Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 úno 2021, 05:24




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 MP5SD6 cyma 0.41 
Autor Zpráva
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 20 pro 2013, 09:25
Příspěvky: 144
Nový příspěvek MP5SD6 cyma 0.41
Caute chalosi.
kupil som cymu mp5sd6 modelovu radu 41 bez blowbacku a chcem ju dat trochu doporiadku. Kedze doteraz som riesil vyheglane telo a podobne kktinky konecne sa pustam do mechaboxu.
zakladna pruzina uz je strasne vylajbana a doma sa mi vala uplne nova 120shs a otazkou je ci by to zvladol mechabox... ma aj radiuse strielam iba semi a kedze tam nejde dat Mblock trosku sa toho bojim.... vzduch tesni prekvapive dobre bude tam len nova tryska s tesnim,kabelaz, a rozmyslam o tej pruzine...
myslite ze to ten dvojkovy mechac od cymy vydrzi? ak chcem menit pruzinu za 120 treba menit aj trn? je tam (Nylonový píst, kt. má hliníkový tulej zároveň s ložiskem) vyrobca udava ze je tam pruzina na urovni 120 ale tak zakladna cinska 120 je ako normalna snad 100vka. mate nejake vychytavky kde dochadza ku strate fps? ci treba niekde podlozit mechabox gumou alebo podobne? Dakujem pekne dopredu


31 bře 2016, 14:15
Profil
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2013, 11:15
Příspěvky: 273
Nový příspěvek Re: MP5SD6 cyma 0.41
Ten mecháč je na poměry odlitých v.2 téměř nesmrtelný- zvládl mi M110-M120 60.000 ran! M120 se skutečně bát nemusíš. Trn je kovový s ložiskem, neměň. Píst není nutné měnit.
K možné ztrátě výkonu- u mojí byl problém s osou mechu- pokud je tady v pořádku, tak neřeš. Samozřejmě, tahle MP5 nemá takový upgrade potenciál jako M4, ale rozhodně se není za co stydět. Dělal jsem i jednu, co měla osu v pořádku a výsledek stál za to.


01 dub 2016, 09:15
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 20 pro 2013, 09:25
Příspěvky: 144
Nový příspěvek Re: MP5SD6 cyma 0.41
To si ma potesil. tak ja chcem vytiahnut max 400FPS a kedze hlaven je zalostne kratka tusim tam je 290 alebo 300 neni som si isty tak chcem trosku nahnat kde sa da...viem ze by stacilo kvalitny vzduch ale to ma cas kedze stavajuci vzduch tesni v poho


01 dub 2016, 18:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz