Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24 úno 2021, 21:13




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 Bez výkonu (hlaveň odložena) 
Autor Zpráva
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Bez výkonu (hlaveň odložena)
Problém s hlavní jsem odložil, pravděpodobně vyčvachtanej-nepřesně vyřízlej ten zářez na zámek, pokračování níže.

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


Naposledy upravil CharlitoCZ dne 04 říj 2012, 22:15, celkově upraveno 1



04 říj 2012, 10:17
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Vrtí se hlaveň v komoře
Pokud to neufukuje, tak ne.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 říj 2012, 10:43
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2012, 12:47
Příspěvky: 213
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: Vrtí se hlaveň v komoře
Tzn zamek hlavne ti nedrzi hlaven v komore?


04 říj 2012, 14:26
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Vrtí se hlaveň v komoře
a ja se jeste zeptam, mas na mysli posuv v ose hlavne? v tom pripade sleduj co to dela v komore s limeckem a najdi idealni pozici v kerej to zafixuj ... samozrejme s tim posuvem muze bejt spojeno spousta problemu od obcasneho nepodavani a duseni as po ztraty vykonu ...

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


04 říj 2012, 17:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 01 čer 2011, 08:39
Příspěvky: 183
Nový příspěvek Re: Vrtí se hlaveň v komoře
Keď máš problém že sa ti hlaveň "vrtí"... tak si nazval tému, tak predpokladám že sa ti pretáča pretože máš niečo so zámkom hlavne (či už si nesadol tvarovo s hlavňou, alebo má odlomené/obrúsené "zuby" ktoré zapadajú do drážky hlavne).
Každopádne ak na to pretočenie netreba moc velkú silu, tak by som sa tomu povenoval. Ja som to napr. na AUG-čku zanebal, a hlaven sa mi samovolne pretočila a tým pádom zbraň prestala hopovať. žiadna tragédia - obzvlášť na AUG je to závada na 30 sekúnd. Ale skús to nejak fixnúť nech ťa zbraň nevyfakuje zrovna v zápale hry ;)


04 říj 2012, 21:24
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Vrtí se hlaveň v komoře
Tak, trošku to rozvedu, upravim.

Dneska jsem se v tom zase vrtal (doufal jsem, že poslední upgrade a budu mít na chvilku klid) - ach jak já jsem blbej :( :lol:

Dneska jsem tam nacpal m150 + drobnosti k tomu. Hlaveň se posouvala dopředu dozadu, zkusil jsem tam dát originální a ta sedí líp (pravděpodobně je na tý guarderce 6,02 trošku odfláklej ten zářez na zámek), tím se teď ale nebudu zabejvat, dokud nezjistim to horší.
Poskládal jsem to, dal na hlaveň 3 ókroužky a s vypětím sil to složil. Mazal jsem k chronu a ejhle, s 0,2 kulema to lítalo kolem 130m/s (což mi lítalo i s M130), za to, že mech je ok bych dal ruku do ohně, těsní, nikde nic neufukuje (vzduch aspro), tak jsem sundal předek, a zkusil znovu a lépe usadit hlaveň k tělu, no, tak mi to lítalo kolem 90-100ms, už jsem to dělal asi 3x, ale nemůžu přijít na to, v čem je problém, ta hlaveň to pravděpodobně nebude, dal jsem tu originální a ta se nehne.
Nějaký nápad, jak najít původce problému? Myslím si, že to je kdesi mezi mechem a hopem - hlavní.

e: ještě doplnim takovou možná jen drobnost, občas (často), když to složim, tak mi jde dost těžce přepínat režimy střelby, přímo po složení je to ok, ale jakmile vystřelim, tak to jde dost blbě, třeba to něco napoví

e2: mám takovou kacířskou myšlenku, zkusit nacpat mecháč + motor + hlaveň do MP5tky, abych to vyzkoušel, ale nejsem si jist, jestli do cymy dám GPčkovej mech bez problémů, brousit by se mi ho fakt nechtělo...

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


Naposledy upravil CharlitoCZ dne 04 říj 2012, 22:33, celkově upraveno 1



04 říj 2012, 22:13
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2012, 18:39
Příspěvky: 2289
Bydliště: Myjava
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
a čo je to za m150? možno poslali zlú pružinu.Chyba pri balení.no každopádne toho može byť viac.

_________________
predám origo nadpažbie pre m1903A1


04 říj 2012, 22:32
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
madafaka píše:
a čo je to za m150? možno poslali zlú pružinu.Chyba pri balení.no každopádne toho može byť viac.


Guarderka, i na obalu je nápis SP150 a pokud to není placebo, tak sílu jsem poznal už při tom, co jsem ji cpal do mecháče

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


04 říj 2012, 22:35
Profil ICQ
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
jo skus jeste pruzinu stlacit na vaze s trnem a pistem, pripadne sundej, nebo rozpul jeden o-krouzek z ty hlavne, ciste teoreticky byti to mohlo delat bordel v kombinaci s volnejsim mechem, mimochodem ten nema po dotahnuti zadny vule?

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


04 říj 2012, 23:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
zkus zas za mech, jak jde sroub na trn, gumovou podlozku

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


05 říj 2012, 05:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Krom změření pružiny a usazení mechu se ještě koukni, jestli ti dobře lítá tryska. Dost to souvisí s tím usazením, potažmo souosostí s HOP komorou.

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 06:52
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Spousta zajímavých nápadů, vyzkoušim, jestli je v mecháči vůle nevím, nepřišlo mi to, ale musím to vyzkoušet, ani mě to nenapadlo, když tam jsou ty čepy a všechno to kolem. Asi tam ale něco bude, když to je po složení ok, ale po prvním výstřelu se mi občas blbě přepíná volba střelby.

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 07:08
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
U GP přepínače dupou bez problémů, takže ti v těle pochoduje mech. Zkoušíš to s nasazenou pažbou anebo jen tělo s mechem a předek s hlavní?

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 07:33
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
zkouším to pokaždé komplet, celé to složím a... pak to zase rozebírám, ale mám to komplet, právě i kvůli tomu, aby to bylo zezadu chycené u tý pažby

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 07:37
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Hm, tak ti s tim motor cvičí. Možná už to tu bylo, ale co máš za motor a převody a jaký je zvuk?

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 09:35
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
převody i motor SHS, převod 100:200, ve zvuku problém nevidím, zní "standardně"

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 09:58
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
A ložiska máš jaký? Vypadá to totiž OK. Je možný, že to bude nějaká blbost, kde nejvíc času zabere hledání :-) Kabely ti vedou mechem nebo kolem mechu?

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 10:06
Profil
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Registrován: 30 led 2012, 13:38
Příspěvky: 118
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Osobně bych se přiklonil k tomu že ti drhne ramínko podavače o pístové kolo (špatně vypodložkováno) a proto dochází k velkým ztrátam na úsťovce,

_________________
JG Magpul Tactical (150m/s)
TM AK47 (170m/s)
A&K SVD (182m/s)


05 říj 2012, 10:43
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Ložiska GP 8mm kuličky, ještě mám teda kluzný SHS, ale ty se mi tam nedařilo nacpat, musim to tam asi nabušit.
Mám mosfet, takže spoušťové vedou kolem (ale nepřekáží, docela volně s nima můžu hýbat i když je mech v těle).

To s tím ramínkem... hmm, zajímavá úvaha, když skládám mecháč, tak je občas dost těsně u kola, ale neřešil jsem to, protože při složení to nevadilo. Nicméně co na tom mění podložky? Vždyť to nemám nic společného s pohybem do boku, nebo se pletu?

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 11:02
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Registrován: 30 led 2012, 13:38
Příspěvky: 118
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Podložky na to mohou také mít vliv pokud vypodložíš pístové kolo víš (dáš více podložek na spodní část osičky) může tak horní část kola drhnout o rámínko.Poznáš to tak když složíš mecháč a budeš pohybovat ramínkem tak by se ti pístové kolo mělo lehce hýbat tak jak hýbeš ramínkem.Samozřejmě tam nesmíš mít válec,jen hlavu válce trysku abys viděl na převody.

_________________
JG Magpul Tactical (150m/s)
TM AK47 (170m/s)
A&K SVD (182m/s)


05 říj 2012, 11:10
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Dobrá, zkusím to znovu přepodložit, je pravda, že se mi občas blbě podložkuje právě pístové kolo, má trošku vůli (nahoře by potřebovalo podložit), ale když to podložím, tak drhne, zkusím vyřešit tedy i toto, pak mrknu na spojení těla a mecháče..

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 11:32
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Jestli máš M150 tak bych nechal ty 8mm kuličky. Zvládají to. To ramínko souvisí s dotazem na pohyb trysky v komoře. Může se hýbat, ale třeba jen do půlky s tím, že úplně zavře komoru až během výstřelu. Takže velké úniky vzduchu.

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 11:34
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Ještě jedna věc, když zasunu mecháč až do komory, tak spodkem vidím konec trysky a je tam ještě tak 0,5mm mezera, už jsem to řešil s Jeffem, ale přijde mi divné, že by to bylo tím (ona původní tryska GP byla ještě o fous kratší než ta od aspro) případně čím to může být? Když to fungovalo, tak nerozumim, proč to teď nefunguje, ta tryska se přece nezdrcla (pokud by měla být až nadoraz tak, abych ji neviděl)
e:
tady mi přijde, že tam má taky mezeru
http://airsoftpro.cz/eshop/images/ASPRO-MBlock-06.jpg

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 16:38
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Někdy bývají v komoře otřepky nebo je trochu hůř ulitá a tryska se sekne o nějakou tu nedokonalost ještě dříve, než těsní. Anebo ti ji ramínko nepustí až úplně dopředu buď proto, že drhne, nebo proto, že třeba je pod tryskou v mechu nějakej borčus. Zkus bez vršku těla normálně přes výstřel, jestli tryska může jezdit úplně dozadu a dopředu. Pokud ano, tak je chyba v komoře. Pokud ne, je to v mechu.

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 16:58
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
jj, už to mám rozebraný a koukám na to, přijde mi, že to ramínko není uplně do pravého úhlu, takže ta vrchní část s tou tryskou není úplně max dopředu co by mohla být..

A on je kua pátek večer, kde teď mám sehnat ramínko nebo delší trysku :evil: :D

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 17:19
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Ramínko máš origo GP? Jestli ano, někdy ho lze ohnout. No a někdy ho taky zlomíš :-D Akorát časem se vrátí, pokud to nebudeš mít ohlý ve správný pozici delší dobu. Bavíme se tedy o tom, že ti tryska přes veškerou snahu nedoléhá až na hop gumu? :-)

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 18:04
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Nahřát a ohnout :P

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


05 říj 2012, 18:09
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
jojo, přesně o tom se bavíme :D

No zkoušim tam teď dávat ramínko z cymácký MP5, to je rovný, teď už nevidím uplně tu mezeru, ale vidím už "jen" tu ohlou špičku na trysce, tak přemejšlim, jestli nemám lehoučce zabrousit tu dotykovou plochu komory, abych to o nějakou desetinku přiblížil :-)

ed Griffon:

Já se bojim :lol:

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 18:11
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 15 lis 2011, 23:06
Příspěvky: 108
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Nahřívat v troubě. Plamenem se musí děsně opatrně jinak to chytne nepěknou povrchovou úpravu :-D
Na broušení komory se vyser, když je to jinde. Riskuješ, že ti pak špatně půjdou zásobáky.
EDIT: úplně optimalní je horkovzdušná pistole. No ale počítej, že na poprvé ten design asi dost utrpí ;)

_________________
Ničemu mechanickému nedej znát, že máš na spěch.


05 říj 2012, 18:12
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: Bez výkonu (hlaveň odložena)
Ohnuto :lol:

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


05 říj 2012, 18:13
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz