Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 02 bře 2021, 04:47




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 GP M16A3 + M203 jak na to? 
Autor Zpráva
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
No tak při zádusu bude...proto prostě na 120ku dávám 1zubý písty - když to člověk udusí tak odejde většinou jen píst a né kola - koupíš korpus za 200 a jedeš dál...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


16 črc 2012, 13:46
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Oka, oka, dneska mi přišlo info od Morrise, že to je zabalené a zítra by mi to měl kurýr přivést, takže buď zítra večer, nebo ve středu večer začnu montovat, už se nemůžu dočkat, snad to půjde bez problémů, díky za rady.

Jinak hlaveň jsem vzal nakonec 6,02 GD, nechtělo se mi už objednávat samotnou hlaveň a navíc ten druhej eshop teď má nějakou nedoručovací dobu, tak snad se mi tam nebudou GD kule zasekávat :-)

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


16 črc 2012, 14:21
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Inu, tak mi nedošlo, že na píst potřebuju ten předek (hlavu?), takže jedu zatím s origo pístem, uvidíme.

Jináč pro zajímavost, šupleroval jsem ložiska a jsou kuličková, 8mm :-)

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


18 črc 2012, 13:21
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Můžeš dát původní hlavu na novej píst ;-)

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


18 črc 2012, 13:22
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Griffon píše:
Můžeš dát původní hlavu na novej píst ;-)


to mě napadlo, ale nejde nějak sundat, nechtěl jsem za to rvát moc, abych ji nedojebal :D

Možná jsem to teda dělal blbě, povoloval jsem spodek i vršek zároveň v protisměru (nahoře imbus, dole velkej plochej šroubovák)

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


18 črc 2012, 14:57
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Zevnitř pístu je šroub, hlavu chytneš do ruky (můžeš přes hadr) a šroub vyšroubuješ.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


18 črc 2012, 16:28
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
ok, zkusim, díky šéfe :)

Aspoň tam pak hodim mosfet, kterej si zrovna upravuju :D

btw. občas mi přijde, že to dělá divnější zvuky když střílim, možná je to normální, nebo než si to všechno sedne, ale oproti MP5tce to zní jinak, tak nějak pískavěji, málo vazelíny?
- našel jsem tu nějakou doma, je celkem tekutá, olej to neni, ale hromádku z ní nevyrobim, to by mělo bejt ok ne? (neptej se co to je zač, to fakt nevim, mám ji tu už leta, ale podle toho v čem je (taková ta pumpa), tak to bude asi na ložiska)

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


18 črc 2012, 17:42
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Každej kvér má jinej zvuk, ale pokud ti to přijde moc hlasitý nebo divný, zkontroluj správný vypodložkování kol a seštelování přítlaku motoru. Vazelínu, o kterej nevíš, co je zač, nepoužívej. Může to bejt něco, co žere gumu/plasty a máš na průser zaděláno.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


18 črc 2012, 17:48
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
oka, tak já zítra sjedu pro nějakou vazelínu na to, rozeberu to, dám tam mosfet, ten novej píst budu doufat že to zase složim, ale mladá by měla přijet ze služebky, takže bude o ruku navíc :lol:
vypodložený by to snad mělo být dobře, koukal jsem na to a vypadalo to oka, dneska jsem z okna vypráskal tak 200 gulí a zatím to drží :D

btw. trošku se mi na tom vrtí M203, to je normální, nebo jsem při povolování něco povolil moc?

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


18 črc 2012, 21:55
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
když si tak brouzdám...
Co myslíte o tomto? Bylo by potřeba ještě něco? Vydrželo by to? :)

Pružina Guarder SP140 Progressive
Polykarbonátový píst - 14kovových zubů (vysokorychlostní) - SHS
Hlava pístu - protitlaká, váha 12g - GD
Sada klasických kol - zátěžové (16:1) - SHS
MBlok
Mosfet

Motor?
Nebo raději k této sestavě 130brko?
Napájeno 3S lipolkou

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


19 črc 2012, 07:29
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Ty kola jsou blbý to spíš ty 200:100 nebo CA šikmý zátěžáky, hlava pístu už je překonaná - vzal bych GURU pom,ASpro
Motor to chce určitě - GD infinite,AT,Systema
Na 140ce ti dřív odejde mech...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


19 črc 2012, 08:01
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
ok, tak já zůstanu na m130, motor se mi zatím měnit nechce a mecháč v dohlednu taky ne :)

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


19 črc 2012, 08:07
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 01 čer 2011, 08:39
Příspěvky: 183
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Opravte ma prosím keď sa mýlim - niesu 16:1 náhodov rýchlostné kolesá?


19 črc 2012, 15:17
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Kola mám nakonec SHS 100:200, ale teď mě trkla jiná věc, je možné, že ten SHS píst je cca o 1mm delší než ten původní? Vadí to?

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


Naposledy upravil CharlitoCZ dne 20 črc 2012, 08:15, celkově upraveno 1



19 črc 2012, 18:43
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
A střílí to?

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


19 črc 2012, 18:44
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
to jsem zatim nezkoušel, teď to skládám postupně, tak nevim, jestli to mám zkoušet, ale asi to tam dám, když jsem to měřil šuplerou, tak je rozdíl asi 0,6-0,7mm.

JInáč jak máte uchycenej mosfet? Káble k motoru taky skrze mechbox, nebo z pažby rovnou k motoru?

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


19 črc 2012, 19:01
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Tak to by mě zajímalo, jak bys to chtěl udělat z pažby rovnou k motoru, aby to nevypadalo jako gausova puška.
Signální klidně veď kolem mechu, taky to tak dělám, jinak silové normálně jak se patří.

Píst tam dej, 1mm v rozměru pístu neznamená, že bude i špatná pozice hřebenu, resp. si myslím že bude vše OK.

Prosimtě, a zkus se nad těma otázkama nejdřív zamyslet :D.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


19 črc 2012, 21:52
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
No měl jsem to už udělaný, bylo to vlastně vnitřkem v rukojeti, mezi mboxem a rukojetí, ale dával jsem silnější káble (2mm), tak to šlo dost blbě, teď to stejně předělávám, šprajcnul se mi tam jeden u motoru a rozškubal jsem ho pastorkem.
Ale vést ty spoušťové venkem je geniální :lol: už jsem na tom začal, ale v jednu ráno jsem si řekl, že už bych měl jít spát a po pátém pokusu složení mecháče jsem se na to vykašlal a pokračovat budu dneska.

Jinak pro pobavení, když jsem to včera skládal, tak mi spadl šroubek od + do motoru, takže jsem si to spestřil ještě jeho rozebíráním :evil: :lol:

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


20 črc 2012, 06:40
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 01 čer 2011, 08:39
Příspěvky: 183
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Osaď si polovicu mechaboxu všetkými súčiastkami okrem struny, západky, a strunky podávača a začni točiť piestovým kolesom aby si simuloval chod motora... krásne uvidíš či ti koleso nabere piest v správnej polohe a aj to či ho dokáže dotlačiť dostatočne do zadu aby ho mohol vypustiť.
Ďalej vyhoď z mechaboxu všetky súčiasky a nechaj v ňom len piest s hlavou,
zlož obe polky mechaboxu a aj ich zošróbuj aspoň 3-ma šróbami. Cez dieru kde býva valec chyť piest za hlavu a pohybuj s ním dopredu dozadu, aby si overil či niekde nedrhne, či neni široký a podobne ...

Toto je jedníný spôsob ako sa uistiť či ti bude piest pasovať ... žiadna odpoveď z fóra, z horoskopu ani z krištálovej gule ti nepomôže... piesty sa môžu líšiť kus od kusu.


20 črc 2012, 07:56
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Například SHS písta standartně zkracuju......

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


20 črc 2012, 08:01
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Na polovinu.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


20 črc 2012, 12:10
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
em, problém, úspěšně jsem to poskládal, dal tam motor a když jsem zmačkl spoušť, tak se mi natáhlo brko a nic, ještě že jsem to neměl celé složené... nevíte čím to?

už jsem z toho zoufalej.. jsem čekal že to bude větší hračka na složení....

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


20 črc 2012, 13:17
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
No to se ti ten dlouhej píst zasekl protože je dlouhej a nepřeleze poslední zub :D.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


20 črc 2012, 13:21
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
no to mě poser :evil:

co s tim? Zkrátit? Jak kde? Jinej píst? Ještě tu mám origo GP, a jeden od elementu (7kov zubů), ale ten je taky delší mi přijde

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


20 črc 2012, 13:28
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Máš nabitou baterku?
Nemáš moc přitažený motor?, pokud jsi to přepodložkovával mohlo by se stát.
Zbraň škube nebo vůbec nereaguje? Tzn. přerušený přívod do motoru...
Nemusí to být nutně tím pístem, ale pokud máš vysoké hlavy mohlo by.


Zkontroluj, jestli ti teče do motoru elektrika - vyndej motor a na kabely připoj třeba žárovku z auta, pokud nesvítí, nejde tam nic.

Rozdělej mech a zkus to všechno nasucho, tzn. vyndej pružinu, slož to bez ní jen s pístem a pístovým kolem (samo s hlavu válce s válcem a hlavu pístu s pístem) a zkus, jestli kolem můžeš otáčet a píst se ti nikde nezasekne. Tím vyloučíš ten dlouhý píst.

Moc nemačkej spoušť, pokud máš mosfet a jsi bez pojistky tak ho spálíš.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


20 črc 2012, 13:44
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
No, měl jsem složený jen mechbox s motorem v tom základním těle, chtěl jsem zkusit, jestli všechno funguje, tak jsem zapojil baterku, první nedělala vůbec nic, tak jsem si řekl, že to je divný a zkusil jsem druhou, ta s tim hla tak, že to zůstalo zaseklé, pak už ani ťuk.

Tak já to teda zkusim znovu složit, a kouknout na ten motor, případně bych tam pak dal zpět ten GPčkovej píst, ale je mi divný, že to zůstalo zaseklé i potom, co jsem motor odpojil, dokud jsem nepootevřel mbox, tak to bylo natažený

e:
jinak ten píst je delší tak o 1,2mm, ale hlava zase tak o půl mm kratší, takže celkově to je fakt jen o vlásek větší

e2:
už jsem na to možná přišel, resp. starej píst jde líp, je možný, že jsou na GP pístu poloviční zuby?? Když jsem koumal jakej píst tam patří, tak všude psali plné, ale tohle má fakt takový placatý... edit, ne tak to je něco jinýho co tim myslej, každopádně ten GP píst má zuby placatý a tenhle takový vyšší (aspon na pohled) a to tomu možná brání - i růčo to jde nějak hůř

změřeno, půl mm rozdíl v průměru pístu (měřeno přes zuby)

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


20 črc 2012, 13:50
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
tak to dělá to samé i s původním pístem, tak jsem z toho jelen...

e:
tak změna, dal jsem GP kola, ten novej píst, M120 a najednou to funguje, tak nevim kde je problém, ale už na to kašlu a počkám, až se mi vrátí z vody AS kolega, kterej tomu rozumí "trošku" víc než já, třeba na to přijde :D

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


20 črc 2012, 18:48
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Je možný že tu M130 motor neutáhne, vubec bych se nedivil.....

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


21 črc 2012, 06:04
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 dub 2012, 09:33
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 6
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
Tak jsem hledal na zahraničních fórech a píšou to samé, že GP motory nejsou zrovna z nejsilnějších a často nemají sílu na M130 brko, že ho prý nenapnou. Takže možná ještě koupim ten motor no... uvidíme

_________________
Začínám :-)
/ WE G18c - GP M16A3 - GP M4 CQBR /
* Friendly fire expert * Magnet na BB * Evropské směrnice * Do kulí *
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307


22 črc 2012, 11:18
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 02 úno 2010, 20:31
Příspěvky: 132
Nový příspěvek Re: GP M16A3 + M203 jak na to?
pokavad mas motor GP 120, standartni prevod kol gp a brko M130 guarder tak se nediv ze ti to nenatahne.s trochou stesti by to fungovalo s poradnou lipol baterkou ale ten motor by to stejne dlouho netahal.bud kup jinej motor treba element zatezak,aimtop,shs,guarder,nebo pouzij super zatezove kola od ca nebo 32:1 shs a puvodni motor gp 120


22 črc 2012, 17:22
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz