Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 lis 2020, 15:26




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ] 
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Hop up komora pro M4 Pro win 
Autor Zpráva
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2009, 20:55
Příspěvky: 255
Nový příspěvek Hop up komora pro M4 Pro win
Omlouvám se pokud jsem objevil Ameriku ale dnes jsem zaregistroval hop up komoru pro M4 (M16) od pro win http://shop.ehobbyasia.com/prowin-cnc-a ... 4-aeg.html vzhledem k pověsti jejich mechaboxů a komor pro jiné zbraně... Máte někdo zkušenosti postřehy nebo je to absolutní novinka? Diskutujme....

EDIT: Líbí se mi ta centrace v mechaboxu a zajímavé je upravené štelování...

_________________
Skype: f22raptor036
[ženijní práce a demolice] [nenápadný] [Mula(12)] [odhodlaný] [pyroman] [prokletý]
AS challenges: http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


17 led 2012, 18:21
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Mám objednáno, nejspíš se jedná jak jsi psal o absolutní novinku, protože jsem o tom nesehnal žádné info kromě dvou videí o PGC na YT. Líbí se mi ta regulace, snad bude i praktická. Během následujících dnů by měla opouštět HK, pak nějaká doba do ČR a pak se to 100% sekne na celnici bo je to trochu objemnější objednávka :D , takže pokud počkáš, tak pak poreferuju :)

Jinak foto sestavené komory:

Obrázek

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


17 led 2012, 19:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
co je na ni blby, ze nelze pouzit mblock ci sdg. jinak je to velmi zajimavy pocin

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


17 led 2012, 19:35
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Jeff píše:
co je na ni blby, ze nelze pouzit mblock ci sdg. jinak je to velmi zajimavy pocin

ouuč, ani po nějakých úpravách SDG? Máš osobní zkušenosti, nebo tipuješ z fotek?

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


17 led 2012, 19:46
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
tipuji z fotek a staci si jenom porovnat komory a je kazdemu jasne, ze se to tam nevejde, ani uprava neni mozna, je to proste moc siroky.
Obrázek
Obrázek

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


17 led 2012, 19:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Jeff píše:
tipuji z fotek a staci si jenom porovnat komory a je kazdemu jasne, ze se to tam nevejde, ani uprava neni mozna, je to proste moc siroky.

hmm seems legit... :(
ale třeba, jak se říká, náhoda je blbec a ono se tam vleze. To bude první co vyzkouším :D

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


17 led 2012, 19:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2009, 20:55
Příspěvky: 255
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Ja jsem jí taky objednal (samotnou takže za chvili je tu) taže skusím + jsem si vyrobil sdg doma viz topic o sdg takže budu experimentovat. Bohužel ji ale nemám zrovna zbraň ve které bych vyzkoušel výkon...

_________________
Skype: f22raptor036
[ženijní práce a demolice] [nenápadný] [Mula(12)] [odhodlaný] [pyroman] [prokletý]
AS challenges: http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


17 led 2012, 20:47
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Tak a komora je doma, co na ni říct, je to skvost.
Zpracování je úžasný, elox stejný jako u ASPro.
Konečně komora která se systémově chová jako pro mě stará dobrá ICS komora, kterou jsem jeden čas po úpravě používal (dávala stejně jako SHS hliníková).

Co mě velmi potěšilo, že modrá mad bull gumka do ní pasuje krásně na fest, takže nebylo potřeba teflonové pásky na dotěsnění (v ASPro komoře byla taky docela na těsno, ale ne tak jako v prowinu, na SHS/ICS/Guarder/Systema teflonu potřeba bylo).

Bezvadně je provedené přítlačné ramínko, nikde žádný otřep, rovné čisté plošky. Přítlačný váleček tedy seděl bezvadně rovně a nemusel jsem ramínko půl hodiny brousit dvanáctistovkou smirklem.
Systém kdy se růžice regulace přítlaku pohybuje po gumovém kroužku, je tak jako u mad-bull komory geniální. Nepovoluje, nepovoluje, nepovoluje a přitom je regulace perfektně přesná a pohodlná i v rukavici.
Zámeček, který růžici fixuje je dostatečně pevný.

Zítra půjde do chrona, teď už nechci rušit sousedy, takže čísla až zítra.
EDIT: očekávám dotazy, tak ne že sem zítra budu psát jen kolik to má úsťovku.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


27 led 2012, 21:51
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
mblock tam asi nepujde co?

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 led 2012, 21:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Doma ho nemám, mám hliníkový mech takže o něm ani neuvažuji, ale skoro si myslím že s pilníkem usadit půjde.
Materiálu na mblocku, v místech kde je hop širší, je a je ho dost, takže půjde ubrat. U růžice taky takže jedině vyzkoušet.
BTW: ten hop z fotek vypadá jako tlustoprd, ale zase takový rozdíl to není.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


27 led 2012, 21:57
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Tak jak jsem slíbil, komora dává 157-159, bohudík to nekolísá takže super.
Konfiguraci kvéru sem znova psát nebudu, už to tu je po stopadesátý... jen podotýkám že to pohání stále jedna a ta samá M130GD, dost přes rok stará.
Nárůst výkonu se nekonal, ani jsem to nečekal, se všemi ostatními komorami jsem prováděl takové psí kusy, že jsem se z nich pokusil vymačkat maximální těsnost.
Tzn. výkon srovnatelný s ASPro i SHS komorou.
No ale to štelování hopu :D, to je skvost.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


28 led 2012, 09:12
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Mansuet píše:
Tak jak jsem slíbil, komora dává 157-159, bohudík to nekolísá takže super.
Konfiguraci kvéru sem znova psát nebudu, už to tu je po stopadesátý... jen podotýkám že to pohání stále jedna a ta samá M130GD, dost přes rok stará.
Nárůst výkonu se nekonal, ani jsem to nečekal, se všemi ostatními komorami jsem prováděl takové psí kusy, že jsem se z nich pokusil vymačkat maximální těsnost.
Tzn. výkon srovnatelný s ASPro i SHS komorou.
No ale to štelování hopu :D, to je skvost.

prosím tě jakou jsi použil délku trysky?
Mblock nevleze, kvůli té svislé hraně, což je trochu škoda. Jinak regulace je úžasná! Zpracování, elox a plastové díly bez chyb, ne jak k aspro komoře.

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


09 úno 2012, 20:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Ste-Lu_cz píše:
prosím tě jakou jsi použil délku trysky?
Mblock nevleze, kvůli té svislé hraně, což je trochu škoda. Jinak regulace je úžasná! Zpracování, elox a plastové díly bez chyb, ne jak k aspro komoře.


Ano ano, včera mi jeden človíček donesl kvér na opravu a měl v něm SDG, tak jsem to taky hned zkusil :D. Ale já pořád naivně doufám, že mi ten hliníkový mech nerupne :D.
Trysku normálně standard 21,4 od ASPro... ale myslím si, že by se dala použít delší. 21,5 - 21,7 (a když tak brousit). Ale je to o sestavě. U tebe to nemusí být vůbec pravda.
Ale tak nějak předpokládám, že mech je přesný, komora taky a jelikož je to všechno dělané podle TM standardu tak by měla být 21,4 akorát.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


09 úno 2012, 21:27
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Nemáte někdo tušení jestli pujde tato komora do CQB M4 od AGM kde je původní dvoudílná hopup komora?

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


09 úno 2012, 23:19
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Se zásahem a upravama spodní části těla ano

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


09 úno 2012, 23:23
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
poznatky:

konfigurace: základní: kola, motor, pružina, trn. vzduch komplet CYKLON guru.

s tryskou 21.4 cca 130m/s
s tryskou 21.6 cca 136m/s

možná by to zvládlo ještě delší trysku.

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


10 úno 2012, 10:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Tady nějaké měření z chrona.

Vše s tryskou 21,4 od ASPro, GD M130, hlaveň MadBull, gumička modrá MadBull.
Hop bojově nastavený, nikoli vypnutý.
Guru tichá vzduchotechnika.

Hop je prostě skvělý, nebyla to vůbec špatná koupě. Navíc je supr, že už konečně opadla ta demence co panovala na celnicích a zase můžete vesele nakupovat z ehobbyasia aniž by vám na každou kravinu napálili clo.

S kuličkami 0,2g Guarder:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

S kuličkami 0,28g Guarder:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


11 úno 2012, 21:29
Profil
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 19:19
Příspěvky: 16
Bydliště: Közmitz
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
A teda zkoušel už někdo jestli se vleze SDG ??


12 úno 2012, 08:17
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Doctor46 píše:
A teda zkoušel už někdo jestli se vleze SDG ??

čteš? asi ne. 6 postů výše:
Citace:
Mblock nevleze, kvůli té svislé hraně, což je trochu škoda.

stačí nebo chceš foto? :D

ad: trololol na celnici, ono hodně záleží jak to číňan nadeklaruje, můj první balík z ehobby byl: x10 25.67USD a celková cena 256.79USD, samo celník viděl první hodnotu a pustil to dál, ale druhý balík byl x8 33.85 USD a celková cena 270.8USD, tak to už se celník začal zajímat bo 33.85USD je už nad limit a našel i tu celkovou cenu. Takže ne vždy to projde hladce, ale jde to :)

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


Naposledy upravil Ste-Lu_cz dne 12 úno 2012, 09:02, celkově upraveno 1



12 úno 2012, 08:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 19:19
Příspěvky: 16
Bydliště: Közmitz
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
A kdyby jse udělali frézou nějake upravy tak ano...,?


12 úno 2012, 09:02
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Doctor46 píše:
A kdyby jse udělali frézou nějake upravy tak ano...,?

Do čeho?

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


12 úno 2012, 09:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 19:19
Příspěvky: 16
Bydliště: Közmitz
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Ste-Lu_cz píše:
Doctor46 píše:
A kdyby jse udělali frézou nějake upravy tak ano...,?

Do čeho?


Kdyby se natom SDG udělali nějake upravy tak Pro-win Hop Up komora tam vleze ne ??


12 úno 2012, 09:09
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 02 pro 2011, 11:37
Příspěvky: 357
Bydliště: 34UBA9724
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Doctor46 píše:
Ste-Lu_cz píše:
Doctor46 píše:
A kdyby jse udělali frézou nějake upravy tak ano...,?

Do čeho?


Kdyby se natom SDG udělali nějake upravy tak Pro-win Hop Up komora tam vleze ne ??

no jo kdyby se ta svislá hrana odstranila nebo dle toho co jsem změřil, zmenšila délka na cca 2-3mm už nepamatuju z hlavy, tak možná ano. Ale IMHO když se zruší ta hrana/stěna, tak už Mblock/SDG ztrácí funkci, ne? Do komory určitě zasahovat nijak nebudu, je to skvost a podělat jedno SDG/Mblock na pokus nebo rovnou podělat mechabox (který jen tak neseženu) mi za to nestojí. Počkám s čím vyjde guru.

_________________
-Kdo tvrdí, že meč je silnější než pružina, nepoznal automatické zbraně.
-Dělat operaci bez průzkumu, je jako přecházet cestu bez rozhlédnutí.
M4A3 Bushmaster goo.gl/zfPfw
Obrázek


12 úno 2012, 09:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
tomcat: muzes mi prosim priblizit co myslis tou centraci v mechaboxu? nejak mi to unika

jinak za ty penize vypada fajne pokud budou jeste pristi tejden po vejplate skladem vemu asi rovnou 5-10 kusu a budu se tuze moc tesit do cech ... :-)

edit: jo us chapu vlezl jsem na net na klasickym kompu amrknul na vic fotek a ten sroub je fakt dobrej napad

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


14 úno 2012, 04:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2009, 20:55
Příspěvky: 255
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
T-dog, přiznám se že jsem to nepochopil prvně správně jen co jsem se koukal na fotky jen rozložený komory tak mi přišlo že se to bude dát centrovat v mechaboxu pomocí různě silnejch gumovejch kroužků... nakonec je to trochu jinak. Co ji mám doma tak souhlasím s tím co je tu nápsáno, vyzkoušet jsem ji bohužel neměl čas, ale až nějak čas najd,u tak jak jsem psal pohraju si s sdg na frézce a uvidim jak to pude...

_________________
Skype: f22raptor036
[ženijní práce a demolice] [nenápadný] [Mula(12)] [odhodlaný] [pyroman] [prokletý]
AS challenges: http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


14 úno 2012, 10:17
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 17 dub 2009, 20:02
Příspěvky: 65
Bydliště: Děčín/Liberec
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Tak dnes mi tato komora přišla z HK (eHobby). I s poštou něco málo přes 500Czk (pošta 6 dolarů.. míň, než bych dal v čechách :roll: ). A 20 dní není zas tak zlých. Jsem rád, že jsem nešel do SHS ani AP.
Nyní k tomu hlavnímu. Jak bylo zmíněno, SDG ani MBlock použít nelze (a ani bych je nechtěl), ale vymyslel jsem tvarově odlišnou vzpěru, kterou lze při drobné úpravě komory nainstalovat a myslím, že s daleko lepší výsledkem, než mají SGD či MBlock (prostě těm červíkům, šroubkům, čepíkům a pružinkám nevěřím). Do příštího víkendu by to mohlo být hotové. Musím doladit přesné rozměry a u známého nechat vyrobit. Testovat budu na čínském mechu (z DBOY M4 casv, asi 4 roky starý) a s novu GD140.

Příští týden, jestli to stihnu, doplním info a přidám nějaké fotky.

_________________
http://www.SKWAT.cz

Je to jen HRA.. bav se!

TIG Welder


09 bře 2012, 19:05
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Přišla, nainstaloval jsem, maká skvěle.

Jak sem si již u téhle firmy zvykl, žádné úpravy. Prostě složit a výsledek tam kde má být.

Už aby začali zase dělat něco pořádnýho, třeba mecháče :D

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


25 bře 2012, 09:24
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 17 dub 2009, 20:02
Příspěvky: 65
Bydliště: Děčín/Liberec
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Slibovaná várka fotek, lehce se spožděním :D

Nejdřív je potřeba shodit první osazení:
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Na nově vzniklé osazení přijde duralová podložka:
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Dále je potřeba zmizet "křidélka":
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Nyní lze usadit distanční podložku, kterou bylo nutno rozříznout:
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Celé to funguje následovně:
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Funguje to tak, že se povolí deltaring, nainstaluje se komora, dobře se usadí a deltaringem ( resp závitem, co drží hlaveň u těla) se to na fest dotáhne a vuala :D

_________________
http://www.SKWAT.cz

Je to jen HRA.. bav se!

TIG Welder


12 dub 2012, 20:29
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 01 čer 2011, 08:39
Příspěvky: 183
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
to Blackoff: Tak to si to teda riadne vymakal... si borec. V jednoduchosti je krása!
A rozhodne to považujem za pevnejšiu a spolahlivejšiu vzperu ako je SDG/MBlock (netvrdím že su zlé!). Akurát že to treba urobiť fakt precízne a individuálne ku konkrétnemu kusu zbrane.


13 dub 2012, 14:19
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 17 dub 2009, 20:02
Příspěvky: 65
Bydliště: Děčín/Liberec
Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Je to o dost pevnější, na těle je opravdu slušný závit. Hlavně se tím vyřeší i odskakování komory. A nehrozí opravdu žádné povolení. Už předtím jsem měl na stejném principu vzpěru pro klasické komory, akorát to nedrželo komoru u těla. Vždy když řeším uprgrade, tak jedině ke konkrétní zbrani, ale tady si myslím, že by nebyl problém i u jiných zbraní a to bez větších úprav.

(Jen jde o to, nemít třeba M4 aimtop.. tělo uplácaný z modelíny)

Zde předešlá verze pro T komory:
http://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=sdgmodii02.jpg&res=landing

_________________
http://www.SKWAT.cz

Je to jen HRA.. bav se!

TIG Welder


13 dub 2012, 15:06
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz