hitman128 píše:
Ahoj, mám doma kosu od Aresu a chystám upgrade, už mám doma CNC mech od RA a proceserovku Grizzly. Chtěl bych postavit nezničitelný mecháč, takže jaké díly zvolit? Většinu času bude na pružine m130, ale chci aby bez problému zvládl pro terčovku nahodit 160/170ku. Zvládne to píst SHS? Hlava válce bude ocelová, už se mi vyrábí.
Neexistuje nic jako "neznicitelny mechac". Zvlaste pri takove zatezi. Kdyz ti nepraskne mech, praskne ti neco jineho. A dale, nevim co je pro tebe pojem "terčovka" ale v airsoftu nic jako terčová střelba není, pokud nejsi v Asii a ve zbrani nemáš poněkud jiné peníze (penízeasi jako v ostré zbrani) a díly. Hlaveň bez vývrtu a kulatý projektil nikdy nedosáhnout přesnosti jako klasická vzduchovka.
Nicméně, pokud mohu doporučit, tak se vyhni SHS. Zvol něco skutečně kvalitního a ne low-end. ASG díly vyrábí Lonex, to není špatná volba. Starý dobrý Guarder či LayLax lze taky s klidem využít. Kdyby jsi nechtěl tak vysoký výkon, zvážil bych drážkovanou hlaveň, ale s tímhle výkonem nejde moc dobře použít.