Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30 dub 2025, 22:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Upgrade Tanaak Works M40A1 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Upgrade Tanaak Works M40A1
Nemá někdo zkušenosti s upgrade tanakou co se týče přesnosti a výkonu zatím mam nainstalované power pack zásobník zbraň de mi hlaveň jak zajistit stabilitu a přesnost našel sem par věci co se tyče předělaní na klasické hlavně s vsr hop-up gumička a předem moc díky za rady

18 bře 2014, 21:27
Armádní generál
Armádní generál

Nový příspěvek Re: Upgrade Tanaak Works M40A1
spise kup poradnou hlinikovou hopkomoru (G&G nebo Creation) a pro tanaky tusim vyrabi/vyrabela presne hlavne KM Head nebo Prometheus. Co se vykonu tyce, tak s powerpackem uz se vyse jit moc neda, leda zkus nacpat do zbrane ty lepsi tesneni od G&G a vyzkouset redgas, ale z vlastni zkusenosti uz to je dost o hubu (s powerpackem cca 215 m/s). Ono s novou komorou a hlavni by ses mohl dostat nekde na 190 m/s (mozna i o neco vice), coz staci. Spise bych se soustredil na tu presnost. Ja mel teda M24 a od koupe z druhe ruky, jsem ji mel luxusne presnou, ale kolega s presnosti bojoval u M700 dost dlouho. Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze s presnou zbrani ti staci i tech 190 m/s (ja mel 185 m/s a to jsem mel ve zbrani jen nove tesneni a powerpack do zasobniku).

19 bře 2014, 22:48
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Re: Upgrade Tanaak Works M40A1
Děkuju za radu Red Gas tam dávat nebudu to by bylo už moc ten Green GAS mi příde že zcela postačuje no budu si to vymazlovat postupně tu Hop komoru budu muset měnit ta plastová moc nevydrží a našel sem na to ještě přesnější trysky do zavěru tak to tak zkusím co to udělá

21 bře 2014, 18:21
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]