkušenosti.
Takže zatím jediný, co se mi stalo, tak mi v obchodě chtěli nacpat nějaký set za dvojku, že prý tam je vše potřebné. A taky na foru jsem se dočetl, že všichni chválí komponenty Guarder a hlavně KM Head.
protože v tuhle chvíli jsem pro obchod ideální zákazník, lama, který nacpou cokoliv. :-)

_________________
Legion of Blue Hills


03 bře 2010, 15:27
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: SIG 550
pokud nechceš přímo upgrade za babku, tak snad ti příjde vhot tohle...
baterka - i já se naučil na zelené SANYO... Griffe... už jede... :D
kabely - 1,5 mm... pokud máš dobrý motor, MosFet není nutný (nebudu rozvádět diskuzi na téma MF, ale nemám ho v lásce)
M130 - GD (nebo levněji GURU... zatím dobre, ikdyž GD je GD!)
trn - to je úplně fuk... snad jen s ložiskem a pro třetí mech...
ložiska - raději kuličky... i když Jeff psal, že 6 mm kuličky se rády sypou a není důvod mu nevěřit... já je nikdy nepoužíval...
vzduch - GURU je v poslední době dost oblíbená značka a taky je proč...
guma - černá GD, SYSTEMA... nebo TM
lauf - osobně mám nejraději Prometheus, ale KM Head ti tu poradí snad každý...
--- pokud chceš ---
motor - zátěžák od AT, nebo GD (ale i element) je víc, než dostatečný na dosažení strachopůdné kadence...
kola - opět jsem se naučil na CA... ale třeba AimTopy, nebo nové SHSka taky lačes...

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


03 bře 2010, 21:52
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: SIG 550
Cotulosh -> Ložiska na M130 určitě kluzný, 8mm to nemá a šestky/sedmičky jsou o hubu. A co se týče motoru, tak SIG má atypickej, takže tady moc na výběr není...dělá ho myslim akorát Systema.

A teď trochu OT...co s tim Sanyem bylo? Resp. jak jsi ho donutil makat? :D Kdyžtak PM...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


03 bře 2010, 22:11
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: SIG 550
A jo... motorek je "střední" který jsem taky viděl jen od systemy... soráč... jsem zapomněl... píšu automaticky...

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


03 bře 2010, 22:42
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2009, 10:40
Příspěvky: 174
Nový příspěvek Re: SIG 550
Super, díky. Takhle nějak jsem si to představoval.
Ještě dotaz, v obchodě mi říkali, že by do toho taky šel normální motor, který by něj zkrátili. Je to použitelný, nebo nedoporučujete?

_________________
Legion of Blue Hills


05 bře 2010, 15:52
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: SIG 550
jo kdyz na to maji v obchode prostredky, tak tu nabidku ber. motor guarder infinity, ci aimtop superzatezovy

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


05 bře 2010, 16:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2009, 10:40
Příspěvky: 174
Nový příspěvek Re: SIG 550
Říkali to u nás v Modřanech v Morrisu, tak snad vědí, jak na to. :-)

_________________
Legion of Blue Hills


08 bře 2010, 16:30
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2009, 17:10
Příspěvky: 202
Nový příspěvek Re: SIG 550
tak na to bacha , nvm jak to chodi tam u vas , ale ja s morrisem tady u nas v Brne nemam ohledne montazi upgradu nejlepsi zkusenost ... musim taky podotknout ze ani nejhorsi - ale vidim to tak ze ted se drzim sloganu : Co si neudelas , to nemas :)

btw, ten SIG ma v.3 mech ??

_________________
MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda


09 bře 2010, 22:35
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2009, 10:40
Příspěvky: 174
Nový příspěvek Re: SIG 550
Proto radši zjišťuji, co si kdo o tom zkracování motoru myslí.

jj, má to trojkovej mech

_________________
Legion of Blue Hills


12 bře 2010, 15:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: SIG 550
sice je to ICS, ale pokud tam nedáš rovnou M150 http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_81_163_93&products_id=4725

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


13 bře 2010, 11:56
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 kvě 2009, 19:28
Příspěvky: 58
Nový příspěvek Re: SIG 550
Čau lidi uvažoval jsem o koupi týhle zbraně, ale nějak jí nemůžu na netu najít našel jsem ji tady: http://www.airsofthouse.cz/Marui-SIG-SG ... -1302.html ale takový prachy za to nedám a pak tady http://www.eagleguns.cz/shop/index.php? ... 28jg080%29
Nevíte jestli se dá sehnat ještě někde jinde do 4000Kč?
Prosim hodil by sem někdo, kdo jí má jenom malou recenzi (střelecký vlastnosti, kvalita zpracování)? Díky moc


25 pro 2010, 15:19
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 13 lis 2010, 22:50
Příspěvky: 60
Nový příspěvek Re: SIG 550
SIGA doma mám, tahám jo 1/4 roku na podzim ke švýcarům.

dá se sehnat i tady s dekorační cenou se dostaneš na 5něco

http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=4350

Co o něm říct, je to celoplast ale dobře udělanej, nikde nic nevydrže. Dvojnožka co tam je je celkem na nic, samvolně vyjíždí z drážek je težká, já osobně ji oddělal.ZbrAň je v základu přesná díky dlouhé hlavni (kolem 550mm) zbraň má mechabox verze 3 a střední motor (zkracování motorku je celkem náročná sranda nějaké pokusy jsem viděl ale brrr). Motor v základu na základních kabelech utáhne tak m110 pružinu. Určitě vyměn kabely za silikonové s mosfetem ideálně s dean T konektorkem a v ještě ideálnějším stavu dej třeba tyčové life aku... Takhle sem to vyřešil já kadence výborná, já jsem nechal pružinu v základu. Doporučím ti krom káblů a fetu taky 110 pružinu, kovová ložiska !!! nutnost pak nějaký uprade základ je hlava pístu například guru pom...pokud vše poskládáš dobře a promažeš výkon půjde 100% nahoru


02 led 2011, 15:06
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: SIG 550
zdravím , mám možnosť kupiť SIG 550 za pár eur , ale je bez skeletu mechaboxu (diely mechaboxu tam sú) takže mám otázku , Mechabox tam je úplne bežný v.3 http://www.municak.sk/airsoft/guarder-mechabox-ver-3-4
alebo su tam nejake rozdiely ktore by trebalo doladiť ?

_________________
Strelec bez zbrane :)


02 kvě 2012, 09:37
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: SIG 550
JE tam naprosto běžná III mech

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


02 kvě 2012, 11:13
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: SIG 550
dakujem , presne toto som chcel počuť :D

_________________
Strelec bez zbrane :)


02 kvě 2012, 11:43
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: SIG 550
a este existuje nieco ako Mblock pre SIG? lebo tak to vyzera ze budem mat klasicky zakladovi Mechac od kamarata , akurat ak by som do zbrane chcel dat povedzme GD130tku na semi tak by to asi nemusel vydrat dlhodobo.

_________________
Strelec bez zbrane :)


02 kvě 2012, 14:48
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: SIG 550
No tak si kup nějakej lepší mecháč, ne? Žádnej mblock samozřejmě neexistuje, pro kvéry s trojkovym mecháčem to absolutně není potřeba, i obyčejnej zinkoliťák snese dlouhodobě silný brko bez problémů, pokud to neni nějakej vyloženej šmejd.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 kvě 2012, 14:55
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: SIG 550
takze zakladny mech vydrzi GD130 na semi vpohode ? alebo potom kupit Guarder mech za nejakych 45 euro a ten uz by mal vydrzat o nieco viac snad....

_________________
Strelec bez zbrane :)


02 kvě 2012, 15:03
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: SIG 550
Tak záleží na tom, jakej základní mech, vyloženě levný ksindly třeba z Cm.028 praskaj, cokoli trochu rozumnýho (alespoň Dboys, nová série Cyma, JG a podobně) ti to udrží v pohodě.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 kvě 2012, 15:13
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: SIG 550
ok vďaka , to mi stačí ....a potom bude treba meniť aj motor alebo to základný utiahne , akurát lepšiu batériu?

_________________
Strelec bez zbrane :)


02 kvě 2012, 17:21
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: SIG 550
na m130 by chtelo koupit zatezak, aimtop, shs, ci guarder

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 kvě 2012, 18:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: SIG 550
ako tak počítam tak to nebude až tak výhodné nakoniec , no uvydíme ešte keď mi prídu fotky zbrane kedže má mierne poškodené telo ako na tom vôbec je .

_________________
Strelec bez zbrane :)


02 kvě 2012, 19:40
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: SIG 550
No sig má střední motor takže Systema nebo ICS (Ten je fajn)...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


02 kvě 2012, 19:48
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: SIG 550
no jo vidis, na to jsem zapomnel, k tomu ICS 3000 bych se taky priklonil

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 kvě 2012, 20:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2011, 17:01
Příspěvky: 1057
Bydliště: Jablunkov
Nový příspěvek Re: SIG 550
Zdar, potřeboval bych help.
Dost se mi zalíbila tato zbraň:
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=619

,ale nevím jak to je u ní s díly.
Motorek tady byl už řečen, že Systema nebo ICS, ten jste asi mysleli tenhle že ?
http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/4725

No pak MBox v2, do toho jsou díly jasné, ale prý tam bylo něco z tryskou nebo co, že je nějaká atyp ?

No a komora. Ta prý jde sehnat pouze plastová, takže žádná lepší asi nejde že ? Dík

_________________
I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash :)

Podporuju Obrázek


05 zář 2012, 06:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: SIG 550
mech je verze 3, komora je G3 (Ca dělá kov, obecně slušná komora), tryska myslím 22,4 ale chce to změřit neměl by být problém...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


05 zář 2012, 07:05
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2011, 17:01
Příspěvky: 1057
Bydliště: Jablunkov
Nový příspěvek Re: SIG 550
Jj tam měla být v3 MBox.

Můžeš mi prosím dát link na tu komoru ? Nějak se mi ji nepodařilo dohledat. Dík

_________________
I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash :)

Podporuju Obrázek


05 zář 2012, 13:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: SIG 550
http://www.armymarket.cz/hop-up-komora-pro-g3-kovova-ca-d1254

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


05 zář 2012, 13:25
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz