Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20 říj 2018, 18:01




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ] 
 zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
zdravim vas ...potrebuju poradit ohledne zachytu pistu http://airsoft.actionshop.cz/?produkt=1266..a tudiz je tam napsane ze neni urcen pro vysokorychlostni sety ...otazka zni:je 150m/s uz jako vysokorychlostni set???

_________________
one shot,one kill


29 lis 2009, 20:18
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
150ka už vysokorychlostní je, co bys sis představoval u airsoftu jako vysokorychlostní ? 180 a budeš kuličkama trhat kusy masa ? Ale tím nápisem že není pro vysokorychlostní set se brání jen tomu aby se na to nevztahoval záruka, jinak to musí 150 vydržet.

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


29 lis 2009, 20:41
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
ne 180 ne...sem akurat nevedel jestli se to bere uz od 150...kazdopadne velike diky

_________________
one shot,one kill


29 lis 2009, 21:08
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2009, 17:10
Příspěvky: 202
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
nic proti vam , ale ja sem vzdycky chapal ze "vysokorychlostni" znamena ze to rychle strili za sebou , treba 25bb/s je VYSOKOrychlostni
a ze se to nevztahuje k ustove rychlosti , treba nam to tu nakej zkusenej moderator objasni , ale vyjimcne si hodne verim ze mam pravdu :)

_________________
MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda


29 lis 2009, 21:26
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Samozřejmě že máš pravdu, tohle je jen nějaká default hláška kterou dávají automaticky k určitým dílům (a sem prostě nepasuje) nebo jen error.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


29 lis 2009, 21:49
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Ale pořád to znamená že se tím zbaví všech pokusů o reklamace, nikde není uvedený co už je vysokorychlostní :)

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


30 lis 2009, 07:27
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
kdyby bylo vysokorychlostni o kadenci tak to neni dil na manual ne? :D ...ale s tou reklamaci to tak asi je

_________________
one shot,one kill


30 lis 2009, 14:06
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
No takže vysokorychlostní se tedy označují asi ty které mají vysokou rychlost při výstřelu, jinak by to nedávalo smysl s tím že je zbraň manuální...

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


30 lis 2009, 15:49
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Vencafootball píše:
No takže vysokorychlostní se tedy označují asi ty které mají vysokou rychlost při výstřelu, jinak by to nedávalo smysl s tím že je zbraň manuální...


To se právě neoznačují ani smykem, logické vysvětlení je to Mansuetovo - ta hláška je u tohoto dílu prostě omylem. Kdyby nebyl autor tohohle tématu línej, tak prostě sesmolí e-mail s dotazem a pošle ho přímo do obchodu, oni by mu to rádi vysvětlili a my bysme tu nemuseli řešit takovýhle hovadiny.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 lis 2009, 16:17
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Jo takže tenhle problém, tak aspoň nechce se někomu napsat ať to opraví ?

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


30 lis 2009, 16:24
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Vencafootball píše:
Jo takže tenhle problém, tak aspoň nechce se někomu napsat ať to opraví ?


Když chceš aby to opravili, tak proč jim to nenapíšeš ty?

Se tu na fóru začíná rozmáhat klasickej "radši než abych problém řešil, napíšu o něm na forum" fenomén a mě to začíná pěkně lézt na nervy musim říct.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 lis 2009, 16:33
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
tak pardon za mou neschopnost ale napsat jim e-mail me vazne nenapadlo....tak to uzamknete

_________________
one shot,one kill


30 lis 2009, 21:11
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Klidně napíšu, jen jsem nevěděl jestli s nimi nejste někdo v kontaktu osobnějším než jen přes email :wink:

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


30 lis 2009, 22:32
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
nevim jestli ste uz na to nekdo chytli ale ten dil na VSRka nepasuje !!!!!!bacha na to...jak by ste ho tam chteli dat tak by ste museli hodne brousit spoustak a ted dil ne kterem ten zachyt drzi

_________________
one shot,one kill


06 pro 2009, 09:38
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2009, 17:10
Příspěvky: 202
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Neni tohle problem napr. jen JG BARu 10 ? :)
ciny se vyrabi doslova "na kolene" takze sou podle toho taky krivi , takze bych si klidne tipl ze do orig. VSR 10 od TM to narves.

...predem ale rikam ze nvm, nemam to ozkouseny, a je to jen muj dojem, ale stava se to dost casto...

_________________
MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda


14 pro 2009, 19:19
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
tata mluvil i s jejich technikem o tom ...a k uzasu mu rekl ze ty dily na VSRka nepasujou...no to s tim vyrabenim je pravda ale nemyslim ze az takova odchylka by tam mohla byt

_________________
one shot,one kill


14 pro 2009, 22:30
Profil
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2010, 11:31
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Zdravím vás, známý má doma VSR-10 od Marui a chce kupovat tenhle set: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=452

Který by použil s pružinou cca M150-M170, nejspíš prý ta M160, jeho dotaz zní, co dalšího je třeba ještě koupit?

Na netu našel ještě tohle:
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1087
Ale je to vyprodaný, a není si jistej co je na jakou pružinu konkrétně potřeba.

Díky za rady

EDIT: Pak mají i samotný záchyt, ale opravdu ani jeden z náš netuší co je potřeba aby to dlouhodobě udrželo jednu z pružin v tomhle rozsahu..
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=785


13 úno 2010, 16:20
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
no tak ten zachyt urcite ...a jeste z anareusu koupit vystuhu pistove brzdy...tyhle idly mam jeste s hlinikovym pistem a 150 pruzinu drzi normalne..a troufl bych si rict ze i tu 160 to vydrzi

_________________
one shot,one kill


13 úno 2010, 17:49
Profil
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2010, 11:31
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
JG.BAR10 píše:
no tak ten zachyt urcite ...a jeste z anareusu koupit vystuhu pistove brzdy...tyhle idly mam jeste s hlinikovym pistem a 150 pruzinu drzi normalne..a troufl bych si rict ze i tu 160 to vydrzi


Ok, takže záchyt z asguns, výstuhu z anáče a set od airsoftpro, časem možná koupí přesnou hlaveň, tuším že od KM Head.

Jinak prý jestli hopup gumu není na vyšší úsťovku potřeba nějak řešit?


13 úno 2010, 20:18
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
ten zachyt je i na anareusu takze bys to mohl koupit oboji z anareusu a mel bys jedno postovne ...a tusim ze i ten set je na anareusu :wink:
jo hop gumu bych taky radsi vymenil...tusim ze je taky na anareusu(zase :D )

_________________
one shot,one kill


14 úno 2010, 10:48
Profil
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2010, 11:31
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Jo? Ten záchyt jsem nenašel musím přiznat, fakt tam podle mě není, jenom výstuhu, set a gumku :(


14 úno 2010, 10:51
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 srp 2009, 12:20
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
http://www.anareus.cz/detail.php?id=563
stacilo by hledat(taky nekdy nehledam ale pss :D ) a tu vystuhu , set a gumku uz sis nasel takze bych rekl ze mas vsechno nalezeno(teda pokud neplanujes hlaven)

_________________
one shot,one kill


15 úno 2010, 11:53
Profil
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2010, 11:31
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
JG.BAR10 píše:
http://www.anareus.cz/detail.php?id=563
stacilo by hledat(taky nekdy nehledam ale pss :D ) a tu vystuhu , set a gumku uz sis nasel takze bych rekl ze mas vsechno nalezeno(teda pokud neplanujes hlaven)


Kuá soráč:D já to furt hledal pod záchytem :-D


15 úno 2010, 14:36
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 led 2010, 19:59
Příspěvky: 2
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Zdravím. Nechtěl jsem zakládat nové téma tak to šoupnu sem. Mám VSR 10. V tom mám set válce 300% http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1008 a ocelové díly http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1087 . Mohl bych vědět jaká pružina bude vhodná když mám doma kule 0,43 a jestli se mi to při tý pružině neopotřebí. Díky zaodpověď.


10 dub 2010, 13:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Mike02 píše:
jestli se mi to při tý pružině neopotřebí.


Samozřejmě že se ti to opotřebí...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 dub 2010, 21:23
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 úno 2010, 15:17
Příspěvky: 71
Bydliště: Blatná
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Možná že už to někdo psal, nevím, ale mám pro ty mladší, co chtějí výkonnou sniperku, radu: Nepřehánějte to s tou pružinou. Teď nemluvím o tom, že někoho zabijete... :D jen že většinu z těch pružin nad m150 nenatahnete. Měl jsem také takovou představu, že si koupím pružinu M170 a ostatní upgrade, který je potřeba. Je sice pravda že na tom fyzicky nejsem nějak moc dobře, ale M145 mě docela překvapila (teď nekritizuji na účet toho, kdo napsal 1. přízpěvek, ale všeobecně). Pokud byste tu 170 natahli, budete mít kadenci v krizových situacích velmi malou (v připadě prozrazení apod.) Navíc předpokládám, že většina lidí v nižším věku nemá moc trpělivosti k hodinovému plazení-se v trávě :D (u sebe jsem zatím tu možnost přesvědčit se neměl) .
V prvních chvílích se u pružiny kouká jen na to kolik dá úsťovku, ale kašlete na to, nejdříve zhodnoťte svoji fyzickou sílu a potom vybírejte. Doporučoval bych na začátek M150 (popř. M145). Více jen pro ty, kteří nějakým způsobem posilují a má to nějaký efekt.
Pro ty, kdo budou krytizovat, že by měla být M150 moc: mluvím o odstřelovačkách.

_________________
Airsoft sniper: one shot, no kill. Real sniper: one shot, probably kill, but better a heavy wound.


24 dub 2010, 19:32
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 22 čer 2009, 13:09
Příspěvky: 12
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Ahoj chtěl bych se zeptat mám doma BAR 10 kopii VSR 10 a chci do ní tento upgrade[url]Upgrade set VSR SNIPER
[AirsoftPro][/url] a chtěl bych vědět jestli to udrží tu 150 nebo budu muset koupit novej zachyt pístu? Mockrát děkuji za odpověď.

_________________
Stránky našeho týmu http://www.9pms.wbs.cz


01 kvě 2010, 17:49
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 úno 2010, 15:17
Příspěvky: 71
Bydliště: Blatná
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Měl bych dotaz: Chtěl bych použít tohle: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=452 s pružinou M150. Stačí do spoušťáku nacpat tohle: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=452 ? nebo je potřeba ještě něco (jen to, co je nutné k tomu, aby to fungovalo relativně spolehlivě)? mám MB-03- čína (podobné BAR-10, což je kopie VSR-10).

EDIT: vím, že tu je stejných dotazů více, jenže se odpovědi poměrně liší... nevím, kterou z nich si vybrat jako správnou

_________________
Airsoft sniper: one shot, no kill. Real sniper: one shot, probably kill, but better a heavy wound.


11 kvě 2010, 20:38
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 06 led 2011, 00:11
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Rád bych se zeptal někoho kdo má VSR 10 jakej má válec vnitřní průměr.Dělám upgrade na china mp002 a chtěl jsem tam nacpat píst z vsr 10 ale když píšu do e-shopu tak mi nejak neodpovidaj.Můj válec má vnitřkem průměr 20mm Za info mnohokrat děkuji.


11 črc 2011, 11:17
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 22 kvě 2011, 12:59
Příspěvky: 3
Nový příspěvek Re: zachtyt pistu VsR10 na 150 pruzinu
Zdraim , chci se zeptat jak to s tou mp002 dopadlo. díky


20 bře 2013, 23:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz