Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 02 bře 2021, 04:50




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2012, 16:53
Příspěvky: 141
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Tak jsem dal na vasi radu .... mam MB-04D s ASpro upgrade setem, CNC spoustakem a prometheus 650mm hlavni .... a musim rict ze jsem se mylil .... ty Prometheusky jsou fakt jedny z nejlepsich .... ted v pohode trefim cloveka na 40 metru .... ....

Kazdopadne:

ASpro set vyborny ... mam 3 mesice a zatim zadne znamky opotrebeni [pouze skrabance]
ASpro komora neni vubec potreba ... AEG hlavne se daji dat i do te puvodni
ASpro CNC spoustak ... nadhera, plynule stlaceni, pekne zpracovani a kvalitni vnitrni dily
Prometheus hlaven - no proste nejlepsi hlavne na trhu [po KM s PDI]

_________________
sniper

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade


13 zář 2012, 19:56
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2011, 16:38
Příspěvky: 33
Bydliště: Poblíž Hradce Králové
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Před asi rokem?! sem tu psal ohledně upgradu atd. Poradili jste mi co a jak a tak sem se zařídil. Teď už mám ten set od ASpro na 170M - http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1268
a musím říct že je to opravdu něco. Nejdřív tam moc neseděl ten válec, ale promazal sem to nějakou vazelínou a je to uplně paráda. Jediný co tak u páky závěru mě to nějak s*lo. Když sem ji rozebral tak sem měl vypadlí ty divný kuličky. :D vůbec nevím na co to je, viz foto níže. Tak sem je vytáhl a zahodil :'D a nic zvláštního sem nezpozoroval. :D Nevíte někdo na co to má bejt? Myslel sem si že to nějak drží tu páku aby mi nespadla když ji zdvyhnu pro natažení, ale nepadá :o . Jinak zatím vše drží, akorád čekám až se rozletí ten WELL spoušťák "Kovovej" :wink: Mno a potom asi pořídím ten od ASpro. Jinak hlaveň jakou? 0,3 nebo 0,2 ??? děkuji moc :)


Přílohy:
Poznámka: to v pravo dole...
122.jpg
122.jpg [ 328.59 KiB | Zobrazeno 13151 krát ]

_________________
They see us rollin, they hatin
24 zář 2012, 10:42
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
U hlavne je dulezita predevsim kvalita, na setince prumeru nijak extra nesejde.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


24 zář 2012, 11:18
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
:-D ty "kulicky" co ti z toho vypadly jsou loziska, jeste tam mely byt dve? (tusim ze) pruzinky -na kazdem lozisku jedna. jsou tam pro "zacvakávání / zachycení" natahovací páky v poloze "nahore / dole" ie, dkyz das paku nahoru, zustane tam, a naopak. bez nich to jen tak blambela... problem je v tom, ze ty pruzinyk desne rady praskaji, nebo je tam cinsti soudruzi vubec nedaji. takze tam jsou ve finale uplne zbytecne :-P

ad hlven: 04km head, nebo 03 prometheus. jiank 01 PDi ale to je jina cenova relace

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


24 zář 2012, 15:00
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2011, 16:38
Příspěvky: 33
Bydliště: Poblíž Hradce Králové
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
JJ dík moc. No stěma "ložiskama" fakt dík :wink: tak nějak mě to napadlo, ale vzhledem k tomu že to drží i bez nich sem si ve finále nebyl jistý. Jinak sou tam dvě a stejně tak i pružinky. Problém byl ten, že jedno z těch ložisek stále vypadávalo a když vypadlo tak se nedalo hejbat s pákou. Jinak k těm hlavním, nebude teda vadit ta 0,2? já sem přemýšlel zda by to nemohlo nějak dělat neplechu s kuličkama. Používám Guarder 0,40g a nepříjdou mi nějak extra povrchově úpravený :lol: Ale střílí se mi s němi výtečně! :) To jo.

_________________
They see us rollin, they hatin


25 zář 2012, 11:09
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2011, 16:38
Příspěvky: 33
Bydliště: Poblíž Hradce Králové
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=764
To je ona? Prometheus 0,3. asi jo viď :)

_________________
They see us rollin, they hatin


25 zář 2012, 11:14
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Pokud je 6.02 hlaveň kvalitní, tak vadit nebude, ale nevím o tom, že by někdo dělal vyloženě kvalitní hlavně s tímhle průměrem.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


25 zář 2012, 12:38
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2011, 16:38
Příspěvky: 33
Bydliště: Poblíž Hradce Králové
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Aha, chápu. Vlastně v prvé řadě jde o kvalitu a pak se dá teprve mluvit o jakémsi průměru? :D Takže pokud bych si koupil hlaveň D-Boy 6,02 (která snad ani není :mrgreen: ) tak to bude hlaveň na h* s reálným průměrem 6,08. Ale pokud koupím ten Prometheus 6,03 tak mohu věřit, že to bude 6,03 a že bude kvalitní :D

_________________
They see us rollin, they hatin


25 zář 2012, 13:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Zkus se podívat, co jsem psal cca pět příspěvků zpátky. A není to o tom, že by hlaveň neměla deklarovaný průměr, spíš je nepřesně vyrobená, má blbý povrch atd., takže ve finále dosáhneš mnohem menší přesnosti, než s kvalitní hlavní o něco většího průměru.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


25 zář 2012, 13:52
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2011, 16:38
Příspěvky: 33
Bydliště: Poblíž Hradce Králové
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Aha tak! Jo chápu to. :) děkuju moc. :)

_________________
They see us rollin, they hatin


25 zář 2012, 21:17
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2012, 16:53
Příspěvky: 141
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Jen bych se chtel jeste zeptat zda je nejaka moznost ze pri silnejsi pruzine praskne hopup komora, jako je tomu u AEG.

Dik za odpoved

_________________
sniper

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade


30 zář 2012, 19:46
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
U základ komory malá, u ASpro/ jiná ne čína kov. nulová....

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


30 zář 2012, 20:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
sladg píše:
Jen bych se chtel jeste zeptat zda je nejaka moznost ze pri silnejsi pruzine praskne hopup komora, jako je tomu u AEG.

Dik za odpoved


a kde jsi videl u AEG praslkou komoru, to jsem jeste nevidel

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


30 zář 2012, 20:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Já to viděl třeba u čínskýho UMP, ale za to nemůže silný brko...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 zář 2012, 20:48
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 08 říj 2012, 20:45
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96 (WELL)
Zdravim, potřeboval bych poradit, udrží mi L96 od WELL pružinu 170 s těmito součástkami?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=2044
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=85_93&products_id=1268
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=2240
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=2230

+ bych potřeboval vědět, zda je tato hlaveň kvalitní http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=1168. Sice je o 9 mm delší než originální hlaveň ve zbrani, ale myslím, že to vyřeším tím, že na konec hlavně našroubuju adapter na tlumič (http://www.anareus.cz/detail.php?id=3194) a zkus něj protáhnu hlaveň.

+ bych potřeboval poradit s nějakou kvalitnější HOP gumičkou, aby něco při takové síle vydržela, měla by být kompatibilní s http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=673

Předem díky za jakoukoliv odpověď


08 říj 2012, 21:00
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
u toho spoustaku by ty komponenty mely byt, takze je zvlast dokupovat nemusis, mluvim o zachytu pistu atd.
edit: ted jsem si vsimnul, ze chces koupit ten cinskej... vem ten od ASpra z CNCcka a vyjde te to skoro stejne jako ta cina s temi komponenty...

na dalsi veci si tu projeď tento topic... odpovedi tu jsou


22 říj 2012, 09:14
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 08 říj 2012, 20:45
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jj, díky za odpověď. Problém je v tom, že jsem to vše měl doma dříve smontované, než přišla odpověď ale nevadí. Namontoval jsem tam ty díly o kterých jsem psal mimo hlavně a hned jsem s tím měl problémy. Cca po 15 výstřelech prasknul dutý šroub který vede zkrs natahovací páku. Zlomený šroub jsem nahradil obyčejným šroubem s odpovídajícím závitem, který byl ještě delší než ten původní, ale šel zašroubovat bez problémů celý. Jediné, co jsem musel dát pryč byla ta tyčka, která vede zkrs válec a ukazuje stav nabití. Nyní řeším problém se střelbou, zbraň je sic střelbyschopná, ale i s kuličkama 0,40 (pružina 160) to zvedá cca o 2-4 metry do výšky při střelbě na terč o vzdálenosti 70-80 metrů a hopem na minimum. Měl bych sehnat těžší kuličky, nebo vyndat přítlačný váleček na hop, nebo vyměnit hop gumu?


11 lis 2012, 22:18
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
to ti zveda docela dost na takovouhle pruzinu... tu komoru si tam dal tu novou od ASpro? ja to teda mam taky uplne povoleny a stejne to docela zabira, ale takhle moc mi to nebere, to zkus vyndat a mrknout se na to, jestli to tam mas dobre


28 lis 2012, 15:24
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Tažšie strelivo už je len 0.43 a to by ti asi aj tak nepomohlo (mne osobne vadí už to že som ho nezohnal v inej farbe než čiernej) vyskúšaj nahradiť prítlačný valček za menší (alebo za valček z iného materiálu.

_________________
Strelec bez zbrane :)


28 lis 2012, 17:39
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2012, 11:43
Příspěvky: 40
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
nighte: ja to vyresil tak, ze sem vzal klasickej gumovej valecek, rozstrihnul ho napul a dal tam jen pulku (zaoblenou casti nahoru) na M160, zkousel sem i jiny vselijak tvarovany, ale to nepomohlo...


29 lis 2012, 13:21
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 08 říj 2012, 20:45
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Legasi, mám tam originální kovovou hop komoru která je smontovaná tak jak má. Za pár dní půjdu koupit do Morrisu 0,43 v zelené barvě (http://www.armymarket.cz/bb-bls-precision-0-43g-2300-d2058) tak pak uvidím. Pokud to bude zvedat i pak, tak zkusím vyndat ten váleček a přizpůsobit váhu kuliček aby to lítalo rovně (mám doma 0,20; 0,23; 0,28; 0,38; 0,40 + 0,43 tak si s tim zkusim nějak pohrát) a nebo vyměnit hop gumu na obyč gumu od Guarderu. Až to ozkouším, napíšu jak to dopadlo.


03 pro 2012, 15:19
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 08 říj 2012, 20:45
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
VYŘEŠENO, všem děkuji za spolupráci. Při podrobnějšim zkoumání hopové komory jsem zjistil, že přítlačné ramínko na hop gumu je částečně zlomené. Ramínko jsem koupil nové, namontoval a po pár výstřelech mi to ustřelilo kus hup gumičky. Koupil jsem tedy i novou hop gumičku, vyndal přítlačný váleček a šel ozkoušet do lesa (přímo na hop gumičku mi tlačilo přítlačné ramínko a bylo to akorát). S kuličkama 0,40 to teď lítá parádně a dostřel je okolo 70-80 metrů)


31 pro 2012, 22:18
Profil
Četař
Četař

Registrován: 28 úno 2013, 22:40
Příspěvky: 17
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Bude pasovat toto ložisko
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=93_209&products_id=344
Na trn z tohoto setu?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=93_229&products_id=1716


10 bře 2013, 01:26
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
nighte: jj vsak to raminko je konstruovany na pouziti bez pritlacneho valecku ... :-) to jen tak naokraj ...

spid3y_: ano podle vseho bude pasovat ...

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


11 bře 2013, 13:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 28 úno 2013, 22:40
Příspěvky: 17
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Má to cenu kupovat tento upgrade set?


11 bře 2013, 16:36
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Spid3y_ píše:
Má to cenu kupovat tento upgrade set?


Jakej?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 bře 2013, 17:28
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2012, 16:53
Příspěvky: 141
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
To zalezi na tom jakou prizinu tam chces a co s tim hodlas delat (jakym zpusobem hrajes/nehrajes)

_________________
sniper

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade


11 bře 2013, 17:36
Profil
Četař
Četař

Registrován: 28 úno 2013, 22:40
Příspěvky: 17
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
mám v tom ten základ od Wellu. Chtěl bych tu 150 pružinu. Ovšem nejsem si jistej jestli bude znát lepší přesnost/dostřel.


11 bře 2013, 18:29
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
na 150ku us bych bral komplet i s valcem ... ten zakladni us dlouhodobe nevydrzi ... dostrel se ti zvedne ... presnost zavisi spise na hlavni/hopu/kulivu

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


11 bře 2013, 19:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2012, 16:53
Příspěvky: 141
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Porad nevim co s tim chces delat a proc zrovna M150? Zkus specialne pro me napsat, jaky zpusob hry hrajes, co v tymu vetsinou delas, popr. nejake speciality a plany do budoucna.

_________________
sniper

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade


11 bře 2013, 19:33
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz