Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 úno 2021, 19:22




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 RA mechabox v.2 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Registrován: 12 srp 2015, 15:56
Příspěvky: 11
Nový příspěvek RA mechabox v.2
Zdravím,

provedl jsem montáž všech dílů do RA mechu, v podstatě bez problému až na spínací kontakty - jako obvykle se muselo pilovat.

Teď už se ale pár hodin snažim napasovat mechabox do těla M16tky a past vedle pasti.

1) Pažbička nedosedá k tělu, musela by se zbrousit, což mi přijde dost neštastný řešení. Mezera má 2,6 mm

2) Táhlo závěru, když dám horní i spodní část těla k sobě se nehýbe, je tam natěsno (v tomhle případě to táhlo v pohodě zbrousim, tam není problém)

Nahodil jsem pár fotek, řešil jste to už někdo ? Na foru jsem nic nenašel.

P.S. M16tka je původně Cyma


Přílohy:
20150905_123712233_iOS.JPG
20150905_123712233_iOS.JPG [ 1.69 MiB | Zobrazeno 9440 krát ]
20150905_123645527_iOS.JPG
20150905_123645527_iOS.JPG [ 1.39 MiB | Zobrazeno 9440 krát ]
20150905_123632160_iOS.JPG
20150905_123632160_iOS.JPG [ 1.74 MiB | Zobrazeno 9440 krát ]
20150905_123624734_iOS.JPG
20150905_123624734_iOS.JPG [ 1.86 MiB | Zobrazeno 9440 krát ]
05 zář 2015, 13:49
Profil
Četař
Četař

Registrován: 12 srp 2015, 15:56
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Nakonec jsem postupoval v jiném pořadí, dal tam středový kolík pak hned přišrouboval pažbičku a zadní kolík vynechal, ted už to sedí, dokonce mechabox sedí rovně.

ALE teď se tam zase nevleze zadní čep :-D je to pár desetin milimetru. Takže, myslíte že to je takovej problém, kdybych zpiloval trochu ten čep abych ho tam dostal aspon abych zadělal ten otvor, ale nebude nijak mechabox držet v pozici? Jakože to drží jen na tom středovým čepu/kolíčku + je to stáhlý pažbičkou + šroub z pažby do trnu pružiny -> Mechabox se ani nehne, ale chybí tam prostě ten zadní čep.

Každopádně to je radost. Ještě jedna otázka do větru: je nějaký tělo M4/M16 do kterýho někdo dal RA mechabox bez problémů? Přemýšlím že bych koupil od Aimtopu, ale abych nevyhodil prachy a zjistil že to je to stejný jako Cyma.


05 zář 2015, 17:42
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 22 led 2014, 08:23
Příspěvky: 213
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Mam telo od GaP a v podstate tam sedlo, jak prdel na hrnec ;-)
Jeste ale nemam vyzkouseno, jak strili :-|


05 zář 2015, 18:10
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
klidne ten kolik ci telo nebo mech zpiluj, pokud to bez nej strili spravne

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


05 zář 2015, 19:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 12 srp 2015, 15:56
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
No střílí to, ale ne tak jak by mělo, vypadá to že ten mech je přecejen vůči komoře/hlavni lehce křivě (opravdu jen lehce, tryska si do komory při skládání zajela jak po másle), ale když si do komory posvítím baterkou a koukám hlavní dovnitř tak to trochu křivě je.

Takže na to kašlu a dám jiný tělo, tohle od Cymy si nechám na Cyma mechabox s kterým si to hezky sedí na nějaké CQB s 90tkou pružinou.

Teď otázka pro Vás -> co byste (ideálně podle zkušenosti) volili raději?

1) (Aimtop tělo) http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1179

2) (shs tělo) http://www.airsoftguns.cz/kovove-telo-m ... m-colt-shs

3) (Dboy - sice taky čína, ale není to cyma) http://www.airsoftguns.cz/kovove-telo-m4a1-d-boys

Osobně jsem pro Aimtop/SHS, ideálně GP, ale to je nový drahý zbytečně a použitý jsem nikde na bazarech nesehnal.


06 zář 2015, 10:13
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2012, 18:39
Příspěvky: 2289
Bydliště: Myjava
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Ja by som bral http://www.airsoftmorava.cz/upgrade-a-n ... html?cur=1
Ničmenej RA mechabox som doň nedával, pre X-hightech to chcelo malinké úpravy, do pár PJ som dával core a shs, drobným úpravám pri usádzaní mechaboxu sa zrejme nevyhneš. Ničmenej si počkaj na odpovede..určite sa nájde niekto kto usádzal RA mecháč do konkrétneho tela a sadlo to..no ako vravím úpravám sa pri výmene mecháču málokedy vyhneš

_________________
predám origo nadpažbie pre m1903A1


06 zář 2015, 13:02
Profil
Četař
Četař

Registrován: 12 srp 2015, 15:56
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Určitě si taky myslím že bude něco málo potřeba zpilovat, ale do Cymy to fakt nesedne o dost, navíc mají už od začátku ty dvě poloviny mezi sebou vůli.

Upgrade mě vyšel na dost peněz tak jsem si řekl že koupim lepší tělo tak jako tak, ale když už to budu kupovat tak chci aby se upravovalo pokud možno vůbec nebo minimálně, takže díky za jakékoliv info s konkrétními těly.

Případně vím že to patří do jiné sekce, ale kdyžtak napište jestli máte někdo na prodej jeté neprasklé atd. (odřené klidně) tělo GP, díky.


06 zář 2015, 13:35
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Neporadim ti ktere telo koupit, ale k te prvni fotce a uprave pazbicky, to neni nic nenormalniho a bezne ji takto upravuji...

Malokdy usadis hlinikac bez uprav a se slusnym vykonem, to co popisujes je jeste krasa :mrgreen:

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


07 zář 2015, 09:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 25 pro 2007, 20:02
Příspěvky: 726
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Za mě bych doporučoval jakýkoliv jiný tělo než čínský. Nevím, CA, GP, TM, GG. Tímhle směrem bych se ubíral. A taky bych zkusil zabrousit na internet a pohledat v čem to kdo zkoušel.

_________________
Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče.
-----------------------------------------------------------------------
STAR L1A1
CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI
Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun


07 zář 2015, 12:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 12 srp 2015, 15:56
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Tak jsem ještě projel eshopy a vidim to na Aimtop. Ještě se pokouknu po foru znova, případně někde jinde na internetu jestli s kombinací Aimtop/Retroarms má někdo zkušenost.

Ale pokud někdo víte o někom kdo instaloval mechabox RA do nějakého těla a bylo to v rámci možností v pohodě, tak určitě sem dejte vědět, díky za každý info. Nerad bych koupil něco novýho a zjistil že na to potřebuju sbíječku :D


07 zář 2015, 15:06
Profil
Četař
Četař

Registrován: 12 srp 2015, 15:56
Příspěvky: 11
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Zdravim po delší době,

potom co jsem se v Pardubicích koukal osobně na Aimtop tělo a zhrozil se nad kvalitou která podle mě moc nekoresponduje s cenou, jsem se rozhodl pro GP. Mám verzi pro M16A1, kvalita TOP !!! Mechabox RA do toho opravdu sedl jak prdel na hrnec (nebo hrnec na prdel? :-D).

Mám na Vás ale dotaz, ke kterýmu jsem přiložil foto.

1) Krytka vyhazovacího okénka kterou GP přibalilo nemá takovej ,,zobáček,, za kterej to drží v zavřené pozici (viz foto) WTF ??? Nemám tušení ??? To má opravdu bez toho zobáčku být, nebo reklamovat?
Pro porovnání okénko od CyMY které zobáček má.

2) Balení obsahuje kus malýho plechu, u kterýho nemám vůbec ponětí kam patří (na fotce v červeném kroužku)

Díky za rady, stím okénkem to tak třeba být má, jen jsem pako, ale opravdu to nechápu..


Přílohy:
obrázek 1.JPG
obrázek 1.JPG [ 1.91 MiB | Zobrazeno 8984 krát ]
obrázek 3.JPG
obrázek 3.JPG [ 1.89 MiB | Zobrazeno 8984 krát ]
01 říj 2015, 19:41
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 13 říj 2010, 14:24
Příspěvky: 190
Nový příspěvek Re: RA mechabox v.2
Ta G&P krytka ten zobáček mít nemá, na svojí M16 jsem to vyřešil tak, že jsem dal pružinku tak, aby držela okénko furt otevřené a frknul jsem tam imitaci závěru (takovej ten plíšek) akorát je pak ale horší přístup k hopu, protože v tom těle se moc nedá posunout, ale vypadá to hezky a budu ho muset nějak poštelovat, protože se mi sám odsunuje. Přikládám fotku, ale tam jsem ten "závěr" zapomněl dát, protože jsem v pátek montoval shodou okolností taky RA mech a taky mi sednul jak prdel na hrnec (hrnec na prdel? :D ) jenom se mi zdá, že komora má nepatrnou mezírku mezi mecháčem v horní části. Ale střílí hezky, musím ještě změřit úsťovku a uvidim.


Přílohy:
12204527_997594470261361_56872784_n.jpg
12204527_997594470261361_56872784_n.jpg [ 85.63 KiB | Zobrazeno 8722 krát ]

_________________
If you see the flash, it's already too late
01 lis 2015, 20:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz