Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 kvě 2018, 01:58




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zkuste se zeptat, jestli je skladem, kdo shání Zero Trigger....

http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=808

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


23 led 2010, 16:38
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Přidávám domácí verzi spoušťáku... není to sice moje práce, ale kámoš si to nechal vyřezat kolegou v práci... vnitřní díly jsou z původního spoušťáku...


Přílohy:
HM spoušťák.jpg
HM spoušťák.jpg [ 42.17 KiB | Zobrazeno 1179 krát ]

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
23 led 2010, 21:00
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
....Home made....best one ....


24 led 2010, 14:37
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 01 úno 2010, 18:08
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Zdravím,
neměl by někdo nákresy spoušťáku? Taťka je soustružník a nejspíš by mi ho dokázal udělat.
Moc prosím.

Dík předem


01 úno 2010, 19:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Nejlepší bude okopírovat ten původní, pokud ho máš k dispozici... a co se těch vnitřních dílů týče, tak ten mnou prezentovaný drží s původníma M190 bez problémů... stačí vyřezat jen ten domek...

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


01 úno 2010, 20:34
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 01 úno 2010, 18:08
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Měl bych ho mít :D pokud bude, tak není problém to udělat. Jde o to, že zbraň nebyla moje a má ji kámoš, snad má :D pokud jí má tak to půjde, horší bude když ne.


02 úno 2010, 14:32
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
soustruznik.... jde o to ze na soustruhu delas 99% rotacnich teles.
frezovat na soustruhu jde alen jen nektere veci, tak bacha na to :-)

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


03 úno 2010, 01:18
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 01 úno 2010, 18:08
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
TAk já se ho ptal a říkal že to půjde, on toho v práci dělá hodně :D pamatuju si, že mě kdysi dávno dělával písty do kuličkovek, protože ty china za 50 korun moc nevydržely a ten zobáček na pístu se hned urval.
Jo to byly časy.. běhali jsme po sídlišti a stříleli na sebe bez brýlí a čehokoliv jinýho..


03 úno 2010, 07:34
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ahoj tendle topic je vopravdu děsně zamotanej takže
a) když si koupim mb-01 a dam tam http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=796 tak to sedet bude ale dkyz tma dam neakej jinej pist pro aps tka tam sedet nebude?
b) co sme pochopil tak set z asp je nahovno :) takze je neco pro 150-160 pruzu neco jineho nez to z moravi? dekuju

PS:procet sem tendle topic do 7 stranky a uz me desne bolej oci tak se omlouvam jestli je odpoved na nasledujcich strankach :X

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


20 dub 2010, 16:57
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
overview:

APS / M24 dily sou kompatibilni s 96 / MB 01/05 KROME valce, paky, komory.
tzn trn, pruzina, pist, hlava valce sou kompatibilni.

jini vyrobci: Guarder, CA, matrix (je to rebrand ale zapomel sem ceho) neco dela i madbull, pak PDI a first factory (laylax aka prometheus).

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


20 dub 2010, 17:04
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jak muze bejt kombabitylni pist kdyz neni valec? to ma jinak sirokou stenu?

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


20 dub 2010, 17:31
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
konec valce na ktery nasazujes natahovaci paku.
u L96 je tlusty u APS2 a M24 tenky. a ma jine dulky pro loziska. i kdyz PDI valce je nemaji vubec.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


20 dub 2010, 17:52
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Kdyz si najedu na stranu 2 tak se tam jasne tvrdi ze tam nenacpu originalni pruzinu a ze budu muset vymenit celej valec ale ty mi zas tvrdis ze pruzina tam de ale valec vymnenit nejde :) mno ja to napisu takle

Mam mb-01 http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1242 v zakladu a zbylo mi asi 700 takze si tam bud narvu ten set z moravi
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=796 to je ta horsi varianta.
Nebo si od vas necham poradit a nasetrim na poradny dily

to by sem videl asi tak ze si
1)obalim spoustak plechem a budu se modlit

2) http://www.anareus.cz/detail.php?id=1975
http://www.anareus.cz/detail.php?id=3174

3) kdyz uz to mam vsechno zpevneny tak asi todle

http://www.anareus.cz/detail.php?id=1977
http://www.anareus.cz/detail.php?id=2039
http://www.anareus.cz/detail.php?id=2817
http://www.anareus.cz/detail.php?id=2946

Po neakym case asi este

http://www.anareus.cz/detail.php?id=3188
+ naká ta hlaven z aeg (1500)


Pude to takle?
Dohromady za fajnovich 9000 i z optikou a nozkama tusim ze tam bude hacek jinak nvm proc mate vsichni sniperky za 15 000 :-D

EDIT1:neměla by být pro 160 brko nová hop-up gumka?
EDIT2:furt tu mluvim o MB-01 od Wellu jen pro přehlednost ;-)

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


Naposledy upravil Bobek1994 dne 21 dub 2010, 12:32, celkově upraveno 2



20 dub 2010, 18:03
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
no a pruzina - pist- trn je zas neco jinyho.
v zakladu a u setu aspro je pruzina s prumerem 11mm. tzn 7mm trn a 11-12mm dira v pistu.

u jinych vyrobcu je pruzina 13mm, trn 9mm dira 13-14mm...

cilze puska: ok
Valec: guarder ro type 96: ok
Hlava valce: ok
Pist: ok + hlavu pistu, zakladova nepasuje.
Trn: potrebujes tlustsi, idealne guarder. ten cos linkoval je 7mm a pruzina GD je 13. Litalo by to a kurvilo to pist, pruzinu, nemluve o tom ze by yblo nerovnovmerne rozlozeni sily- rozdil ve fps mezi vystrely, a jako bus ta pruzine muze ten trn zlomit.
tzn ani ten AS pro kulickac neber bo ho na tlustsi trn nedas.

komra je ok a hlaven uz je na tobe. a priber aj aeg hop gumku.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


21 dub 2010, 12:02
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Moc díky za pomoc.
Takze overeni jestli spravne chapu nemuzu kupovat soucastky postupne ale vsecky najednou a pak to vsecko vymenit.

Nemuzu nikde najit tu hlavu pístu :-( posli mi pls odkaz

EDIT: kerej trn tam bude pasovat? http://www.anareus.cz/kategorie.php?kat ... &vyrobce=3

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


21 dub 2010, 12:07
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ne že bych se ve sniperkach nějak extra vyznal, ale mam za to, že trn určenej pro AEG tam fakt nenacpeš.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 dub 2010, 12:12
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
a jak poznam že je to trn pro aeg? Popripade kde sezenu ten pravej trn?

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


21 dub 2010, 12:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Bobek1994 píše:
a jak poznam že je to trn pro aeg? Popripade kde sezenu ten pravej trn?


Žeby podle popisu? Vždyť tam máš jasně napsaný, do čeho jsou ty trny určený. Kde seženeš správnej trn netušim.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 dub 2010, 12:29
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Prave ze tam zadnej popis neni nebo ho teda aspon Mozila nezobrazuje :)

EDIT: jak poznam jak je ten trn sirokej?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=223

a zpet k tematu jaka hlava valce mi bude sedet na ten pist od KA

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


21 dub 2010, 12:31
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Špatně jsem se vyjádřil, popis tam opravdu není, ale je to jasný z názvu.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 dub 2010, 13:34
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
.:Refresh:.

a) jakou hlavu válce k tomudle http://www.anareus.cz/detail.php?id=2039 ?
b) narvu do válce type 96 http://www.anareus.cz/detail.php?id=1975 todle? http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=223

c)pruziny od aspro sou pry slabsi nez maji byt takze kdyz chci 160 tak by se dala koupit 170-180 aspro a litalo by to stejne? Koupil by jsme si treba set aspro a novej pist misto dlouheho schaneni poradneho trnu na pruzinu od guaderu.

EDIT: nemá tedndle pist uz hlavu ? http://www.anareus.cz/detail.php?id=511

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


21 dub 2010, 13:40
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
takze GD valec + AS pro set je moznost. ten set je s tensi pruzinou (stejna tloustka jak u zakladove) takze ok. ale uz sem jich par videl znicenych. zkroucenych pistu a ty jejich pruziny se vymackavaji a to dost.

jak zjistit jaky ten trn je? u nas tezko, dotaz na prodejnu. ja pouzivam "vlastni zkusenost" a info z ruznych messageboards. Obecne: zakladovy je "tenky" a vsechny upgrade sou "tluste" vyjimka je airsoftpro. A trn z AEG pouzit nejde. Trn co mam ja tak tohle:

http://dentrinityshop.com/pr_details.jsp?pid=5968

a v druhem setu mam PDI, nebo jeste mam OK ale ten je pouzivani na vlastni risk, uz je znacne jety a dojebany skur... CA pruzinou za tech 6 let co behal v pusce.

konkretne ten FF pist mam a musis dokoupit hlavu. vypada to nejak takhle:

http://www.airsoftpost.com/images/large ... _PH_lg.jpg

to same pro ten KA pist. u nas nevim kde sehnat.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


21 dub 2010, 15:55
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Sem se do toho fakt neak zamotal u toho aspro setu pisou ze pude do mb-01 a do type96 takze do MB-01 narvu guader brko? Protoze do originalky od maurzenu by melo to guader brko sedet uz v zakladu ne?

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


21 dub 2010, 16:16
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jo SET pujde do MB01 i aps t96. bohuzel je vysoka sance ze se ti znici valec- "vyrazi" to hlavu valce ze zavitu, nebo se ti urve konec kterym na ktery ja nasazena paka.

GD brko tam nenarves, ani do zakladovky od MZ... jen tak z fleku. ma jiny prumer musel bys dat i GD trn a pist. potzamo jakykoliv kovovy 9mm trn a prislusny pist.

a pri tom celym doufat ze to vydrzi spoustak, resp zachyt valce (ta tycka co jde skrz).

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


21 dub 2010, 16:44
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
ja uz tady skoro brecim xD

takze do zakladoviho vlace nacpu guader pruzinu kdyz vymenim trn a pist? co to je za blbost ten trn to prece neroztahne :oops: :oops: :oops:

nebo ja uz to radsi nebudu chtit pochopit :-D jak by si to upgradoval ty?

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


21 dub 2010, 16:55
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
teb trn v ty pruzine bude litat. nebude pravne "vodit" ta pruzina ho muze zlomit. ta pruzina se bude okolo kroutit a vybulovat. coz muze ve finale i ten pist znicit.

Valec: jakykoliv kovovy: GD
Set Airsoftpro
uprava spoustaku, hop komora hlaven smitec.
slabina je pruzina, bo as pro stoji za...

varianta2 set od CA, nebo dily: nejaky tlusty trn, KA / GD pist, GD pruzina.
nesmichas dily co sou na 11mm pruzinu s 13mm pruzinou, a naopak.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


21 dub 2010, 20:30
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2010, 14:26
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Klanim se ti za trpelivost a moc diky si buch ;)

_________________
Chalenges: One shot, one kill, Průzkumník, Zbrojíř, Dárce krve, Sběratel hmyzu, Ničitel světů, Královna mraveňiště, Telefonní závislák, Obchodník se smrtí, Taktické přebití, Hipík, Mňam

Uvidíme se v optice ;-)


21 dub 2010, 21:16
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Jo a nějaký refreshe si příště odpusť a prostě počkej, až ti někdo odpoví. Tady nejsi na chatu.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 dub 2010, 22:16
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
http://www.specshop.pl/product_info.php ... ts_id=2233

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


22 dub 2010, 22:08
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
to je do APS2. nepasuje to Type96

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


22 dub 2010, 22:46
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz