Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30 dub 2025, 22:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 P90 CA začátečník 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek P90 CA začátečník
Zdravím místní airsofťáky.
Jakožto začátečník jsem nechtěl moc utrácet za první zbraň. Koupil jsem proto P90 od CA z druhé ruky. První úmysl byl v tom abych si osahal svoje první AEG, a vlastně zjistil jak to všechno funguje než se pustím do nákladnějších zbraní.
P90 se mi ale natolik zalíbila že bych jí chtěl vymazlit.
Mám verzi TR od Clasic Army.
Přečetl jsem spoustu rad a topicků ohledně P90 a jejich upgradu. Jak jsem ale zjistil tak není jeden recept na všechny zbraně a je třeba se tomu věnovat individuálnějc.
Takže abych popsal jakou mám představu.
Při prvním vytažení mechu ze zbraně jsem zjistil že vše je v naprostém pořádku, předchozí majitel asi nebyl nemehlo a vše sedělo perfektně a vše perfektně namazané. Ovšem přeci jen jsem nalezl závadu, a to ve spoušťovém mechanismu. Je plastový a byl na pár mìstech prasklý. Slepil jsem ho, ale nejsem si jistý kolik toho ještě vydrží. Koukal jsem snad na všechny možný shopy v ČR i v zahraničí a nelze sehnat. Proto jsem se rozhodl pro alternativu. http://eagleguns.cz/detail/104632.02/Gearbox_set_JG_verze_6_P9_upgrade_M12_.html
U tohoto mechu to vypadá že ten spoušták je bytelnější a rovnou bych měl upgrade. Jaký je váš názor na tento kompletní mech?
Dále jsem přemýšlel o trysce http://eagleguns.cz/detail/100655.02/Tryska_AirsoftPro_P9_2_95mm_Dual_ring_MS.html.
Potom o hlavni http://eagleguns.cz/detail/101847.02/Hlaven_tesna_Deep_Fire_6_2_247mm_Inox.html.
A o hop komoře http://eagleguns.cz/detail/103157.02/Komora_Hop_Up_P9_AL_CNC_%28Pro_Win%29.html. U té komory ale není příslušenství, nevíte zda se dá sehnat? Popřípadě jdou na to navlíknout ty plastový proprietky z původní komory? Potom jsem se dočetl že je ideální teflovou páskou uvěsnit hlaveň u gumky v komoře.
Nakonec jsem napsal Jeffovi že bych u něj nechal udělat mosfet s brzdou na míru.

Mohu tímto vším dosáhnout většího dostřelu, přesnosti, kadence a spolehlivosti?
Popřípadě poraďte co by bylo lepšì nebo co nedělat vůbec.

Děkuji předem za rady.

17 dub 2014, 17:47
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: P90 CA začátečník
Na prowinku pasujú diely z pôvodnej komory, tie si tam musíš prehodiť..pokial viem CA by malo mať rovnakú komoru ako TM a ACM. Teflonkou možno budeš dotesnovať..možno nebudeš museť..neni to pravidlo. Tryska by mala pasovať, pokial nie..zbrúsiš.
Hlavěn deepfire neviem ako je natom..keď tak by som bral SRC. Celý mecháč mi príde ako zbytočnosť a kým sa pôvodný spúšťak nevysere by som to neriešil..nadruhú stranu pokial by mecháč pasoval bez problémov je to pohodlné riešenie a výmena trvá minutku (+by ti ostal starý mecháč do zásoby keby niečo)..samozrejme ak by sadol ako riť na šerbel...mosfet a kabeláž od jeffa je výborná vec, tam neni očom a ak by si to všetko dobre zlložil zbraň by mala frčať lepšie. Druhá možnosť je upgrade tvojho mechaboxu kde by bola výhoda že si zaplatíš za diely ktoré si sám vybereš..nie vždy je nutné menit všetko..nevýhoda je že by si to musel odladiť aby to fungovalo ako má..ale to hrozí aj pri kúpe komplet mecháču.
+ uvažoval by som nad novou hopgumkou...napr aimtop, madbull

17 dub 2014, 22:44
Četař
Četař

Nový příspěvek Re: P90 CA začátečník
Děkuju moc. Hopgumu už mám, to jsem považoval za naprostej základ.

18 dub 2014, 14:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]